Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Πότε θα ξυπνήσεις εσύ ;

ΕΜΒΟΛΙΑ - ΦΘΟΡΙΟΥΧΕΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ LIGHT - Νέα αποδεικτικά στοιχεία!


ΕΜΒΟΛΙΑ - ΦΘΟΡΙΟΥΧΕΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ - ΠΡΟΪΟΝΤΑ LIGHT - Νέα αποδεικτικά στοιχεία!


Σημείωση Ελεύθερης Επιστήμης: Το άρθρο αυτό είναι συνέχεια μιας σειράς άρθρων που αφορούν την διατροφή και τα δηλητήρια που περιέχονται μέσα σε αυτή. 


Έχουμε παρουσιάσει κατα καιρούς πολλές αποδείξεις..
οτι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για μείωση του πληθυσμού της Γης, οτι τα τρόφιμά μας δεν είναι ασφαλή, έχουμε μιλήσει για τον κώδικα Alimentarius και ένα σωρό άλλα επικίνδυνα "προγράμματα" που έχει δρομολογήσει η Νέα Τάξη Πραγμάτων. 


Επανερχόμαστε με την συνέντευξη του Δρ Μπλέιλοκ, ο οποίος είναι κορυφαίος νευρολόγος στις ΗΠΑ και έδωσε συνέντευξη η οποία παρουσιάστηκε απο τον Άλεξ Τζόουνς στις ΗΠΑ. Η συνέντευξή του αποτελείται απο 5 μικρά βίντεο που πρέπει να τα δείτε με πολύ προσοχή. 
Να εφιστίσουμε την προσοχή


Α) Στο τι οδοντόκρεμες χρησιμοποιούμε.Όσες περιέχουν φθόριο, αλουμίνιο ή τιτάνιο προκαλούν παθήσεις του νευρολογικού συστήματος. Δείξτε αυτά τα βίντεο στον οδοντίατρό σας. Να προσέξουμε ιδιαίτερα τα φθοριωμένα νερά. Μην ξεχνάτε οτι αυτές τις μέρες γίνεται η διαπραγμάτευση για την ενοποίηση όλων των εταιρειών νερού στην Ελλάδα για να μπορούν να ξεπουληθούν στις μεγάλες ονομαζόμενες πολυεθνικές, όλες μαζί.



Β) Σταματήστε να χρησιμοποιείτε προϊόντα που περιέχουν ασπαρτάμη. Περιέχετε σε μεγάλες ποσότητες στα προϊόντα light και αλλού.


Γ) Προσοχή στα εμβόλια. Πριν αποφασίσετε αν θα κάνετε ή όχι στο παιδί σας εμβόλιο δείτε ξανά αυτά τα βίντεο και δείξτε τα και στον παιδίατρό σας. Να είστε βέβαιοι ότι οι ερευνητές ιατροί αυτοί στις ΗΠΑ είναι πανεπιστημιακού επιπέδου και κορυφαίοι σε όλη την ανθρωπότητα στην ειδικότητά τους.


Όλα αυτά τα προγράμματα συσχετίζονται σύμφωνα με τον κ. Ράσελ Μπλέϊλοκ με το ίδρυμα Ροκφέλερ, Φόρντ, Καρνέγκι και φυσικά τους Ρόθτσιλντ.


Τονίζουμε προσέξτε αυτά τα 5 βίντεο γιατί περιέχουν τις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για το πόσο επικίνδυνα είναι το φθόριο, η ασπαρτάμη κτλ..


Στο τέλος του κάθε βίντεο υπάρχει παραθυράκι που σας παραπέμπει στο επόμενο..


Είναι πολύ σημαντικό αυτά τα βίντεο να τα δούν καθηγητές και δάσκαλοι.









Όσοι πιστεύουν οτι όλα αυτά είναι συνωμοσιολογίες και όχι πραγματικότητα ας δούν αυτό το βίντεο που ο Ααρόν Ρουσώ συμπατριώτης του κ. Ροκφέλερ αποκαλύπτει τα σχετικά. 



ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ! ΑΦΙΕΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!

ΥΠΟΠΤΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ:ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


ΥΠΟΠΤΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ:ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο τουρκικός Στρατός ζήτησε λεπτομερή στοιχεία αναφορικά με την πρόβλεψη καιρού όχι μόνο για την Συρία, αλλά και για την Ελλάδα, με απώτερο στόχο να κατευθύνει με ακρίβεια πυρά πυροβολικού στο συριακό έδαφος, να εκπέμπει μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα (UAV) υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά και το κυριότερο ίσως, να μειωθεί εξαιρετικά το κυκλικό σφάλμα (CEP) των ρουκετών και των βαλλιστικών βλημάτων Yildirim. Και εδώ ξεκινούν τα ακόμα πιο σημαντικά: Η πρόβλεψη καιρού, ειδικά το μοντέλο που χρησιμοποιεί ο τουρκικός Στρατός χρησιμοποιείτε κυρίως στις επιχειρήσεις χημικού πολέμου, όπου είναι κρίσιμο να υπάρχει η μέγιστη ακριβής καιρική πρόβλεψη προκειμένου τα χημικά να μην πλήξουν φίλιες δυνάμεις ή να μην κατευθυνθούν σε διαφορετική κατεύθυνση σπό αυτή που θέλει επιτιθέμενος.
Και όπως αποκάλυψε η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί, οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις έχουν προχωρήσει στην ανάπτυξη και έχουν εντάξει στο οπλοστάσιό τους χημικά όπλα, κατά παράβαση της σχετικής διεθνούς συνθήκης που έχουν υπογράψει. Με απλά λόγια είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν χημικά όπλα σε ενέργεια κατά της Ελλάδας, κάτι που σίγουρα θα προκαλούσε σοκ μη αντιμετωπίσιμο από τους αμυνόμενους που είναι παντελώς απροετίματοι για κάτι τέτοιο.
Όπως αποκάλυψε χθες το defencenet.gr, ο Στρατός της χώρας και η τουρκική μετεωρολογική υπηρεσία είχαν υπογράψει πριν από τρία χρόνια πρωτόκολλο συνεργασίας για την παροχή αξιόπιστων δεδομένων μετεωρολογίας αναφορικά με τις συνθήκες που επικρατούν στην νοτιοανατολική Τουρκία και το βόρειο Ιράκ, έτσι ώστε οι τουρκικές δυνάμεις να έχουν συγκρούσεις με το κουρδικό εργατικό κόμμα ΡΚΚ.

Δηλαδή περιέλαβαν την Ελλάδα στις περιοχές εν δυνάμεις δράσης του τουρκικού Στρατού σε επιχειρήσεις μεγάλης κλίμακος! Τι σημαίνει η παραπάνω κίνηση θα πρέπει να διευκρινιστεί από την Τουρκία.
Όταν το σύστημα είχε εισέλθει σε υπηρεσία μια ιστοσελίδα - την οποία προφανώς κάποιος μπορούσε να χρησιμοποιήσει με κωδικό- μπορούσε να πληροφορήσει διοικητές πυροβολικού για τις ακριβείς καιρικές συνθήκες με πρόβλεψη 36 ωρών και στην ειδική περιοχή ενδιαφέροντος.

Οι προβλέψεις ανανεώνονταν τέσσερις φορές την ημέρα. Το νέο αυτό σύστημα μπορεί να δημιουργήσει μετεωρολογικό δελτίο για συγκεκριμένη περιοχή μέσα σε 2 δευτερόλεπτα, και να προβλέψει τις καιρικές συνθήκες σε ύψος μέχρι και 40 χλμ. και σε μια ευρεία περιοχή η οποία καλύπτει έως και τη Μαύρη Θάλασσα και το Αιγαίο. Το παλαιότερο σύστημα που αντικατέστησε μπορούσε να προβλέψει τις καιρικές συνθήκες μέχρι ύψος 5 χλμ. και σε μέγιστη απόσταση 15 χλμ. ενώ ήθελε τουλάχιστον 1 ώρα για να προσφέρει δεδομένα.