Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ


ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ

Απο τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ του 2004 μεχρι τον ΜΑΡΤΙΟ του 2005 ο γεροντας ο οποιος εξηγησε τα συμβολα που εμφανιζονταν στους τοιχους του σπιτιου στο ΤΡΑΧΩΝΙ εδωσε αλλες 15 προφητειες.

Αυτες ηταν οι παρακατω.

Μπορειτε να τις παρατηρησετε για να δειτε εαν εκπληρωθουν.

1) Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ θα δεχθει πολυ μεγαλο χτυπημα।
(ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΟΝΗΣ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ-ΕΦΡΑΙΜ)

2) Οταν θα ανακυρηχθει ο ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ θα διωξει ολους τους ιερεις και τους δεσποταδες. Οποιος δεν φυγει αλοιμονο του. Θα ορισει καινουργιους.

3) Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ θα δεχθει μεγαλο πληγμα.

4) Θα γινει πολυ μεγαλος σεισμος στην μεσογειο.

5) Ειναι θεμα χρονου να αχρηστευθει το ΤΕΜΕΝΟΣ του ΟΜΑΡ.

6) Με αιτια την ΚΥΠΡΟ θα πλησιασει ελληνοτουρκικος πολεμος. Θα γινουν αψιμαχιες τρεις μερες. ΣΑΒΒΑΤΟ - ΚΥΡΙΑΚΗ - ΔΕΥΤΕΡΑ.

7) Κατα την διαρκεια των αψιμαχιων με την ελλαδα οι τουρκοι θα τα παρατησουν ολα και θα στραφουν με ολες τις δυναμεις τους προς την αρμενια.

8) Αμεσως μετα και ημερα τριτη θα επεμβει η ΡΩΣΙΑ. Τρεις μερες θα βρεχει φωτια στην τουρκια. Τρεις βασεις των αμερικανων στην μικρα ασια θα καταστραφουν.

9) Οι ΡΩΣΟΙ θα παραχωρησουν στους ελληνες την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ για να την ελενχουν και θα ειναι χαρουμενοι γιατι θα αισθανονται οτι θα φευγει απο πανω τους πολυ μεγαλο βαρος.

10) Αναμενετε νεο χτυπημα πολυ πιο εντυπωσιακο στην αμερικη που θα δωσει δικαιωμα στους αμερικανους να επιβαλουν δικτατορια για λογους δημοκρατιας και ασφαλειας.

11) Οταν πιασουν και σκοτωσουν εκεινον που το ονομα του αρχιζει απο το ελληνικο ομικρον τοτε θα αρχισουν να γινονται ολα τοσα γρηγορα που οι δημοσιογραφοι δεν θα προλαβαινουν καν να μας τα πουν.

12) Οταν ο νεος αυτοκρατωρ ΙΩΑΝΝΗΣ λειτουργησει την αγια σοφια θα μπει στο ιερο απο το πλαι του ναου αφου ο εξωτερικος τοιχος θα ανοιξει με θαυμαστο τροπο και μετα θα ξανακλεισειπισω του.

13) Πριν την πρωτη θεια λειτουργια θα ειδοποιηθουν χιλιοι εκλεκτοι για να παραστουν. Οταν ειδοποιηθουν θα πρεπει να παρουν μαζι τους ενα κομματι ψωμι και ενα μπουκαλι νερο να μπουν στο πλοιο και χωρις να πουν τιποτα σε κανεναν να σαλπαρουν για την πολη.

14) Οπου να`ναι ερχεται μια απο τις πεντε μεγαλες καταστροφες στον πλανητη.
(εγινε το ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ)

15) Οι ρωσοι εχουν ενα οπλο που δεν το γνωριζει κανεις και κανεις δεν μπορει να του αντισταθει.

16) Οταν ψαχνουν το ρωσικο αρχηγειο στο βλαδιβοστοκ αυτο θα βρισκεται δεκα χιλιομετρα κατω απο την ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ."ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ"Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΧΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ"

17) Ο αρχιστρατηγος ΜΙΧΑΗΛ θα κινηθει γρηγορα και τα επομενα βηματα θα τα κανει στην στερια.

18) Μετα το τσουναμι ειπε: "Ερχεται μεγαλη φυσικη καταστροφη(ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ ΠΟΥ ΣΑΡΩΣΕ ΤΙΣ ΝΟΤΙΕΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ)

ΔΕΙΤΕ τα ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΑΜΑΕΛ ! Δείτε το μέλλον που μας ετοιμάζουν !



Πρωτόκολλο νουμερο 26:
Και να γίνει παγκόσμια λαϊκή εξέγερση και να επέλθει ακυβερνησιά και χάος.


Πρωτόκολλο νούμερο 27:
Να έρθουν αυτοί σα "σωτήρες" προωθώντας το "Βασιλιά" τους που θα είναι ο παγκόσμιος απόλυτος Μονάρχης, κυρίαρχος όλου του πλανήτη που θα είναι πλέον πλανήτης των δούλων.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ... 




Πηγή 

Βίντεο ΣΟΚ - Τα πειραματόζωα του Χίτλερ


Βίντεο ΣΟΚ - Τα πειραματόζωα του Χίτλερ


Τα φρικιαστικά πειράματα των ναζί με πειραματόζωα Εβραίους αλλά και άλλους κρατούμενους των στρατοπέδων συγκέντρωσης ,παρουσιάζονται μέσα από σπάνιες φωτογραφίες στο βίντεο.





Οι «επιστήμονες» του Χίτλερ είχαν το ελεύθερο να χρησιμοποιούν τους αιχμαλώτους η ζωή των οποίων δεν είχε καμία απολύτως αξία.