Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

ΜΕ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ" ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ!


ΜΕ ΜΑΣΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ "ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ" ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ!


Ξεκάθαρο μήνυμα των εβραιοσιωνιστών σε ολόκληρο τον πλανήτη: "ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ", αναγράφεται με τεράστια γράμματα, ενώ οι μασωνικού σχεδίου προβολείς δεσπόζουν!!!
Δείτε εδώ και την θεόρατη, αποκρουστική φιγούρα ενός "ήρωα" του Χάρυ Πότερ που...παρήλασε στο στάδιο: Πρόκειται για τον Λόρδο Βόλντερμορτ, ο οποίος στο βιβλίο περιγράφεται ως δαιμονικός και με σατανικές δυνάμεις! Να επελέγη άραγε τυχαία;

Σημειώστε επίσης, πως η Τελετή άρχισε με το χτύπημα μιας γιγαντιαίας καμπάνας και ένα παιδί να τραγουδά ευθύς αμέσως τους εξής στίχους: "Και ήταν χτισμένη η Ιερουσαλήμ εδώ, πίσω από αυτούς τους σατανικούς λόφους;"!!!

Τι θέλει να μας πει ο...ποιητής άραγε; Τι σχέση έχουν τα Ιεροσόλυμα με το Λονδίνο;;; 

Για την "ποιότητα" και την αισθητική (;) της...φιέστας δεν θα πούμε κάτι περισσότερο από αυτά που γράψαμε χθες: Βαρβαροπίθηκοι ήταν και παραμένουν...!

Οι Σιωνιστικοί Ολυμπιακοί αγώνες του Λονδίνου 2012


Οι Σιωνιστικοί Ολυμπιακοί αγώνες του Λονδίνου 2012




 Γράφει ο Κωνσταντίνος Φανουράκης + Ο.Ε.Α.Φ.



Με βάση τα δεδομένα πολλών ερευνητών και δημοσιογράφων  φαίνεται πως οι ολυμπιακοί αγώνες του 2012 στο Λονδίνο θα διεξαχθούν κάτω από δρακόντεια μέτρα, φοβούμενοι για τρομοκρατική επίθεση ή όπως αναφέρουν ¨κάποιοι¨ για πιθανόν εμφάνιση Α.Τ.Ι.Α. και εξωγήινων όντων.
Μέσα σε όλα αυτά έρχεται και η ανακοίνωση για αδυναμία φύλαξης και φρούρησης από την  εταιρία G4S που είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια των ολυμπιακών αγώνων  που έχει μαζί με την αστυνομία και τον  στρατό.


Ένας δημοσιογράφος με το ψευδώνυμο  ¨Lee Hazledean¨  αποκάλυψε το λεγόμενο πλέον φιάσκο της G4S.  Ο δημοσιογράφος ενήργησε σαν μυστικός πράκτορας και ανακάλυψε συγκλονιστικά σχέδια για εκκένωση του Λονδίνου μέχρι και έτοιμα πλαστικά φέρετρα και σακούλες για πτώματα να βρίσκονται σε επιφυλακή.
Φοβούμενος όμως για την ασφάλεια του δήλωσε το πραγματικό του όνομα Ben Fellows , ο οποίος έχει συνεργαστεί με σοβαρά τηλεοπτικά δίκτυα αλλά όπως αναφέρει κανένα από τα μεγάλα κανάλια που εκπέμπουν παγκοσμίως δεν θέλησε να φανερώσει τα στοιχεία που είχε αποκαλύψει.
Το χειρότερο σενάριο που αναφέρει είναι ότι μπορεί να υπάρχει ήδη μια βόμβα μέσα στο ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου και καθώς το στάδιο έχει αρκετά ραδιενεργά υλικά στο έδαφος του, όπως το Θόριο ή (Θώρ), η κατάσταση μπορεί να γίνει τραγική.
Ήδη πάρα πολλοί έχουν ακυρώσει τα εισιτήρια τους για λόγους τρομοκρατικού χτυπήματος. 



Ο Lee Hazledean ή κατά κόσμον  Ben Fellows προειδοποιεί όλον τον κόσμο να είναι πολύ προσεκτικοί και να ακυρώσουν τα εισιτήρια τους.



Επιβεβαιώνεται από τα δίκτυα  πως θα υπάρχουν  50.000 στρατιώτες μέσα στο Λονδίνο  και παρόντες στα Ολυμπιακά αγωνίσματα. Τι θα μπορούσε να τους κάνει να κινητοποιήσουν τόσες στρατιωτικές μονάδες μέσα στο κέντρο του Λονδίνου;
Υπάρχουν ακόμη και αερομεταφορές στρατιωτικών ελικοπτέρων στις όχθες του ποταμού Τάμεση, αντιαεροπορικά συστήματα τοποθετούνται ακόμα και σε στέγες πολυκατοικιών και πάρκων αναψυχής.
Μοιάζει πιο πολύ για εμπόλεμη ζώνη παρά για Ολυμπιακούς αγώνες!!!


Οι απλοί πολίτες του Λονδίνου μιλούν για μια ξέφρενη κατάσταση και για σενάρια που μπορεί να οδηγήσουν σε βίαιες συγκρούσεις με αστυνομία και στρατό εν όψει παγκοσμιοποίησης…  





Τα συμπεράσματα για το λογότυπο των ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου 2012 είναι πολλά, όπως το 2012 που εμφανίζετε ως ZION ( Σιών ). Οι  ιστορίες συνομωσίας έχουν αυξηθεί λέγοντας πολλοί, ότι ο κόσμος θα ξαναζήσει μια μέρα όπως η  11η  Σεπτεμβρίου ή μια μέρα σαν την γέννηση του νέου Μεσσία και την νέα Ιερουσαλήμ ( Σιών ).
Όλα μοιάζουν να καταστρώνονται βάσει αριθμολογίας σαν μια πυραμίδα όπως με το 11:11 …    



Αυτοί οι απόκρυφοι συμβολισμοί δουλεύουν στο υποσυνείδητο του παγκόσμιου πληθυσμού και υπάρχει η δυνατότητα να προβάλλετε σε ύλη και στην «πραγματικότητα».

Αξιοσημείωτο είναι πως γύρω από την περιοχή που διεξάγονται οι Ολυμπιακοί αγώνες οι δρόμοι έχουν βιβλικά και μυστικιστικά  ονόματα σε όλη την περιοχή όπως joseph’s road, temple mill lane, lay-ton rio,angel lay κλπ.




Η Ενέργεια που θα ρέει θέλει μεγάλη προσοχή!!  Δυστυχώς αυτοί δεν είναι απλοί Ολυμπιακοί  αγώνες καθώς  διεξάγονται  μέσα στην φωλιά του Σιωνισμού.
Τι είδους ενέργεια θα ρέει σε όλο τον κόσμο και ποιοι θα την εκμεταλλευτούν και πού θα την χρησιμοποιήσουν μετά τα τελετουργικά…??
Το Λονδίνο θα τραβήξει την προσοχή δισεκατομμυρίων  ανθρώπων και ¨άλλων¨ σε όλο τον κόσμο και η ενέργεια που ρέει πηγαίνει εκεί  που είναι στραμμένη η προσοχή. 
Όλα έχουν θέμα με την ενέργεια και μέσα σε όλα αυτά θα υπάρξει  η παραποίηση της, ο χειρισμός των πεδίων αυτών θα στοχεύει και προς την παραπληροφόρηση έτσι ώστε να μπορούν να περνούν υποσυνείδητα μηνύματα στην αντίληψη των ανθρώπων για την πραγματικότητα και ¨μη¨ …  




Άλλες θεωρίες αναφέρουν ότι μέσω τον συμβόλων γίνεται μια αναγγελία  για την επιστροφή του φτερωτού ερπετού από την Σιών και αυτό είναι ένας μύθος των Μάγια, την στιγμή που αναμένουν πολλοί την περιβόητη ημερομηνία 21:12-2012  και το άνοιγμα μιας Πύλης (Stargate)… και κατόπιν την δημοσιοποίηση των ειδών, (ανθρωποειδή, ερπετοειδή κλπ..)


Οι  θεωρίες αυτές ενισχύουν τις θεωρίες παγκοσμιοποίησης και  για μια νέα παγκόσμια θρησκεία και για όλα αυτά λέγετε ότι θα υπάρξει σαφές μήνυμα μέσω των ολυμπιακών αγώνων στο Λονδίνο.


Οι δυο εξωγήινοι γίγαντες  ( μασκότ)  και ο συμβολισμός του ουράνιου τόξου σαν πύλη, μας θυμίζει και άλλους ολυμπιακούς αγώνες με παρόμοιους συμβολισμούς. 


Μην ξεχνάμε πως στην παράδοση της ολυμπιακής φλόγας στο καλλιμάρμαρο στάδιο  έκανε την εμφάνιση του ένα ουράνιο τόξο…



Αξιοσημείωτο είναι όμως να θυμηθούμε τους ολυμπιακούς αγώνες στο Λος Άντζελες στις Η.Π.Α. το 1984 όπου κατά την τελετή λήξης η παραγωγή σχεδίασε ένα είδους Α.Τ.Ι.Α. (ufo) το οποίο προσγειώθηκε στο στάδιο και εμφανίστηκε ένας γιγάντιος εξωγήινος που χαιρέτησε το πλήθος και είπε πως ήταν πολύ περήφανος για τα Ολυμπιακά ιδεώδη. Βλέπε( βίντεο)





Μέσα από τα κρυμμένα σύμβολα και νοήματα, μέσω των θρησκειών και της πολιτικής, εμφανίζονται σημάδια  πως πίσω από όλο αυτό το σκηνικό κρύβετε ένα μεγάλο τελετουργικό αίματος.  Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν δίνουν σημασία σε αυτό που βλέπουν μπροστά τους και περνά η κάθε εικόνα υποσυνείδητα έτσι ώστε να γίνει ο έλεγχος της μάζας και να δίνουν κατευθύνσεις. 


Είναι ένας απόκρυφος τρόπος των ιλλουμινάτοι και πολλών άλλων μασονικών μυστικών εταιριών που εδρεύουν και μέσα στις θρησκείες και είναι μέρος των κανόνων εμπλοκής ώστε να γνωρίζεις υποσυνείδητα που οδεύεις.


Αυτοί οι συμβολισμοί παίζουν μεγάλο ρόλο στην συνείδηση μας. Με όλο αυτό το σενάριο εδώ και πολλά χρόνια και με το πρόσχημα της εξωγήινης απειλής ,τον πυρηνικό όλεθρο και την καταστροφή της σήμερον λεγόμενης Γης με οποιοδήποτε τρόπο προκαλούν τρόμο και φόβο  μέσω της τεχνολογίας (βλέπε Project "BlueBeam") έτσι ώστε  να προσπαθήσουν να γίνει πράξη για  να φέρουν την παγκοσμιοποίηση , μια νέα παγκόσμια θρησκεία και νέους θεούς… 

Είναι μια σημαντική στιγμή για την αυτοκρατορία και τις 13 αριστοκρατικές οικογένειες από το 1776 να στείλουν το επόμενο μήνυμα. 


Το λογότυπο των Ολυμπιακών αγώνων 2012 ήταν αυτό που έδωσε το  σήμα πως πρόκειται να παρατηρήσουμε μια φιέστα της Σιών και των παιδιών της….





Οι  δυο μασκότ μπορούμε να υποθέσουμε πως συμβολίζουν ένα μονόφθαλμο γίγαντα, το μάτι του θεού Ρα ή του ΄Ωρου της Αιγύπτου και πάνω στο κεφάλι βρίσκετε μια πυραμίδα (βλέπε εικόνα)





Τα ονόματα τους Wenlock και Mandeville,  σύμφωνα με τους υπεύθυνους της Ολυμπιάδος , βγήκαν από την Βρετανική πόλη Much Wenlock  και την Αγγλική πόλη  Stoke Mandeville. Το περίεργο σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι αν τραβήξετε μια ευθεία γραμμή στον χάρτη θα δείτε πως οι πόλεις αυτές συναντιούνται με το Ισραήλ και το κέντρο της Ιερουσαλήμ . 



Αναγραμματισμός και σκέψεις:  ( θα ανάψει κάρβουνα «φωτιά»  ο διαβολικός άνθρωπος και θα ξεκλειδώσει  τον ερχομό του για την νέα τάξη.. ) Stoke Mandeville - Much Wenlock.   


Η ολυμπιακή επιτροπή και ο πρόεδρος λόρδος Κόε περιέγραψαν στα μέσα ενημέρωσης πως οι μασκότ δημιουργήθηκαν για να είναι αρεστές στα παιδιά…




Πολλοί βρετανοί έχουν δυσανασχετήσει με τις μασκότ και δεν επιθυμούν τα παιδιά τους να παραβρεθούν σε κάποια εκδήλωση με αυτές.


W.M.



Ημερομηνία αποκάλυψης των μασκότ : 19/5/2010 = 18 
  (3x6 = 18)  666 = 33:33:33
W & M = 33
Η μασκότ W  με την πυραμίδα και τις 3 γωνίες =33
Η μασκότ M έχει 6 οδοντώματα =33
Το πρόσωπο της μασκότ W σχηματίζει μια κάρδια κάτω από τη πυραμίδα η οποία
συμβολίζει γνώση και διαφωτισμό.
Το πρόσωπο της μασκότ Μ σχηματίζει ένα πεντάγωνο  που για μερικούς αντιπροσωπεύει τον πόλεμο.
Και τα μάτια των μασκότ μαζί είναι 2 =1:1





Το ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου θα φωτίζεται από πυραμίδες που υψώνονται προς την κορυφή του σταδίου οι οποίες είναι όμοιες επίσης με την λεγόμενη πυραμίδα των ιλλουμινάτοι .    Επεκτείνοντας αυτές  σχηματίζεται μια μεγάλη πυραμίδα.




Ο κατασκευαστής και μασόνος τριακοστού τρίτου βαθμού (33) είναι ο Sir Robert McAlpine τον οποίον μερικοί που γνωρίζουν το  ποιόν του τον κατηγορούν για παιδοφιλία κτλπ..




Το γήπεδο έχει 80.000 καθίσματα, η ολυμπιακή Δάδα έχει 8.000 κύκλους και μεταφέρετε από 8.000 δρομείς (σε αυτό το σημείο τα συμπεράσματα δικά σας)



Ο πρόεδρος του Ισραήλ Shimon Peres ακύρωσε προσφάτως την προγραμματισμένη επίσκεψη του στην έναρξη των ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου οπότε θα υπάρχει ένα κενό κάθισμα σίγουρα από τα 80.000




  

Τι να περιμένουμε άραγε να αποκαλύψουν οι ολυμπιακοί αγώνες του Λονδίνου;
Μια τραγική κατάληξη; Θεωρίες εμφάνισης εξωγήινων ή το Project Blue Beam…??
Όλα δείχνουν πως κάποιο τελετουργικό θα υπάρξει από πίσω προς τα μπρος ή και το ανάποδο ανάλογα με την ενέργεια που θα ρέει εκείνη την στιγμή και στον υπόλοιπο πλανήτη. Τότε  θα υπάρξει και η ανάλογη ποσότητα αίματος και θυσίας προς την σκοτεινή πλευρά έτσι για να υποδεχτούν την «παγκοσμιοποίηση» και τον ερχομό της αποκάλυψής τους.

Το έργο έχει ξεκινήσει εδώ και αιώνες αλλά από εδώ και πέρα αποκτά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το μέλλον του ίδιου του θεάτρου και αυτό που ζούμε εδώ…





Ο.Ε.Α.Φ.