Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Αψυχοι ανθρωποι (Οργανικες Πυλες) ζουν αναμεσα μας.


Αψυχοι ανθρωποι (Οργανικες Πυλες) ζουν αναμεσα μας.



Αψυχοι ανθρωποι (Οργανικες Πυλες) ζουν αναμεσα μας.
Το βίντεο αποτελεί μέρος της ταινίας ''They Live''.  Έτος : 1988.  Σκηνοθέτης : Τζον Κάρπεντερ



Υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων, oι άψυχοι και  οι έμψυχοι.

Πολύ απλά, υπάρχουν στον κόσμο που ζούμε άψυχοι άνθρωποι ή αλλιώς οργανικές πύλες .

Οι άψυχοι άνθρωποι (οργανικές πύλες) στερούνται τα 4 από τα 7 ενεργειακά κέντρα με αποτέλεσμα να μιμούνται τους ανθρώπους και να τρέφονται ενεργειακά από αυτούς προκειμένου να μην αναγνωρίζονται από τον κόσμο. Είναι άνθρωποι που δεν έχουν την ικανότητα να νιώσουν συναισθήματα.  

Ειδικα μέσα από τον οργασμο ενός ΕΜΨΥΧΟΥ ανθρώπου κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής με έναν άψυχο (οργανική πύλη), ο ΑΨΥΧΟΣ έχει τη δυνατότητα να απορροφήσει – κλεψει πολύ μεγάλα ποσά ενέργειας από τον πρώτο. (http://www.montalk.net/misc/62)

Προσπαθήστε να θυμηθείτε αν γνωρίσατε ποτέ έναν τέτοιο άνθρωπο....Ειναι πραγματι πολλοι και ζουν αναμεσα μας.

Δεν μπορεί να είσαι και ΕΜΨΥΧΟΣ- με ψυχή δηλαδή, και ΆΨΥΧΟΣ την ίδια στιγμή. Απλα υπαρχει μια κατηγορια εμψυχων που λειτουργουν ασυνειδητα παροτι είναι εμψυχοι και προσπαθουν να αποσπασουν ενεργεια από τους αλλους χωρις να το θελουν,. Λειτουργουν δηλ. σαν ενεργειακα ζομπυ, στραγγιζουν τους ανθρωπους γυρω τους ενεργειακα. Αυτό συμβαινει επειδη δεν εχουν συνειδητη συνδεση με την Υπαρξη, με το Θεο. 


Εκτός από τους "θετικούς" εξωγήινους *Service to Others* αυτούς δηλαδή που βάζουν το ΟΛΟ πριν τον εαυτό τους, υπάρχουν και αυτοί οι *Service to Self* που βάζουν τον εαυτό τους πάνω από ΟΛΑ....Κάποιοι από αυτούς ονομάζονται ερπετοειδείς και βρίσκονται στη Γη πριν ακόμα έρθει ο άνθρωπος.

Αυτή η "φυλή" είναι υπεύθυνη για την μετάλλαξη του DNA του ανθρώπου από 12 έλικες σε 2. Αυτή είναι και η λεγόμενη "πτώση" του Αδάμ και της Εύας από τον "Παράδεισο" και την 5η διάσταση.

Πολλές από αυτές τις οντότητες έχουν την ικανότητα να μεταμορφώνονται *Shape Shifting* και να παίρνουν ανθρώπινες μορφές. Εξού και το "κυκλοφορούν ανάμεσα μας*. Με τη διαφορά ότι δεν κυκλοφορούν μόνο οι αρνητικοί εξωγήινοι ανάμεσα μας αλλά και οι θετικοί...


Λανθασμενα καποιοι στη κατηγορια των ψυχικων πασχοντων θεωρουνται οργανικες πυλες. Καποιοι απο αυτους καταντησαν ετσι λογω του οτι ψυχικα λειτουργουσαν στην τεταρτη διασταση που χαρακτηριζεται απο ανευ ορων αγαπη . Ετσι δεν ηταν συμβατοι με την κακια κ εκμεταλλευση του κοσμου με αποτελεσμα να ασθενησουν ελλειψει θωρακισης και φιλτρων. Ηταν ευαλωτοι σε εναν κοσμο διπολικοτητας.


Τωρα όμως όλα αρχιζουν να αλλαζουν…

Τα παλια συστηματα, οπου οι οργανικες πυλες ειχαν το πανω χερι,  καταρρεουν. Είναι θεμα χρονου να αντικατασταθουν με νεα και υγιη. Ολα θα αλλαξουν.. . Και οι πρωτοι που θα την κανουν αρον-αρον, ειναι αυτοι οι ανευ ψυχης, λογω χαμηλης κραδασμικης δονησης-ενεργειας.



Θα μπορουσε κανεις να συγκρινει κανεις αυτές τις παρασιτικες οντοτητες με προγραμματισμενους  ψυχικους ιους  που προσβαλλουν σωματα διαφορετικου DNA.

Αυτές οι  παρασιτικες οντοτητες εχουν σημαντικο προβλημα συνδέσεως με την Πηγή. Αντιθετα οι Εμψυχοι είναι παιδια  της ανθρωπότητας και προέρχονται  από την   προϋπάρχουσα  Πηγή και  είναι γέννημα της Πηγής. Και στοχος των Εμψυχων είναι να γυρισουν στο μερος από το οποιο ηρθαν, στη Πηγη. Προσωρινα,  σταλθηκαν εξω από τη Πηγη για να παρατηρησουν  αυτους του ειδους τους,  αλλα και τους αλλογενεις που προερχονται από τη Σοφια η οποια εξεπεσε.

Στο Βιβλίο III της Γνώσεως ο Mouravief αναλύει αυτό που ονομάζει προαδαμική ανθρωπότητα και αδαμική ανθρωπότητα. Ουσιαστικά πρόκειται για μια φυλή Ανθρώπων και μια φυλή Ανθρωποειδών. Τα ανθρωποειδή είναι οι απόγονοι της προαδαμικής φυλής.


Οι Οργανικές Πύλες έχουν σώμα και προσωπικότητα, αλλά ΔΕΝ έχουν θεϊκή ουσία ή Ανώτερο Εαυτό. Καθώς το σώμα και η προσωπικότητα δε γνωρίζουν τι είναι ηθικό και τι όχι πέρα από αυτά που τα έχει διδάξει το σύστημα και πέρα από τη διατήρηση του "εαυτού" τους, οι Οργανικές Πύλες στερούνται αισθηματων συμπαθειας  και αληθινής συμπόνιας. Κάθε επίδειξη τέτοιων συναισθημάτων από τη μεριά τους είναι προσποιητη.  Εξαιτίας της ψυχολογικής τους ανεπαρκειας, είναι ευμετάβλητα όντα τα οποία χειραγωγούνται εύκολα και τα οποία τρέφονται από την ψυχική ενέργεια των υπόλοιπων "κανονικών" ανθρώπων.

Τα Αψυχα ανθρωποειδή δεν έχουν ανεπτυγμένα τα ανώτερα κέντρα και δεν μπορούν να εξελιχτούν, με δυο λόγια δεν έχουν ψυχή. Εξωτερικά συνήθως είναι πιο όμορφοι και δυνατοί. Κυνηγούν το χρήμα, το σεξ, το γάμο, τη φήμη και τον ενστερνισμό κάποιων ιδανικών, στα οποία μας ενθαρρύνει από νωρίς η κοινωνία να κάνουμε, δηλαδή το κυνηγητό της ευτυχίας. Ενώ φυσικά είναι απατηλά. Φαίνεται ότι υπάρχουν 3 δισεκατομμύρια οργανικές πύλες στον πλανήτη αυτή την στιγμή.

Έτσι σήμερα, με την κατευθυνόμενη κρατούσα ηθική ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι, παντρευόμαστε αυτά τα όντα και τα μισά παιδιά μας φυσικά δεν έχουν ψυχή. Έτσι, όταν κανείς προσπαθεί να κάνει το εσωτερικό ταξίδι και να δυναμώσει την ψυχή του, το σύστημα εισάγει αυτόματα περισσότερα ανθρωποειδή στη ζωή του από το νορμάλ 50%. Αυτή είναι η τραγική πραγματικότητα των ανθρωπίνων σχέσεων.

Γι’ αυτό οι ψυχοπάθειες και η τρέλα θερίζουν στις τάξεις των ανθρώπων που έχουν ψυχή. Επειδή αποδέχονται τις κρατούσες νοοτροπίες για τις διαπροσωπικές σχέσεις μέσα στις κοινωνίες. Ο πολυεπίπεδος έμμεσος και άμεσος νοητικός προγραμματισμός από τη στιγμή της γεννήσεως δουλεύει τέλεια.

Οι οργανικές πύλες δεν βιώνουν τον πόνο όπως οι έμψυχοι. Βιώνουν μόνο την απόσυρση της τροφής και της απώλειας της ανέσεως που έχουν συνηθίσει. Απλά δεν ενδιαφέρονται για το τι συμβαίνει στους άλλους ανθρώπους. Έχουν ένα είδος «ομαδικής ψυχής» όπως τα φυτά.

Σε μιαν οργανική πύλη, τα αποκαλούμενα ανώτερα τσάκρας παράγονται σαν αποτέλεσμα από την κλοπή αυτής της ενέργειας από τους έμψυχους. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να προσομοιώνονται τον έμψυχο άνθρωπο.

Προσέξτε πόσο σας κουράζει η παρουσία τέτοιων όντων κοντά σας, ακόμη και αν είναι τα πιο χαρισματικά όντα που «νομίζετε» ότι έχετε γνωρίσει. Επαναλαμβάνουμε: Το DNA των δύο φυλών έχει τόσο ανακατευτεί τα τελευταία χιλιάδες χρόνια που το βρίσκουμε μέσα ακομη και στις ιδιες  οικογένειες. Όχι κάποιος στην άλλη άκρη του κόσμου που λατρεύει άλλο θεό ή έχει άλλο χρώμα δέρματος.

Ίσως είναι κάποιος ή κάποιοι με τους οποίους ζείτε κάθε ημέρα της ζωής σας, και φυσικά έχουν μόνον ένα λόγο να βρίσκονται σ’ αυτήν τη θέση: να στραγγίζουν και να αποπροσανατολίζουν τα έμψυχα όντα από το εσωτερικό τους ταξίδι, με άλλα λόγια από τη δραπέτευσή τους.

Οι Οργανικές Πύλες ειναι άβουλα όντα, κελύφη, μαριονέτες, που οι δεκάδες καταλήψεις τους τις προστάζουν τι να κάνουν και τι όχι, παρασύροντας στον καταστροφικό χορό τους και όσους Έμψυχους δυστυχείς τις περιτριγυρίζουν.

Ένα χαρακτηριστικο των Εμψυχων είναι ότι εχουν  πολύ κακή γνώμη για τον εαυτό τους και για τις ικανότητες τους σε σύγκριση με αυτό που πραγματικά είναι.

Αγνοούν τις επιτυχίες τους, τις ξεχνάνε, νομίζουν πως είναι αρετή η ταπεινότητα, η υποτέλεια, η υποταγή στην μοίρα, στον θεό (η επαφή με τις Ο.Π. και η πολύ τηλεόραση, το κάνει εύκολο αυτό, όπως και η εκκλησία) και «κολλάνε» στις αποτυχίες τους.

Αρχίζουν να μιλάνε για, θεική επέμβαση, τύχη ή σύμπτωση, ξεχνώντας πως κάθε επιτυχία είναι δικό τους δημιούργημα που οφείλετε στις ικανότητες, στην εκπαίδευσή τους, στην σύνδεση τους με τον Πνευματικό τους εαυτό.
*Το συγκεκριμενο θεμα ειναι τεραστιο και χρηζει συνεχειας και περαιτερω διερευνησης.

Πηγη

Ἤγγικεν ἡ ὥρα τῆς πανθρησκείας;


Ἤγγικεν ἡ ὥρα τῆς πανθρησκείας;



Όσοι ακόμα πιστεύουν, πως οι « επιθέσεις» τελευταία  εναντίον του Ισλάμ,που έχουν επισύρει την μῆνιν του Ισλαμικού κόσμου κι έχουν προκαλέσει δεκάδες θύματα,μεταξύ των οποίων και του Αμερικανού πρέσβη στην Λιβύη ,είναι τυχαίες κι όχι βάση σχεδίου,απατώνται πλάνην οικτράν!
Η Παγκοσμιοποίηση σε πλήρη εξέλιξη! Η πανθρησκεία το ίδιο.
Οι ηγέτες των θρησκειών του κόσμου,της «Πόρνης της Μεγάλης,που συναναστρέφεται των βασιλέων της γης» που αναφέρει ο Ιωάννης στην Αποκάλυψη,όχι μόνο ξέρουν αυτά τα σχέδια,αλλά είναι μέρος του σχεδίου εδώ και καιρό.


Τα κτήνη της Ν.Τάξης,δεν διστάζουν μπροστά σε τίποτα προκειμένουν να ικανοποιήσουν τα άρρωστα και διεστραμμένα σχέδια τους για έναν λαό χωρίς παρελθόν..ιστορία…αξίες…ηθική…μια θρησκεία…ένα νόμισμα…μια κυβέρνηση κι ανθρώπους-ρομπότ  ,με σκοπό τον πλήρη έλεγχο, ακόμα και στην τροφή τους.
Και για να καταφέρουν αυτό, θα αιματοκυλίσουν τους πάντες και τα πάντα!
Δεν θα διστάσουν μπροστά σε οποιοδήποτε εφιαλτικό σενάριο.
Υπάρχει άραγε, αντίπαλον δέος ώστε να τους σταματήσει;;

Σεμέλη

Ετοιμαστείτε για πόλεμο! (Γιώργος Τράγκας)

 Ετοιμαστείτε για πόλεμο! (Γιώργος Τράγκας)

Ετοιμαστείτε για μεγάλες κινητοποιήσεις και ανυποχώρητους αγώνες. Ξεκολλήστε από τις ετικέτες του «δεξιού» ή του «αριστερού». Οι Γερμανοί, οι τροϊκανοί, οι διεθνείς τοκογλύφοι, επιτίθενται με μίσος εναντίον της ελληνικής κοινωνίας. Θέλουν να «σαπίσει» η Δημοκρατία μας και οι κοινοβουλευτικοί θεσμοί μας. Επιδιώκουν τη πλήρη αποσταθεροποίηση του πολιτεύματος και των αρμών της δημοκρατίας μας.

Είναι τόσο βίαιοι και βάρβαροι και ανήθικοι, που ακόμη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο κ. Παπούλιας χαρακτήρισε «βίαιη» την περίφημη δημοσιονομική προσαρμογή που επιδιώκουν, αγνοώντας τους χιλιάδες νεκρούς που αφήνουν πίσω τους κάθε μέρα στην ελληνική επικράτεια. Έχουν φτάσει πλέον στο σημείο να ορίζουν και τις αναπνοές των ελλήνων, τους οποίους αφενός ξεζουμίζουν και συνθλίβουν οικονομικά, αφετέρου κατασυκοφαντούν, με τη συνεργασία των «παπαγάλων» της κατοχής.

Ετοιμαστείτε για πόλεμο. Για συνεχείς κινητοποιήσεις και γιγαντιαίες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας. Όλος ο ευρωπαϊκός νότος είναι εξεγερμένος και αυτό πρέπει να κορυφωθεί στην περιοχή μας και να γίνει αντιληπτό σε όλη την Ευρώπη που κηδεμονεύουν οι… Ούνοι! 

ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!!!!


ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ!!!!

 

Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να πουν ότι το βίντεο αυτό δεν είναι τίποτα άλλο από μια καλό στυμμένη φάρσα!!!! Έτσι λοιπόν ζητήσαμε την βοήθεια του καλού μας φίλου από το εξωτερικό με την ονομασία 2012theLight ο οποίος είναι ειδικός . Δεν δίνουμε την κανονική του ονομασία για ευνόητους λόγους…..
 --> 
Α) Προτού γίνει η σύγκρουση με το φορτηγό και τον ποδηλάτη μια αστραπιαία κίνηση λαμβάνει η κάμερα από ένα άτομο κατά πάσα πιθανότητα γυναίκα η οποία σαν αστραπή πλησιάζει τον ποδηλάτη!!!

Β) Όπως θα δείτε δεν τον ακουμπάει καθόλου από απόσταση σχεδόν 1.50 μέτρου δημιουργείτε αστραπιαία μια λάμψη που δείχνει να βγαίνει από τα χέρια της τα οποία είναι σαν να φοράει γάντια και αμέσως μεταφέρονται στην δομή του δρόμου όπου ήταν το φορτηγό.

Γ) Εμείς είχαμε αναφέρει ότι κάτι φαίνεται σαν να άφηνε στο ποδήλατο αλλά τελικά στην αργή και κοντινή κίνηση δείχνει να το κρατάει το ποδήλατο και εκεί φαίνονται καθαρά τα γάντια της!;! Η από την ενέργεια που έχει φαίνονται έτσι τα χέρια της. Διότι φεύγοντας όταν τα βάζει στο μπουφάν της μέσα δεν δείχνουν οι τσέπες τις να φουσκώνουν…..

Δ) Εκτός αυτού λέμε ότι είναι ενέργεια διότι θα δείτε στην πολύ αργή κίνηση ότι όπως φεγγοβολάνε τα χέρια της το ίδιο φεγγοβολά και διαστρεβλώνεται το πρόσωπο της, αλλά και δείχνει να αλλοιώνει. Το οποίο έχει όλα τα χαρακτηριστικά σημάδια των Χρονίρ όταν υλοποιούνται!!!!

Ε) Επίσης ο ποδηλάτης δεν φαίνεται να έχει χτυπήσει αλλά φαίνεται να είναι ζαλισμένος από την ενέργεια όπου έχει δεχτεί της τηλεμεταφοράς και σαστισμένος κοιτάει τον σωτήρα του που φεύγει και πάει και κάθετε στην άκρη του δρόμου για να ξεσαστήσει……

Αυτά είχαμε να προσθέσουμε ……προς απάντηση σε αυτούς που λένε ότι είναι ψεύτικο τους προκαλούμε να μας φτιάξουν ένα ίδιο βίντεο τόσο καλά προσεγμένο με την πραγματική λεπτομέρεια………
Τα συμπεράσματα το αν είναι ή δεν είναι αληθινό είναι δικά σας….. μέχρι την επόμενη φορά να είστε καλά.