Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Μυστηριώδες αντικείμενο πάνω από την αμερικανική πολιτεία του Κεντάκι (Video)

 Μυστηριώδες αντικείμενο πάνω από την αμερικανική πολιτεία του Κεντάκι (Video)

Μυστηριώδες αντικείμενο καταγράφεται πάνω από την αμερικανική πολιτεία του Κεντάκι την Τρίτη  9 Οκτωβρίου του 2012 και σε διάφορα μέρη της Pike County.
Οι τοπικές αρχές δεν έχουν καμία πληροφορία για την πιθανή προέλευση του αντικειμένου. Ο αστυνομικός Shaun είπε στην Express-News ότι έλαβαν κάποιες κλήσεις γιά ένα παράξενο αντικείμενο στον ουρανό.Το άγνωστο αντικείμενο ήταν ορατό από το κοντινό County Letcher και από το Virgie στο Pike County και ήταν πράγματι καταπληκτικό 
Μυστηριώδες αντικείμενο πάνω από την αμερικανική πολιτεία του Κεντάκι (Video) ~ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΗΓΗ

Σοκάρουν τα μέτρα του νέου μνημονίου ...


Σοκάρουν τα μέτρα του νέου μνημονίου ...

Σοκάρουν τα νεα μέτρα που προβλέπει το νέο μνημόνιο τα οποία παουσιάζει σήμερα το Βήμα της Κυριακής.

Μεταξύ άλλων προβλέπονται περικοπές -αναδρομικές απο 1ης Αυγούστου- στα ειδικά μισθολόγια που θα ξεκινούν από 2% και θα φτάνουν κλιμακωτά ως και 35%. Προβλέπεται κούρεμα μισθών στις 
ΔΕΚΟ ώστε οι μεικτές αποδοχές των εργαζομένων να μην ξεπερνούν τα 1.900 ευρώ τον μήνα.

Επίσης καταργούνται τα δώρα και επιδόματα σε Δημόσιο και ΟΤΑ πέραν του ενιαίου μισθολογίου.

Μειώνονται οι δημόσιοι υπάλληλοι (μία πρόσληψη για κάθε πέντε αποχωρήσεις) παντού σε συνδυασμό με τη διαθεσιμότητα του προσωπικού στους φορείς και τους οργανισμούς που καταργούνται ή συγχωνεύονται.

Επίσης, στα μέτρα περιλαμβάνονται ειδικές ρυθμίσεις για τη μείωση του προσωπικού στα σχολεία, τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ που δεν έχει σχέση με τη διδασκαλία ενώ καταργούνται όλοι οι περιορισμοί που υπήρχαν στις μετατάξεις εργαζομένων στο Δημόσιο.

Στο νέο μνημόνιο περιλαμβάνεται η καθιέρωση “πόθεν έσχες” για όλους όσοι παίρνουν επίδομα από το Δημόσιο ή τα Ταμεία τους. Θα ελέγχονται όλοι και εφόσον έχουν εισοδήματα π.χ. άνω των 30.000 ευρώ των χρόνο ή μεγάλη περιουσία θα χάνουν το επίδομα. Κάτι ανάλογο θα εφαρμοστεί και για τις συντάξεις των ανύπαντρων θυγατέρων στρατιωτικών και δημοσίων υπαλλήλων οι οποίες σε πρώτη φάση θα χάσουν τη μισή σύνταξη.

Σε ο,τι αφορά τους συνταξιούχους:
-Καταργούνται τα δώρα
-Νέα εισφορά από 3% ως 12% στο άθροισμα κυρίας και επικουρικής σύνταξης
-Αυξάνονται οι εισφορές σε όλα τα Ταμεία στα όρια των εισφορών του ΙΚΑ.
-Αυξάνεται η συμμετοχή των ασφαλισμένων στο κόστος των φαρμάκων.

Επιπλέον, αυξάνεται το όριο ηλικίας συνταξιοδότησης κατα 2 χρόνια, με γενική εφαρμογή χωρίς εξαιρέσεις, ακόμη και για όσους έχουν θεμελιώσει δικαίωμα. Ωστόσο, ισχύει η συνταξιοδότηση με 40 χρόνια ασφάλισης.

Στο μνημόνιο προβλέπεται επίσης, μεταξύ άλλων, η απελευθέρωση της αγοράς εργασίας,η μείωση των αποζημιώσεων απόλυσης, η διεύρυνση του ωραρίου όλης της αγοράς και ειδικά των σουπερμάρκετ που θα ανοίγουν μία ώρα νωρίτερα το πρωί και θα κλείνουν μία ώρα αργότερα το βράδυ.

Eτοιμάζονται για το... τέλος του κόσμου! Σπίτια σωλήνες στα 6 μέτρα κάτω από τη γη [photos]


Eτοιμάζονται για το... τέλος του κόσμου! Σπίτια σωλήνες στα 6 μέτρα κάτω από τη γη [photos]

Μία επιχείρηση με είδη επιβίωσης που εδρεύει στη Florida κατασκευάζει...


καταφύγια αξίας 60.000 δολαρίων, τα οποία, σύμφωνα με την επιχείρηση, θα αξιοποιηθούν όταν έρθει μια μεγάλη φυσική καταστροφή.

Φανερά επηρεασμένοι από ταινίες του Χόλιγουντ, όπως το «2012», οι κατασκευαστές των συγκεκριμένων καταφυγίων παρέχουν ένα πολυτελές κατάλυμα για όσους έχουν να δώσουν 60.000 δολάρια για να το αποκτήσουν.

Οι αγοραστές των καταφυγίων, τα οποία βρίσκονται μέσα σε μεταλλικούς σωλήνες, μπορούν να τα τοποθετήσουν 6 μέτρα κάτω από το έδαφος.

Όταν λοιπόν έρθει η καταστροφή του κόσμου, οι ιδιοκτήτες θα μπορούν να χαλαρώσουν με ασφάλεια και άνεση στους σωλήνες τους, οι οποίοι διαθέτουν flat screen τηλεοράσεις και CCTV για να βλέπουν οι κάτοικοι τι γίνεται εκτός του σωλήνα. Πάντως, μεγάλο μειονέκτημα των κατασκευών της Atlas είναι ότι οι σωλήνες δεν διαθέτουν ντουζιέρα.

Οι σωλήνες που έχουν μήκος 10 μέτρα και πλάτος 3 μέτρα έχουν κατασκευαστεί για να είναι πλήρως λειτουργικοί ακόμα και 6 μέτρα κάτω από το έδαφος. Είσοδοι υπάρχουν και από τις δύο μεριές του σωλήνα, ενώ το συγκεκριμένο σχέδιο, σύμφωνα με την επιχείρηση, θα επιτρέπει στους κατοίκους που έχουν και γείτονες, να πηδούν από το ένα καταφύγιο στο άλλο!

Dinatos©: Eτοιμάζονται για το... τέλος του κόσμου! Σπίτια σωλήνες στα 6 μέτρα κάτω από τη γη [photos]
 ΠΗΓΗ

UFO απογειώνετε από την κορυφή βουνού στην Ασία (VIDEO)

 UFO απογειώνετε από την κορυφή βουνού στην Ασία (VIDEO)

Αυτό το video είναι από κάποιο βουνό στην Ασία,δεν δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες ή περιγραφή.Εκτός από το εκπληκτικό τοπίο στο video μπορείτε να δείτε
ένα άγνωστο αντικείμενο που απογειώνετε από την κορυφή του βουνού. 
UFO απογειώνετε από την κορυφή βουνού στην Ασία (VIDEO) ~ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΗΓΗ

Ανακαλύφθηκε ο πιο κοντινός «γείτονας» της Γης


Ανακαλύφθηκε ο πιο κοντινός «γείτονας» της Γης



Ένα νέο πλανήτη ανακάλυψαν οι αστρονόμοι, τον πιο κοντινό στο ηλιακό μας σύστημα, ωστόσο έξω
από αυτό, και μόνο τέσσερα έτη φωτός μακριά.

Οι ερευνητές λένε ότι ο πλανήτης βρίσκεται πολύ κοντά στον ήλιο και έχει θερμοκρασία επιφάνειας που υπολογίζεται στους 1200 βαθμούς κελσίου.

Ο νέος πλανήτης, την ανακάλυψη του οποίου ανακοίνωσαν στο επιστημονικό περιοδικό «Nature» ο Stephane Udry και Xavier Dumusque του Αστεροσκοπείου της Γενεύης, έχει το μέγεθος της Γης.

Ο Stephane Udry δήλωσε ότι είναι μια «ανακάλυψη ορόσημο, καθώς πρόκειται για πολύ μικρή μάζα και είναι ο πιο κοντινός γείτονας μας».

Από την ανακάλυψη των πρώτων εξωπλανητών –δηλαδή αυτών που βρίσκονται εκτός του ηλιακού μας συστήματος- στις αρχές της δεκαετίας του ’90, έχουν ανακαλυφθεί πάνω από 800 πλανήτες, ωστόσο αυτός είναι ο πιο κοντινός στη Γη.
ΚΟΛΙΝΔΡΙΝΑ ΜΑΣΛΑΤΙΑ: Ανακαλύφθηκε ο πιο κοντινός «γείτονας» της Γης ΠΗΓΗ