Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

UFO Βαλτικής: Κατασκευή από την εποχή των παγετώνων;

UFO Βαλτικής: Κατασκευή από την εποχή των παγετώνων;


Μια ενδιαφέρουσα και μακρά ραδιοφωνική συνέντευξη έδωσε ο Peter Lindberg, επικεφαλείς των ερευνών για το άγνωστο αντικείμενο της Βαλτικής, στο Σουηδικό ραδιοφωνικό σταθμό Red Ice, όπου και μίλησε για το τελευταίο ταξίδι. Μιλά για το πώς το αντικείμενο εκπέμπει ηλεκτρικές παρεμβολές και μπερδεύει τα εργαλεία της ερευνάς του, ενώ τα συμπεράσματα του είναι ακόμα ανοικτά: απίστευτη φυσική διαμόρφωση, διαστημόπλοιο, ή δομή, αλλά κατά την προσωπική  άποψη του αυτή η δομή είναι ανθρωπογενής.

Από τον Ιούλιο μας είχαν δώσει στοιχεία σχετικά με βάθος, διαστάσεις και γενικές πληροφορίες. Αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι ενδέχεται το αντικείμενο να βρίσκετε εκεί από την εποχή των παγετώνων, σύμφωνα με την μελέτη των πετρωμάτων! Ας θυμηθούμε καταρχάς τα στοιχεία που μας έδωσαν τον Ιούλιο: το αντικείμενο βρίσκετε στα 80 μέτρα βάθος, ενώ το άνω μέρος είναι κυκλικό και έχει διάμετρο 60 μέτρα.  Η αριστερή πλευρά μοιάζει με σκάλα με βάση τα βίντεο των δυτών και άλλες παρατηρήσεις. Οι μελέτες δείχνουν ότι το αντικείμενο διαχωρίζετε από το πυθμένα. Βρίσκετε σε μια κορυφογραμμή ή σε ένα λόφο, με απότομες κλίσεις στις πλευρές. Κατά την διάρκεια της τελευταίας αποστολής επιβεβαιώθηκε ότι υπάρχει μια σφήνα που σχηματίζει χάσμα ανάμεσα στο πάνω μέρος (κύκλος) και το κάτω μέρος (βάση/πυλώνας).
Ωστόσο εάν τα δυο τμήματα διαχωρίζονται πλήρως ή εάν το άνω μέρος και το κάτω μέρος είναι το ίδιο αντικείμενο δεν έχει αποσαφηνιστεί. Αυτά μέχρι τον Ιούλιο.

Αύτο που ήρθε να προστεθεί τώρα είναι η παρακάτω δήλωση: Ο Volker Bruchert, Αναπληρωτής Καθηγητής Γεωλογίας, στο Πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης αναφέρει: «Έμεινα έκπληκτος όταν ερεύνησα  υλικό που βρέθηκε..μια μεγάλη μαύρη πέτρα που θα μπορούσε να είναι ένα ηφαιστειακό πέτρωμα. Η υπόθεση μου είναι ότι αυτό το αντικείμενο, η δομή αυτή διαμορφώθηκε κατά την διάρκεια της εποχής των παγετώνων πολλές χιλιάδες χρόνια πριν..»  
Στο βίντεο που ακολουθεί όλη η συνέντευξη του Lindberg στα αγγλικά (χωρίς υπότιτλους)


abovetopsecret

Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ-ΕΤΟΣ 2013 ΒΙΝΤΕΟ


Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ-ΕΤΟΣ 2013 ΒΙΝΤΕΟ


Πάνω σ' αυτή την απελπισία, ο αντίχριστος θα ζητήσει να τον προσκυνήσουν οι άνθρωποι, να πάρουν το χάραγμά του με αντάλλαγμα το φαγητό και το νερό. Τότε, θα καταλάβουν οι άνθρωποι, ότι έχουν να «κάνουν» με τον ίδιο το σατανά.
Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο...

ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ-ΕΤΟΣ 2013 ΒΙΝΤΕΟ ΠΗΓΗ




Μύθοι και Αλήθειες σχετικά με την 21 Δεκέμβρη του 2012 και τις προφητείες των Μάγιας σε νέο video


Μύθοι και Αλήθειες σχετικά με την 21 Δεκέμβρη του 2012 και τις προφητείες των Μάγιας σε νέο video


Το ημερολόγιο των Μάγια τελειώνει το 2012, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι προφητείες αυτές λένε ότι ο και ο κόσμος θα τελειώσει μαζί του, αλλά ότι αρχίζει να μετρά και να δείχνει ότι ένας νέος γαλαξιακός κύκλος  26.000 χρονών ξεκινά.

Παρακολουθήστε το παρακάτω νέο καταπληκτικό video:

Τι εστί Έλλην ?

 Τι εστί Έλλην ?
Αναρωτήθηκες ποτέ που μπορεί να σε στοιχειοθετήσει ένας απλός κοινός θνητός εγκέφαλος σαν άνθρωπο που κατάγεται από την Ελλάδα? Ποτέ..Πάντα είσαι εκείνος ο τυπάκος που λέει ((εγώ είμαι Έλλην και έχω ιστορία)).. Έλα τώρα μαζί μιλάμε και εγώ Έλληνας είμαι..Είναι κάποιες στιγμές που στο μυαλό μου έρχονται εκείνοι  που δόξασαν την πατρίδα μου ,εκείνοι  που μαρτύρησαν και πόνεσαν για να απολαμβάνω εγώ ο Νεοελλην((τουλάχιστον μέχρι πρότινος )) τους καρπούς από τον δικό τους καημό. Σκέψου καλά τώρα . Κλείσε τα μάτια σου και άφησε την σκέψη σου να ταξιδέψει μακριά, σε κάποια μάχη σε κάποιον ορυμαγδό σε κάποιον διωγμό  ,τέλος πάντων σε όλα εκείνα που δεν θυμίζουν τα παιδικά σου χρόνια με τις ανέσεις και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια… Είσαι ένα παιδί  που ο πατέρας του σφαγιάστηκε κατακρεουργήθηκε ,και η μάνα  του βιάστηκε και κακοποιήθηκε βάναυσα από τα τότε κτήνη της γνωστής μας σε όλους παγκοσμιοποίησης . Τα μικρά ματάκια σου στο επόμενο βλέμμα θα δουν αίμα και πρόσωπα θλιμμένα. Αυτήν την αλήθεια την ωμη την έζησαν πριν πολλά χρόνια δικοί σου άνθρωποι. Συγγενείς δικοί σου, παππούς γιαγιά και πάει λέγοντας . Δυστυχώς φίλε μου ούτε εγώ μα ούτε και εσύ δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων για να τιμήσουμε εκείνους που θυσίασαν την ζωή τους στον βωμό της άπληστης ((από αρχαιότατων χρόνων )) αγάπης για τον μαμωνά που μαστίζει την ψυχή κάποιον ανθρωπόμορφων ζώων. Και να σκεφτείς  πως ότι σπέρνεις εκείνο θερίζεις!!!! Εάν ήμουν ένας τρίτος θα έλεγα ότι ο Έλληνας ως αγνώμων άνθρωπος και επαναπαυόμενος στην ιστορία του αδίκησε πρώτα από όλους εκείνους που δοξαστήκαν από μυριάδες άλλους για την θυσία τους ,και ύστερα τον ίδιο του τον εαυτό. Κάποτε υπήρχε η ομορφιά της δημοκρατίας . Σήμερα υπερισχύει η ασχημία της Μασονίας και του χρήματος. Εσύ και εγώ φίλε μου συνέλληνα δώσαμε τα εχέγγυα σε εκείνα τα τερατόμορφα πλάσματα με την ψήφο μας να χαριεντίζονται λέγοντας μας πως η μόνη σωτηρία είναι να σκύψουμε το κεφάλι στην παγκόσμια τάξη πραγμάτων. Εσύ όμως αγαπητέ μου έχεις στο αίμα σου την φλόγα του επαναστάτη, εκείνου  που έπεσε για να χαίρεσαι την ελευθερία σου . Εσύ είσαι μια μονάδα ανθρώπινη  που έχεις δύναμη για χίλιους και ας μην το ξέρεις .Έλληνα μην κοιτάς πίσω  και χαλαρώνεις . Κοίτα μπροστά και θέριεψε γιατί ,το μέλλον ανήκει στα παιδιά σου και πρέπει να το εξασφαλίσεις . Με όλη μου την καρδιά και την αγάπη μου για την πατρίδα μου φωνάζω δυνατά………… Έλληνα πολέμα σου πίνουνε  το αίμα…

Μετά τιμής  ((Μαινας  Θεοχαρης )….ΣΕΡΑΦΙΝΟ

ΣΤΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ Goldman Sachs ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2012 ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ


ΣΤΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ Goldman Sachs ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2012 ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ... ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ..
ΣΤΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ Goldman Sachs ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2012 ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ | kinitro news ΠΗΓΗ

MONSTER ENERGY DRINK: ΚΡΥΦΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ 666 - ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ


MONSTER ENERGY DRINK: ΚΡΥΦΗ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ 666 - ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ


"Monster" το ενεργειακό ποτό που έχει γίνει ένα από τα κορυφαία εμπορικά σήματα ενεργειακού ποτού στον κόσμο, με την προώθηση του για την υψηλή αδρεναλίνη στις αθλητικές δραστηριότητες.

Μήπως όμως ο κατασκευαστής του ποτού προωθεί κρυφά το χάραγμα του θηρίου του Αντίχριστου στο λογότυπό του; Θα το εξερευνήσουμε. Το λογότυπο

Το λογότυπο Monster είναι το σύμβολο
Ορισμένα μπλόγκ και ιστοσελίδες έχουν παρατηρήσει ότι το λογότυπο είναι πολύ παρόμοιο με το εβραϊκό γράμμα "Vav". Στο εβραϊκό αλφάβητο, κάθε γράμμα είναι επίσης ένας αντίστοιχος αριθμός και Vav είναι ο αριθμός 6. Έτσι, τα τρία Vav σε μορφή σειράς 666, μας αποκαλύπτουν το βιβλικό αριθμό του θηρίου

Στο βιβλίο της Αποκάλυψης, ο ψευδοπροφήτης, είναι ένας πνευματικός ηγέτης που βοηθά να πείσει τον κόσμο για να προσκυνήσουν τον Αντίχριστο, θα καθιερώσει επίσης το χάραγμα του θηρίου ώς ένα παγκόσμιο οικονομικό σύστημα μέσω του οποίου όλες οι αγορές και πώλησεις από όλους τους ανθρώπους στον κόσμο, θα ελέγχονται από ένα "σημάδι" που θα βρίσκεται μέσα στο χέρι ή το μέτωπο.

Το 666 θα είναι ο επίσημος αριθμός του Αντίχριστου στους έσχατους καιρούς. Και οι απόκρυφες κοινωνίες υποδέχονται την άφιξή του προετοιμάζοντας τις μάζες για αυτό,με υποσυνείδητες διαφημίσεις, μάρκετινγκ και με την ποπ κουλτούρα για την προώθηση αυτού του αριθμού.

Στην περίπτωση του Monster Energy, αν όλα αυτά φαίνεται να είναι μια σύμπτωση, τότε οι συμπτώσεις έχουν ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, όταν βλέπει κανείς το σύνθημα μάρκετινγκ για το Monster Energy Drink

Σημειώστε ότι λέει «θα απελευθερώσουν το Τέρας", το οποίο είναι ακριβώς αυτό που η Βίβλος περιγράφει τους τελικούς χρόνους, όταν το «πνεύμα Τέρας» που ενοικεί ο Αντίχριστος θα κυκλοφορήσει

ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΠΛΑΣΜΑ ΝΕKΡΟ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ


ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΠΛΑΣΜΑ ΝΕKΡΟ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ


Μια καταπληκτική φωτογραφία που σαρώνει στο διαδίκτυο δείχνει ένα γιγάντιο, πλάσμα νεκρό, το οποίο είναι τόσο ψηλό όσο οι άνδρες στην εικόνα. Η εικόνα λήφθηκε στο Πακιστάν και, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση που να αποκαλύπτει τι ακριβώς είναι.

Μερικοί σχολιαστές σε άλλα βίντεο που δημοσιεύτηκαν πριν απ'αυτό, το αποκαλούν ώς "Gorgakh",το οποίο, μεταφρασμένο στα αγγλικά, ονομάζεται Pangolin. Αυτό το πλάσμα, ένας γιγαντιαίος αρμαδίλος , δεν μεγαλώνει πέρα ​​από τρία πόδια σε μήκος.

Οι άνθρωποι στη φωτογραφία διασκεδάζουν, περισσότερο από το να είναι έκπληκτοι. Μήπως αυτό σημαίνει ότι αυτό το νεκρό πλάσμα, των εξωγήινων ταινιών δεν είναι ασυνήθιστο εύρημα;

Αυτό δεν φαίνεται πιθανό, καθώς αυτό το πλάσμα είναι πολύ περίεργο και φαίνεται ότι και άλλα παραδείγματα τέρατος λογικά θα είχαν προκαλέσει αίσθηση σε όλο τον κόσμο, αν είχαν βρεθεί ποτέ πριν.