Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!!





Αεροψεκασμοί πάνω από όλη την Ελλάδα (Φωτογραφίες)

Αεροψεκασμοί πάνω από όλη την Ελλάδα (Φωτογραφίες)

Από Λαγονήσι:
Αυτοί έχουν τρελαθεί εντελώς. Από χθες το βράδυ (1.30 μ.μ.) μέχρι και τώρα δεν σταμάτησαν. Από το πρωί έχουμε δείπάνω από 35 διελεύσεις .
(Ευχαριστούμε τον φίλο μας Γιώργο για την ενημέρωση και τις φωτογραφίες που μας έστειλε.)






Επίσης η παρακάτω φωτογραφία είναι από την Σαντορίνη σήμερα το πρωί
 Πάνω από την Αττική σήμερα
Αεροψεκασμοί πάνω από όλη την Ελλάδα (Φωτογραφίες) ~ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΗΓΗ
 Μαρκόπουλο από χθές το βράδυ και σήμερα

Roswell Rods, άγνωστη μορφή ζωής!



Στην Κρυπτοζωολογία στην Ουφολογία και στην φωτογραφία ανοικτού χώρου, τα Rods (μερικές φορές είναι γνωστά ως Sky Fish ή Solar Entities), είναι επιμήκη αντικείμενα που συλλαμβάνονται από υψηλής ταχύτητος κάμερες. Βίντεο με αντικείμενα – ράβδους να κινούνται απίστευτα γρήγορα στην ατμόσφαιρα και η αίσθηση ότι είναι γεμάτη από άγνωστα είδη η μικρά ufo τροφοδότησε πολλές αντιδράσεις.

Ο Jose Escamilla ισχυρίζεται ότι ο πρώτος που τα φωτογράφησε στις 19 Μαρτίου 1994, ενώ προσπαθούσε να φωτογραφίσει ένα ufo χρησιμοποιώντας μηχανές πολύ υψηλών ταχυτήτων από αυτές που χρησιμοποιούνται για επιστημονικά πειράματα.
Πρόκειται για μια εντελώς παράδοξη νέα μορφή ζωής που δίνει τροφή για να τσακώνονται οι κρυπτοζωολόγοι με τους σκεπτικιστές – τα Rods. Τι είναι τα Rods θα ρωτήσετε; Τα Rods είναι λεπτές σαν ράβδοι, αγνώστου ταυτότητος οργανικές μορφές ζωής που πετάνε στον αέρα. Έχουν μήκος από 10 πόντους έως 30 μέτρα, μερικά έχουν μικρού μήκους αποφύσεις. Πετάνε αστραπιαία και είναι σχεδόν αδύνατον να δεις χωρίς να έχεις εκπαιδευμένα μάτια. Υπάρχουν τρεις σαφείς τύποι: Τύπου σαρανταποδαρούσας, λευκά rods, και σε σχήμα λόγχης. Έχουν αναφερθεί στις ΗΠΑ τον Καναδά, την Κίνα και παγκόσμια, είναι δε ορατά όλες τις εποχές. Φαίνεται να είναι ζωντανοί οργανισμοί που αναπνέουν παίζοντας ανάμεσα στα σύννεφα.
Θεάσεις πλασμάτων τύπου Rods στον ουρανό πάνε αρκετά πίσω στην ιστορία. Μεγάλα ιπτάμενα ερπετοειδή πλάσματα αναφέρονται στην Κίνα το 747π.κ.ε., στην Ευρώπη κατά την διάρκεια των ύστερων χρόνων του Μεσαίωνα, και στις ΗΠΑ το 1894. Πάντως τα Rods για τα οποία μιλάμε δεν είναι ερπετοειδή πλάσματα. Αντιθέτως φαίνονται σαν σπάγκος η σχοινιά που πλέουν στον αέρα.
Στο site των Rods (www.roswellrods.com), κάποιος μπορεί να δει πολλές φωτογραφίες των Rods. Οι περισσότερες φωτογραφίες δείχνουν αυτό που θα φαινόταν σαν τρίχες στον φακό της κάμερας, ή πιθανώς ακόμη σαν σπάγκος, μικρά κλαδάκια, νήματα και άχυρα που έχουν παρασυρθεί από ρεύματα του αέρος και έχουν κατά λάθος θεωρηθεί Rods. To site δίνει λεπτομερείς οδηγίες για το ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος να φωτογραφίσει κανείς Rods.  Οι καθαρότερες φωτογραφίες προέρχονται από μια σπηλιά στο Μεξικό που μοιάζει με ένα γιγαντιαίο πηγάδι όπου διάφοροι παράτολμοι τύποι πηδάνε με αλεξίπτωτα. Εκεί τα φωτογράφισε για πρώτη φορά ο Jose Escamilla. Στιγμιότυπα από το βίντεο δείχνουν μια μικρή λευκή «γραμμή» που φαίνεται να πετά, χρησιμοποιώντας τις αποφύσεις του σαν πτερύγια για να κινούνται στον αέρα (περίπου σαν σαλάχι).
Το site δείχνει πολλές άλλες φωτογραφίες Rods. Μια είναι παρμένη από την Linda Hewett στον Καναδά το 1972. Η φωτογραφία δείχνει μια μακριά σκοτεινή ράβδωση στον πορτοκαλί ουρανό που δεν είχε παρατηρηθεί, παρά μόνο αφού η φωτογραφία εμφανίστηκε και τυπώθηκε. Πάντως πολλοί ισχυρίζονται ότι έχουν δεί και έχουν φωτογραφήσει Rods.
Όπως καταλαβαίνετε η φαγωμάρα, μεταξύ των αντίπαλων ομάδων που αναπτυχθήκανε αφότου φωτογραφήθηκαν για πρώτη φορά, δίνει και παίρνει.
Η NASA έδωσε στοιχεία για τα Rods στις 31 Μαρτίου 2008, και καθόρισε ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ 1.000 ΜΙΛΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ !!!
Επίσης ενφανίζονται σε βραχογραφήματα στην Αργεντινή. Πρωτελευταία φωτογραφία.
Μπορείτε να τα φωτογραφήσετε με την απλή ψηφιακή σας κάμερα και εσείς ακολουθώντας τις προφανείς οδηγίες που φαίνονται στην τελευταία φωτογραφία σκίτσο!
Καλό κυνήγι σας εύχομαι! Όποιος τα καταφέρει περιμένουμε τις φωτογραφίες του ή το βίντεο του στοwww.terrapapers.com και θα δημοσιευθεί με τα στοιχεία όποιου το επιτύχει, αρκεί να υπάρχει time stamp και ακριβή γεωγραφικά στοιχεία, Gps και λοιπά!

Ufo πάνω από την Φλόριντα (Video)

 Ufo πάνω από την Φλόριντα (Video)

Το παρακάτω βίντεο εστάλη από μια γυναίκα που είχε πάει διακοπές στο Florida Keys. Αντιλαμβανόμαστε ότι σε μέγεθος δεν ξεπερνάει τον χρόνο
των 42 δευτερολέπτων και το επισημαίνω αυτό, διότι πολλοί είναι αυτοί που θα πούνε ότι το βίντεο είναι κατασκευασμένο λόγω της μικρής διάρκειας που έχει. Δεν είναι δυνατόν να παρουσιάζεται ολόκληρο το υλικό (ωρών) κάθε φορά, προκειμένου να δούμε το αυτονόητο.
Ufo πάνω από την Φλόριντα (Video) ~ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ
ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

Η μεγελοιώδης παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου


Η μεγελοιώδης παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου


Κυρίες και κύριοι γεια σας, από τη Θεσσαλονίκη, από όπου θα παρακολουθήσετε τη μεγελοιώδη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Πλήθος κόσμου δεν έχει κατακλύσει το χώρο, ενώ στην εξέδρα των επισήμων Πρόεδρος Δημοκρατίας, πρωθυπουργός, υπουργός Μακεδονίας- Θράκης, υφυπουργός, γενικοί γραμματείς δεν υπάρχουν.
Τεθωρακισμένα, τανκ, κανόνια 45, 100 και 1000 χιλιοστών, μηχανοκίνητα, ελικόπτερα δεν θα τα απολαύσετε, γιατί δεν υπάρχουν επίσης.

Η μεγα(γ)λοιώδης παρέλαση φέτος, λόγω κρίσης και φόβων αποδοκιμασιών, θα έχει μικρή διάρκεια και θα διαγωνιστεί στις παρελάσεις μικρού μήκους στη Δράμα.

Και να ξεκινάει γρήγορα–γρήγορα η μεγελειώδης παρέλαση. Προηγούνται οι γυναίκες του έθνους, που τα έδωσαν όλα στα σούπερ μάρκετ και τώρα δίνουν και την τελευταία ικμάδα του ευρώ τους στα ληγμένα προϊόντα, τα οποία αποθεώνονται. Κρέατα , γιαούρτια, τυριά, παιδικές τροφές, φρόζεν γιόγκουρτ, ενώ υπάρχουν και ληγμένα Ζάρα. Θάρσειν δη χρει ληγμένων, είχε πει ο Μεταξάς στον Βρούτση και έγινε κονιάκ 5 αστέρων να τον θυμόμαστε. 

Και να, κάτι που ραγίζει τις καρδιές όλες. Παρελαύνουν τώρα στη μεγελειώδη παρέλαση οι ανάπηροι πολέμου και οι ανάπηροι με τις κομμένες συντάξεις σε ένα φοβερό event. Τους καταδιώκουν άνδρες των ΜΑΤ, που τους χτυπούν με τα γκλομπ στο κεφάλι, ενώ ταυτόχρονα πέφτει νερό από τις αύρες, που φέρνει δάκρυα συγκίνησης στα μάτια των παρελαυνόντων ανάπηρων. Ναι, είναι η μεγάλη έκπληξη, το νέο όπλο του κυρίου Δένδια. Αντί για νερό, με τη σύνθεση Υδρογόνο2 Oξυγόνο, ρίχνει Δακρυγόνο 2-Οξυγόνο. Μοναδικές στιγμές κυρίες και κύριοι, κλαίμε όλοι. Κυριολεκτικά.

Μια ακόμα μεγάλη στιγμή τώρα. Βλέπουμε τους διαρρήκτες που τα έδωσαν όλα και τα πήραν όλα. Τι να πούμε για τους διαρρήκτες και την εγκληματικότητα, κυρίες και κύριοι. Τα λένε όλα μόνοι τους, κάνοντας μια συγκινητική επίδειξη αρπάζοντας ο ένας το πορτοφόλι του άλλου. Συγχωρείστε μου τη συγκίνηση μου, κυρίες και κύριοι, και συγχωρείστε μου και την ανησυχία μου, γιατί μόλις μου άρπαξαν το πορτοφόλι μου.

Και να τώρα η μεγάλη έκπληξη της παρέλασης. Παρελαύνει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, κρατώντας το χαμένο σιντί και βέβαια αποθεώνεται. Το είχε γράψει πάνω στον Τιτανικό και τώρα το θυμήθηκε κυρίες και κύριοι. Μοναδικές στιγμές, κυρίες και κύριοι, που τις μοιράζεται με τον Φώτη Κουβέλη, που ύψωσε το ανάστημά του στην τρόικα για 45 λεπτά, όσο διαρκούσε το δελτίο του Μέγκα και βέβαια καταχειροκροτείται.

Αμέσως μετά, κυρίες και κύριοι, αποθεώνεται το γερμένο υποβρύχιο, ενώ ταυτόχρονα ένας σχηματισμός από αεροπλάνα γράφουν στον ουρανό τη λέξη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ και κλαίμε όλοι για τη μοναδική στιγμή. Ταυτόχρονα ο αφέτης της παρέλασης σφυρίζει τη λήξη της μίνι συγκινητικής μεγελοιώδους παρέλασης. Καλό σας απόγευμα.