Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Η βιντεοσκόπηση της ανθρώπινης αύρας...!

Η βιντεοσκόπηση της ανθρώπινης αύρας...!
 Η κινεζική ιατρική (π.χ. βελονισμός) και η ινδική γιόγκα βασίζονται στην οπτική ότι ο άνθρωπος, επιπρόσθετα στην υλική του διάσταση, έχει μια λεπτοφυή αιθερική διάσταση αόρατης ενέργειας που αντιστοιχεί στις εσωτερικές του διαθέσεις, τα κίνητρα, την κατάσταση της συνειδητότητας, τη δημιουργικότητα, τις αλλαγμένες καταστάσεις συνείδησης, το διαυγές ονείρεμα, το στρες και τη χαλάρωση, την ποιότητα του αέρα, του νερού και των τροφών που καταναλώνει, την ομαλή και τη διαταραγμένη ψυχοφυσιολογική του λειτουργία.

Αυτά τα μοντέλα παρουσιάζουν τον άνθρωπο ως ένα ον με υλική, συναισθηματική, νοητική και πνευματική διάσταση, μόνο μία εκ των οποίων (η υλική) είναι ορατή. Μέχρι πρότινος, η πρόσβαση στις λεπτότερες διαστάσεις γινόταν μόνο μέσω της διαίσθησης κι ενός πνευματικού τρόπου ζωής.

Τώρα μας είναι δυνατό να ρίξουμε μια ματιά σε αυτά τα λεπτότερα επίπεδα μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας. 
 α

ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΝΑΖΟΙ‏



Το πρακτορείο ειδήσεων υποστηρίζει ότι οι ΝΑΖΙ είχαν εκεί κοντά ένα κρυφό οχυρό το οποίο μπορεί να περιέχει τα αρχεία του Χίτλερ.  Το περιγράφουν ως ένα απόρθητο φρούριο για τον Φύρερ και θα μπορούσε εκεί να είναι και τα λείψανα  του Χίτλερ και της Εύας Μπράουν.


Οι Ρώσοι επιστήμονες έχουν τελικά σκάψει 4 χιλ. πάγου στην λίμνη    
Βοστόκ  στην Ανταρκτική η οποία είχε σφραγιστεί από πάγους τα τελευταία  20 εκατομμύρια χρόνια.


Καθώς οι επιστήμονες άρχισαν την αναζήτηση για νέα ζωή στην λίμνη, ένα κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της  Ρωσίας υποστήριξε ότι ίσως εκεί κοντά να είναι θαμμένα τα αρχεία του Χίτλερ.
«θεωρείται ότι οι ΝΑΖΙ  προς το τέλος του Β΄  Παγκοσμίου Πολέμου  μετακόμισαν στον Νότιο Πόλο και ξεκίνησαν  εκεί την κατασκευή μιας βάσης στην λίμνη Bοστόκ», ισχυρίστηκε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων  RIA NOVOSTI,  το οποίο επικαλέστηκε μαρτυρία του ναυάρχου  KARL DONTIZ το 1943  οπού και είπε ότι « ο υποβρύχιος στόλος της Γερμανίας είναι υπερήφανος που δημιούργησε ένα απόρθητο φρούριο για τον Φύρερ στην άλλη άκρη του κόσμου στην Ανταρκτική».




Σύμφωνα με τα γερμανικά ναυτικά αρχεία,   μήνες αφ’ ότου οι ΝΑΖΙ παραδόθηκαν στους συμμάχους τον Απρίλιο του 1945 , ένα U-530  υποβρύχιο έφτασε στον Νότιο Πόλο από το λιμάνι του Κιέλου..

Φημολογείται ότι το πλήρωμα του υποβρυχίου κατασκεύασε ένα ανεξερεύνητο σπήλαιο πάγου και υποτίθεται ότι εκεί είναι αποθηκευμένα πολλά κουτιά από το 
Γ΄ Ράιχ  συμπεριλαμβανομένου και των μυστικών αρχείων του Χίτλερ.


Ένας μεταγενέστερος ισχυρισμός ήταν ότι το U-977 υποβρύχιο στο οποίο ήταν ο Χίτλερ και η Εύα Μπράουν  παρέμεινε στην Ανταρκτική με την ελπίδα ότι θα μπορούσαν κάποια στιγμή να κλωνοποιήσουν το  DNA  τους.  Μετά από αυτό οι ναύτες του υποβρυχίου έφυγαν και πήγαν στην Αργεντινή όπου και παραδόθηκαν.




Μικροβιολόγοι λένε ότι η λίμνη θα μπορούσε να δώσει μοναδικές μορφές ζωής.
Η επιστημονική  αυτή έρευνα παρακολουθείται στενά από την NASA  και την Ρωσική Υπηρεσία Διαστήματος.
Ελπίζουν ότι έτσι θα μπορέσουν να πάρουν μια γεύση από το τι υπάρχει στο νερό κάτω από  ένα παχύ στρώμα  πάγου στο φεγγάρι του Δια Ευρώπη.

Η ανακάλυψη μικροοργανισμών στην λίμνη Βοστόκ μπορεί να σημαίνει ότι ίσως είναι η πρώτη εξωγήινη μορφή ζωής που θα μπορούσε να υπάρχει στην Ευρώπη το φεγγάρι του Δια,  είπε ο Δρ Βλαντιμιρ Κotlyakov,  Διευθυντής του Ινστιτούτου Γεωγραφίας της Ρωσικής Ακαδημίας επιστημών.

Ειδικοί από το Ινστιτούτο Ερευνών στην Ρωσική Αρκτική και Ανταρκτική θα ερευνήσουν ένα δείγμα νερού που πάρθηκε με απορρόφηση από την λίμνη και το έχουν καταψύξει.


Πέρυσι η αποστολή είχε σταματήσει 10 -15 μέτρα μακριά από την λίμνη γιατί τους πρόλαβε ο χειμώνας και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την αποστολή.

Οι Ακαδημαϊκοί λένε ότι έχουν βρει  « το μόνο σούπερ γιγαντιαίο σύστημα καθαρού νερού στον πλανήτη» .  Λένε ακόμη ότι τα 4500 κυβικά μέτρα νερού θα είναι 2 φορές καθαρότερα από το διπλά αποσταγμένο νερό και κάθε μορφή ζωής που μπορεί να περιέχει θα έχει αναπτυχθεί σε πλήρη κατάσταση  απομόνωσης,
«δεν μιλάμε για ένα νέο τέρας  Λοχ-Νες αν και στην πραγματικότητα δεν ξέρουμε τι μπορεί να περιμένουμε» είπε μια πηγή του Ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων RIA NOVOSTI
 «Το νερό της λίμνης είναι ένα κινούμενο σώμα, και παρά το γεγονός ότι είναι 4 χιλ. κάτω από τον πάγο υπάρχει οξυγόνο και έχουν ήδη βρεθεί μικροοργανισμοί κοντά στην επιφάνεια της λίμνης   ΒΟΣΤΟΚ.


 Ο.Ε.Α.Φ.



Ντοκιμαντέρ: Το δόγμα του σοκ!


Ντοκιμαντέρ: Το δόγμα του σοκ!

Το δόγμα του σοκ είναι ένα ντοκιμαντέρ το οποίο αποτελεί μια από τις πιο ολοκληρωμένες αναλύσεις της συγκεκαλυμμένης ιστορίας της εποχής μας.

Ντοκιμαντέρ: Το δόγμα του σοκ!
Μια συναρπαστική περιγραφή της νέας παγκόσμιας τάξης, που βρίσκεται σε κατάσταση αποσύνθεσης.  Η ανάλυση του καπιταλισμού της καταστροφής επιχειρείται από την Καναδή συγγραφέα του ομώνυμου βιβλίου Ναόμι Κλάιν, που διοχετεύεται μέσα από αδιάσειστα δεδομένα. Σε αυτή την πρωτοποριακή εξιστόρηση των πεπραγμένων της πλέον κυρίαρχης ιδεολογίας της εποχής μας, της οικονομικής επανάστασης των «ελεύθερων αγορών» του Αμερικανού οικονομολόγου Μίλτον Φρίντμαν, η Ναόμι Κλάιν αμφισβητεί το διαδεδομένο μύθο ότι η παγκόσμια νίκη του νεοφιλελεύθερου κινήματος υπήρξε ειρηνική.
Καταδεικνύει ότι, από τη Χιλή του 1973 μέχρι το σημερινό Ιράκ, ο Φρίντμαν και οι υποστηρικτές του εκμεταλλεύτηκαν επανειλημμένα τη βία και μια σειρά από τρομακτικά σοκ για να επιβάλουν τις ακραίες πολιτικές τους. Αποκαλύπτει την εντυπωσιακή ομοιότητα ανάμεσα στις ανακριτικές τεχνικές της CIA και στις εκβιαστικές τεχνικές της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΔΝΤ, στην προσπάθειά τους να επιβάλουν τον καπιταλισμό της καταστροφής σε ολόκληρο τον κόσμο. Δείτε το και αναλογιστείτε μόνο, ότι οι τελευταίοι κυβερνόντες αυτού του τόπου ήταν φοιτητές της επονομαζόμενης και «Σχολής του Σικάγο», όπως άλλωστε και οι περισσότεροι ισχυροί της σημερινής … «ευρωζώνης». Δείτε το ντοκιμαντέρ και βγάλτε ο καθένας τα συμπεράσματά του.

TA ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ;‏


Λένε ότι οι πολλές συμπτώσεις... δεν είναι συμπτώσεις!






Τα συμπεράσματα είναι δικά σας...