Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Έρχεται τρίτος παγκόσμιος πόλεμος (βίντεο)


Έρχεται τρίτος παγκόσμιος πόλεμος (βίντεο)


Εδώ και χρόνια σε ομιλίες μας αναφέρουμε ότι για να περάσουμε στην εποχή του μικροτσίπ και του αντιχρίστου, πρέπει να καταρρεύσει η παγκόσμια οικονομία ή τουλάχιστον η ευρωπαϊκή.
Αυτό μπορεί να γίνει είτε με ένα παγκόσμιο οικονομικό κραχ είτε μέσα από έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, όπου ο «σωτήρας» της ανθρωπότητος, ο οποίος θα μας σώσει από την ολοκληρωτική καταστροφή και τον οποίο θα παρουσιάσουν ως σωτήρα μας ο διεθνής σιωνισμός.

Αυτός ο μεσσίας θα σταματήσει τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο και ως λύση για την οικονομία για να μην διαφεύγει κανείς της εφορίας (φοροδιαφυγή που τόσο μας τονίζουν τώρα τελευταία), θα αλλάξει τον τρόπο οικονομικών συναλλαγών επιβάλλοντας την εμφύτευση μικροτσίπ στο χέρι και στο μέτωπο.

Δείτε το παρακάτω βίντεο που ξεκάθαρα Υπουργοί της Αμερικής μιλούν για τον ερχόμενο τρίτο παγκόσμιο πόλεμο και του οποίου απώτερος σκοπός είναι η κατάρρευση της παγκόσμιας ή τουλάχιστον της ευρωπαϊκής ενώσεως.


freemonks.gr

ΜΑΣΟΝΟΙ και ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ. Πως ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ;



Η επίσημη (και ανακριβής) ιστορία είναι πως ο Μασονισμός εξελίχθηκε από τις συντεχνίες των τεκτόνων (κτιστών και αρχιτεκτόνων) που κατασκεύασαν τους μεγάλους καθεδρικούς ναούς. Οι συγκεκριμένοι κατείχαν πολύ καλά την γνώση της ιερής γεωμετρίας. Είχαν στενές σχέσεις με τους Ναίτες. Όμως, ήδη από την εποχή του Ερρίκου Η΄, είχαν αρχίσει να παρακμάζουν, κυρίως, επειδή αυτός πάγωσε και τις ανεγέρσεις και λεηλατούσε προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα.
Για να επιβιώσουν, λοιπόν, οι τεκτονικές συντεχνίες άρχισαν να προσκαλούν στους χώρους τους μη-τέκτονες επαγγελματίες, όπως επιχειρηματίες, εμπόρους, γαιοκτήμονες και αριστοκράτες. Έτσι, ο Τεκτονισμός έγινε Ελευθεροτεκτονισμός και, οι νεοφερμένοι άρχισαν σιγά-σιγά να αναλαμβάνουν σημαντικά πόστα και ηγεσίες. Η ανεπίσημη πλευρά είναι τελείως διαφορετική: 



Αυτό που συνέβη στην πραγματικότητα ήταν πως το υπόγειο ρεύμα των Ναϊτών-Ροδόσταυρων-Βαβυλώνιας Αδελφότητας (Αδελφότητας των Ερπετοειδών), δημιούργησε την δική του μυστική διαδικασία για να μεταφέρει την Μυστική Γνώση του σε λίγους εκλεκτούς και να την κρατά μακριά από την ευρεία κυκλοφορία. Οι συντεχνίες των τεκτόνων ήταν, απλώς, μία ιστορία συγκάλυψης. Παρακλάδια του προαναφερθέντος τρίπτυχου φαίνεται να είναι οι Ιππότες της Μάλτας, το Τάγμα του Χρυσόμαλλου Δέρατος, το Τάγμα του Αληθούς Κόκκινου Σταυρού, η Μονή της Σιών, το Τάγμα της Περικνημίδας, το Τάγμα του Αγίου Μιχαήλ, πολλά-πολλά ακόμα και, τουλάχιστον, οι περισσότερες θρησκείες του κόσμου, ειδικότερα οι μονοθεϊστικές με όλες τις αναγνωρισμένες και μη αναγνωρισμένες πτυχές τους (π.χ. Προτεστάντες, Λουθηρανοί, κλπ)




Σύμφωνα πάντα με το David Icke, το μασονικό κίνημα επρόκειτο να γίνει ένα είδος κεντρικού σημείου συνάντησης και συντονιστής όλων των στοιχείων του δικτύου της Αδελφότητας. Ο Γουέιν Γουεστκοτ (William Wynn Westcott), ιδρυτής του ερμητικού (και σατανιστικού) Τάγματος της Χρυσής Αυγής, γνώριζε το αληθινό υπόβαθρο της Μασονίας εξαιτίας των σχέσεών του με τους εσωτεριστές. Στο έργο τουΟ Μαγικός Τέκτων έγραψε πως οι μασόνοι προέρχονται από τους Εσσαίους, τους Φαρισαίους (Λευίτες) Εβραίους, τις αρχαίες μυστηριακές σχολές της Αιγύπτου και της Ελλάδας (όπου φαίνεται να εισάχθηκαν χάρη στο ελεύθερο πνεύμα και την ανεξιθρησκεία), το Vehm-Gerichteτης Βεστφαλίας στην Γερμανία, τα ρωμαϊκά Κολέγια, τους Γάλλους Συντρόφους (Compagnons) και τους Ροδόσταυρους.




Αλλά, όπως έχει δείξει ο ίδιος συγγραφέας και άλλοι ερευνητές: βάση εξάπλωσης όλων των παραπάνω είναι τα μέρη του Καυκάσου και η ευρύτερη γύρω περιοχή, όπου κατοικοεδρεύει η Αδελφότητα των Ερπετοειδών.



Αλλά… πέρα από τα κενά λόγια χωρίς αποδείξεις, υπάρχουν μερικά ντοκουμέντα χαραγμένα σε αρχαία αγαλματίδια ερπετοειδών που βρέθηκαν στο Ιράκ και η χρονολογία τους υπολογίζεται από το 2.000 π.χ. έως και περίπου το 7.000 π.Χ. 



Σε συνδυασμό με τα προηγούμενα, ταυτίζει, ενδυματολογικά και άρα τελετουργικά, τους Μασόνους με την Αδελφότητα των Ερπετοειδών. Τι κοινό έχουν; Η χαρακτηριστική ποδίτσα.



Η ποδιά που φορούν στην μέση, θυμίζει κλειστό φάκελο ή ένα τρίγωνο με την κορυφή προς τα κάτω εγγεγραμμένο μέσα σε τετράγωνο. Αυτή είναι η πιο απλή μορφή. Ωστόσο υπάρχουν πάμπολλες παραλλαγές με διάφορα άλλα σύμβολα ενσωματωμένα και διακοσμημένα. Ακόμα και το ανεστραμμένο τρίγωνο με πολλά σιρίτια, όπως στην περίπτωση του ερπετοειδούς αγάλματος.



Ο συσχετισμός και η σύγκριση είναι εντελώς αναπόφευκτη, αν θέσουμε στο τραπέζι όλα όσα προαναφέραμε και πάρα πολλά ακόμα. Δεν μένει παρά να παρατηρήσουμε την τεράστια ομοιότητα ανάμεσα στην ποδιά που φέρουν στην μέση οι Μασόνοι και την ποδιά με τα ανάποδα τρίγωνα. 



Μάλιστα, στο αγαλματίδιο που (φέρει κεφάλι) και κρατά ένα μωρό ερπετοειδές (η φωτογραφία σε μπλε φόντο), μπορούμε να διακρίνουμε στο τελευταίο πάνω μικρό τρίγωνο μία κουκίδα(;) που θα μπορούσε, ίσως, να είναι ο Πανόπτης Οφθαλμός, όπως και στην ποδιά των Μασόνων.



Επιπλέον, σύμφωνα με τον Icke, τα ερπετοειδή έχουν τελετουργικά σατανισμού. Κι ας μην ξεχνάμε ότι ένα μέλος κάποιας Στοάς παραδέχθηκε μπροστά σε κάμερα ότι λατρεύουν τον Lucifer  –τουλάχιστον, στην συγκεκριμένη Στοά..