Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Πυραμίδες βυθισμένες στο Τρίγωνο των Βερμούδων


Πυραμίδες βυθισμένες στο Τρίγωνο των Βερμούδων


Αυτές οι παράξενες δομές,υποβρύχιες πυραμίδες,είναι σε βάθος δύο χιλιάδων μέτρων και εντοπίστηκαν με τη βοήθεια ενός σόναρ, σύμφωνα με τους ωκεανογράφους Δρ Meyer,και Verlag. Μελέτες για άλλες δομές, όπως τηςYonaguni στη σύγχρονη Ιαπωνία, επέτρεψαν στους επιστήμονες να καθορίσουν ότι αυτές οι δύο γιγαντιαίες πυραμίδες,που είναι από κάτι σαν γυαλί,είναι πραγματικά εντυπωσιακές -. Η κάθε μία από αυτές είναι μεγαλύτερη από την πυραμίδα του Χέοπα στην Αίγυπτο.


Πρόσφατα αμερικάνοι και γάλλοι επιστήμονες καθώς και από άλλες χώρες διεξάγουν έρευνες σε περιοχές του βυθού του Τριγώνου των Βερμούδων,και ισχυρίζονται πως έχουν βρει μια πυραμίδα όρθια στο βυθό της θάλασσας που είναι η πρώτη υποθαλάσσια που έχει ποτέ ανακαλυφθεί. Το μήκος της βάσης της πυραμίδας φτάνει τα 300 μέτρα, 200 μέτρα σε ύψος και η απόσταση από τη βάση προς την κορυφή της πυραμίδας είναι περίπου 100 μέτρα πάνω από τον πυθμένα της θάλασσας. Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα δείχνουν ότι η δομή αυτή πρέπει να είναι κατασκευασμένη από γυαλί ή  (κρύσταλλο;) Υλικό, καθώς είναι εντελώς λείο και μερικώς διαφανή.
 


Όταν μιλάμε για το μέγεθος τους, αυτό που πρόσφατα ανακαλύφθηκε εκ νέου είναι ότι η πυραμίδα αυτή είναι μεγαλύτερη σε μέγεθος από τις πυραμίδες της αρχαίας Αιγύπτου. Στην κορυφή της πυραμίδας υπάρχουν δύο πολύ μεγάλες τρύπες,που το θαλασσινό νερό μπαίνει με υψηλή ταχύτητα κίνησης και μέσω μιας δεύτερης τρύπας τα μανιασμένα κύματα κυλούν σχηματίζοντας μια γιγαντιαία δίνη που κάνει τα νερά γύρω από αυτήν την αιτία για ένα τεράστιο κύμα και ομίχλη στην επιφάνεια της θάλασσας. Αυτή η νέα ανακάλυψη καθιστά τους επιστήμονες να αναρωτιούνται αν αυτό έχει μια επιρροή στα διερχόμενα σκάφη και αεροπλάνα και θα μπορούσε να είναι η αιτία για όλο το μυστήριο που περιβάλλει την περιοχή.

Τελευταία χάνεται κατά τη διάρκεια μετακίνησης των πόλων. 
 

Υπάρχουν πολλοί δυτικοί μελετητές που υποστηρίζουν ότι η πυραμίδα στο βυθό της θάλασσας μπορεί να είχε γίνει αρχικά στην ηπειρωτική χώρα,και μετά ένας καταστροφικός σεισμός χτύπησε και άλλαξε εντελώς το τοπίο. Άλλοι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι μερικές εκατοντάδες χρόνια πριν, τα νερά της περιοχής στο Τρίγωνο των Βερμούδων μπορεί να είχαν ως μία από τις δραστηριότητες
ακρογωνιαίου λίθου του λαού της Ατλαντίδας, και οι πυραμίδες στο βυθό της θάλασσας μπορεί να είναι μια αποθήκη εφοδιασμού τους. Ίσως έχει σχέση με την υποβρύχια ανθρωποειδή φυλή που ανακαλύφθηκε στην πολιτεία της Ουάσιγκτον το 2004 - οι λεγόμενοι  "υδάτινοι πίθηκοι "όντα?

Μία πιο λεπτομερής μελέτη με την πάροδο του χρόνου θα δώσει αποτελέσματα που είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς.Οι επιστήμονες έχουν εξετάσει όλα τα δεδομένα και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η επιφάνεια είναι απόλυτα ομαλή γι 'αυτό να μοιάζουν να είναι από γυαλί ή πάγο. Το μέγεθος των πυραμίδων είναι σχεδόν τρεις φορές στο μέγεθος από τις πυραμίδες του Χέοπα. Αυτή η είδηση ​​ήταν εντυπωσιακή, και συζητήθηκε σε μια διάσκεψη στη Φλόριντα,και αναφέρθηκε σε τοπικές εφημερίδες.Οι δημοσιογράφοι που ήταν παρόντες σε αυτό, έχουν πάρα πολλές φωτογραφίες και υψηλής ανάλυσης ηλεκτρονικά δεδομένα, τα οποία δείχνουν τις τρισδιάστατες πυραμίδες απολύτως ομαλές, χωρίς να καλύπτονται από καμία επιφάνεια και χωρίς υπολείμματα από φύκια ή ρωγμές .
 

Υπάρχει επίσης η υποψία ότι το τρίγωνο των Βερμούδων και η περιοχή όπου αυτή η πυραμίδα υποτίθεται ότι βρίσκεται να είναι κάποιο είδος «Αγίων Τόπων» που προστατεύεται από τους περίφημους Άτλαντες - και πως ότι περνάει πάνω από την τοποθεσία θεωρείται μια προσφορά...Άλλοι υποθέτουν ότι η πυραμίδα μπορεί να προσελκύσει και να συλλέξει τις κοσμικές ακτίνες , από το λεγόμενο "ενεργειακό πεδίο" ή "κβαντικό κενό" και ότι αυτό μπορεί να χρησιμοποιείται ως μονάδα παραγωγής ενέργειας από τους Άτλαντες.Με το μυστήριο ακόμα να εξακολουθεί να περιβάλλει τις πυραμίδες της Αιγύπτου,και το γεγονός ότι οι δομές της πυραμιδικής φαίνεται να βρίσκονται σε όλους σχεδόν τους αρχαίους πολιτισμούς,θα να είναι δύσκολο να ειπωθεί κάτι για την προέλευση αυτής της δομής (εάν υπάρχει πραγματικά)
 

Εμείς πάντως μέσα από την σελίδα της 
Αποκάλυψης θα προσπαθήσουμε να σας φέρουμε αυτό το είδος των ειδήσεων πριν το κάνει ο υπόλοιπος κόσμος. Γι 'αυτό είμαστε εδώ. Αυτή είναι η αποστολή μας. 
 


Δεν είναι και πολύ πραγματικές για μένα, δήλωσε ο Calvin Jones του τμήματος των ιστορικών πόρων της Φλόριντα. Είμαι πάντα ανοιχτό μυαλό και πάντα θέλω να μαθαίνω νέα πράγματα. Αλλά η ιδέα μιας πυραμιδικής δομής, πόσο μάλλον να ένα από γυαλί, σε περισσότερα από 10 πόδια νερού -. οι πιθανότητες είναι περίπου μία στο εκατομμύριο.

Ο Jones είπε ότι αν είναι μια πραγματική αρχαιολογική ανακάλυψη, η πυραμίδα θα πρέπει να έχει κατασκευαστεί μεταξύ 10,000 π.Χ. και 6,000 π.Χ., όταν η υφαλοκρηπίδα δεν καλύπτονταν από νερό. 


Στην Φλόριντα αρχαιολόγοι συμφωνούν μαζί του για το χρονικό διάστημα, αλλά διαφωνούν με πολλούς άλλους της ομάδας για τους ισχυρισμούς τους.
 

Από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Φλόριντα ο ανθρωπολόγος και καθηγητής Glen Doran είπε ότι η πρώτη πυραμίδα χρονολογείται περίπου στο 4.000 π.Χ. και όλες οι νεότερες στον παγκόσμιο χώρο πυραμίδες μετά την 1 μ.Χ. Έτσι, μία τέτοια δομή ανοικτά των ακτών της Φλόριντα θα είναι τουλάχιστον 2,000 ετών νεότερη από όλες τις άλλες γνωστές πυραμίδες.
 

Άλλες Υποβρύχιες Πυραμίδες 
 
Το 1977, μία μυστηριώδης ανακάλυψη έγινε στο βυθό του Ατλαντικού ωκεανού, σχετικά με μια άγνωστη τεχνολογία. Μία 650-πόδια πυραμίδα μυστηριωδώς φωτίστηκε, με άσπρα νερά γύρω της και έγινε μια συγκλονιστική αντίθεση με τα μαύρα νερά σε αυτό το βάθος. Η ανακάλυψη έγινε και φωτογραφήθηκε από την αποστολή Αρλ Μάρσαλ από το Cay Sal.

Μια άλλη τεράστια πυραμίδα, στα 10,000 πόδια νερού του Ατλαντικού, έχει αναφερθεί και έχει βρεθεί ένας παλλόμενος κρύσταλλος πάνω της, από την αποστολή του Τόνι Benik. Η ομάδα βρήκε επίσης ένα αδιαφανές δισκίο κρύσταλλο εκεί, και ανέφερε ότι, όταν ένα φως μέσα σε δοκάρια και μυστηριώδεις επιγραφές έγιναν ορατές.
 


Περισσότερες υποβρύχιες πυραμίδες βρέθηκαν στην Κεντρική Αμερική, Γιουκατάν, και τη Λουιζιάνα,και θόλους που βρέθηκαν στα Στενά της Φλόριντα. Ένα μαρμάρινο κτίριο σε στιλ Ελληνικό βρέθηκε μεταξύ της Φλώριδας και της Κούβας.

Άλλες πυραμίδες έχουν εξερευνηθεί από τον Δρ Ray Brown στον βυθό θαλασσών στα ανοικτά των Νήσων Μπαχάμες το 1970.Ο Μπράουν συνοδεύεται 4 από δύτες, οι οποίοι βρέθηκαν επίσης σε δρόμους, θόλους, ορθογώνια κτίσματα, αγνώστων μεταλλικά εργαλεία, και ένα «μυστηριώδη» κρυστάλλινο άγαλμα που κατέχουν και περιέχει μικροσκοπικές πυραμίδες. Οι συσκευές μετάλλων και κρυστάλλων ελήφθησαν στη Φλόριντα για ανάλυση σε ένα πανεπιστήμιο εκεί. Αυτό που ανακάλυψαν ήταν ότι η κρυσταλλική ενέργεια ενισχύεται περνόντας μέσα από αυτό. Ίσως αυτός είναι ο λόγος για το γυαλί στην πυραμίδα! 

Δραματική αύξηση των Σεισμών στον Κόσμο


Δραματική αύξηση των Σεισμών στον Κόσμο

Μπορεί να έχετε παρατηρήσει ότι υπάρχει μια δραματική αύξηση των σεισμών στον κόσμο. Την περασμένη εβδομάδα υπήρχαν περίπου 168 στον παγκόσμιο χάρτη .. το οποίο σημάνει ότι όλα ήταν φυσιολογικά και ήρεμα,ακόμα και αν είχαμε γύρω στους 200 έως 220,θα ήταν κανονικά και ήσυχα.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν περισσότερα από 640 στον παγκόσμιο χάρτη και έχουμε αύξηση ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! Συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο,μεγάλοι σεισμοί, στο Ελ Σαλβαδόρ, τις Φιλιππίνες,6.6 στην Ινδονισία

7.6 ο σεισμός την Παρασκευή 31 Αυγούστου στο Sulangan,στις Φιλιππίνες
Ο μεγάλος σεισμός που σημειώθηκε στις Φιλιππίνες ήταν120 χιλιόμετρα ανατολικά του Samar Island την 31η Αυγούστου Η κοντινότερη πόλη στο επίκεντρο Sulangan είναι στα 93 χλμ (58mi) προς τα δυτικά. Δεν υπήρξε τσουνάμι.

Στο επόμενα 90 λεπτά υπήρχαν 6 ισχυροί σεισμοί μεγαλύτεροι των 5 + M5 και καταγράφηκαν από την EMSC. 


6.6 - 140 χιλιόμετρα ΒΔ του Tobelo στην Indonesie και 7.4 - 111 χιλιόμετρα από το Puerto El Triunfo στο Ελ Σαλβαδόρ

6.8 στις 30 Αυγούστου - 99 χιλιόμετρα (62mi) ΒΔ της  Olonkinbyen, Σβάλμπαρντ και Γιαν Μαγιέν, Νορβηγία




Αυτός ο σεισμός είναι πιθανόν ένας από τους μεγαλύτερους Νορβηγικούς σεισμούς που έχουν καταγραφεί.Προηγούμενος μεγάλος σεισμός στη Νορβηγία ήταν το 2008, 6.2 και αναφέρεται στο Σβάλμπαρντ.Ο σεισμός του Oslofjord 5.7  του 1904 είναι ο πιο γνωστός σεισμός που προκαλεί ζημιές στη Νορβηγία.

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε πάνω από τριακόσιους σεισμούς που χτύπησαν τη Νότια Καλιφόρνια μαζικά «σμήνος σεισμών»




Περισσότεροι από 300 σεισμοί ταρακούνησαν το νότιο άκρο της Καλιφόρνιας αυτό το Σαββατοκύριακο, καταστρέφοντας προηγούμενες εκτιμήσεις ότι το πιο πρόσφατο «σμήνος σεισμών» ήταν μόλις 100.Οι σεισμοί έγιναν αισθητοί στην Αριζόνα στο Σαν Ντιέγκο, αν και δεν υπήρξαν τραυματισμοί ή εκτεταμένες ζημιές που να έχουν αναφερθεί.
Ο μεγαλύτερος σεισμός, μεγέθους 5.5, χτύπησε στις 8:57 μ.μ. στις 26 Αυγούστου, περίπου τρία μίλια βόρεια-βορειοδυτικά της μικρής πόλης Imperial County της Brawley.
Οι επιστήμονες δεν ήταν σίγουροι για το σύμπλεγμα των σεισμών της Κυριακής, αλλά ήταν κοντά στα 800-μίλια από το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα.




Σύμφωνα με τις τελευταίες ενημερώσεις, η κυβέρνηση της Ιαπωνίας την Τετάρτη παρουσίασε ένα χειρότερο σενάριο καταστροφής και  προειδοποίησε για την περίπτωση που ένας σεισμός τέρας γίνει στον Ειρηνικό Ωκεανό,ότι θα μπορούσε να σκοτώσει πάνω από 320.000 άτομα, ξεπερνώντας την καταστροφή του περασμένου έτους.

Η εκτίμηση του Τόκιο βασίστηκε σε ένα καταστροφικό σενάριο στο οποίο ένας ισχυρός υποθαλάσσιος σεισμός μεγέθους περίπου 9,0 θα προκαλέσει ένα τεράστιο τσουνάμι στις ακτές της Ιαπωνίας, νότια του Τόκιο.

Στην υποθετική καταστροφή του Υπουργικού Συμβουλίου κάνουν λόγο για ένα σεισμό που γίνεται  νύχτα κατά τη διάρκεια του χειμώνα με ισχυρούς ανέμους, και δημιουργούνται κύματα που φτάνουν σε ύψος τα 34-μέτρα (110 πόδια).
 

Την τεράστια λίστα των σεισμών του Κόσμου μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/map/

Τι είπε ο άνθρωπος.......απίστευτο!!!


Τι είπε ο άνθρωπος.......απίστευτο!!!

Μας το έστειλε ο Κώστας.... Ευχαριστούμε πολύ
30 Σεπ 2011
Ακούστε τη δήλωση του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, για τα μέτρα της τότε κυβέρνησης.
Δεν θα πιστεύτε αυτά που βλέπετε και ακούτε...

  

Φτάσαμε στο σημείο ο κόσμος να μην ξέρει τι του τι ξημερώνει αύριο...
Η κυβέρνηση δεν καταλαβαίνει τι τραβάει ο κόσμος.... 

Αφιερωμένο στους παγκόσμιους αρουραίους

Δες παγκόσμιε τύραννε ,φρουρέ του σκότους και της μιζέριας που πατάς . Πατάς στα όνειρα μου, στα όνειρα των ομοϊδεατών μου. Ανθρώπων  που δούλεψαν σκληρά για να έχουν μια άξια σεβασμού ζωή . Αυτήν πατάς ελέφαντα της παγκοσμιοποίησης που στο διάβα σου αφήνεις τέφρα και σπαραγμό. Εμείς οι ανόητοι Έλληνες από αυτήν την μικρή γωνιά του πλανήτη σας χαρίζουμε έναν ((Ζορμπά)). Έτσι  μας έμαθαν  να γλεντάμε τον καημό μας. Κακόμοιροι δήθεν αφεντάδες ,έρεε και να ξέρατε τι σας περιμένει….. όπα!!!όπα!!!!!!!!!!
Μετά τιμής ΜΑΙΝΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ---ΣΕΡΑΦΙΝΟ—ΕΛΛΧΑ…..