Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

ΒΟΥΛΗ ΕΦΗΒΩΝ (νεοταξικό εργαστήρι) : Την διέκοψαν όταν είπε την πικρή αλήθεια για τον αριθμό των μεταναστών στην Ελλάδα το 2015 (που είναι εκτίμηση του ΟΗΕ)


ΒΟΥΛΗ ΕΦΗΒΩΝ (νεοταξικό εργαστήρι) : Την διέκοψαν όταν είπε την πικρή αλήθεια για τον αριθμό των μεταναστών στην Ελλάδα το 2015 (που είναι εκτίμηση του ΟΗΕ)


Δεν άρεσαν στον «πολύ» κύριο πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων τα όσα έλεγε η κοπέλα από την Κρήτη για την ραγδαία αύξηση των (λαθρο)μεταναστών - η οποία και συμβάλει στην αύξηση των «ρατσιστικών επιθέσεων» - και καθώς ένιωθε ότι μπορεί να χαλάσει η καλομαγειρεμένη και σερβιρισμένη «αντιρατσιστική» σούπα, θεώρησε σωστό να την διακόψει, φέροντάς την σε αμηχανία. Από πού προκύπτει την ρώτησε ότι ο αριθμός των μεταναστών στην Ελλάδα το 2015 θα είναι αυτός; Η κοπέλα σάστισε και απάντησε με αθωότητα «μου το είπε μία φίλη μου που τα ψάχνει αυτά», απάντηση που ικανοποίησε εμφανώς τον «αυστηρό» κύριο πρόεδρο, ο οποίος αντάλλαξε ένα πονηρό βλέμμα του στυλ «την άδειασα» με τον εκ δεξιών του γραμματέα ο οποίος και χαμογέλασε. "Ουφ!  Την εκθέσαμε και ησυχάσαμε", θα σκέφτηκαν. Δεν ξέρω όμως τι σκέφτονται και τι θα σκεφτούν για αυτά τα άτομα εκείνοι που σε πολύ ελάχιστα χρόνια θα βιώνουν αυτήν την πικρή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. Και για την ιστορία:
Η εκτίμηση ότι οι μετανάστες στην Ελλάδα θα είναι 3,5 εκατομμύρια προέρχεται από τον ΟΗΕ.
Σχετικό άρθρο μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

Δείτε το βίντεο:



ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

BINTEO ΣΟΚ: O Αντώνης Σαμαράς "παραδέχεται" ότι είναι ελεγχόμενος από συμφέροντα και συντεχνίες που δε θέλουν να αλλάξει τίποτε στην Ελλάδα!!!


BINTEO ΣΟΚ: O Αντώνης Σαμαράς "παραδέχεται" ότι είναι ελεγχόμενος από συμφέροντα και συντεχνίες που δε θέλουν να αλλάξει τίποτε στην Ελλάδα!!!


Ακούστε προσεκτικά τι λέει στην ομιλία του ο Πρωθυπουργός, σε ένα βίντεο με ηχητικά αποσπάσματα που αποδεικνύουν ότι πρόκειται για τον σύγχρονο Μαυρογιαλούρο!!!
Παναγιώτης Αποστόλου
aegeantimes.gr 






Λίγο πριν τις Εθνικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, δημοσίευσα ένα άρθρο με τίτλο: «Η ανώτερη φυλή των Ελλήνων και τα σημερινά κίβδηλα της πολιτικής μας ζωής», στο οποίο μεταξύ άλλων επεσήμανα πως μετά τις εκλογές θα επιβληθούν φορομπηχτικά μέτρα εξαθλίωσης εις βάρος του Ελληνικού λαού, μέτρα που τεχνηέντως απέκρυπταν τόσο ο κ. Σαμαράς, όσο και ο κ. Βενιζέλος.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερα:

« Όμως, ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να γνωρίζει πως εάν ψηφίσει αυτά τα μνημονιακά κόμματα, την επομένη των εκλογών θα συγκυβερνήσει η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να εφαρμόσουν τα προγράμματα που έχουν υπογράψει με την ΕΕ το ΔΝΤ και την ΕΚΤ. Ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να γνωρίζει πως θα τους εξουσιοδοτήσει να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο, ψηφίζοντας τον προσεχή Ιούνιο φοροεισπρακτικά μέτρα που αναφέρονται στην δανειακή σύμβαση που υπέγραψαν και είναι καταρχήν της τάξεως των 11,8 δις . Και λέω καταρχήν, γιατί έκθεση της Ελβετικής τράπεζας UBS προσεγγίζει το ποσό στα 14 δις . Ο Ελληνικός λαός θα πρέπει να γνωρίζει πως οι εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, είναι εκλογές αντίδρασης και καταψήφισης των μνημονιακών κομμάτων και πως πρέπει αυτές οι εκλογές να είναι η τιμωρία τους στα εγκλήματα που διέπραξαν εις βάρος του Ελληνικού λαού. Γι΄αυτό δεν πρέπει να εκποιήσει την ψήφο του, επιτρέποντας την περαιτέρω εξαθλίωση του ίδιου και της πατρίδας μας».
http://www.apostoloupanos.gr/index.php/articles/211-kibdilla-politikhs-zohs

      Δυστυχώς, όμως, στις επαναληπτικές εκλογές της 17ης Ιουνίου, μέρος του Ελληνικού λαού υπέκυψε στα τρομοκρατικά διλήμματα που προέταξαν περί επιστροφής της Ελλάδος στη δραχμή, οι εγχώριοι υπάλληλοι των κερδοσκόπων-τοκογλύφων δανειστών μας και τους έδωσε τη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης. 

Μιας κυβέρνησης που αποτελείται από το κόμμα της πάλαι ποτέ αντιμνημονιακής ΝΔ, του «σοσιαλιστικού» ΠΑΣΟΚ και της νεοταξικής ουράς του συστήματος που ακούει στο όνομα ΔΗΜΑΡ.
 Ένα κόμμα που συμμετέχει στην κυβέρνηση, χωρίς πραγματικά να χρειάζεται, αλλά η συμμετοχή του είναι απόλυτα ουσιαστική για το «σύστημα» γιατί, πρώτον, έχει την ταμπέλα του αριστερού κόμματος και έτσι δίνει στη συγκυβέρνηση το άλλοθι της συμμετοχής όλων των πτερύγων της Βουλής και δεύτερον και σπουδαιότερο, με αυτό η συγκυβέρνηση αγγίζει το πολυπόθητο νούμερο των 180 βουλευτών (έχουν συνολικά 179) για να μπορέσει να προετοιμάσει το έδαφος, μέσω της επόμενης αναθεωρητικής Βουλής, ώστε να ενταχθεί το Μνημόνιο και η Δανειακή Σύμβαση, στο Αναθεωρημένο Σύνταγμα που ευαγγελίζεται μετ΄επιτάσεως ο κ. Σαμαράς.

Οι δυο έδρες που υπολείπονται, πολύ εύκολα «εξαγοράζονται» από άλλους πολιτικούς χώρους. Είναι ένα παιχνίδι που το ξέρουν πολύ καλά ο κ. Σαμαράς, αλλά και ο κ. Βενιζέλος. 


      Έτσι, σήμερα, τρεις μήνες μετά το σχηματισμό της τρικομματικής-μνημονιακής κυβέρνησης, όλοι τους ξεχνούν ..

τις προεκλογικές εξαγγελίες περί μη οριζόντιων περικοπών σε μισθούς και συντάξεις και αναμένεται από ώρα σε ώρα να ``κλειδώσουν`` τα μέτρα των 11,5 δις  που αποτελούν δέσμευση προς τους τοκογλύφους-δανειστές δυνάστες μας και τα οποία θα επιφέρουν, νέα δραστική περικοπή σε μισθούς και συντάξεις, μειώσεις στα ειδικά μισθολόγια, ενεργοποίηση άρον-άρον αποκρατικοποιήσεων, εφεδρεία δημοσίων υπαλλήλων και πολλές άλλες περικοπές.

      Ωστόσο, ο λαλίστατος Πρωθυπουργός μας, γνωρίζοντας πως αυτά τα μέτρα στραγγαλίζουν το λαό μας και δολοφονούν την πατρίδα μας, με περίσσιο θράσος, μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματός του, για την ανάδειξη νέου Γραμματέα, είπε μεταξύ άλλων: «…οι περικοπές που προβλέπονται στο πακέτο μέτρων των 11,5 δις Ευρώ, είναι δύσκολες και επώδυνες αλλά θα είναι το τελευταίο πακέτο περικοπών….σε δυο χρόνια αν όλα πάνε καλά η Ελλάδα θα είναι πολύ διαφορετική από σήμερα…. άλλο δεν αντέχει η Ελληνική κοινωνία αλλά οι περικοπές είναι αναπόφευκτες…».

      Παράλληλα, πριν ακόμη η τρικομματική μνημονιακή κυβέρνηση, συμφωνήσει για την εξασφάλιση των 11,5 δις ευρώ, οι τροϊκανοί, «φτύνοντάς την στα μούτρα», έστειλαν στο Υπουργείο Εργασίας, στις 2 Οκτωβρίου, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), τις νέες τους εξωπραγματικές απαιτήσεις που επί της ουσίας εάν πραγματοποιηθούν, διαλύουν τελείως το κοινωνικό κράτος και πλήττουν βάναυσα τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού μας, δημιουργώντας έναν εργασιακό μεσαίωνα. Πιο αναλυτικά, ζητούν την κατάργηση της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, τη μείωση και το πάγωμα του βασικού μισθού, οι κλαδικές συμβάσεις να παγώσουν για τρία χρόνια, οι διαπραγματεύσεις και οι συμφωνίες μπορούν στο εξής να γίνονται, όχι μόνο από σωματεία αλλά και Ενώσεις Προσώπων κάτω των 20 ατόμων με τη συμμετοχή των 2/3 των εργαζομένων και τέλος, η τρόικα προτείνει στην Κυβέρνηση να προχωρήσει σε διάλογο με τους κοινωνικούς εταίρους ώστε να διασφαλίσει τη δίκαιη κατανομή του βάρους της κρίσης και των κερδών της ανάκαμψης.

      Έτσι, ο σύγχρονος Μαυρογιαλούρος της πολιτικής μας ζωής, ο κ. Σαμαράς είναι σίγουρο πως θα αποδεχτεί αδιαπραγμάτευτα και αυτά τα μέτρα, χωρίς καν να προσπαθήσει και να υψώσει στο ελάχιστο το πολιτικό του ανάστημα. Θα μας δηλώσει δε, ξεδιάντροπα για άλλη μια φορά, πως θα είναι τα τελευταία επώδυνα μέτρα.

      Στο σημείο αυτό θα ήθελα να παρακολουθήσουμε μαζί, τις προεκλογικές εξαγγελίες του κ. Σαμαρά, προκειμένου να διαπιστώσουμε ότι σε επίπεδο ψεμάτων και ανεκπλήρωτων προεκλογικών υποσχέσεων ξεπέρασε και τον αρχηγό των «θα», Γεώργιο Παπανδρέου, παππού του σημερινού πολιτικού ολετήρα. Ένα απόσπασμα, λοιπόν, από προεκλογική ομιλία του κ. Σαμαρά, όταν απαιτούσε από τον Ελληνικό λαό την αυτοδυναμία της ΝΔ και εξόρκιζε στο «πυρ το εξώτερο», οποιαδήποτε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, μπροστά στην πιθανότητα η εκλογική κάλπη να μην του παρείχε αυτή την αυτοδυναμία: 

« Το λέω κατηγορηματικά, αποκλείω κάθε συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ. Συγκυβέρνηση θέλουν τριών ειδών συμφέροντα. Πρώτον: Τη συγκυβέρνηση τη θέλει το ίδιο το ΠΑΣΟΚ για να πέσει στα μαλακά και για να μην ψάξουμε τις τεράστιες ευθύνες τους που μας έφεραν στο μνημόνιο. Νομίζουν ότι θα γλυτώσουν, αλλά δε θα γλυτώσουν. Δεύτερον: Τη συγκυβέρνηση τη στηρίζουν, όλα εκείνα τα συμφέροντα και όλες εκείνες οι συντεχνίες που δε θέλουν να αλλάξει τίποτε στην Ελλάδα και όσο το ΠΑΣΟΚ είναι στα πράγματα, ακόμη και με δεύτερο ρόλο στην κυβέρνηση, έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Τρίτον: Τη συγκυβέρνηση τη θέλουν όλες αυτές οι δυνάμεις, μέσα και έξω από την Ελλάδα, που θέλουν μια κυβέρνηση αδύναμη και μια κυβέρνηση ελεγχόμενη. Δεν μπορούμε, φίλες και φίλοι, να βγούμε από την ύφεση, μαζί με εκείνους που μας έφεραν στην ύφεση. Δεν μπορούμε να πούμε την αλήθεια στο λαό, μαζί με εκείνους που κορόιδεψαν το λαό. Όσοι θέλουν συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, είναι για να μην αλλάξει τίποτα, για να διασωθεί αυτό που χρεοκόπησε και για να σωθούν εκείνοι που μας χρεοκόπησαν». 


      Συνεπώς, σ΄ αυτή τη συγκυβέρνηση, είναι Πρωθυπουργός ο κ. Σαμαράς και αναγνωρίζει πως είναι ελεγχόμενος από συμφέροντα και συντεχνίες που δε θέλουν να αλλάξει τίποτε στην Ελλάδα. Επιπλέον, παραδέχεται πως τη συγκυβέρνηση τη θέλουν όλες εκείνες οι δυνάμεις, μέσα και έξω από την Ελλάδα ενώ παράλληλα θέλουν μια κυβέρνηση αδύναμη πλήρως ελεγχόμενη.

      Τι άλλο θα πρέπει να περιμένει, λοιπόν, ο Ελληνικός λαός για να ξεσηκωθεί και να προκαλέσει εκλογές; Θα πρέπει να εξαθλιωθεί περαιτέρω και να βιώσει πολύ σύντομα, Εθνικές τραγωδίες;

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΝΕΤ!!!!


enikos.gr - - YouTube ΠΗΓΗ

ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ((ΕΟΕ)) Ο ΠΑΤΕΡΑΣ Μουλατσιωτης....

21/12/2012 Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ


21/12/2012 Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ


Το ντοκιμαντέρ της ΕΟΕ 21/12/2012 Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ
21/12/2012 Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ from eoetv.vimeo on Vimeo.

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ!!! ΤΩΡΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ

Mαζί με τα πρωτοβρόχια ήρθαν και τα πρώτα ψεκάσματα


Mαζί με τα πρωτοβρόχια ήρθαν και τα πρώτα ψεκάσματα

Επιστρέψαμε όλοι από τις καλοκαιρινές μας διακοπές, καλό χειμώνα να έχουμε, και ήρθε ο καιρός να μπούμε στους κανονικούς μας ρυθμούς. Τα σχολεία ανοίγουν, τα αστικά κέντρα γεμίζουν, ο κόσμος δεν είναι δεξιά κι αριστερά διασκορπισμένος.  Επιτέλους!
Για να πιάνουν και τόπο τα ψεκάσματα... Μην πηγαίνουν και χαμένα.  Για να μπαίνουμε λοιπόν όπως είπαμε και πριν στους κανονικούς μας ρυθμούς, όπως ακριβώς ήταν πριν το καλοκαίρι και να θυμηθούμε τους τακτικούς μας αεροψεκασμούς οι οποίοι μάλλον έκαναν κι αυτοί τις "διακοπές" τους.
Λοιπόν.. τα κεφάλια όχι μέσα.. αλλά ψηλά!!!

 Πάτρα 10-9-2012  9:30π.μ.

(κλικ στις φώτο για μεγέθυνση)
Mαζί με τα πρωτοβρόχια ήρθαν και τα πρώτα ψεκάσματα



http://psekasmata.blogspot.com/2012/09/m.html#ixzz269sMA6tF
Mαζί με τα πρωτοβρόχια ήρθαν και τα πρώτα ψεκάσματα ΠΗΓΗ

Αστεροειδής χτύπησε τον Δια ! Βίντεο


Αστεροειδής χτύπησε τον Δια ! Βίντεο


 Προφανώς κάποιος αστεροειδής, χτύπησε τον γιγαντιαίο πλανήτη Δία κατά τις πρώτες πρωινές ώρες της 10ης Σεπτέμβρη (11:35 UT). 
 Ο ερασιτέχνης αστρονόμος Dan Peterson Racine, Wisconsin, είδε για πρώτη φορά ένα φωτεινό λευκό φλας που κράτησε μόλις 1,5 "LX200 τηλεσκόπιο." με 2 δευτερόλεπτα. Άλλος ερασιτέχνης αστρονόμος, ο George Hall από το Dallas του Texas, εκείνη την στιγμή βιντεοσκοπούσε τον πλανήτη Δία και ο ίδιος επιβεβαίωσε την σύγκρουση αυτή με....
την εικόνα που κατέγραψε το βίντεο.
 Η σύγκρουση αυτή πιθανότατα να προκλήθηκε από ένα μικρό αστεροειδή ή κάποιο κομήτη που βρέθηκε στην τροχιά του Δία. Παρόμοιες επιπτώσεις παρατηρήθηκαν τον Ιούνιο και τον Αύγουστο του 2010. Η ανάλυση αυτών των προγενέστερων γεγονότων δείχνει ότι ο Δίας είναι συχνά "στόχος"  αστεροειδών, έχοντας μια τόσο ισχυρή βαρυτική έλξη και τόσο μεγάλο όγκο.  
 Οι αστρονόμοι σε όλο τον κόσμο, θα αρχίσει τώρα να παρακολουθούν την περιοχή της σύγκρουσης για τα σημάδια από συντρίμμια που θα προκλήθηκαν.