Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Νέα αρχαιολογική ανακάλυψη επιβεβαιώνει ότι έρχεται το τέλος του κόσμου! [εικόνες]

 Νέα αρχαιολογική ανακάλυψη επιβεβαιώνει ότι έρχεται το τέλος του κόσμου! [εικόνες]

Δεύτερο ημερολόγιο των Μάγια όπου καταγράφεται ως καταληκτική ημερομηνία του κόσμου -όπως τουλάχιστον τον γνωρίζουμε σήμερα- η 21η Δεκεμβρίου 2012 έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη.
Αρχαιολόγοι υποστηρίζουν ότι βρέθηκε...
σε πέτρινη σκάλα της τοποθεσίας Λα Κορόνα στην Γουατεμάλα και δεύτερο ημερολόγιο των Μάγια στο οποίο αναφέρεται ξεκάθαρα η πρόβλεψή τους για το τέλος του κόσμου.

Ιερογλυφικά του ευρήματος που χρονολογείται 1300 ετών παρουσιάζουν ως τελευταία ημέρα του κύκλου ζωής του κόσμου μας την 21η Δεκεμβρίου 2012, την ίδια δηλαδή ημέρα που αναφέρει και το πρώτο ημερολόγιο του μεσοαμερικανικού πολιτισμού.

Το ημερολόγιο των Μάγια θεωρείται το ακριβέστερο ημερολόγιο που δημιουργήθηκε ποτέ, από οποιονδήποτε γνωστό πολιτισμό και βασίζεται σε τρεις κύκλους: Έναν κεντρικό κύκλο 365 ημερών, έναν «ιερό» κύκλο 260 ημερών κι έναν Μεγάλο Κύκλο 5.125 ετών. Σύμφωνα, λοιπόν, με την προφητεία τους στις 21/12/2012 θα ολοκληρωθεί ένας Μεγάλος Κύκλος ο οποίος -όπως υπαγορεύουν οι θρύλοι τους- θα τελειώσει μια μία τεράστια καταστροφή. Η τελευταία σελίδα του Κώδικα της Δρέσδης -ένα εξαιρετικά σημαντικό κείμενο των Μάγια- μάλιστα σημειώνει ότι το Τέλος του Κόσμου αυτή τη φορά (γιατί έχουν προηγηθεί 4 ακόμα καταστροφές του κόσμου) θα έρθει με νερό.

Τα ημερολόγια αυτά βεβαίως έχουν γίνει αφορμή για ντελίριο θεωριών συνομωσίας στο διαδίκτυο και τα τελευταία χρόνια έχει παρουσιαστεί κατακόρυφη αύξηση της κατασκευής «δωματίων πανικού» (καταφύγια χτισμένα πολλά μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης, με αποθήκες τροφίμων και δεξαμενές νερού) σε πολλά μέρη του κόσμου.
Η αποκάλυψη όπως την παρουσιάζουν οι Μάγια αναφέρεται στο 5.125ο χρόνο από την δημιουργία του κόσμου η οποία ορίζεται στο 3113 προ Χριστού, δηλαδή... στο 2012 μΧ.

Η Συντέλεια -σύμφωνα πάντα με τις εικασίες των Μάγια- θα αγγίζει τα όρια του αφανισμού του κόσμου όπως τον γνωρίζουμε σήμερα αλλά θα αποτελέσει και την απαρχή της δημιουργίας του ξανά από τους Θεούς οι οποίοι θα καταφέρουν να φτιάξουν τον κόσμο καλύτερο από ποτέ!

«Μόλις πέρυσι συνειδητοποιήσαμε ότι οι αρχαιοκάπηλοι μιας συγκεκριμένης περιοχής είχαν απορρίψει κάποιες πέτρες με ιερογλυφικά επειδή ήταν πολύ διαβρωμένες και πίστευαν πως δεν θα μπορούσαν να τις πουλήσουν ακριβά στη μαύρη αγορά. Εκτίμησαν ότι δεν άξιζαν οι πέτρες αυτές το ρίσκο αλλά της αρχαιοκαπηλίας αλλά βέβαια δεν ήξεραν ότι επρόκειτο για το δεύτερο ημερολόγιο των Μάγια», εξηγεί ο Μαρτσέλο Κανούτο του Πανεπιστημίου Universidad del Valle της Γουατεμάλα και εκτιμά πως η ανακάλυψη της ομάδας του είναι μία από τις σημαντικότερες του αιώνα γιατί επιβεβαιώνει την ύπαρξη του ημερολογίου.

Τέρας ξεβράζεται στο Μανχάταν (Ιστ Ρίβερ)


Τέρας ξεβράζεται στο Μανχάταν (Ιστ Ρίβερ)

  • Σήμερα θα δούμε μερικές τρομακτικές φωτογραφίες ενός τυμπανισμένου νεκρού ζώου από το Σαββατοκύριακο. "Είναι αυτή μια άλλη ενσάρκωση από το τέρας του Montauk;" 'Ή απλά ο μεγαλύτερος αρουραίος στην πόλη;"
Τέρας ξεβράζεται στο Μανχάταν (Ιστ Ρίβερ)

Επρόκειτο για μια κυριακάτικη βόλτα, όταν έγινε η αποτρόπαια ανακάλυψη. "Περπατούσαμε στο προαύλιο κατά μήκος του East Riverκάτω από το FDR. Βρήκαμε το νεκρό πλάσμα στη λωρίδα άμμου δίπλα στον ποταμό East, από την πλευρά του Μανχάταν, ακριβώς κάτω από τη γέφυρα του Μπρούκλιν." Το πρόσωπο του ήταν ακρωτηριασμένο,που ίσως θα μπορούσε να μας βοηθήσει αν το βλέπαμε καλύτερα. Μπορεί να υπήρχε ένα ρύγχος σε κάποιο σημείο στο πρόσωπό του,και τα βρώμικα,και τσαλακωμένα αυτιά του έδειχναν ότι προέρχονταν από χοίρο (κοινώς γουρούνι). Αλλά  τα πόδια του, και συγκεκριμένα τα δάχτυλα των ποδιών του,είναι πολύ παράξενα ,γιατί δεν είναι σαν το πόδι κάποιου χοίρου που έχουμε δει ποτέ.Μπορείτε να διακρίνετε τα δάχτυλά του στις παρακάτω φωτογραφίες.
Τέρας ξεβράζεται στο Μανχάταν (Ιστ Ρίβερ)
Τέρας ξεβράζεται στο Μανχάταν (Ιστ Ρίβερ)

Το "τέρας Montauk" ανακαλύφθηκε το 2008 σε μια παραλία στο Χάμπτον, και ήταν ένα άτριχο πλάσμα με ράμφος και νύχια,» και «αμυγδαλωτά μάτια από τις γνωστές απεικονίσεις των αλλοδαπών στο χώρο," που είναι μια πηγή μυστηρίου έως σήμερα.Είναι κάτι μεταλλαγμένο που δραπέτευσε από ένα εργαστήριο της κυβέρνησης; Ένα σκυλί; Ένα γουρούνι;Πως προέκυψε αυτό το άγνωστο πλάσμα
Διαβάστε εδώ την ανάρτηση μας στα Αγγλικά

Τέρας ξεβράζεται στο Μανχάταν (Ιστ Ρίβερ) ΠΗΓΗ

UFO στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ΝΕΑ VIDEO)

 UFO στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ΝΕΑ VIDEO)
Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός (αγγλ. International Space Station - ISS) είναι ένας ερευνητικός σταθμός σε τροχιά γύρω από τη Γη, ο οποίος βρίσκεται ακόμα σε φάση ανάπτυξης.



Η συναρμολόγησή του ξεκίνησε το 1998. Είναι ορατός από τη Γη δια γυμνού οφθαλμού, με την απόστασή του από την επιφάνειά της να κυμαίνεται μεταξύ 319,6 και 346,9 χιλιομέτρων (198,6 έως 215,6 μίλια).

Ταξιδεύει με μέση ταχύτητα 27.744 χαω (17.240 μαω), συμπληρώνοντας 15,7 περιστροφές τη μέρα. Ο ISS αποτελεί κοινό πρόγραμμα μεταξύ των διαστημικών οργανισμών NASA (ΗΠΑ), RKA (Ρωσίας), JAXA (Ιαπωνίας), CSA (Καναδά) και ESA (Ευρώπης)

Στα δύο video που ακολουθούν θα δείτε ότι εκτός από το προσωπικό του σταθμού υπάρχουν και άλλοι επισκέπτες που τον περιτριγυρίζουν.Μην περιμένετε από την Nasa να μας δώσει εξηγήσεις για το τι είναι αυτά που θα δείτε,το μόνο που η Nasa ξέρει να κάνει καλά είναι να μην παραδέχεται τίποτα.Δείτε τα video και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα.