Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Βαρουφάκης: “Δεν αποφασίζει για τίποτα η κυβέρνηση” (video)


Βαρουφάκης: “Δεν αποφασίζει για τίποτα η κυβέρνηση” (video)

Βαρουφάκης: “Δεν αποφασίζει για τίποτα η κυβέρνηση” (video) ~ Κατοχικά Νέα ΠΗΓΗΤο πακέτο βοήθειας των 30 δισεκατομμυρίων που αναμένεται να δοθεί στη χώρα μας, δεν εξαρτάται από την ελληνική κυβέρνηση αλλά από τι θα αποφασίσει η Γερμανία για Ιταλία και Ισπανία, ανέφερε ο Γιάννης Βαρουφάκης.
Ο καθηγητής Οικονομικής Θεωρίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών μίλησε στο πρωινό του ΑΝΤ1 για την τραγική οικονομική κατάσταση των χωρών της Μεσογείου


ΑΠΟΚΛΑΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ CONTRAILS_CHEMTRAILS ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.


ΑΠΟΚΛΑΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ CONTRAILS_CHEMTRAILS ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.



ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.
ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
Η ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ , ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΤΑ Μ.Μ.Ε ΤΙΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ . 
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΕΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ , ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. 
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΗ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ. 
ΜΙΛΗΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΝΕΚΡΩΝΟΥΝΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ. 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΤΡΟ ,ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ .
ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ .
ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΠΟΛIΤΙΚΗΣ ΠΛΕΟΝ.
ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝΕ ΜΕ ΑΥΤΗ...... .....ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ...

ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ


Research scientists have noticed severe mutations in Pale Grass Blue butterflies collected in the Fukushima prefecture of Japan. After collecting and breeding the butterflies, the scientists also noted that some...
Οι επιστήμονες έχουν παρατηρήσει σοβαρές μεταλλάξεις στις Pale Blue Grass πεταλούδες που συλλέγονται στο νομό Φουκουσίμα της Ιαπωνίας. Μετά τη συλλογή και την αναπαραγωγή των πεταλούδων, οι επιστήμονες επίσης σημείωσαν ότι μερικές γενετικές μεταλλαγές μεταφέρθηκαν προς την επόμενη γενεά των πεταλούδων.


Η σύγκριση στις  Pale Blue Grass πεταλούδες από διάφορες περιοχές έδειξε ότι η ακτινοβολία από το σεισμό και το τσουνάμι τον Μάρτιο του 2011 που προκάλεσε  τους πυρηνικούς αντιδραστήρες σε κατάρρευση επηρεάζει την άγρια ​​ζωή.

Μερικά από τα αποτελέσματα περιλαμβάνουν αναλογικά μικρότερα φτερά και ανάπτυξη των οφθαλμών διαφορετικά από τα ίδια είδη των πεταλούδων που δεν επηρεάστηκαν από την ακτινοβολία. "Αυτές οι παρατηρήσεις των μεταλλάξεων και μορφολογικών ανωμαλιών μπορεί να εξηγηθούν μόνο ως αποτέλεσμα από την έκθεση ραδιενεργών ρύπων," ένα πανεπιστήμιο βιολογίας της νότιας Καρολίνας είπε στο BBC.

Άλλα ζώα που επηρεάστηκαν από την ακτινοβολία πάρα πολύ, είναι ο Τόνος που αλιεύεται στο Σαν Ντιέγκο, της Καλιφόρνια που μέτρησαν τα επίπεδα των ραδιενεργών υλικών, δέκα φορές υψηλότερα από ό, τι τα προηγούμενα χρόνια, αλλά εξακολουθούν να τηρούνται οι κρατικοί κανονισμοί για τα επίπεδα της ακτινοβολίας.




http://atheatignosi.blogspot.gr/2012/08/blog-post_1218.html