Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Οι Απόρρητοι Φάκελοι της NASA (Ντοκιμαντέρ Discovery)

 Οι Απόρρητοι Φάκελοι της NASA (Ντοκιμαντέρ Discovery)

Οι Απόρρητοι Φάκελοι της NASA 
Αμέτρητα μυστηριώδης ιπτάμενα αντικείμενα έχουν καταγραφεί κατά καιρούς απο τις κάμερες της NASA, ενώ πολλοί είναι και οι αστροναύτες που έχουν αναφέρει θεάσεις UFOs. Σε αυτό το Ντοκιμαντέρ θα αναλυθεί το υλικό αυτών των περιέργων καταγραφών και θα ακούσουμε αστροναύτες και επιστήμονες που εξετάζουν την πιθανότητα να μην είμαστε μόνοι σε αυτο το Σύμπαν. 

ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ....(ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΓΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ....(ΒΙΝΤΕΟ)



ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΛΙΓΟΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ, ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ;
ΠΟΣΟ ΣΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΑΝ;

ΠΟΙΑ ΟΝΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΓΚΗ Ν'ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ
Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ, Σ'ΕΠΕΙΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ;




ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΟ ΒΙΑΣΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ; ΠΟΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΤΣΑΓΑΝΟ 

ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ; 



ΤΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΝΑΡΚΩΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ PC ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Σ'ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΙΛΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ; 





ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΙΑ ΣΟΥ ΣΗΚΩΝΕΣ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΖΩΗ, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΝΝΟΟΥΣΕΣ;
 

ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΜΑΤΗ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΖΩΗ ΣΟΥ;
 
ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΣ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΣ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ ΣΟΥ ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΡΜΙΟΥ ΣΟΥ;
 

ΠΟΣΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ;
 

ΕΙΠΕΣ ΠΟΤΕ ΛΙΓΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΕΙΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗΣ, ΟΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕΣ;
 

ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΠΟΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΤΩΧΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ; 


ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ....ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΩΝ.
 

ΑΝ ΘΕΣ Ν'ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΕ ΚΟΙΤΩ ΝΑ ΣΒΗΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ ΕΝΩ Θ'ΑΝΟΙΓΩ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ.
 


ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ....
ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟ:

«Δεν ελπίζω τίποτα δεν φοβάμαι τίποτα είμαι ελεύθερος» Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ

ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ, ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΜΑΣ ΕΠΕΛΕΞΕ. ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ....

"Θα σου πω γιατί γελούν μαζί σου, ανθρωπάκο: επειδή σε παίρνω στα σοβαρά, πολύ στα σοβαρά.To σκεπτικό σου πάντα χάνει την ουσία. Μου θυμίζεις δεινό σκοπευτή που σκόπιμα χάνει το κέντρο του στόχου, από καπρίτσιο. Διαφωνείς; Θα σου το αποδείξω. Αν η σκέψη σου επικεντρωνόταν στην ουσία, θα 'χες γίνει κύριος της ζωής σου από καιρό." Β. ΡΑΙΧ
 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ 


Κρήτη – Γιατί την έχουν βάλει στο μάτι οι Τούρκοι?


Κρήτη – Γιατί την έχουν βάλει στο μάτι οι Τούρκοι?




 

Γιατί οι Τούρκοι θέλουν την Κρήτη?
Τι κρύβεται στην θαλάσσια περιοχή της?

Οι Τούρκοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να προσεγγίσουν την Κρήτη με τελικό σκοπό την ενσωμάτωση της στην Τουρκία.
Μέχρι στιγμής, βλέπει πως δεν μπορεί να τραβήξει τόσο πολύ το σκοινί ώστε να διεκδικεί και την Κρήτη και έτσι χρησιμοποιεί άλλα μέσα.

Βλέποντας λοιπόν πώς η διεκδίκηση της Κρήτης θα φαίνεται ως υπερβολή ακόμα και από τους Έλληνες πολιτικούς, η Τουρκία έχει κινητοποιήσει τους μηχανισμούς της για να προετοιμάσει την εισχώρηση της Κρήτης στο τούρκικο έθνος.
Για αυτό χρησιμοποιεί κυρίως Αλβανούς που ζουν και εργάζονται στην Κρήτη για να περάσουν την προπαγάνδα της στους κατοίκους του νησιού.
Η προπαγάνδα είναι φυσικά η ιδέα της ανεξαρτησίας της Κρήτης από την Ελλάδα επειδή όπως ψευδώς προπαγανδίζουν  ”στην σύμβαση ένωσης Ελλάδας Κρήτης υπήρχε ο όρος πως μετά από 100 χρόνια θα γινόταν δημοψήφισμα για το άμα θέλουν οι Κρητικοί να συνεχίσουν να είναι ενωμένοι με την Ελλάδα η όχι”.


Πολλοί το πίστεψαν, και τώρα απαιτούν την.. ανεξαρτησία της Κρήτης από την Ελλάδα.
.
Γιατί όμως? ..

.
Η Τουρκία θέλει οπωσδήποτε το τεράστιο κοίτασμα φυσικού αερίου που διαθέτει η Κρήτη (3ο μεγαλύτερο κοίτασμα στον κόσμο) για να γίνει αυτάρκης στην ενέργεια και να μην βασίζεται σε άλλες χώρες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο(Ρωσία).
Για αυτό πρώτο βήμα των Τούρκων είναι η ανεξαρτησία της Κρήτης, ώστε η Ελλάδα να μην έχει πρόσβαση στο κοίτασμα, και έπειτα ένωση της Κρήτης με την Τουρκία(το πρώτο σενάριο).
Το δεύτερο σενάριο προϋποθέτει την άρνηση της ανεξάρτητης Κρήτης για ένωση με την Τουρκία,δίνοντας στην Τουρκία το ”δικαίωμα” να χρησιμοποιήσει στρατό για την κατάληψη του νησιού. Θα είναι δύσκολο για 600.000 άτομα να πολεμήσουν ολόκληρη Τουρκία.
Επιλέγουν αυτήν την τακτική διότι η ανεξάρτητη Κρήτη δεν θα έχει ναυτικό ούτε αεροπορία, όπως και η Κύπρος και έτσι οι Τούρκοι θα μπορούν ανενόχλητοι να καταλάβουν το νησί σε λίγες ώρες (αν όχι μέρες).
ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ: Κρήτη – Γιατί την έχουν βάλει στο μάτι οι Τούρκοι? ΠΗΓΗ