Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΙ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΟΙ ΞΑΝΑΧΤΥΠΟΥΝ!!!!!!


Σύνταξη στα 67 και μείωση συντάξεων από τα 650 ευρώ

Σύνταξη στα 67 και μείωση συντάξεων από τα 650 ευρώ
Από το πακέτο των μέτρων 11,5 δισ. ευρώ, ανοικτά παραμένουν τα 4 δισ. ευρώ, παρά και τη νέα συνάντηση του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με τους επικεφαλής της τρόικας.
Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ αποκάλυψε ότι τελικά το πακέτο έκλεισε στη κλιμακωτή μείωση των συντάξεων κιόλας από τα 650 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι εκείνος που λαμβάνει σύνταξη 600 με 700 ευρώ θα χάσει περίπου 50 ευρώ από το μηνιαίο εισόδημά του.

Επίσης, αποκάλυψε ότι φαίνεται πως έχει κλειδώσει και η αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης κατά δύο χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι θα παίρνουν σύνταξη στα 67 χρόνια τους, δηλαδή θα εργαζόμαστε δύο χρόνια περισσότερα.

Την άποψη αυτή μετέφεραν οι εκπρόσωποι των τριών κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση, μετά την ενημέρωση που τους παρέσχε εχθές το βράδυ ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας. Σύμφωνα με τους ίδιους, «αγκάθια» παραμένουν οι περικοπές ύψους 750 εκατ. ευρώ σε λειτουργικές δαπάνες του Δημοσίου, αλλά και μεγάλο κομμάτι περικοπών στην Υγεία και την Άμυνα.

Οι εκπρόσωποι των κομμάτων αποκόμισαν την εντύπωση από τον υπουργό Οικονομικών ότι το πακέτο των μέτρων πρέπει οπωσδήποτε να έχει κλείσει έως την προσεχή Κυριακή. Και θεωρούν αναπόφευκτα, τόσο την αύξηση των ορίων ηλικίας για τη συνταξιοδότηση, από τα 65 στα 67 έτη, όσο και τις μεγάλες περικοπές στις συντάξεις και τα επιδόματα και τις απολύσεις στο Δημόσιο.

Σημειώνεται ότι αναμένεται και νέα σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών, οι οποίοι θα επανεξετάσουν τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις.

Νωρίτερα, το μεσήμερι Δευτέρας, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε με τους υπουργούς Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννη Βρούτση, με αντικείμενο το πακέτο των μέτρων και το θέμα της αύξησης των ορίων συνταξιοδότησης. Ο υπουργός Οικονομικών χαρακτήρισε τη συνάντηση ως συνάντηση ρουτίνας, ενόψει των νέων επαφών με την τρόικα, ενώ ο υπουργός Εργασίας παρουσίαασε στον πρωθυπουργό τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει για την πάταξη της εισφοριδιαφυγής, το εργόσημο, τον κατώτατο μισθό, τη μείωση του μη εργοδοτικού κόστους κατά 5 ποσοστιαίες μονάδες.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις 18 Οκτωβρίου αναμένεται να ληφθεί η απόφαση για την επιμήκυνση του δημοσιονομικού προγράμματος κατά δύο χρόνια.

Μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο ΣΚΑΙ στις 20:00 ο βουλευτής Ηρακλείου και υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής της ΔΗΜΑΡ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης αποκάλυψε ότι τα μέτρα βρίσκονται στην τελική ευθεία, σημειώνοντας ότι ακόμα βέβαια γίνονται κάποιες συζητήσεις και διαπραγματεύσεις.

Ο κ. Μιχελογιαννάκης, σύμφωνα με το newsit.gr δήλωσε ότι περίπου το 70% των μέτρων είναι από τις περικοπές σε συντάξεις, μισθούς, το “ψαλίδισμα” των προνοιακών επιδομάτων και την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης, μέτρα που αποτελούν ζεστό χρήμα κατευθείαν από την τσέπη των πολιτών και τα οποία υπολογίζονται περί στα 7 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ αποκάλυψε ότι τελικά το πακέτο έκλεισε στη κλιμακωτή μείωση των συντάξεων κιόλας από τα 650 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι εκείνος που λαμβάνει σύνταξη 600 με 700 ευρώ θα χάσει περίπου 50 ευρώ από το μηνιαίο εισόδημά του.

Επίσης, αποκάλυψε ότι φαίνεται πως έχει κλειδώσει και η αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης κατά δύο χρόνια, κάτι που σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι θα παίρνουν σύνταξη στα 67 χρόνια τους, δηλαδή θα εργαζόμαστε δύο χρόνια περισσότερα.

Στην ίδια εκπομπή για την αύξηση των ορίων ηλικίας μίλησε και ο Γιώργος Ρωμανιάς, οποίος ξεκαθάρισε ότι το νέο αυτό μέτρα θα αρχίσει να εφαρμόζεται από το 2013 κι έτσι δεν υπάρχει λόγος οι εργαζόμενοι να βιάζονται να παραιτηθούν και να χάνουν έτσι συνταξιοδοτικά διακιώματα.

Ουσιαστικά υπάρχει ένα χρονικό περιθώριο μέχρι το Δεκέμβριο οπότε όσοι μέχρι 31 Δεκεμβρίου έχουν θεμελιώσει συνταξιοδοτικό διακαίωμα δε θα θιγούν. Επίσης σύμφωνα με πάγια νομολογία όταν υπάρχει θεμελιωμένο συνταξιοδοτικό διακαίωμα αυτό δε μπορεί να ανατραπεί.

Αυτό σημαίνει για όσους εργάζονται στο δημόσιο τομέα πως αν μέχρι το τέλος του έτους έχουν συμπληρώσει 25ετία τότε διατηρούν το δικαίωμα συνταξιοδότησης με το σημερινό καθεστώς και όχι με το νεό.

Το ίδιο ισχύει και στον ιδιωτικό τομέα ωστόσο με κάποιες διαφοροποιήσεις.



Zougla.gr

ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΛΟΙΟ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ-ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ


ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΛΟΙΟ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ-ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ


Πως σφίγγουν τον στρατιωτικό κλοιό γύρω μας οι Τούρκοι. Μαρτυρία Έλληνα από το μοναστήρι!

Την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012 βρισκόμασταν στα Σκόπια στην πόλη Μοναστήρι (Μπίτολα κατά τους σλάβους γείτονες μας). Ενώ περπατούσαμε στον...
κεντρικό πεζόδρομο της πόλης... ξαφνικά διαπιστώσαμε μια ομάδα υψηλόβαθμων Τούρκων αξιωματικών (στρατηγοί) να περιδιαβαίνουν και να βγάζουν φωτογραφίες. Οι αξιωματικοί αυτοί συνοδευόντουσαν από τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων των Σκοπίων και απο πάνοπλους στρατονόμους και αστυνομικούς με πολιτικά. 

-->
Το γεγονός αυτό μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση αλλά από ότι μάθαμε απο φιλικό πρόσωπο που μας συνόδευε, κάτοικο της πόλης του Μοναστηρίου, τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί πολύ αυτές οι επισκέψεις. Συνεχίζοντας τις βόλτες μας στην πόλη αποφασίσαμε να πάμε για φαγητό στο ρεστοράν του ξενοδοχείου MILLENIUM το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Φτάνοντας στο ξενοδοχείο και ανεβαίνοντας τις σκάλες του εστιατορίου διαπιστώσαμε πως οι Τούρκοι αξιωματικοί βρισκόντουσαν εκεί, μάλιστα μας απαγόρευσε την είσοδο σκοπιανός στρατονόμος ο οποίος φάνηκε εκνευρισμένος μόλις μας άκουσε να μιλάμε ελληνικά. Τελικά εμείς πήγαμε για φαγητό στην πιτσαρία του ξενοδοχείου. 

Μετά από λίγο επισκέφτηκα την τουαλέτα της πιτσαρίας (στην οποία δεν είχα οπτική επαφή) και διαπίστωσα με έκπληξη πως εκεί βρισκόντουσαν νεαροί σπουδαστές τουρκικών στρατιωτικών σχολών. Όσο ανέμενα για να μπώ στην τουαλέτα (μιας και υπήρχε σειρά που ανέμενε) έπιασα κουβέντα στα αγγλικά με κάποιον απο αυτούς και τους ρώτησα από που είναι. Μου απάντησε πως είναι σπουδαστές των σχολών αξιωματικών του στρατού ξηράς, ναυτικού και της αεροπορίας της Τουρκίας και πως έχουν έρθει για επίσκεψη ακολουθούμενοι από ανώτατους αξιωματικούς της χώρας τους. Μετά από αυτό όταν του είπα πως είμαι Έλληνας σταμάτησε να μου μιλάει και απομακρύνθηκε. 

Τελικά από ότι φαίνεται οι Τούρκοι σφίγγουν τον στρατιωτικό τους κλοιό σε όλα τα Βαλκάνια και εμείς αντί να οργανωθούμε, ετοιμαζόμαστε (από ότι πληροφορήθηκα από blogs) να μειώσουμε τον στρατό στα σύνορα μας με τα σκόπια και την αλβανία. Αν αυτό γίνεται από άγνοια ας το σταματήσουν άμεσα. 

Αν γίνεται βάσει σκοπού ο Θεός να μας λυπηθεί. 

Αεροψεκασμοί στην Πέλλα .Βίντεο


Αεροψεκασμοί στην Πέλλα .Βίντεο:




Το παρακάτω βίντεο αποτελεί ένα προϊόν της έντονης παρατηρητικότητας του πρώην Νομαρχιακού συμβούλου Πέλλας Χρήστου Τσιρανίδη.

Συγκεκριμένα δήλωσε: „ Ασχολούμαι με τους αεροψεκασμούς, εδώ και ένα χρόνο και έχω στην συλλογή μου...
πληθώρα βιντεοσκοπήσεων με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Όταν πρωτοάκουσα για τους αεροψεκασμούς, η αντίδραση μου ήταν κοροιδευτική. Ωστόσο, όταν άρχισα να δίνω βάση στην θεωρία αυτή και να παρατηρώ τον ουρανό, διαπίστωσα ότι δεν υπήρχε λογική σ΄αυτό που αντίκρυζα στον ουρανό, καθ΄ότι είμαι και τεχνικός αερίων καυσίμων“ και γνωρίζοντας από καυσαέρια, διαπίστωσα ότι αυτές οι ουρές που αφήνουν τα αεροπλάνα στον ουρανό δεν είναι τα καυσαέρια.Μετά από αυτό το γεγονός, άρχισα να ασχολούμε πιο εντατικά κάνοντας έρευνες και βλέποντας ενημερωτικά ντοκυμαντέρ, εξαιρετικά τεκμηριωμένα από πολύ καλούς επιστήμονες της Αμερικής (γιατί εκεί ψεκάζουν από το 2000 και υπάρχει γι΄ αυτό πολύ υλικό στο διαδύκτυο). “ 
-->


Ύστερα από αυτήν την ενασχόληση, καταλήγουμε στα εξής.

1ον. Εντολές για τους αεροψεκασμούς δίνονται από τον ΟΗΕ (μέσα από το πρόγραμμα ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ),

2ον. Τα αεροπλάνα που ψεκάζουν είναι ΝΑΤΟΙΚΑ και ψεκάζουν κυρίως στις χώρες του ΝΑΤΟ (είναι υπεράνω των εθνών-κρατών)

3ον. Η σύσταση του ψεκαστικού υγρού, αποτελείτε κυρίως από μέταλλα, όπως Αλουμίνιο, Βάριο, Στρώντιο και δεν ξέρουμε τι άλλο μπορεί να περιέχει.

Οπότε, απ΄ ότι συμπερένεται από τα προαναφερόμενα, δεν είναι τόσο αθώοι οι αεροψεκασμοί και θα πρέπει όλοι οι πολίτες να αρχίσουν να ασχολούνται με αυτό το θέμα, ώστε να πληθαίνουν οι φωνές διαμαρτυρίας και ν΄αναγκάσουμε αυτούς που ψεκάζουν, να σταματήσουν επιτέλους να μας ψεκάζουν. 

Το βίντεο που τράβηξα και σας παραχώρησα, είναι το πρώτο όπου φαίνεται ότι αεροπλάνο που ψεκάζει σταματάει για λίγα δευτερόλεπτα τον ψεκασμό και συνεχίζει και πάλι. Σημειωτέον ότι έχω στην κατοχή μου περίπου εκατο (100) βίντεο και το συγκεκριμένο είναι το μοναδικό που διακόπτεται ο ψεκασμός και γι΄ αυτό δημοσιεύεται.


ΠΗΓΗ