Σάββατο 18 Αυγούστου 2012

ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΕ ΜΟΥΜΙΑ ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ ΚΑΤΕΠΛΗΞΕ ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ


ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΕ ΜΟΥΜΙΑ ΤΗΣ ΣΙΒΗΡΙΑΣ ΚΑΤΕΠΛΗΞΕ ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ


Μια μούμια απο την Σιβηρία με ένα περίπλοκο τατουάζ που διακοσμούσε το σώμα της έχει αποκαλυφθεί στη Ρωσία.

Οι ερευνητές εκτιμούν ότι η μυστηριώδης γυναίκα, γνωστή ως Ukok πριγκίπισσα,ήταν πιθανότατα 25 ετών όταν πέθανε σχεδόν 2.500 χρόνια πριν. Ήταν πιθανότατα ένα μέλος της φυλής Pazyryk, νομάδες που ζούσαν στην Αλτάι της Σιβηρίας.

Η μούμια της ανακαλύφθηκε το 1993. Κρατήθηκε διατηρημένη σε μόνιμο στρώμα πάγου, και είναι ο λόγος που το τατουάζ της είναι ακόμα ορατό. Τα τελευταία 19 χρόνια, η μούμια έχει διατηρηθεί κυρίως σε επιστημονικό ινστιτούτο στο Νοβοσιμπίρσκ. Τώρα, θα μεταφερθεί σε ένα μαυσωλείο στο Δημοκρατικό Εθνικό Μουσείο, όπου οι τουρίστες μπορούν να δούν την μούμια και το τατουαζ της.

"Σε σύγκριση με όλα τα τατουάζ που βρέθηκαν από τους αρχαιολόγους σε όλο τον κόσμο, εκείνα που αφορούν τις μούμιες των ανθρώπων Pazyryk, είναι τα πιο περίπλοκα και τα πιο όμορφα,"

Η Δρ Ναταλία Polosmak, επικεφαλής της έρευνας, δήλωσε στους Times της Σιβηρίας. "Πολλά αρχαία τατουάζ έχουν βρεθεί, όπως ο άνθρωπος των πάγων που βρέθηκε στην περιοχή των Άλπεων - αλλά είχε μόνο γραμμές και όχι την τέλεια και άκρως καλλιτεχνική εικόνα που μπορεί κανείς να δει στα σώματα των Pazyryks.

Πρόκειται για ένα εκπληκτικό επίπεδο της τέχνης του τατουάζ.Απίστευτο ». Η Polosmak εξήγησε τη σημασία του περίπλοκoυ τατουάζ της μούμιας . "Τα τατουάζ χρησιμοποιήθηκαν ως μέσο προσωπικής ταυτότητας - διαβατηρίου, όπως τώρα π.χ Οι Pazyryks επίσης πίστευαν ότι τα τατουάζ θα ήταν χρήσιμα σε μια άλλη ζωή, γεγονός που καθιστά εύκολο για τα άτομα της ίδιας οικογένειας και πολιτισμού να βρουν ο ένας τον άλλο μετά το θάνατο." Ήταν μια γλώσσα απο εικόνες ζώων, που χρησιμοποιούνται για να εκφράσουν κάποιες σκέψεις και να καθορίσουν τη θέση τόσο στην κοινωνία όσο και στον κόσμο.

Θάφτηκε μαζί με έξι άλογα για να την συνοδεύουν στην μετά θάνατον ζωή. Παρά το γεγονός ότι η μούμια με τατουάζ είναι αρκετά αξιοσημείωτη, δεν είναι και η πρώτη καλοδιατηρημένη μούμια που ανακαλύφθηκε. 

Συγκλονιστική κατόπτευση UFO πάνω από τη λίμνη Erie (VIDEO)


Συγκλονιστική κατόπτευση UFO πάνω από τη λίμνη Erie (VIDEO)

Αυτά τα UFO / Orbs εμφανίζονται πάνω από τη λίμνη Erie αρκετά χρόνια τώρα. Αυτά τα φώτα δεν είναι σίγουρα ή συμβατικά σκάφη, αιωρούνται για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλάζουν χρώμα και φαίνεται να εξαφανίζονται μέσα σε μια στιγμή.

Αυτά τα αντικείμενα δεν έχουν μία κανονική πορεία, και κανένα από αυτά δεν παρουσιάζονταν σε οποιοδήποτε από τα ραντάρ των αεροδρομίων της περιοχής.

ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ Η ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ-ΒΙΝΤΕΟ


ΤΕΛΙΚΑ ΕΓΙΝΕ Η ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ-ΒΙΝΤΕΟ

ΚΟΠΕΛΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ NEKΡΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ.....ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΗΜΕΡΕΣ...ΤΟ 7 ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟ!!!


ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΑ ΜΜΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΑΓΕΙΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ...!
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΝΕΚΡΩΝ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ! 
London Olympics closing ceremony EXPOSED, satanic ritual of the Ordo Templi Orientis!