Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Ισλαμική θύελλα απειλεί την χώρα - Εργαλείο στα χέρια των ξένων (βίντεο)


Ισλαμική θύελλα απειλεί την χώρα - Εργαλείο στα χέρια των ξένων (βίντεο)


Οι χτεσινές καταστροφές στην Ομόνοια από τους φανατισμένους θρησκευτικά αλλοδαπούς παράνομους μουσουλμάνους μετανάστες αποτέλεσαν ένα μεγάλο σόκ για το μεγαλύτερο μέρος της ελληνικής κοινωνίας. Αν και στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί είχε προφητικά αναλυθεί η εκδήλωση γεγονότων σαν τα χτεσινά, αυτό που θα έπρεπε να προκαλέσει την ανησυχία και τον έντονο προβληματισμό στους περισσότερους Έλληνες και στην παρακμιακή ελληνική ελίτ είναι η παρουσία για πρώτη φορά του Ισλαμικού φονταμενταλισμού στην χώρα μας.

Μέσα στο πλήθος των φανατισμένων μουσουλμάνων που κατέστρεφαν την περιουσία Ελλήνων πολιτών προέβαλε ένα πλακάτ με συνθήματα γραμμένα στα Αγγλικά. Το πλακάτ έλεγε “Η Δημοκρατία και η Ελευθερία σε τροχιά θανάτου – Το Ισλάμ έρχεται…”. 

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι το ίδιο πλακάτ με τα ίδια λόγια είχε παρουσιαστεί και σε άλλη μία διαδήλωση αυτή την φορά στο Λονδίνο όπου ως γνωστό οι ακραίες μουσουλμανικές οργανώσεις αλωνίζουν την χώρα, με την βρετανική κυβέρνηση να παρακολουθεί αμήχανη τις εξελίξεις εγκλωβισμένη στην πολιτική ορθότητα που κάποιοι επιτήδειοι προσπαθούν να εφαρμόσουν και στην Ελλάδα.


Η συγκεκριμένη εξέλιξη αν και μπορεί να μην εκφράζει το σύνολο των μουσουλμάνων αλλοδαπών που ζούν στην Ελλάδα αποτελεί το πλέον ανησυχητικό σημάδι διότι αποδεικνύει ότι και στην χώρα μας υπάρχουν αλλοδαποί που δεν σέβονται τις βασικές αρχές του τρόπου ζωής μας, της κοινωνίας μας και το Πολίτευμα της χώρας. Η αμφισβήτηση της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας, θεμελιώδη στοιχεία της κοινωνίας μας και βασικές αρχές του λαού μας, από μία ομάδα φανατικών θρησκόληπτων ατόμων που ήρθαν στην χώρα μας παράνομα με την ανοχή και τις ευλογίες της αριστεράς και της παρηκμασμένης και φοβισμένης ελίτ της χώρας, αποτελεί ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα στο άμεσο μέλλον. 

Για χρόνια «ακροδεξιοί», «εθνικιστές», «ρατσιστές» και» σκοταδιστές» μάχονταν κατά των ιδεών των «προοδευτικών» αριστερών και μη δυνάμεων οι οποίες ήθελαν τα σύνορα ανοικτά σε μία συνωμοτική συνεργασία με το κατασκευαστικό κεφάλαιο της χώρας. 

Με την λαθροεισβολή εκατοντάδων χιλιάδων μουσουλμάνων καταστρέφεται σταδιακά ο κοινωνικός ιστός της χώρας αφού πρόκειται για πολιτιστικά και θρησκευτικά ασύμβατους με τους Έλληνες πληθυσμούς. Αυτό που οι περισσότεροι "προοδευτικοί" υποστηρικτές της πολυπολιτισμικότητας δεν μπορούν να αντιληφτούν είναι ότι το Ισλάμ δεν είναι απλά μία θρησκεία αλλά ένα πολιτικό σύστημα. 

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι τόσο η ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ το 1993 το είχαν αναγνωρίσει αυτό το ζήτημα και στο πόρισμα της διακομματικής επιτροπής της Βουλής για το Δημογραφικό πρόβλημα είχαν επισημάνει ότι η Ελλάδα δεν πρέπει να δεχτεί μουσουλμάνους μετανάστες (ΠΟΡΙΣΜΑ, ΑΘΗΝΑ, Φεβρουάριος 1993, σελ. 15-16). 

Δυστυχώς όμως η «προοδευτική» αριστερά και η αδιάφορη παρηκμασμένη ελίτ της χώρας το μόνο που θα βλέπουν από εδώ και πέρα θα είναι την σταδιακή επιβολή του Ισλάμ στην ελληνική κοινωνία και μάλιστα με την ανοχή τους διότι η πρώτη είναι εγκλωβισμένη στην ιδεολογία μίας άλλης εποχής και η δεύτερη δεν έχει το σθένος να αντιδράσει. 

Όπως αναφέρει ένα άρθρο στην ηλεκτρονική έκδοση της Pravda (18/4/2011) η Αν. Μεσόγειος θα συγκλονιστεί από έναν πόλεμο μεταξύ Ισραήλ Τουρκίας και Χιζμπολάχ. Στην Ελλάδα οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις θα πάρουν την εξουσία στα χέρια τους, οι υποστηρικτές της ΕΕ στην Ελλάδα θα αξιοποιήσουν τους αναρχικούς και τους αλλοδαπούς μουσουλμάνους σε μία «χρωματιστή» επανάσταση η οποία θα αποτύχει. 

Ακολούθως η Ελλάδα θα βγεί από την ευρωζώνη και θα διώξει μαζικά τους μουσουλμάνους που δεν προσηλυτίζονται στον Χριστιανισμό. Τέλος οι σχέσεις Ελλάδας Ρωσίας θα ενδυναμωθούν και θα επιτευχτεί την πολυπόθητη διασύνδεση με την Σερβία. 

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει με σιγουριά αν τελικά όλα αυτά θα συμβούν. Αυτό όμως που μπορούμε να ισχυριστούμε είναι η χτεσινή συγκέντρωση των αλλοδαπών φανατικών μουσουλμάνων καθώς και άλλες ανάλογες συγκεντρώσεις στο πρόσφατο παρελθόν αποτελούν δράσεις επίδειξης δύναμης μίας νέας ανερχόμενης συμπαγούς οργανωμένης ομάδας που θα μπορεί να αποτελέσει το κατάλληλο εργαλεία στα χέρια ξένων παραγόντων, που θα ήθελαν να επηρεάσουν τις εξελίξεις στην Ελλάδα. 

Πρακτικά η χώρα θα είναι όμηρος δύο οργανωμένων ομάδων και αποφασισμένων ομάδων, των φανατικών μουσουλμάνων και των αναρχικών όπως απέδειξαν με την δράση τους τον Δεκέμβριο του 2008 σε ολόκληρη την χώρα. 

Με απλά λόγια η Δημοκρατία και η Ελευθερία του ελληνικού λαού θα είναι σε ομηρία και όπως έλεγε το πλακάτ...το Ισλάμ έρχεται.

Russia Today: Η Ρωσία κατασκευάζει 5.000 νέα πυρηνικά καταφύγια μέχρι το τέλος του 2012


Russia Today: Η Ρωσία κατασκευάζει 5.000 νέα πυρηνικά καταφύγια μέχρι το τέλος του 2012

Η Ρωσία από ότι φαίνεται βιάζεται να είναι προετοιμασμένη για κάτι. Το Russia Today (RT) αναφέρει ότι 5.000 νέα πυρηνικά καταφύγια θα κατασκευαστούν στην πόλη της Μόσχας έως το τέλος του 2012. Οι ρωσικές αρχές πιστεύουν ότι αυτά τα νέα καταφύγια χρειάζονται επειγόντως, επειδή τα πυρηνικά καταφύγια που υπάρχουν σήμερα έχουν την ικανότητα να φυλάξουν μόνο το μισό περίπου του πληθυσμού και είναι αρκετά ξεπερασμένα.

Επιπλέον, υπάρχουν προφανώς πολύ λίγα πυρηνικά καταφύγια για εκείνους που ζουν έξω από το κέντρο της πόλης. Οι αρχές θέλουν σχεδόν ολόκληρο τον πληθυσμό της Μόσχας να είναι σε θέση να καταφύγει σε κάποιο καταφύγιο μέσα σε λίγα λεπτά.

Αλλά σε αυτή την εποχή, όταν ο “Ψυχρός Πόλεμος” υποτίθεται ότι έχει τελειώσει, γιατί τα 5.000 πυρηνικά καταφύγια αποτελούν μια τέτοια επιτακτική ανάγκη;

Αλλά δεν είναι μόνο η Ρωσία που ασχολείται με την κατασκευή καταφυγίων. Πριν από μερικά χρόνια, Γραφείο Πολιτικής Άμυνας της Σαγκάης ανακοίνωσε την ολοκλήρωση ενός απόλυτα τεράστιου υπόγειου καταφυγίου. Έχει αναφερθεί ότι το καταφύγιο έχει έκταση πάνω από 90.000 τετραγωνικά μέτρα και θα μπορούσε να φιλοξενήσει μέχρι και 200.000 ανθρώπους κάθε φορά.

Αλλά αυτό γιγαντιαίο καταφύγιο δεν είναι ακόμη τόσο μεγάλο όσο το“Υπόγειο Σινικό Τείχος” που χτίστηκε κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960 και του 1970. Εκτιμάται ότι το “Υπόγειο Σινικό Τείχος” περιέχει σήραγγες και καταφύγια έκτασης 19 μιλίων (δηλαδή γύρω στα 30.5 χιλιόμετρα) και θα μπορούσε να χωρέσει μέχρι και 300.000 ανθρώπους.

Έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, αποθήκη πυρομαχικών, νοσοκομείο, θέατρο, ακόμα και βιβλιοθήκη. Έτσι τι γίνεται με την κυβέρνηση των ΗΠΑ; Χτίζουν κανένα καταφύγιο για το λαό της Αμερικής; Όχι. Σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης, οι περισσότεροι θα είναι τυχεροί αν έχουν αρκετό χρόνο να κάνουν την προσευχή τους. Η πικρή αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ θεωρεί ότι η απειλή του πυρηνικού πολέμου είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν.

Για δεκαετίες, το πυρηνικό οπλοστάσιο ήταν η πρωταρχική προστασία του λαού των ΗΠΑ σε περίπτωση πυρηνικής επίθεσης, αλλά χάρη σε μερικούς τελευταίους προέδρους το αμερικάνικο στρατηγικό πυρηνικό οπλοστάσιο έχει ως επί το πλείστον διαλυθεί. Σήμερα, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν μόνο 5.113 πυρηνικές κεφαλές σε αποθέματά, που αντιπροσωπεύει μία μείωση κατά 84 τοις εκατό από τη μέγιστη τιμή των περίπου 31.255 που υπήρχαν το 1967.

Αλλά αυτό δεν είναι αρκετά για τον Μπαράκ Ομπάμα. Επί του παρόντος, ο Ομπάμα εργάζεται για μια συνθήκη σύμφωνα με την οποία στις Ηνωμένες Πολιτείες και στην Ρωσία θα επιτρέπεται μόνο κατ’ ανώτατο όριο 1.550 κεφαλές.

Εν πάση περιπτώσει, το γεγονός ότι μέσα σε όλα η Ρωσία ρίχενι το βάρος στην αντiβαλλιστική άμυνα του εδάφους της στην προετοιμασία των όπλων της κλπ, αυτό είναι άσχημα προμηνύματα…
Ας Μιλήσουμε Επιτέλους: Russia Today: Η Ρωσία κατασκευάζει 5.000 νέα πυρηνικά καταφύγια μέχρι το τέλος του 2012 ΠΗΓΗ

UFO (Orb) πάνω από την Αλμπέρτα στον Καναδά (VIDEO)

UFO (Orb) πάνω από την Αλμπέρτα στον Καναδά (VIDEO)

Πολύ σπάνια κάποιος μπορεί να δει αυτά τα Orbs κατά τη διάρκεια της ημέρας. Λίγα βίντεο αυτού του ύφους υπάρχουν, εκτός από μερικά νυχτερινά πλάνα κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών. Παρακάτω είναι το πραγματικό βίντεο της εκδήλωσης και θέλω να το συγκρίνουμε με την κατόπτευση που έγινε στο Χονγκ Κονγκ πέρυσι, σε ένα σχηματισμό που δημιούργησε το μαθηματικό σύμβολο για το άπειρο. Πολλές ομοιότητες πάνω από όλα στην πτήση μοτίβο, το σχήμα, την ουρά και στο τέλος ξεθωριάζουν και εξαφανίζονται.

Ημερομηνία παρατήρησης: 23, Σεπτεμβρίου, 2012
Τοποθεσία παρατήρησης: Αλμπέρτα, Καναδάς 

NWO-FEMA Camps and millions of plastic coffins and mass graves !!! NWO20...

Ο Γιώργος Τράγκας σχολιάζει


Ο Γιώργος Τράγκας σχολιάζει

Την τρύπα των 20 δισ. ευρώ του ελληνικού ελλείμματος, που αναφέρει το Spiegel, αλλά και τα νέα μέτρα, σχολιάζει ο Γιώργος Τράγκας, μέσω facebook, τονίζοντας παράλληλα ότι ''η Ελλάδα αρχίζει να μοιάζει με χώρα της βαλτικής''.
Διαβάστε το σχόλιο του δημοσιογράφου στο facebook

''Hello brothers… Όπως έχετε καταλάβει ψάχνουμε να βρούμε την …τρύπα μας(!). Το περιοδικό Spiegel αναφέρει ότι η «τρύπα» δεν είναι 11, δεν είναι 13,5 είναι 20 δις! Βέβαια, το υπουργείο οικονομικών, όπως άκουσα στο Mega, διέψευσε κατηγορηματικά ότι οι τροϊκανοί έριξαν πάνω στο τραπέζι τέτοιο νούμερο, αλλά κανείς δεν ξέρει πού πάει η ιστορία. Αμφιβάλλω αν κάποιος μπορεί να περιγράψει ή να αφηγηθεί πόσα μέτρα ακούγονται ότι πρέπει να ληφθούν ή πόσα πρέπει να πληρώσει ο ελληνικός λαός –σ’ αυτή τη φάση- γιατί όλοι λένε ότι τα χειρότερα έρχονται τα επόμενα χρόνια. Ελπίζω να ακούσατε ότι κουβεντιάζεται και μία ρήτρα που λέει ότι εάν αποκλίνουμε των στόχων το 2013, από τη πρώτη Ιανουαρίου του 2014 θα έχουμε πάλι οριζόντιες περικοπές σε συντάξεις και μισθούς.
Η Ελλάδα αρχίζει να μοιάζει με χώρα της βαλτικής, για να μην πω ότι αρχίζει να προσομοιάζει με παλιά σοβιετική επαρχία. Ουρές στα συσσίτια, ουρές για καυσόξυλα και ξυλόσομπες, ουρές στα προξενεία μεγάλων ξένων χωρών για μετανάστευση. Η χώρα με το οξύτερο δημογραφικό πρόβλημα σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή ένωση αιμορραγεί- φεύγουν τα νιάτα της στο εξωτερικό. Τα κρούσματα κοινού και οργανωμένου εγκλήματος πολλαπλασιάζονται ενώ ανεβαίνει καθημερινά το ποσοστό των ρατσιστικών επιθέσεων που είναι στη πραγματικότητα πράξεις και εκδηλώσεις πολιτικής βίας.
Βαθύ σκοτάδι κατοχής απλώνεται πλέον σε όλη την επικράτεια, ενώ παράλληλα, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιστάσεις, γιγαντώνεται αναπόφευκτα ο φθόνος, η παραπληροφόρηση η δημαγωγία, η κατοχική προπαγάνδα. Ο Γκέμπελς και οι «Γκεμπελίσκοι» χειραγωγούν και ελέγχουν τη ψυχή, το θυμικό και το νου μας. Το πιο σοβαρό είναι ότι διαπιστώνεται στην πράξη, μία βαθιά παθητικοποίηση του λαού, αντίθετα με αυτά που βλέπουμε στην Ισπανία, στην Πορτογαλία και στην Ιταλία. Το πρόβλημα αποτίναξης του τυραννικού ζυγού, δεν λύνεται με τη σύλληψη 5 ή 10 ακόμη «Τσοχατζόπουλων», ή με το κυνήγι των ελευθέρων επαγγελματιών. ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να πει όχι στην κάθαρση και στην δικαιοσύνη και στη πάταξη της φοροδιαφυγής αλλά δεν μπορεί να υπάρξει φρένο στην οικονομική καθίζηση και οποιαδήποτε ελπίδα ανάκαμψης, όσο η πατρίδα μας ελέγχεται από ξένες δυνάμεις και στην Αθήνα υπάρχει ύπατος αρμοστής. Αν συναρμολογήσετε ηχητικά όλα τα δελτία ειδήσεων και ακούσετε το αποτέλεσμα, θα διαπιστώσετε ότι πρόκειται για μία Βαβυλωνία πληροφοριών από την οποία το μόνο που εξάγεται ως συμπέρασμα είναι ότι ζούμε μία διαρκή ΛΗΣΤΕΙΑ και μία τελετή με ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ!

SOS---SOS---ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ

ΕΠΕΙΓΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ένα μικρό κοριτσάκι , η Ελισσάβετ, κάνει εγχείρηση καρδιάς και χρειάζεται ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ αιμα!!!
Δώστε αίμα σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ Νοσοκομείο μέχρι τις 30/9/2012 και πείτε πως είναι για την ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΕΣΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
Τηλ. επικοινωνίας             6970801569       (Ντόκας Δημήτρης)

ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ Ο 27 ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑ'Ι'ΣΙΟ ΣΤΟ FACEBOOK



ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ Ο 27 ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑ'Ι'ΣΙΟ ΣΤΟ FACEBOOK



Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί σε 27χρονο στα Ψαχνά Ευβοίας καθώς φέρεται να διατηρούσε σελίδα στο Facebook με βλάσφημο και υβριστικό περιεχόμενο για το Γέροντα Παΐσιο και τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό. Ο 27χρονος Έλληνας, είχε...
δημιουργήσει στο Facebook γκρουπ με τίτλο "Γέροντας Παστίτσιο", στο οποίο αναρτούσε αποσπάσματα από τα λεγόμενα του γέροντα και τα μετέφραζε όπως εκείνος ήθελε.

Τους τελευταίους μήνες χιλιάδες καταγγελίες είχαν φτάσει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από χρήστες του Facebook που ενημέρωναν τις αρχές για τις ύβρεις που αναρτούνται στο συγκεκριμένο προφίλ.

Από την ψηφιακή έρευνα, διακριβώθηκαν τα αρχεία καταγραφής και τα ηλεκτρονικά ίχνη του διαχειριστή και κλιμάκιο Αξιωματικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησε έρευνα, παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού, στο σπίτι του 27χρονου στα Ψαχνά Ευβοίας.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας φορητός υπολογιστής. Από την επιτόπια αυτοψία στον συγκεκριμένο ηλεκτρονικό υπολογιστή διαπιστώθηκε ότι διαχειριστής της επίμαχης σελίδας ήταν ο 27χρονος, ο οποίος συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Πολύχρωμο UFO πάνω από το Carlton Gardens στη Μελβούρνη (VIDEO)

Πολύχρωμο UFO πάνω από το Carlton Gardens στη Μελβούρνη (VIDEO)

Αυτό το Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο παρατηρήθηκε της 22 Σεπτεμβρίου του 2012 πάνω από το Carlton Gardensστην Μελβούρνη, Βικτόρια. Το αντικείμενο έμεινε στον ουρανό για περίπου μία ώρα και άλλαζε χρώμα - εναλλαγή μεταξύ πράσινο, κόκκινο και μπλε -και μετά εξαφανίστηκε.