Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Τα μασονικά σύμβολα των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου


Τα μασονικά σύμβολα των Ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου

Εικόνα
Περίπου 4.700 Ολυμπιακά και Παραολυμπιακά μετάλλια δημιουργήθηκαν από τη Royal Mint. Σχεδιάστηκαν από τους David Watkins (Ολυμπιακά) and Lin Cheung (Παραολυμπιακά). Κάθε μετάλλιο ζυγίζει 375-400 γραμμάρια, έχει διάμετρο 85 χιλιοστά και πάχος 7 χιλιοστά. Στην μπροστά όψη, απεικονίζεται η θεά Νίκη να εξέρχεται από τον Παρθενώνα. Στην πίσω όψη, υπάρχει το λογότυπο των Αγώνων, ο ποταμός Τάμεσης και μια σειρά από γραμμές που αναπαριστούν "την ενέργεια των αθλητών και μία αίσθηση δημιουργίας κοινής προσπάθειας". Τα μετάλλια μεταφέρθηκαν και αποθηκεύτηκαν σε θησαυροφυλάκια στον Πύργο του Λονδίνου στις 2 Ιουλίου

Πιο αναλυτικά έχουμε:
στην πρώτη όψη του μεταλλίου βλέπουμε το σύμβολο ΧΧΧ που αντικαθιστά τους αριθμούς 666

Τη θεά Νίκη. Η λατρεία της θεάς Νίκης περιελάμβανε πομπές, σπονδές και θυσίες για την ευμένειά της ενώ γίνονταν και ικεσίες προς τη Νίκη από τις ιέρειες των μαντείον. Αν η θεά απαντούσε στις παρακλήσεις των ιερειών τότε δινόταν και η απάντηση προς τον αιτούμενο του μαντείου. Πρόκειται δηλαδή για παγανιστικές θρησκείες που ως Χριστιανοί Ορθόδοξοι γνωρίζουμε πως όλα αυτά δεν είναι τίποτα παρά δαιμόνια!!

Στη δεύτερη όψη βλέπουμε το λογότυπο των Ολυμπιακών αγώνων στο οποίο απεικονίζει, σύμφωνα με τους κατασκευαστές του, τον αριθμό 2012. Όμως, γνωρίζουμε οι περισσότεροι, ότι πρόκειται για κοροϊδία διότι η στάμπα αυτή αναφέρει, τη μυστική οργάνωση που είναι πολύ καλά κρυμμένη πίσω από την ελίτ, τη λέξη zion δηλαδή σιωνιστές.

 

Τέλος, ο ποταμός Τάμεσης. Ο Τάμεσης είναι ένας ποταμός που ρέει από τη νότια Αγγλία και χύνεται στη Βόρεια Θάλασσα. Γνωστός κυρίως ως ο ποταμός του κεντρικού Λονδίνου, ο Τάμεσης περνάει και από διάφορες άλλες σημαντικές πόλεις όπως η Οξφόρδη και το Ρέντινγκ. H αγγλική ονομασία Thames, από το μεσαιωνικό Temese, προέρχεται από την κέλτικη λέξη για τον ποταμό, Tamesas (*tamēssa), στα Λατινικά Τάμεσης και στη συνέχεια Tafwys στη σύγχρονη ουαλική γλώσσα. Η ονομασία σήμαινε μάλλον σκοτεινός και μπορεί να συγκριθεί με άλλες συγγενικές στην ιρλανδική γλώσσα (teimheal) και στα ουαλικά (tywyll "σκοτεινιά").

Με λίγα λόγια, μία οργάνωση η οποία θυμίζει μασονική στοά ή καλύτερα...μία οργάνωση μέσα από την οποία θα θέλουν να εμφανίσουν ( όπως άλλωστε έχουν δηλώσει) τον "ηγέτη τους".

Ζωντανός βράχος τρέφεται με μικροοργανισμούς και αυτοαναπαράγεται


Ζωντανός βράχος τρέφεται με μικροοργανισμούς και αυτοαναπαράγεται

Μοιάζει σαν βράχος με εντόσθια, είναι ακίνητο, τρέφεται ρουφώντας νερό και φιλτράροντας τους μικροοργανισμούς και το αίμα του περιέχει το σπάνιο μέταλλοβανάδιο.
Γεννιέται αρσενικό, γίνεταιερμαφρόδιτο στην εφηβεία και αναπαράγεται εκτοξεύοντας σπέρμα και αυγά στο νερό “ελπίζοντας” ότι κάπου θα συναντηθούν.
Το παράξενο πλάσμα ακούει στο όνομα Pyura chilensis και συναντάται στις ακτές της Χιλής και του Περού στον Ειρηνικό Ωκεανό.
Οι ντόπιοι το τρώνε ωμό ή βραστό και περιγράφουν τη γεύση του ως πικρή και αλκαλική με άρωμα ιωδίου, που πιθανότατα οφείλεται στο βανάδιο, στοιχείο που βρίσκεται στο αργό πετρέλαιο και την ασφαλτούχο άμμο (tar sands) και που εντοπίζεται στο παράξενο πλάσμα σε συγκεντρώσεις δέκα φορές υψηλότερες από τον περιβάλλοντα χώρο.
Τα P. chilensis συναντώνται είτε σε ομάδες, πυκνές ή αραιές,  είτε μόνα τους. Σε αυτή την περίπτωση αναπαράγονται μόνα τους με το έμβρυο να προσκολλάται πάνω σε βράχια για να αναπτυχθεί.