Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Απίστευτα γρήγορο UFO πάνω από την Ιερουσαλήμ (VIDEO)


Απίστευτα γρήγορο UFO πάνω από την Ιερουσαλήμ (VIDEO)


Απίστευτα γρήγορο UFO πιάνετε σε video πάνω από την Ιερουσαλήμ,κατά τη διάρκεια της ημέρας.Στο video που ακολουθεί γίνετε και ζουμ 600% για να μπορέσουμε να δουμε καλύτερα το άγνωστο αυτό ιπτάμενο αντικείμενο.Δημοσιεύθηκε στις 23 Αυγούστου του 2012 απο την Blake Cousins. 

Η Τουρκία στο τελευταίο στάδιο πριν την επίθεση στη Συρία


Η Τουρκία στο τελευταίο στάδιο πριν την επίθεση στη Συρία



Αναφορές περί κλεισίματος των συνόρων με τη Συρία από την Τουρκία

Περίπου 7.000 Σύροι πρόσφυγες, που προσπαθούν να ξεφύγουν από τη δίνη του εμφυλίου και να περάσουν στην Τουρκία, είναι καθηλωμένοι στα σύνορα των δύο χωρών, καθώς η Τουρκία προσπαθεί να αντιμετωπίσει το συνεχώς αυξανόμενο κύμα προσφύγων προς το έδαφός της. Υπήρξαν αντικρουόμενες αναφορές σχετικά με το αν η Τουρκία έχει πράγματι κλείσει τα σύνορά της στους πρόσφυγες.

Ενώ ένας ακτιβιστής της Συρίας δήλωσε ότι τα σύνορα είναι κλειστά, η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Βικτόρια Νιούλαντ από την Ουάσινγκτον, δήλωσε ότι όλοι οι συνοριακοί σταθμοί στην Τουρκία, είναι ανοιχτοί. Το αυξανόμενο ρεύμα προσφύγων, έχει πολλαπλασιάσει την πίεση στη διεθνή κοινότητα να εξετάσει το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας ζώνης προστασίας των προσφύγων, στο εσωτερικό της Συρίας.

Η Τουρκία, η οποία ήδη έχει σχεδόν 100.000 πρόσφυγες στο έδαφός της, πρότεινε τη δημιουργία μιας ασφαλούς ζώνης, όπου ο ΟΗΕ θα μπορούσε να δημιουργήσει κέντρα για τους εκτοπισμένους.

Ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, δήλωσε τη Δευτέρα ότι η Γαλλία, η οποία προεδρεύει του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, εργάζεται πάνω στην τουρκική πρόταση για τη δημιουργία «ζωνών» στο εσωτερικό της Συρίας και έχει προγραμματίσει για την Πέμπτη συζήτηση σχετικά με την ασφάλεια στη Συρία στην έδρα του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Η Τουρκία διαβεβαίωσε την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, ότι ετοιμάζει επτά επιπλέον κέντρα για να φιλοξενηθούν οι πλέον των 100000 πρόσφυγες στο έδαφός της. Τα τέσσερα αναμένεται να είναι έτοιμα μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου. Η Ύπατη Αρμοστεία αναμένει ότι με την προσθήκη αυτή, η Τουρκία θα έχει χώρο για 130.000 πρόσφυγες.

Την περασμένη εβδομάδα, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Αχμέτ Νταβούτογλου προειδοποίησε ότι η Τουρκία δεν θα μπορούσε να φιλοξενήσει περισσότερα από 100.000 εκτοπισμένους.

Video: Ο Παπανδρέου ζήτησε... άδεια και οι βουλευτές γελούσαν


Video: Ο Παπανδρέου ζήτησε... άδεια και οι βουλευτές γελούσαν

Γέλια και σχόλια ακολούθησαν την ανακοίνωση του προεδρεύοντα της Ολομέλειας της Βουλής, ο οποίος μετέφερε το αίτημα του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για ολιγοήμερη άδεια απουσίας στο εξωτερικό.

Video: Ο Παπανδρέου ζήτησε... άδεια και οι βουλευτές γελούσαν

Κατά τη συνεδρίαση ο Αθανάσιος Νάκος ανακοίνωσε στους βουλευτές ότι «ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γεώργιος Παπανδρέου ζητά ολιγοήμερη άδεια απουσίας στο εξωτερικό».
Αμέσως ακούστηκαν γέλια και σχόλια από τα έδρανα. «Η Βουλή εγκρίνει;», ρωτάει, χαμογελώντας και ο ίδιος.
«Η Βουλή ενέκρινε», είπε στη συνέχεια, με τα γέλια και τις φωνές να συνεχίζουν...
Ένας βουλευτής ακούγεται να σχολιάζει μάλιστα: «Θα γυρίσει, φαντάζομαι..»
Δείτε το βίντεο:
Video: Ο Παπανδρέου ζήτησε... άδεια και οι βουλευτές γελούσαν | Newsbomb.gr ΠΗΓΗ

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟΙ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ;

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟΙ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ;
Το πρόσφατο βίντεο που απεικονίζει το ρολόι των Illuminati σεαντίστροφη μέτρηση, το οποίο έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας μεγάλη αίσθηση μας έδωσε εδώ στο pentapostagma.gr το έναυσμα να προσπαθήσουμε να διερευνήσουμε (έστω) και αχνά την κρυμμένη σημασία του.

Μία πρώτη (αν και σαφώς η λιγότερη πιθανή) ερμηνεία είναι ότι το τέλος της ημερομηνίας της αντίστροφης μέτρησης συμπίπτει με την παρέλευση 28 ημερών από τη τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου – που συνδέεται με την ταινία 28 Ημέρες Μετά του Βρετανού σκηνοθέτη Danny Boyle που απεικονίζει το ξέσπασμα μίας φονικής πανδημίας ιού.

Το τέλος της αντίστροφης μέτρησης είναι αναλυτικότερα η 9/9/2012 (9η Σεπτεμβρίου του 2012) στις 13:23:33…

Ας προσπαθήσουμε τώρα να παραθέσουμε κάποιες ημερομηνίες εξαιρετικής σημασίας για τους Illuminati:

9/9/2012=23=5 (Η ημερομηνία που λήγει η αντίστροφη μέτρηση του ρολογιού των Illuminati.)
9/1/1945=11 (Η αρχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου)
8/6/1945=33 (Ο βομβαρδισμός της Χιροσίμα)
9/11/2001=14=5 (Η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους)
[Ο ΣΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ 11 ΚΑΙ 33 ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΩΣ ΕΧΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 11 ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙLLUMINATI.]

Ο αριθμός πέντε είναι ένας πολύ σημαντικός αριθμός για τους Ιlluminati (όπως θα αναλύσουμε και παρακάτω) και συνδέεται πρωταρχικά με την πεντάλφα η οποία χρησιμοποιείται φανερά αλλά και υπόγεια από τους Πεφωτισμένους.

Αυτό που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον σχετικά με το ρολόι των Illuminati, εάν όντως πρόκειται για μία προειδοποίηση, είναι ότι υποδεικνύει ότι σχεδιάζουν κάτι για την 9η ημέρα του 9ου μήνα της τρέχουσας χρονιάς.

Υπέπεσε στην αντίληψη μας ότι υπάρχει ταινία κινουμένων σχεδίων των Illuminati η οποία τιτλοφορείται "9."



Η απαρίθμηση των ανωτέρων ιστορικών ημερομηνιών είναι μόνο ενδεικτική, αλλά εάν κάποιος προβεί σε ενδελεχή έρευνα θα ανακαλύψει ότι η αριθμολογία είναι τόσο σημαντική για τους υπηρέτες του αντίχριστου ώστε όλα τα γεγονότα εξαιρετικής σημασίας για αυτούς θα έπρεπε ή θα πρέπει να έχουν (τελικό) άθροισμα 5 ή αριθμό ίσο ή πολλαπλάσιο του 11.

Τι σημαίνει ο αριθμός 5 για τους Ιλλουμινάτι;
5 – Το πέντε είναι ο αριθμός που προστατεύει τα μέλη των Ιλλουμινάτι από τον Θάνατο. Επιπρόσθετα, χρησιμοποιούν τον Νόμο τον Πέμπτων ο οποίος χρησιμοποιεί τη δύναμη του μυαλού ώστε να αντιλαμβάνεται ‘’την αλήθεια’’ όλων των πραγμάτων.

Τι σημαίνει ο αριθμός 11;
11 – Ο αριθμός έντεκα είναι ο αριθμός της καταστροφής, απόλυτης κρίσης και του θανάτου του ανθρώπου. Οποιοδήποτε γεγονός σχετίζεται με τον αριθμό 11 στρώνει το κόκκινο χαλί για την έλευση του αντίχριστου. Στα Λατινικά το όνομα του Διαβόλου είναι LVX το οποίο αριθμολογικά μεταφράζεται σε (50+5+10 = 65 =6+5 =11).

Συμπερασματικά

Υπάρχουν τρείς ερμηνείες με τα έως τώρα δεδομένα: Πρώτον, η λιγότερο πιθανή είναι το ξέσπασμα ενός φονικού ιού 28 ημέρες μετά τη λήξη των Ολυμπιακών Αγώνων (9/9/2012).

Δεύτερον, η ημερομηνία έναρξης του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου; Το τελικό άθροισμα πέντε ‘εμφανίστηκε’ και στην ημερομηνία επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους, η οποία αποτέλεσε την απαρχή των ‘πολέμων κατά της τρομοκρατίας’ σε ολόκληρο τον κόσμο και του απόλυτου κράτους επιτήρησης και αστυνόμευσης στο εσωτερικό των Η.Π.Α.

Τρίτον, μία προειδοποίηση για τους ίδιους τους Ιλλουμινάτι; Το πέντε προστατεύει τα μέλη από τον θάνατο και οι ίδιοι γνωρίζοντας το γεγονός, την τοποθεσία και τη φύση του γεγονότος προστατεύουν τον ανίερο κύκλο τους…

Αυτές είναι οι παρούσες ερμηνείες που μπορούν να δοθούν… Εάν μπορέσουμε να εντοπίσουμε και περισσότερα στοιχεία θα σας κρατούμε ενήμερους.

ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟΙ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ; ~ Ελευθερη σκεψη ΠΗΓΗ

Πηγές
[1] , [2] , [3]
  http://www.pentapostagma.gr/2012/08/blog-post_9231.html#ixzz24mSXVmYQ