Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Συγκλονιστικό!


Συγκλονιστικό!    Ήταν Γενάρης του 1952, όταν ο Ισίδωρος Πόσδαγλης ολοκλήρωνε το πόνημά του "Πατριωτική Οικονομική Πολιτική", ένα μικρό βιβλιαράκι που "κάποιοι" φρόντισαν να εξαφανιστεί.

Ποιος ήταν ο Ισίδωρος Πόσδαγλης; 


Γεννήθηκε στη Λαμία το 1907. Εντάχθηκε από πολύ νωρίς, ήδη από το 1922 στην ηλικία των 15 χρονών, στον "Όμιλο Ελεύθερης Σκέψης" κι άρχισε να διαμορφώνει την πατριωτική του οικονομική θεωρία.

Μετά, έφυγε για τη Σοβιετική Ένωση όπου σπούδασε οικονομικά στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας -το γνωστό μετονομασθέν σε Λομονόσοφ - και στη συνέχεια εργάστηκε μαζί με μερικά από τα πιο κορυφαία μυαλά της εποχής του σε ορισμένα από τα πιο προχωρημένα και άκρως απόρρητα οικονομικά προγράμματα της τότε Σοβιετίας.

Το 1940 επιστρέφει στην Ελλάδα, εντάσσεται στην Αντίσταση και με το τέλος του πολέμου συλλαμβάνεται από τους Άγγλους και παραδίδεται στη Χωροφυλακή. Μένει φυλακισμένος, "ξεχασμένος" για χρόνια. Στο κρατητήριο ολοκληρώνει το βιβλίο "Πατριωτική Οικονομική Πολιτική" που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον εκδοτικό οίκο "Μπιστιρλή", ο οποίος και το εκδίδει. Το βιβλίο είναι δυναμίτης, αφού περιέχει μερικά από τα πιο πρωτοποριακά μοντέλα οικονομικής πρόβλεψης που έχουν κατασκευαστεί ποτέ. Επιπλέον, προβάλλει το πατριωτικό μοντέλο της οικονομίας και προκαλεί πάταγο στους τότε διεθνείς οικονομικούς κύκλους και σε πρόσωπα που διαμόρφωναν τη διεθνή οικονομική πολιτική...
Αυτά για την ιστορία.
Τι έγραφε στο βιβλίο του ο Πόσδαγλης και γιατί δεν θέλουν να το ξέρουμε;Στο δεύτερο κεφάλαιο με τίτλο "Εθνικό Χρέος και Εθνικό Έλλειμμα"σημειώνει ο Πόσδαγλης, στις σελίδα 17:"Όταν τα δανεισμένα κεφάλαια του διεθνούς καπιταλισμού βρεθούν στο όριο της απόδοσής τους τότε ακολουθεί μια απομείωση του Εθνικού Χρέους, που επιβάλλουν δια της βίας. Τότε θα επικαλεστούν την ανάγκη πλέριας συμμετοχής όλων των δανειστών, εννοώντας μ? αυτά τα λόγια ότι πρέπει να πληρώσουν οι αποταμιεύσεις των εργατών, των αγροτών και του λαού. Κυλάνε έτσι το χρέος τους από το Κράτος που στέρεψε από απόδοση στο γόνιμο χωράφι του αγρότη για να πάρουν κι από εκεί κέρδη."
Και συνεχίζει ο Πόσδαγλης πιο κάτω, στη σελίδα 22 στο ίδιο κεφάλαιο:
"Όταν η Ευρώπη μετά τον Πόλεμο θα φτιάσει το Νόμισμα για να απορροφήσει τα λαϊκά κεφάλαια, τότες θα στραφούν προς την Ελλάδα να της κόψουν το Χρέος που θα της έχουν φορτώσει, με σκοπό να τραβήξουν από τους εργαζόμενους και τους αγρότες ότι θα έχουν μαζέψει από το τέλος του Πολέμου και μετά". "Ελλάδα, Πορτογαλία, Ιρλανδία, Ισπανία και Ιταλία θα γίνουν στόχος του διεθνούς κεφαλαίου μόλις φτιάσουνε το Νόμισμα. Το άθροισμα των δικών τους χρεών - που με τέχνη και κόπο θα τους έχουν φορτώσει - θα ισορροπεί, θα αντιπροσωπεύει το Χρέος μιας ψευτο-ένωσης, ώστε να ισοφαρίζει τα κέρδη των Γερμανο-Γάλλων και των ιμπεριαλιστών συμμάχων τους.". Σελίδα 24!
Αυτά γράφει ο Πόσδαγλης, με στοιχεία, αριθμούς και διαγράμματα, είπαμε από το 1952!

Στο τέταρτο κεφάλαιο "Τα Κόμματα" γράφει ο Πόσδαγλης στη σελίδα 121:
"Όταν ο λαός πρέπει να καθοδηγηθεί προς την απομείωση του Χρέους τότε χρειάζεται μια γενικής φύσης Κυβέρνηση(Σ.Σ.: Ο Πόσδαγλης μάλλον εννοεί μια Κυβέρνηση συνεργασίας), που θα αντιπαλεύει τα λαϊκά συμφέροντα σ' όλο το πλάτος της ιδεολογικής αντιπάλης. Ο διεθνής παράγοντας του καπιταλισμού θα φροντίσει ώστε να μην υπάρχουν δυνατότητες άλλες απ? αυτές που θα λέει η γενικής φύσης Κυβέρνηση."
Μήπως σας θυμίζει κάτι;

Γιατί όμως στην Ελλάδα; Τα εξηγεί όλα ο Πόσδαγλης:"Αμερικανοί και Γερμανοί δεν μπορούν να ζήσουν πιο πέρα απ? το τέλος του αιώνα γιατί θα'ναι τόση η ανάγκη τους για κεφάλαια, όπως βλέπουμε ακριβώς στον πίνακα πιο πάνω, που θα πρέπει να βγάλουν τα πετρέλαια για τα οποία οι ίδιοι οι Γερμανοί ήρθαν να κάνουν Κατοχή στην Πατρίδα μας. Θα δείτε να ξαναβρίσκονται Σύμμαχοι, να συγκεντρώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους και να ασχολούνται με το χάρτη που ξέρουν όλοι τους και τον έχουν κλεισμένο στα συρτάρια τους. Και οι ξένοι και οι ντόπιοι συνεργάτες τους."
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρακάτω είναι ο χάρτης στον οποίο αναφέρεται ο Πόσδαγλης ο οποίος είναι μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ  ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ!
                      

ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ....ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΑΜΕΣΑ!


ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ....ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ ΑΜΕΣΑ!

Σχόλιο ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ:Η ζωή μας είναι τόσο απρόβλεπτη που καθημερινά μας εκπλήσσει όλο και πιο πολύ. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σε περιμένει στην επόμενη στροφή. Μπορεί να σε αιφνιδιάσει ανά πάσα στιγμή με οποιοδήποτε τρόπο.

Όμως σε όλες τις προβλέψεις για το μέλλον είμαστε επιφυλακτικοί

-----------------------------------------------------------

Ένα άνευ προηγουμένου γεγονός  θα αλλάξει το πρόσωπο του πλανήτη!!

Ο σεισμός του Σίδνεϊ θα είναι 9,5 R , της Καλιφόρνια 9,6 R, ενώ θα ακολουθήσουν άλλοι δυο σεισμοί των 9,4 R . Ταυτόχρονα θα δημιουργηθεί τσουναμι .

   Ο Mitchell Coombes ,ο άνθρωπος που στις 6 Μαρτίου 2011 προέβλεψε το σεισμό στην Ιαπωνία και το τσουναμι που επακολούθησε, δίνοντας μάλιστα προειδοποίηση 104 ΩΡΩΝ,  πριν ο σεισμός συμβεί, ΞΑΝΑΚΤΥΠΑ.

Ας διαβάσουμε όμως πρώτα τι έγραψε στις 6 Μαρτίου 2011

Ok everyone, you’ve been warned of what’s to come, we now have 104 hours to go! Hold on tight we are in for the shock of your lives!

Λοιπόν, άπαντες έχετε προειδοποιηθεί για το τι πρόκειται να συμβεί.Έχουμε ακόμη 104 ώρες και κρατηθείτε γερά γιατί είμαστε μπροστά στο σοκ της ζωής σας.

Εδώ το λινκ  

http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1910301683737&id=1427705082

Όπως όλοι γνωρίζουμε ΈΠΕΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΤΟΥ...

Στις 7 Αυγούστου 2012 ο Coombes έγραψε στον τοίχο του στο facebook , τα παρακάτω...

  Ok everyone, you’ve been warned of what’s to come, we are getting extremely close to the 104 hour tsunami warning. I strongly advise that if you live on the east coast of NSW and west coast of USA, have your evacuation gear ready to go as soon as possible. I said on March 11 that California would be next after Japan’s countdown… Sydney’s earthquake will be magnitude 9.5, California’s earthquake will be magnitude 9.6, followed by two 9.4′s, all of these tsunamis will be created in the same exact hour

Απαντες έχετε προειδοποιηθεί για το τι πρόκειται να συμβεί.Βρισκομαστε παρα πολυ κοντα στην αντιστροφη μετρηση των 104 ωρων για τσουναμι.Συμβουλευω ολους οσους ζουν στην ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΚΤΗ ΤΗΣ ΟΥΑΛΙΑΣ και στην ΔΥΤΙΚΗ ΑΚΤΗ ΤΩΝ ΗΠΑ,να ετοιμασουν τον εξοπλισμο εκκενωσης οσο το δυνατον πιο γρηγορα.Ειχα προειδοποιησει στις 11 Μαρτιου 2011 ,μετα το τσουναμι στην Ιαπωνία,οτι η Καλιφορνια θα ειναι η επομενη.Ο σεισμος του Συδνευ θα ειναι 9,5 R , της Καλιφορνια 9,6 R, ενω θα ακολουθησουν αλλοι δυο σεισμοι των 9,4 R . Ταυτοχρονα θα δημιουργηθει τσουναμι .

Σε ερωτηση σχετικα με το τσουναμι ο Coombes υποστηριξε οτι αυτο (το τσουναμι) θα εισχωρησει 70  μιλια στο εσωτερικο.Πιστευει οτι θα συμβει ενα ανευ προηγουμενου γεγονος που θα αλλαξει το προσωπο του πλανητη!!

Ηδη  στις 9/8 εχει συμβει σεισμος 4,5 R στην Orange County/Καλιφορνια , τον οποιο ακολουθησε εκρηξη απο φυσικο αεριο που προηλθε απο μια φυσικη σχισμη που δημιουργηθηκε μετα το σεισμο.

Πρεπει επισης να τονιστει οτι το ονομαζομενο ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ,(ετσι αποκαλειται η σειρα των ηφαιστειων που κυκλωνουν το μεγαλυτερο μερος του Ειρηνικου Ωκεανου και στο οποιο γινονται οι περισσοτερες εκρηξεις),παρουσιαζει αυξημενη δραστηριοτητα και μαλιστα οι περισσοτεροι απο τους σεισμους συμβαινουν πολυ κοντα στην ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.Επισης και η ΔΥΤΙΚΗ ΑΚΤΗ ΤΗΣ ΑΛΑΣΚΑΣ  ειναι πολυ ενεργητικη.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ ΙΡΑΝ: ΟΙ ILLUMINATI ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ HAARP 11/8/12

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΟ ΙΡΑΝ: ΟΙ ILLUMINATI ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ HAARP 11/8/12

Δύο ισχυροί σεισμοί ταρακούνησαν το βορειοδυτικό Ιράν, αφήνοντας 180 νεκρούς και 1.400 τραυματίες. Οι σεισμοί έχουν διαταράξει τις επικοινωνίες, περιπλέκοντας τις προσπάθειες διάσωσης. 

Η μέτρηση των σεισμών είναι ,6,4 και 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, και έπληξε τις πόλεις του Ταμπρίζ και Ahar. Ωστόσο, οι περισσότεροι από τους νεκρούς πιστεύεται ότι είναι στα γύρω χωριά. 
Οι αριθμοί των θυμάτων ενδέχεται να αυξηθούν, οι αξιωματούχοι προειδοποιούν οτι οι εργαζόμενοι της διάσωσης δεν έχουν ακόμη φτάσει σε μερικές από τις πληγείσες περιοχές και ορισμένα θύματα βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. 
Όπως γνωρίζετε το HAARP είναι ένα σούπερ όπλο ... Δεν υπάρχει μυστικό για κανέναν ... Αυτός είναι ο σύγχρονος πόλεμος ... 




Το HAARP χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό. 
Μια από τις άπειρες δυνατότητες του HAARP είναι και η πρόκληση σεισμών σε οποιαδήποτε περιοχή με θέρμανση του επιλεγμένου σημείου μέσω της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας. Το HAARP εκπέμπει μικροκύματα υψηλής συχνότητας προς την ιονόσφαιρα, η οποία λειτουργεί σαν ένας τεράστιος καθρέφτης  που αντανακλά τα μικροκύματα και τα στέλνει πίσω στην επιφάνεια της γης με την μορφή μικροκυμάτων χαμηλής συχνότητας, από 1 ως 100Ηz.




Photobucket Εικόνες, εικόνες και φωτογραφίες


Κύριο κανάλι ειδήσεων του Ιράν ανακοίνωσε ότι ο σεισμός έπληξε τις πόλεις της Ahar, και Varzaqan στην ανατολική επαρχία του Αζερμπαϊτζάν στις 16:53 μ.μ. τοπική ώρα (12:23 GMT)
Photobucket Εικόνες, εικόνες και φωτογραφίες



Οι δονήσεις έγιναν αισθητές στο γειτονικό Αζερμπαϊτζάν, αλλά δεν έχουν αναφερθεί θύματα. 
Photobucket Εικόνες, εικόνες και φωτογραφίες
Ιρανοί αναζήτηση για επιζώντες κάτω από τα ερείπια των σπιτιών στην πόλη της Varzaqan περίπου 60 χλμ. βορειοανατολικά του Ταμπρίζ μετά τους δύο σεισμούς που σημειώθηκαν στο βορειοδυτικό Ιράν, στις 11 Αυγούστου 2012 

Σεισμός στο Ιράν και σεισμικά όπλα: Μπορεί να προκληθεί τεχνητός σεισμός;


Σεισμός στο Ιράν και σεισμικά όπλα: Μπορεί να προκληθεί τεχνητός σεισμός;



Ο σεισμός στο Ιράν που σκότωσε 220 άτομα και τραυμάτισε τουλάχιστον 1500 χθες, Σάββατο, στην περιοχή της Ταμπρίζ στο βορειοδυτικό Ιράν, έρχεται σε μία στιγμή που ο πλανήτης κρατά την ανάσα του εν όψει πιθανής επίθεσης των ΗΠΑ ή/και του Ισραήλ κατά του Ιράν. Η περιοχή που επλήγη, η πόλη Ταμπρίζ και η ευρύτερη περιφέρεια, είναι στρατηγικής σημασίας για το Ιράν και το κυριότερο αναφέρεται η ύπαρξη μυστικού κέντρου ανάπτυξης πυρηνικών όπλων.


Ο σεισμός σε μια σττιμή που όλοι περιμένου επίθεση των ΗΠΑ-Ισραήλ, φέρνει αναπόφευκτα έφερε στην επιφάνεια ένα από τα πλέον απόρρητα αμυντικά προγράμματα που υπήρξαν μέχρι σήμερα σε Ανατολή και Δύση, αυτό της κατασκευής όπλων πρόκλησης σεισμών ή απλά "σεισμικά όπλα".

Ξεχωρίζει το πρόγραμμα HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program). Η διεθνής κοινή γνώμη έστρεψε για πρώτη φορά την προσοχή της στα αρχικά HAARP το 1995.


Τη χρονιά εκείνη δημοσιεύτηκε ένα βιβλίο 230 σελίδων, που συντάραξε την διεθνή κοινή γνώμη. Το βιβλίο είχε τίτλο Angels Don't Play This HAARP: Advances in Tesla Technology (Οι Άγγελοι δεν Παίζουν αυτό το HAARP - λογοπαίγνιο με την ελληνική λέξη άρπα-Harp - Πρόοδοι στην Τεχνολογία Τέσλα) και συγγραφείς του ήταν ο επιστημονικός ερευνητής δρ.  Νικ Μπέγκις και η δημοσιογράφος Τζην Μάνιν. Εκτός του ότι περιείχε αρκετές διαφωτιστικές λεπτομέρειες σχετικά με το σχεδόν άγνωστο ως τότε πρόγραμμα, το βιβλίο αυτό αποτελούσε και μια ανοικτή καταγγελία για τον «υψηλής συχνότητας βανδαλισμό του ουρανού» που ετοιμαζόταν να εξαπολυθεί από την Αλάσκα.

«Αυτό το πρόγραμμα δεν έχει καμιά σχέση με μουσικά όργανα ή με το βόρειο σέλας», ήταν η ειρωνική απάντηση της στρατευμένης πολέμιας του HAARP  Μπάρμπαρα-Κλερ Ζίκουρ σε όσους ζητούσαν να πληροφορηθούν γι αυτό το πρόγραμμα, που ενώ δεν είχε χαρακτηριστεί ως απόρρητο, εντούτοις καλύφθηκε από την αρχή με πέπλα αοριστίας και μυστικότητας. Σύντομα όμως όλοι κατάλαβαν ότι κάτι σημαντικό συνέβαινε στην Τζακόνα (Gakona) της κεντρικής Αλάσκα.

Κάτω από τα μονίμως χιονισμένα βουνά του Σαιντ Ελίας Παρκ εγκαταστάθηκαν 360 κεραίες, ύψους 24 μέτρων η κάθε μία και συνολικής ισχύος 1,7 Gigawatt(!), ένα ραντάρ ασύμφωνης σκέδασης διαμέτρου 36 μέτρων, συσκευές ανίχνευσης, αποστασιόμετρα λέιζερ, μαγνητόμετρα, αισθητήρες υπερύθρων και οπτικές διατάξεις για την ανάλυση της φωτεινής ακτινοβολίας χαμηλού επιπέδου από την ατμόσφαιρα, πομποί, γεννήτριες, κλωβοί ελέγχου κ.α.

Το HAARP αποτελεί στην ουσία μια εξελιγμένη μορφή «ιονοσφαιρικού θερμαστή». Βομβαρδίζει το ανώτερο στρώμα της ιονόσφαιρας, η οποία εκτείνεται από 60 ως 900χλμ., με μια πανίσχυρη κατευθυνόμενη ηλεκτρομαγνητική ακτίνα. Η πρώτη εικόνα που προσπάθησε να περάσει το HAARP στην κοινή γνώμη ήταν ότι επρόκειτο για ένα επιστημονικό σχέδιο με στόχο την επιλεκτική τροποποίηση της ιονόσφαιρας για τη βελτίωση των τηλεπικοινωνιών. Σύντομα όμως έγινε αντιληπτό ότι το αμερικανικό Πεντάγωνο ήθελε να εκμεταλλευτεί την ιονόσφαιρα για τους δικούς του σκοπούς.

Σύμφωνα με ένα εμπιστευτικό εσωτερικό έγγραφο του Πενταγώνου «το πρόγραμμα HAARP έχει ως αντικείμενο, τον έλεγχο διαφόρων φυσικών χαρακτηριστικών της ιονόσφαιρας γα τη βελτίωση των στρατιωτικών συστημάτων διοίκησης, ελέγχου και επικοινωνιών». Η πολέμια ωστόσο του HAARP Κλερ Ζίκουρ επιμένει: «Ο στρατός θα δώσει στην ιονόσφαιρα μια μεγάλη κλωτσιά για να δει τι θα συμβεί». Το HAARP χαρακτηρίζεται από τους πολέμιους του ως ένας «ουρανοθραύστης» (skybuster) με απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Αν και το αμερικανικό Πεντάγωνο αρνείται την άμεση ανάμειξη του στο πρόγραμμα και υποβαθμίζει τη σημασία του, εντούτοις το DoD (Department of Defense) αναγκάστηκε να δώσει στη δημοσιότητα ορισμένες εφαρμογές του.

Το HAARP δίνει την δυνατότητα στις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις να εκμεταλλευτούν το φαινόμενο του ηλεκτρομαγνητικού παλμού (EMP) στην ατμόσφαιρα, που μέχρι σήμερα μπορούσε να παραχθεί μόνο με πυρηνική έκρηξη. Ως γνωστόν ο ηλεκτρομαγνητικός παλμός μπορεί να καταστρέψει κάθε ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό σύστημα.

Πέρα όμως από τις συμβατικές στρατιωτικές κι επιστημονικές εφαρμογές, το HAARP έχει και μια σειρά άλλων εξωτικών δυνατοτήτων που εξάπτουν τη φαντασία ακόμη και των πιο ψύχραιμων ερευνητών του χώρου της μυστικής τεχνολογίας. Πιο αναλυτικά λοιπόν το HAARP μπορεί να έχει τις παρακάτω εφαρμογές:

Η εκπομπή τεράστιων ποσοτήτων ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας στην ιονόσφαιρα μπορεί να την ωθήσει να συμπεριφέρεται σαν μια τεράστια κεραία κυμάτων ELF,  που είναι σε θέση να πραγματοποιήσει διεισδυτικές «τομογραφίες» του υπεδάφους της γης. Με άλλα λόγια, ακτινοβολώντας κύματα εξαιρετικά χαμηλών συχνοτήτων από τον ουρανό προς τη γη, είναι δυνατόν να σχηματιστεί εικόνα για το τι συμβαίνει στο εσωτερικό της.

Η σταδιακή και επιλεκτική θέρμανση ενός συγκεκριμένου τμήματος του γήινου φλοιού, έχει ως αποτέλεσμα η εκτόνωση αυτής της απορροφημένης ενέργειας να γίνεται με την μορφή σεισμικής και ηφαιστειακής δραστηριότητας (σεισμικός πόλεμος).

Επίσης ο Ντέιβιντ Γιάροου, ηλεκτρονικός ερευνητής του Πανεπιστημίου ’λμπανι (Νέα Υόρκη), υποστηρίζει ότι το HAARP θα έχει σοβαρές επιδράσεις όχι μόνον στην ιονόσφαιρα αλλά και στο μαγνητικό πλέγμα της Γης: «Το HAARP δεν θα ανοίξει ΄τρύπες΄ στην ιονόσφαιρα. Αυτό είναι επικίνδυνα υποτιμητικό του τι θα προξενήσει μια ακτίνα γιγαβάτ του HAARP».  Άλλοι πάλι υποστηρίζουν ότι το HAARP «θα πάλλει κάθε χορδή της Γαίας με άγριες, άτακτες, μη αρμονικές υψηλές συχνότητες. Αυτές οι θορυβώδεις ωθήσεις θα προκαλέσουν δονήσεις στη γεωμαγνητική ροή».

Παρά τις επίσημες διαβεβαιώσεις είναι φανερό ότι το κύριο βάρος της λειτουργίας του HAARP έχει δοθεί στην ανάπτυξη κλιματολογικών και σεισμικών όπλων. Το πρόγραμμα HAARP δεν είναι το μοναδικό του είδους. Από το 1948 έλαβαν χώρα περάματα κάτω από τον γενικό χαρακτηρισμό, Active Ionospheric Experiments. Μερικές από τις πολλές κωδικές ονομασίες ήταν: EXCEDE, RED AIR, CHARGE IV, RIME, CRRES, WISP, ACTIVE, HIPAS, RADC, AIM.

Υπάρχει περίπτωση να έχουν χρησιμοποιηθεί σεισμικά όπλα στην περίπτωση του Ιράν; Τίποτα δεν αποκλείεται σε αυτά τα επίπεδα. Άλλωστε ένας καταστροφικός σεισμός, μια τεχνητή διέγερση ενός ρήγματος στον φλοιό της Γης, είναι "ο τέλειος φόνος": Δεν αποδεικνύεται ποτέ...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr