Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Η Disney ξοδεύει 1 δισεκατομμύριο δολάρια για να βάλει βραχιολάκι με τσιπ rfid στους επισκέπτες

 Η Disney ξοδεύει 1 δισεκατομμύριο δολάρια για να βάλει βραχιολάκι με τσιπ rfid στους επισκέπτες

Οι επισκέπτες του πάρκου της Disney σύντομα θα μπορούν να φορούν wristbands βραχιολάκια για να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε όλες τις δραστηριότητες και να ξεκλειδώνουν τα
δωμάτια του ξενοδοχείου με τη νέα τεχνολογία που είναι σε φάση δοκιμών.

Η Walt Disney Parks and Resorts πρόσφατα πήρε άδεια από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC) να δοκιμάσει υψηλής τεχνολογίας wristbands. Η συσκευή, που ονομάζεται Magic Band, περιλαμβάνει ένα τσιπ ταυτοποίησης ραδιο-συχνότητας (rfid).

Η Disney εισάγει την τεχνολογία που θα μπορούσε να αλλάξει δραστικά τις επισκέψεις στα πάρκα της μέσα από μια μακροπρόθεσμη πρωτοβουλία που ονομάζεται «εμπειρία νέας γενιάς», η οποία θα μπορούσε να κοστίσει μέχρι και 1 δισεκατομμύριο δολάρια, σύμφωνα με δημοσιευμένα άρθρα.

Ο Tom Staggs, πρόεδρος της Walt Disney Parks and Resorts μιλούσε το Φεβρουάριο του 2011 για τις πιθανές αναβαθμίσεις κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας στο Anaheim, λέγοντας ότι οι επισκέπτες μίας ημέρας θα μπορούσαν να κλείνουν την ημερομηνία επίσκεψης και να ελέγχουν για δωμάτιο ξενοδοχείου από το σπίτι τους.

 «Έχουμε δοκιμάσει τρόπους για να κάνουμε την εμπειρία των πελατών μας ακόμα καλύτερη από ό, τι είναι σήμερα», δήλωσε η
Marilyn Waters, εκπρόσωπος για την Walt Disney Parks and Resorts.

 Η Disney είχε την υποχρέωση να ζητήσει την άδεια της FCC, διότι τα wristbands χρησιμοποιούν την ασύρματη τεχνολογία.

 Η Disney επίσης ζήτησε πρόσφατα τρία διπλώματα ευρεσιτεχνίας για τα wristbands που περιλαμβάνουν τις ετικέτες RFID, που αποθηκεύουν προσωπικές πληροφορίες, σύμφωνα με έγγραφα που έχουν κατατεθεί στην Υπηρεσία Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ.

Οι επισκέπτες στο Walt Disney World στη Φλόριντα έχουν δοκιμάσει παρόμοια τεχνολογία.

Για παράδειγμα, σε ένα τεστ, οι επισκέπτες πήραν κάρτες Fastpass με τσιπ RFID τις οποίες μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν στο αεροδρόμιο για να περνάνε τους ελέγχους μέσω μιας συσκευής και για να κάνουν βόλτες αργότερα στα πάρκα της Φλόριντα.

Τα wristbands, επίσης, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως ετήσιες κάρτες ή πολυήμερα εισιτήρια.ΠΗΓΗ
Η Disney ξοδεύει 1 δισεκατομμύριο δολάρια για να βάλει βραχιολάκι με τσιπ rfid στους επισκέπτες ~ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Ο λαμπρότερος κομήτης στην ανθρώπινη ιστορία, έρχεται


Ο λαμπρότερος κομήτης στην ανθρώπινη ιστορία, έρχεται

Έρχεται σύντομα και μπορεί να αλλάξει την τροχιά του Άρη. Ο κομήτης C/2012 S1 κατευθύνεται στην Γή και θα είναι λαμπρότερος από την Σελήνη το 2013. Ο κομήτης θα αλληλεπιδρά με κάθε πλανήτη που πλησιάζει, συμπεριλαμβανομένων του Ερμή, της Αφροδίτης και του Άρη. Δεν έχει ξαναϊδωθεί από τους ανθρώπους. Οα περάσει από τον Άρη στις 3 Οκτωβρίου 2013. Δες στο βίντεο.

Ο Άρης θα βρεθεί στο coma του κομήτη και θα αλλάξει σημαντικά η τροχιά του. 

‘Όταν περάσει η ατμόσφαιρα του Άρη θα έχει αλλάξει. Θα είναι 15 φορές λαμπρότερος από την Σελήνη. Θα απέχει 3,2 εκατομμύρια χιλιόμετρα από τον ήλιο στις 29 Νοεμβρίου του 2012. Θα μπορτούμε να δούμε τον κομήτη την ημέρα και για ΕΞΙ χρόνια. Είναι μεγαλύτερος από τον αμαρτωλό (σε άρθρο άλλη φορά το γιατί τον περιγράφω αμαρτωλό) κομήτη Hale Bopp C/1995 O1 του 1997.
Θα δούμε μεγάλη δραστηριότητα μεταξύ του πλανήτη και των πλανητών μεταξύ του 2013 και 2014. Θα ευθυγραμμιστεί ηλεκτρικά με τους πλανήτες στις 13 Ιανουαρίου 2013. Η Γή θα έχει ηλεκτρική επαφή μαζί του στις 15 Ιανουαρίου του 2013. Θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλους τυφώνες στην Γή. Έχουμε πολλά τηλεσκόπια στην Γή για να βλέπουμε τα αντικείμενα που κινούνται κοντά της, αλλά ελάχιστες η καθόλου πληροφορίες φθάνουν στο κοινό. Ένας αστεροειδής υποτίθεται ότι θα χτυπήσει την Γή την Ανταρκτική αλλά πλέον δεν υπάρχουν πληροφορίες. Αποσύρθηκαν από το ιντερνέτ μόλις δημοσιεύτηκε. Αυτό θα συμβεί πριν τα Χριστούγεννα του 2012. Το μαγνητικό πεδίο της Γής θα επηρεαστεί σοβαρά όταν ο κομήτης περάσει κοντά της. Τα βαρυτικά πεδία επιταχύνουν αυτά τα σώματα.
Η πραγματική επιστήμη φθάνει στο κοινό μετά από φιλτράρισμα. Οι «ηγέτες» του κόσμου μαθαίνουν την αλήθεια. Μόνον 4% των υπόλοιπων μαθαίνουν αυτά που «πρέπει» να ξέρουν σε συνάρτηση με τις ανάγκες που υπάρχουν και το θέμα της ασφαλείας. Ακόμη και το περιοδικό Scientific American δεν έχει τις σημαντικές πληροφορίες. Οι κυβερνήσεις κρατάνε τις πληροφορίες για τον εαυτό τους βάζοντας σε κίνδυνο τους υπηκόους τους. Εάν ο 800 μέτρων αστεροειδής κτυπήσει την Ανταρκτική θα προκαλέσει ένα γιγαντιαίο τσουνάμι.
Στο Puerto Rico έγινε την περασμένη εβδομάδα σεμινάριο σε όλους του πολίτες πώς να προετοιμαστούν ώστε να αποθηκεύσουν τρόφιμα και νερό για 5 ΧΡΟΝΙΑ!
Η ερώτηση είναι γιατί; Τι ξέρει το Puerto Rico που δεν ξέρει η υπόλοιπη ανθρωπότητα; Όταν εμφανίστηκε ο κομήτης Ελένιν έγινε πολύ φασαρία, αλλά δεν γίνεται καμία για τον κομήτη που αναφέρουμε. Αυτό δείχνει ότι οι «ηγέτες» έχουν μεγάλο πρόβλημα με αυτόν τον κομήτη που θα περάσει δύο φορές από την Γή κατά το ταξίδι του.  (Εξήγηση σχετικά με τις πρόσφατες θεάσεις περίεργων σκαφών Α’)
Όταν πλησιάσει τον ήλιο μπορεί να υποστεί αλλαγή της τροχιάς του.
Το διαστημικό εξερευνητικό πρόγραμμα της NASA έχει σταματήσει. Πλέον μόνον πλούσιοι ιδιώτες εργάζονται στα διαστημικά προγράμματα.
Έρχεται του χρόνου, τώρα βρίσκεται μεταξύ στον Δία και στον Κρόνο.
ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ 16 στην κλίμακα. Ο Ήλιος έχει 26 και ο Hale Bopp 1 !!!
Διαβάστε περισσότερα εδώ digitaljournal.com και εδώ Brightest-Comet-in-Human-History-Coming!

Το σχέδιο Aquarius

 Το σχέδιο Aquarius

Αν και η NSA (National Security Agency - Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ) αρνιόταν μέχρι πρόσφατα το απόρρητο σχέδιο Aquarius (Υδροχόος), στις
λίγες σελίδες που διέρρευσαν πριν μερικά χρόνια στο διαδίκτυο εξιστορούνταν λεπτομερώς τα πάντα γι αυτό. Οι τρεις σελίδες που εντοπίσαμε και σας παρουσιάζονται παρακάτω, αναφέρουν αυτολεξεί...
Το 1958 οι Ηνωμένες Πολιτείες ανέκτησαν ένα τρίτο Εξωγήινο σκάφος στην έρημο της UTAH. Το αεροσκάφος ήταν σε εξαιρετική πτητική κατάσταση και είχε προφανώς εγκαταλειφθεί από τους Εξωγήινους για κάποιον ανεξήγητο λόγο. Το αεροσκάφος θεωρήθηκε ως τεχνολογικό θαύμα από τους επιστήμονες των Ηνωμένων Πολιτειών. Όμως όλες οι λειτουργίες χειρισμού του αεροσκάφους ήταν τόσο πολύπλοκες που οι επιστήμονές μας δεν μπορούσαν να αντιληφθούν τον τρόπο λειτουργίας τους. Το αεροσκάφος παρέμεινε αποθηκευμένο σε μια άκρως απόρρητη περιοχή και μελετήθηκε επισταμένως με το πέρασμα των χρόνων από τους καλύτερους επιστήμονές αεροδιαστημικής τεχνολογίας. Τελικά, οι ΗΠΑ απέκτησαν έναν τεράστιο όγκο τεχνολογικών δεδομένων από το ανακτηθέν εξωγήινο αεροσκάφος. Μια πλήρης περιγραφή επιπρόσθετων πληροφοριών που αφορούν τα τεχνολογικά αυτά δεδομένα επισυνάπτεται στο παράρτημα 3.
Στην αναφορά MJ3 του 1976 (παράρτημα 6) υπήρχε η εκτίμηση ότι η εξωγήινη τεχνολογία βρισκόταν πολλές χιλιάδες έτη μπροστά από την τεχνολογία των Ηνωμένων Πολιτειών και οι επιστήμονές μας διακινδυνεύουν την εκτίμηση ότι έως ότου αναπτυχθεί η τεχνολογία μας σε ένα επίπεδο ισάξιο με εκείνης των εξωγήινων, δεν έχουμε ελπίδες να κατανοήσουμε τον μεγάλο όγκο των επιστημονικών πληροφοριών που οι ΗΠΑ έχουν αποκομίσει από τους Εξωγήινους. Αυτή η πρόοδος της Τεχνολογίας των Ηνωμένων Πολιτειών ίσως χρειαστεί πολλές εκατοντάδες χρόνια.ΠΗΓΗ
Το σχέδιο Aquarius ~ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΗΓΗ

Πείραμα γεωμηχανικής στον Ειρηνικό Ωκεανό με αντιδράσεις


Πείραμα γεωμηχανικής στον Ειρηνικό Ωκεανό με αντιδράσεις


ImageΕίναι πιθανόν να παραβιάστηκαν δύο δειθνείς συμφωνίες που απαγορεύουν τα πειράματα γεωμηχανικής, από μια καναδική εταιρεία, η οποία παραδέχεται ότι έριξε δεκάδες τόνους σιδήρου στον Ειρηνικό Ωκεανό δυτικά του Καναδά, σε μια προσπάθεια να αυξήσει τους πληθυσμούς του φυτοπλαγκτού και των ψαριών της περιοχής.

Η γεωμηχανική, δηλαδή η εσκεμμένη παρέμβαση σε φυσικές διαδικασίες, με σκοπό τη μεταβολή των περιβαλλοντικών συνθηκών στη Γη, προτείνεται από ορισμένους επιστήμονες ως όπλο για τον μετριασμό του φαινομένου του θερμοκηπίου.

Μια από τις προτεινόμενες μεθόδους γεωμηχανικής είναι η λεγόμενη «λίπανση των ωκεανών», στην οποία χύνονται στη θάλασσα μεγάλες ποσότητες σιδήρου ή άλλων στοιχείων που χρειάζεται το φυτοπλαγκτό για την ανάπτυξή του. Με τη σειρά του, το φυτοπλαγκτό απορροφά διοξείδιο του άνθρακα από την ατμόσφαιρα, πεθαίνει και τελικά βυθίζεται, παρασύροντας μαζί του και τον πλεονάζοντα άνθρακα.

Η εταιρεία Haida Salmon Restoration Corporation παραδέχεται ότι πραγματοποίησε ένα τέτοιο πείραμα τον περασμένο Ιούλιο. Περίπου 100 τόνοι θεϊκού σιδήρου χύθηκαν στον ωκεανό. Σύμφωνα με την εταιρεία, η λίπανση οδήγησε σε εκρηκτική αύξηση του φυτοπλαγκτού σε μια έκταση 10.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων.

Επισήμως, στόχος του πειράματος δεν ήταν η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, αλλά η αύξηση των πληθυσμών σολομού και άλλων ψαριών που τρέφονται με φυτοπλαγκτό.

Όποιος κι αν ήταν ο λόγος, το πείραμα προκαλεί αντιδράσεις. «Θα έπρεπε να έχει γίνει από μια ομάδα ουδέτερων επιστημόνων» λέει ο Βίκτορ Σμέτατσεκ, ερευνητής του Ινστιτούτου «Άλφρεντ Βέγκενερ» της Γερμανίας,  ο οποίος είχε πραγματοποιήσει ένα μικρότερο πείραμα λίπανσης του ωκεανού το 2009.

Επιπλέον, η καναδική κυβέρνηση διαψεύδει τον ισχυρισμό της εταιρείας ότι είχε λάβει άδεια για το πείραμα. Εκπρόσωπος του καναδικού υπουργείο Περιβάλλοντος δήλωσε μάλιστα στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι η εταιρεία είχε ενημερωθεί πως το πείραμα παραβιάζει την περιβαλλοντική νομοθεσία του Καναδά.

Ακόμα, το πείραμα πιθανότατα παραβιάζει τα δύο διεθνή μορατόριουμ στη λίπανση των ωκεανών, τη Συνθήκη για τη Βιολογική Ποικιλότητα του ΟΗΕ και τη Συνθήκη του Λονδίνου.

Επιστημονικός σύμβουλος της Haida Salmon Restoration Corporation είναι μάλιστα ο Καναδός επιχειρηματίας Ρας Τζορτζ, ο οποίος είχε επιχειρήσει να υλοποιήσει ένα παρόμοιο πρόγραμμα κοντά στο αρχιπέλαγος των Γκαλάπαγκος το 2007. Το πείραμα είχε προκαλέσει τότε αντιδράσεις και έπαιξε ρόλο στην επιβολή μορατόριουμ από τον ΟΗΕ.

Έρευνα για το νέο πείραμα πραγματοποιείται τώρα με εντολή του καναδικού υπουργείου Περιβάλλοντος. 
DefenceNet - Πείραμα γεωμηχανικής στον Ειρηνικό Ωκεανό με αντιδράσεις ΠΗΓΗ