Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Αφιερωμένο σε όσους εμβολιάστηκαν για τη γρίπη των χοίρων....


Αφιερωμένο σε όσους εμβολιάστηκαν για τη γρίπη των χοίρων....



Ο Bill Gates (αυτός που βρίζετε όταν κολλάνε τα windows), αναφέρει στην ομιλία του αυτή ότι προκειμένου να μειωθούν οι εκπομπές διοξειδίου, γίνεται εξαιρετική δουλειά με τα εμβόλια η οποία σε συνδυασμό με το σύστημα υγείας θα βοηθήσει στη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού κατα 15%. Περίπου 1 δισεκατομμύριο άνθρωποι...
Αφιερωμένο σε όσους εμβολιάστηκαν για τη γρίπη των χοίρων.... ~ Κατοχικά Νέα ΠΗΓΗ

Η οικονομική κρίση στην υπηρεσία του Μεγάλου Αδερφού.


Η οικονομική κρίση στην υπηρεσία του Μεγάλου Αδερφού.



Η παροιμία του ενός κακού..μύρια έπονται, ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της χώρας μας.
Ένα από αυτά είναι ότι η οικονομική κρίση και η εξοικονόμηση χρημάτων,ώστε να επέλθει η μείωση των κρατικών δαπανών..αποτελεί το άλλοθι για την αναγκαστική και ύπουλη εισαγωγή μέτρων και νόμων που ουσιαστικά μετατρέπουν το κράτος σε μεγάλο αδερφό.

Μα φυσικά για το καλό μας και για να μην μας βάλουν περισσότερους φόρους.Με λίγα λόγια και δεν έκανε καλά το κράτος τόσα χρόνια την δουλειά του και τώρα για να λύσει το πρόβλημα "αναγκαστικά" καταφεύγει στην μοναδική λύση ,να φτιάξει 11.000.000 φακέλους με τα πάντα καταγεγραμμένα.

Ξεκίνησε με την απογραφή των συντάξεων και των επιδομάτων για να ανακαλύψουν δήθεν τους μαϊμού(που δημιούργησαν οι ίδιοι) με παράλληλη φυσικά καταγραφή και (αυτό δεν θα μας το πουν) παρακολούθηση των δηλωθέντων τραπεζικών λογαριασμών.

Έπειτα η υποχρεωτική ηλεκτρονική υποβολή της φορολογικής δήλωσης άνω των 12.000(και φαντάζομαι από του χρόνου για όλους),μην ξεχνάμε και τις φοροκάρτες.

Και έπεται ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο,το οποίο όπως λένε θα εφαρμοστεί του χρόνου και θα καταγράφει αναλυτικά στοιχεία για την κινητή και ακίνητη περιουσία ΟΛΩΝ των φορολογουμένων , το οποίο θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά και υποχρεωτικά μαζί με τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος και θα περιλαμβάνει:
  • Καταθέσεις στις τράπεζες σε Ελλάδα και εξωτερικό, τοποθετήσεις σε μετοχές, ομόλογα και αμοιβαία κεφάλαια
  • Συμμετοχές σε επιχειρήσεις οποιασδήποτε νομικής μορφής
  • Κατοικίες, επαγγελματικά ακίνητα, πισίνες, οικόπεδα, αγροτεμάχια
  • Κινητά περιουσιακά στοιχεία (αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, σκάφη αναψυχής)
  • Δαπάνες για την απόκτηση περιουσιακών στοιχείων
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην εφημερίδα Realnews κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, τίποτα στο εξής δεν θα μένει κρυφό από το ηλεκτρονικό «μάτι» που στήνεται, αφού ανά πάσα στιγμή θα μπορούν οι ελεγκτικές Αρχές να γνωρίζουν όλες τις αγοραπωλησίες ακινήτων, αυτοκινήτων, σκαφών αναψυχής, τις αποταμιεύσεις, την κίνηση μετοχών, τις συστάσεις και αυξήσεις κεφαλαίου επιχειρήσεων, αλλά και τις αγοραπωλησίες εταιρειών και γενικότερα οποιαδήποτε συναλλαγή μπορεί να «κρύβει» πλούτο!!!

Και πάμε στα φάρμακα...και στην υποχρεωτική ηλεκτρονική συνταγογράφηση(εδώ να υπενθυμίσω ότι δεν γράφουν φάρμακα σε κάποιον που δεν έχει ΑΜΚΑ),αφού οι χειρόγραφες πλέον απαγορεύονται ,όπου καταγράφονται ο γιατρός,ο άρρωστος,η ασθένεια και τα φάρμακα που πρέπει να παίρνει.

Τώρα αν το σύστημα βγαίνει συνέχεια εκτός και έγινε χωρίς σχεδιασμό και χωρίς υποδομές και είναι και χωρίς την απαραίτητη μηχανογράφηση αφού μας λένε ότι σκοπεύουν στην μείωση των δαπανών(τώρα πως γίνεται έλεγχος χωρίς μηχανογράφηση...μόνο αυτοί ξέρουν),αυτά είναι προβλήματα που κρύβονται κάτω από το χαλί.

Και αισίως φτάσαμε στο ηλεκτρονικό εισιτήριο για τα ΜΜΜ,για την καταπολέμηση της εισιτηριοδιαφυγής,το οποίο θα έχει μορφή πιστωτικής κάρτας και φυσικά τα προσωπικά μας δεδομένα!!!

Θα επαναφορτίζεται στα ATM τραπεζών ή μέσω Διαδικτύου(να μάθουμε και τον τραπεζικό σας λογαριασμό και αν δεν έχετε θα φτιάξετε,πως θα σας καταγράφουμε άλλωστε), ενώ οι επιβάτες μίας διαδρομής θα μπορούν να την «επικυρώσουν» στέλνοντας ένα γραπτό μήνυμα με το κινητό τους.(ε να μην ξέρουμε και το κινητό σας,αφού πριν λίγα χρόνια κάναμε υποχρεωτική την ονομαστική καταγραφή κάθε αριθμού,όχι που θα μας ξεφεύγατε!!!)

Για να μην συνεχίσει πολύ αυτή η βαλίτσα,φαντάζομαι ότι καταλάβατε το νόημα...έχουν στήσει κανονικά ένα δίχτυ παρακολούθησης όλων ανεξαιρέτως..με το πρόσχημα της οικονομικής κρίσης για να διορθώσουν προβλήματα που δημιούργησαν οι ίδιοι.
Είναι που λένε...δημιουργώ το πρόβλημα..για να φέρω την λύση που εγώ επιθυμώ.

Και έτσι η οικονομική εξυγίανση επέρχεται με την ηλεκτρονική φυλακή μας.

Και φυσικά έπεται συνέχεια..κάρτες υγείας..κάρτες εργαζομένου...ηλεκτρονικές ταυτότητες... κάρτες πολίτη για να μην το πάω και στην ψηφιακή τηλεόραση.

Υπερβολικά αυτά που λέω;Αυτό θα το κρίνετε εσείς.
Κάποιοι θα πουν σίγουρα ότι χρειάζονται αυτά για να βρεθούν αυτοί που κλέβουν για να μην τα πληρώνουν με μειώσεις μισθών και φόρους οι υπόλοιποι.(Ας υποθέσουμε ότι για αυτό το κάνουν)
Και όμως αυτοί που κλέβουν θα βρουν τρόπους για να μην φαίνονται,εσύ που δεν κλέβεις όμως θα στην έχουν στημένη στην γωνία!

Ίσως αν αναλογιστούμε τις αιτίες που έφεραν αυτές τις λύσεις,θα καταλάβουμε και τι θέλουν να πετύχουν.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η οικονομική κρίση στην υπηρεσία του Μεγάλου Αδερφού. ΠΗΓΗ