Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2012

Ο (((ΕΟΕ))) ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ---ΚΟΛΠΟ-ΓΚΡΟΣΟ!!!

Θέλεις να έχεις ενημέρωση για όλα τα τεχνολογικά νέα όλων των κατηγοριών; Κάνε like στην σελίδα του Μιδέν Ένα του site τεχνολογίαε με την υποστήριξη του ΕΟΕ και όλα τα παραπάνω στην οθόνη σου https://www.facebook.com/MidenEna01



Έρχονται ανανεωμένοι και με σελίδα που θα αλλάξει τα δεδομένα του ελληνικού διαδικτύου . Είναι εκείνοι που φωνάζουν για να ακούν οι άλλοι . Είναι εκείνοι που τολμούν για εκείνους που  κιοτεύουν.  Είναι ο ερευνητικός  οργανισμός Ελλήνων   που ξυπνά τους απανταχού Έλληνες . Τους ευχαριστούμε θερμά και περιμένουμε με αγωνία …..
Μετά τιμής Μαινας Θεοχάρης …ΣΕΡΑΦΙΝΟ..ΕΛΛ-ΧΑ….. 

Η ακόλουθη αναφορά είναι γνωστή και ως υπόθεσηT52-5836


Η ακόλουθη αναφορά είναι γνωστή και ως υπόθεσηT52-5836

Η ακόλουθη αναφορά είναι γνωστή και ως υπόθεσηT52-5836. Πιστεύεται ότι έχει συμπεριληφθεί στο Grudge Status Report ως Appendix III. Η ταξινόμηση του εγγράφου ως "Απόρρητο"ακυρώθηκε και εκ νέου καταχωρήθηκε ως"Αταξινόμητο".

Kορέα – 29 Ιανουαρίου 1952
Ι. Περιγραφή του συμβάντος.
Το βράδυ της 29ης Ιανουαρίου του 1952, 30 μίλια ΔΝΔ του Wonson στην Κορέα, τρία μέλη του πληρώματος ενός Β-29, (tail, left, top gunner) παρατηρούσαν ένα φωτεινό πορτοκαλί αντικείμενο για 5 λεπτά περίπου. Το αντικείμενο βρισκόταν πίσω και αριστερά του α/φους (at 8 o'clock level). Το χρώμα του αντικειμένου περιγραφικά παρομοιαζόταν όπως το χρώμα του Ήλιου με μια περιστασιακή γαλαζωπή απόχρωση. Το εξωτερικό περίβλημα του αντικειμένου ήταν ασταθής και φαινόταν θαρρείς και υπήρχε μια εσωτερική κίνηση από φλόγες ή αναφλεγόμενα αέρια...Το αντικείμενο ήταν κοντά στο Β-29 δίχως όμως να μπορεί να προσδιοριστεί η ακριβή απόσταση του, ενώ λίγο μετά άρχισε να εξαφανίζεται.
Το αεροσκάφος είχε πορεία 274 μοιρών, το υψόμετρο ήταν 22,500 πόδια και η ταχύτητα 148 κόμβων εδάφους. H ώρα της επαφής με το αντικείμενο ήταν 23:00 ώρα Κορέας. Και οι καιρικές συνθήκες CAVU. (Ceiling Αnd Visibility Unlimited - Όρος που χρησιμοποιείται από τους ιπτάμενους για να περιγράψει τις άριστες μετεωρολογικές συνθήκες που επικρατούν)
Στις 23:24, μέλη πληρώματος ενός άλλου Β-29 παρατήρησαν ένα πανομοιότυπο αντικείμενο κοντά στο Sunchon. Το αντικείμενο αυτό ήταν ορατό για 1 λεπτό (Οι παρατηρητές ήταν οι πυροβολητές της αριστερής πτέρυγας και του ουραίου). Την συγκεκριμένη στιγμή το Β-29 ήταν στα 22,250 πόδια.
Οι πηγές από τις παραπάνω αναφορές προέρχονται από βετεράνους του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου και αφορούσαν αποστολές στην Κορέα. Τα πληρώματα των αεροσκαφών ήταν από διαφορετικές πολεμικές Μοίρες και ανακρίθηκαν τα μέλη ξεχωριστά.
II. Περιγραφή του συμβάντος
Οι στιγμές που το αντικείμενο ή τα αντικείμενα ακολούθησαν τα Β-29 δείχνουν ότι τα αντικείμενα κινούνται με τέτοιο τρόπο, ο οποίος εξαλείφει την πιθανότητα ενός πυραύλου εδάφους-αέρος, ή αέρος εδάφους, κλπ.
Το χρώμα και το σχήμα της φλόγας μελετήθηκαν από τα μέλη της ομάδας ATIC Propulsion προκειμένου να καθοριστεί εάν ή όχι η φλόγα, μπορούσε να προερχόταν από την εξάτμιση ενός συμβατικού κινητήρα τζετ με ή χωρίς μετάκαυση. Ενός pulse-jet (wikipedia pulse jet), ή ενός ramjet (wikipedia ram jet) ή κινητήρα rocket. Καμία από αυτές τις πιθανότητες δεν φαίνεται ότι συμπίπτει.
Η αναφορά αυτή, είναι κάπως παρόμοια με τις εκθέσεις των "Fireball Fighters", ένα είδος φαινομένων που παρατηρήθηκαν στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Η ακριβής φύση αυτού του φαινομένου δεν προσδιορίστηκε ποτέ αλλά τα πληρώματα των βομβαρδιστικών ανέφεραν έναν μεγάλο όγκο από πύρινες μπάλες, παρόμοιες με τον ήλιο, που περνούσαν μέσα ή κοντά στους σχηματισμούς τους. Δεν υπάρχουν τεκμηριωμένα στοιχεία ή τα διαθέσιμα στοιχεία σχετικά με αυτό το φαινόμενο. Όλες οι πληροφορίες που έχουν ληφθεί είναι λεκτικές από μέλη των πληρωμάτων των αεροσκαφών και κατά συνέπεια, λίγα πραγματικά γεγονότα είναι διαθέσιμα.
Αυτό είναι μια άλλη περίπτωση από ένα άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό που συμμετείχαν σε πολλαπλή μαρτυρία μιας τεχνολογίας προφανώς πέρα απ'ότι ήταν διαθέσιμη στη ΓΗ, κατά την στιγμή του συμβάντος. Οι μάρτυρες, όλοι είχαν παρόμοια εκπαίδευση αν και ήταν από δύο διαφορετικές στρατιωτικές μονάδες. Όλοι παρατήρησαν το ίδιο πράγμα.
Οι στρατιωτικοί αναλυτές αποφάνθηκαν ότι κανένας τύπος πυραύλων και αεροσκαφών δεν θα μπορούσε να εξηγήσει τα γεγονότα. Η πεντάλεπτη διάρκεια της παρατήρησης και το γεγονός ότι οι θεάσεις από τα πληρώματα έγιναν σε δύο ξεχωριστές περιοχές με διαφορά 24 λεπτών αποκλείει τα φυσικά φαινόμενα.
Επιπλέον, όταν οι ερευνητές προσπάθησαν να συγκρίνουν τις θεάσεις που έγιναν στην Κορέα, με παρόμοιες εκδηλώσεις σ' όλη την Ευρώπη πριν από αρκετά χρόνια, δεν μπόρεσαν να βρουν καμία απολύτως αναφορά ή τεκμηρίωση των προηγούμενων ερευνών. Αυτό είναι ασυγχώρητο.
Θα ήταν μια μάταιη προσπάθεια να προσπαθήσουν να αποκτήσουν πρόσβαση στις αρχικές εγγραφές αυτή την χρονική στιγμή. Αν οι ερευνητές της USAF (Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ) δεν θα μπορούσαν να συγκεντρώσουν τις πληροφορίες κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους το 1952, τότε είναι πιθανό ότι δε θα συμβεί ποτέ.
Μια παρόμοια περίπτωση σήμερα θα μπορούσε να προσφέρει νέες γνώσεις με την τεχνολογία που διαχειριζόμαστε μέσω της χρήσης των επίγειων και ιπτάμενων ραντάρ, των ραντάρ λέιζερ, τις δορυφορικές λήψεις, τις υπέρυθρες κάμερες των δορυφόρων και τις φασματογραφικές αναλύσεις. Πολλά χρήσιμα στοιχεία θα προκύψουν και θα θέσουν νέα δεδομένα στην πτήση και την τεχνολογία.

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ "Με το δάχτυλο στην σκανδάλη" οι πάντες από το Αιγαίο μέχρι τον Κόλπο

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ "Με το δάχτυλο στην σκανδάλη" οι πάντες από το Αιγαίο μέχρι τον Κόλπο

Η αντίστροφη μέτρηση για την επίθεση στην Συρία έχει ξεκινήσει, και μπορεί να συμπαρασύρει και το Ιράν σε μια πιθανή προσπάθεια της Δύσης να καθαρίσει δύο "εκκρεμότητες" σε ένα με μια γιαγντιαία πολεμική επιχείρηση όσο και αν το Ιράν είναι τελείως διαφορετικό μέγεθος από την Συρία.

Οι εκτιμήσεις του γνωστού για τις επαφές του με τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες, ιστότοπου DEBKA συμπίπτουν απόλυτα με αυτά που δημοσίευσε χθές το defencenet.gr περί άμεσης έναρξης επιχειρήσεων μετά τις αμερικανικές εκλογές, και πάντως όχι πέραν του Νοεμβρίου.

Οι πληροφορίες που έρχονται από όλα τα μέτωπα δείχνουν αυξημένη πολεμική.. προπαρασκευή:

- Οι αμερικανικές αεροναυτικές δυνάμεις έχουν συγκεντρωθεί στην Ερυθρά Θάλασσα στα νησιά Σοκότρα και στο νησί Μαζίρα που ανήκει στο Ομάν στον Περσικό Κόλπο.Από τα μέσα Οκτωβρίου οι ΗΠΑ διατηρούν συμπληρωματικές δυνάμεις σε Τουρκία, Ιορδανία και Ισραήλ, ενώ στην βάση της Σούδας αυξάνουν τα αποθέματα σε καύσιμα και πυρομαχικά.

- Βρετανία και Γαλλία έχουν συγκεντρώσει μεγάλες δυνάμεις στην μεγάλη ναυτική βάση του Port Zayed και στην αεροπορική βάση του Al Dhafra και τα δύο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

- Το το ρωσικό πυρηνοκίνητο καταδρομικό των 12.500 τόνων και του εντυπωσιακού οπλικού φορτίου, το περίφημο Moskva (Νο 121) της κλάσης Slava, η ναυαρχίδα του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας έχει προγραμματιστεί από το ρωσικό Ναυτικό να περάσει για την Κυριακή 4 Νοεμβρίου από την Κωνσταντινούπολη (Βόσπορος) και στις 7 Νοεμβρίου περνά τα Δαρδανέλια για να ξεχυθεί στο Αιγαίο με τελική κατεύθυνση την Α.Μεσόγειο. Θα συνοδεύεται από την φρεγάτα PYTILIVIY (Νο 808) κλάσης KRIVAK και δύο αρματαγωγά κλάσης Aligator το NIKOLAY FILCHENKOV (Νο 152) και το SARATOV (Νο 150).

Γαλλία και Ισραήλ, αυτή την εβδομάδα έχουν δείξει σημάδια ετοιμότητας προς ανάληψη στρατιωτικής δράσης στην Συρία, αμέσως μετά τις Αμερικανικές εκλογές στις 6 Νοεμβρίου.

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Binyamin Netanyahu συνομιλούσε συνεχώς επί δύο ημέρες με τον πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, ενώ καθώς ο ισραηλινός υπουργός αμυνας Εχούντ Μπάρακ προσγειώνονταν στο Λονδίνο,ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον έλαβε αναφορά ότι πολεμικά αεροσκάφη της RAF βρίσκονται σε ετοιμότητα για τον Περσικό Κόλπο.

Ο Μπαράκ "πέταξε" στο Λονδίνο μετά την επίσκεψη του Αμερικανού στρατηγού Μάρτιν Ντέμπσι, αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ,όπου κατά το Debka κανονίστηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για μια πιθανή αμερικανοισραηλινή επέμβαση στην Συρία.

Αν και ακόμα δεν είναι γνωστό ποιός θα είναι επικεφαλής των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων - ο Μπαράκ Ομπάμα, ή ο Μιτ Ρόμνει - ο Αμερικάνος στρατηγός δεσμεύθηκε να έχει σε διαθεσιμότητα δυνάμεις έτοιμες να επέμβουν!

Ασχέτως του ποιός θα κερδίσει τις εκλογές δεν θα συνεχιστεί αυτή η "ακινησία" ειδικά στο θέμα της Συρίας.

Η παρουσία Φρουρών της Επανάστασης και ανδρών της Χεζμπολά στο πλευρό του Άσαντ, αναγκάζει τους σχεδιαστές της επίθεσης να υπολογίζουν σε άμεση αντίδραση από το Ιράν, από την λιβανέζικη Χεζμπολά, και από την Λωρίδα της Γάζας.

Όλες οι αμερικανικές, βρετανικές, και γαλλικές δυνάμεις,βρίσκονται ήδη στην θέση τους στην Μέση Ανατολή, και στον Περσικό Κόλπο, ενώ οι δυνάμεις του Ισραήλ βρίσκονται σε αναμονή, περιμένοντας εντολή επίθεσης είτε προς Συρία είτε προς Ιράν.

Οι στρατιωτικοί αναλυτές θεωρούν ότι η πολεμική φάση έχει ΄ήδη ξεκινήσει μετά την κατάρριψη του μη επανδρωμένου ιρανικού αεροσκάφους στις 6 Οκτωβρίου και τον βομβαρδισμό του σουδανέζικου εργοστασίου από ισραηλινούς στις 24 Οκτωβρίου.

Μάλλιστα σε διπλωματικό επίπεδο ο Ναύαρχος James Winnfeld δήλωσε ότι οι ΗΠΑ θα αποκαλύψουν τις προθέσεις τους μετά τις εκλογές στις 6 Νοεμβρίου.
ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ: ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ "Με το δάχτυλο στην σκανδάλη" οι πάντες από το Αιγαίο μέχρι τον Κόλπο ΠΗΓΗ

ΣΤΡΑΤΟΣ 3000 ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ!!!

 ΣΤΡΑΤΟΣ 3000 ΤΟΥΡΚΩΝ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ!!!


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά», ανώτερα στελέχη του υπουργείου δεν αποκλείουν την πιθανότητα, εφόσον το τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή συνεχίσει νατρομοκρατεί και να απειλεί όσους δεν υπηρετούν τα ανθελληνικά σχέδια του, να υπάρξουν ακόμα και απελάσεις διπλωματών και μάλιστα σε κορυφαίο επίπεδο.


Συνολικά το τουρκικό κράτος μισθοδοτεί με «μαύρο» χρήμα μέσω του προξενείου περισσότερους από .........3.000 ανθρώπους στη Δυτική Θράκη, καθένας από τους οποίους αμείβεται με ποσά που ξεκινούν από τα 1.200 και φτάνουν τα 2.000 ευρώ κάθε μήνα. Τα πρόσωπα αυτά βρίσκονται στις υπηρεσίες της Άγκυρας και επιχειρούν να ποδηγετήσουν τη μουσουλμανική μειονότητα, η συντριπτική πλειονότητα της οποίας συνυπάρχει απολύτως αρμονικά με το χριστιανικό στοιχείο της περιοχής.

Επιτέλους όμως φαίνεται πως οι αρμόδιοι κατάλαβαν πως δεν μπορούν να αφήνουν τους Τούρκους να... "αλωνίζουν" και να προκαλούν συνεχώς την ελληνική κοινή γνώμη!

ΗΠΑ: Ο ‘Αριθμός του Θηρίου’ στις οθόνες


ΗΠΑ: Ο ‘Αριθμός του Θηρίου’ στις οθόνες


Η αμερικάνικη χριστιανική κινηματογραφική εταιρία παραγωγής Pure Flix Entertainment’ κυκλοφόρησε πρόσφατα σε DVD/BluRayένα εσχατολογικό θρίλερ δράσης του James Chankin με τίτλο The Mark,” (‘Το σημάδι’, που εννοείται ως Το Χάραγμα’)με πρωταγωνιστή τον Craig Sheffer (A River Runs Through It)και τους Eric Roberts (The Dark Knight), Gary DanielsSonia CoulingSarah Deakins και Carey Scott
ΥΠΟΘΕΣΗ: Η διεθνής οικονομία είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Για να αποφευχθεί αυτό, μια μυστική, νέα τεχνολογία πρόκειται να ανακοινωθεί στη Σύνοδο Κορυφής των G20 στο Βερολίνο.

Σε μια πτήση από την Μπανγκόκ για το Βερολίνο είναι ο Τσαντ Τέρνερ (Craig Sheffer), πρώην στρατιώτης που έχει χάσει την πίστη του στον Θεό, είναι τώρα ο πρώτος παγκοσμίως σε θέματα δοκιμής μιας μυστικής τεχνολογίας — ενός βιομετρικού μικροτσίπ που έχει εμφυτευτεί στο χέρι του και είναι ικανό να παρακολουθεί όλες τις προσωπικές πληροφορίες. Εκείνος που τον έχει υπό την επίβλεψή του είναι ο Dan Cooper (Eric Roberts), αρχηγός της Avanti Corporation, που εφεύρε το μικροτσίπ. Επίσης στο αεροπλάνο είναι η όμορφη αεροσυνοδός Dao (SoniaCouling) που ο Τσαντ γνωρίζει από τα ταξίδια του. Η Dao δίνει μία φωτεινή νότα στον σκοτεινό κόσμο του Τσαντ.
Χωρίς να το αντιληφθεί κανείς, μια ομάδα μισθοφόρων, υπό την ηγεσία του Joseph Pike (Gary Daniels), βρίσκεται επίσης στο αεροπλάνο έχοντας σχέδιο να κάνει αεροπειρατεία και να κλέψει το μικροτσίπ και να το παραδώσει στο μυστηριώδη ηγέτη της, Philyp Turk (Ivan Kamaras). Αλλά υπάρχουν και πιο ισχυρές δυνάμεις στο παιχνίδι. Η αεροπειρατεία λαμβάνει χώρα την ώρα που οι αληθινοί πιστοί μεταφέρονται στον Ουρανό και ξεκινάει η περίοδος της ‘Μεγάλης Θλίψης’. Το σημάδι στον βραχίονα του Τσαντ από το chip είναι στην πραγματικότητα το ‘Χάραγμα του Αντιχρίστου’.
Ο Τσαντ συνειδητοποιεί ότι διεξάγεται η μάχη καλού και κακού και ότι πρέπει να σώσει τον εαυτό του και όλους όσους βρίσκονται στο σκάφος — και να βεβαιωθεί ότι το μικροτσίπ δεν θα πέσει σε λάθος χέρια.

Αφενός, η ταινία “The Mark” θυμίζει η χριστιανική ταινία του 2001 ‘Left Behind’, με πρωταγωνιστή τον Kirk Cameron. Ειδικά η σκηνή που εξαφανίζονται θαυματουργικά («αρπάζονται») κάποιοι επιβάτες και οι υπόλοιποι προσπαθούν να καταλάβουν τι συνέβη.
(ΚΟ: ‘Left Behind’ σημαίνει «Αυτοί που έμειναν πίσω», δηλαδή μετά την ‘αρπαγή’ των πιστών στον Ουρανό, τον καιρό κυριαρχίας του Αντιχρίστου. Με τον ομώνυμο τίτλο κυκλοφόρησαν στις ΗΠΑ16 best-selling βιβλία, των Tim LaHaye και Jerry B. Jenkins. Στην Αμερική που τέτοια θέματα είναι αρκετά δημοφιλή, ειδικά μεταξύ των ευαγγελικών / πεντηκοστιανών χριστιανών, τα βιβλία γνώρισαν επιτυχία με πάνω από 64 εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι τώρα. Εκτός από την πρώτη ταινία, η οποία έχει προβληθεί στην ελληνική τηλεόραση, ακολούθησαν και άλλες δύο συνέχειες που κυκλοφόρησαν σε DVD στα ελληνικά, ενώ έχει κυκλοφορήσει και PC game).

Εδώ ο πρωταγωνιστής έχει ένα chip στο σώμα του, που θεωρείται ο ‘Αριθμός του Θηρίου’, που αναφέρεται στο βιβλίο της Αποκάλυψης.

Ο Craig Sheffer, ένας βετεράνος ηθοποιός που πρωταγωνίστησε μαζί με τον Brad Pitt στην ταινία του Robert Redford “A River Runs Through It”, σκιαγραφεί το πορτρέτο του Τσαντ, πρώην στρατιώτη και αντιπροσώπου της κυβέρνησης, ο οποίος σε όλη του τη ζωή βασανίζεται με ερωτηματικά σχετικά με την πίστη στον Θεό και την Αγία Γραφή. Όταν ένα βιομετρικό μικροτσίπ δέχεται ακούσια στο χέρι του, γίνεται το επίκεντρο της Avanti Corporation, της εταιρείας που εφηύρε το chip.

Μια ομάδα μισθοφόρων ακολουθάει τον Τσαντ, σε μια προσπάθεια να αποκτήσουν το μικροτσίπ για το αφεντικό τους, που υποτίθεται ότι είναι ο Αντίχριστος.

Στην ταινία παίζει ένας άλλος βετεράνος ηθοποιός του Χόλιγουντ, ο Eric Roberts, αδελφός της Julia Roberts, αστέρια ως Cooper, ο προϊστάμενος του Avanti Corporation.

Εδώ το trailer:

Η σειρά χριστιανικών βιβλίων Left Behind στη μεγάλη οθόνη

Από : GreekTVSubs και Charisma magazine

 Η σειρά χριστιανικών βιβλίων Left Behind, για την οποία το 2001 έγινε η πρώτη απόπειρα να υπάρξει ταινία με πρωταγωνιστή τον Kirk Cameron αλλά τελικά ήταν αποτυχία, (ΚΟ: στις ΗΠΑ δεν τα πήγε άσχημα) ετοιμάζεται να μεταφερθεί ξανά στην μεγάλη οθόνη αυτή τη φορά όμως με τον βραβευμένο με Οscar, Nicolas Cage ως πρωταγωνιστή.

Η σειρά βιβλίων εξετάζει το τι γίνεται όταν όλοι οι άνθρωποι που αξίζουν το Παράδεισο θα μετακομίσουν εκεί ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα μείνουν στη γη. Από αυτούς που θα επιβιώσουν πολλοί θα γίνουν χριστιανοί και θα ξεκινήσουν ένα πόλεμο με τον βασικό ανταγωνιστή των βιβλίων Nicolae Jetty Carpathia, που είναι ο Αντίχριστος. Η ταινία θα έχει προϋπολογισμό 15 εκατομμύρια σε αντίθεση με την άλλη ταινία που είχε 4 εκατομμύρια και θα έχει για εταιρία παραγωγής την Stoney Lake Entertainment την οποία ίδρυσε Paul Lalonde, με σκοπό να φτιάχνει ταινίες για το χριστιανικό κοινό. Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο είναι το ποιο ρόλο θα πάρει ο Nicolas Cage και για αυτό θα αναμένονται πληροφορίες.

Η δεύτερη προσπάθεια μεταφοράς του ‘Left Behind’ στην οθόνη έρχεται μετά από μία μακροχρόνια δικαστική μάχη μεταξύ της ανεξάρτητης χριστιανικής εταιρίας ‘Cloud Ten’ που γύρισε την πρώτη και του LaHaye, ο οποίος ήταν δυσαρεστημένοι με το αποτέλεσμα των παραγωγών (εδώ μπορείτε να την δείτε χωρίς ελληνικούς υπότιτλους). Τα δικαιώματα κινηματογραφικής ήρθαν πάλι στον LaHaye και τον Jenkins το 2008 ως μέρος ενός διακανονισμού, αλλά επιστράφηκαν στην Cloud Ten στις 10 Οκτωβρίου 2010, όπως ανέφερε η εταιρεία.

Το remake θα είναι «ένα αληθινό 'blockbuster' επιπέδου Χόλιγουντ άξιο του μηνύματος που έχει», είπε ο Paul Lalonde γενικός διευθυντής της Cloud Ten. Ο πρόεδρος της εταιρείας André van Heerden είπε ότι ενώ οι προηγούμενες ταινίες είχαν αγγίξει εκατομμύρια ανθρώπους, «γνωρίζουμε ότι η ιστορία μπορεί να έχει ακόμη μεγαλύτερο αντίκτυπο ως ένα εσχατολογικό θρίλερ μεγαλύτερου budget, στη μεγάλη οθόνη».

Εδώ το trailer :

Απόδειξη ύπαρξης εξωγήινης ευφυίας - Video


Απόδειξη ύπαρξης εξωγήινης ευφυίας - Video


Το βίντεο το στέλνει ο φίλος μου Lou από τη Μελβούρνη. Η καταγραφή έγινε πριν λίγες ώρες και κατά την διάρκεια της ημέρας. Η λήψη είναι σε πράσινο φόντο λόγω των υπέρυθρων φίλτρων που χρησιμοποιεί. Η χρήση υπέρυθρων φίλτρων ευνοεί την ορατότητα και σε αντίθετη περίπτωση δεν θα βλέπατε τίποτα παρά μόνο μπλε ουρανό και σύννεφα.
Στο βίντεο παρακάτω θα δείτε 3 U.F.O. Το πρώτο κάνει έναν ανεπαίσθητο ελιγμό και έχει στην συνέχεια σταθερή καθοδική πορεία προς τα δεξιά της οθόνης, μέχρι να ξαναρχίσει να ανεβαίνει σταδιακά..
Το δεύτερο και σπουδαιότερο με μεγαλύτερη ταχύτητα εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης με διεύθυνση προς τα πάνω και με πορεία σύγκρουσης με το πρώτο (επισημαίνεται με κόκκινο χρώμα το σημείο σύγκρουσης).
Στο σημείο εκείνο επιβραδύνει, κάνει έναν απίστευτο ελιγμό προς τα αριστερά αποφεύγοντας το πρώτο.. ανεβαίνει περισσότερο, μέχρι που σταματάει για λίγα δευτερόλεπτα και ξαναρχίζει την πορεία του προς τα κάτω και δεξιά και μάλιστα ακολουθώντας την πορεία του πρώτου.
Αν αυτό πιστεύετε ότι είναι κάποιο φυσικό φαινόμενο είστε μακράν γελασμένοι ή πολύ καλά χειραγωγημένοι απ'το σύστημα. Το αντικείμενο αυτό ελέγχεται καθαρά απόευφυή βούληση αφού όχι μόνο...απέφυγε την πρόσκρουση, αλλά φάνηκε προς στιγμή να καταλαβαίνει την ύπαρξη της βιντεοκάμερας.
Ίσως αυτό να ακούγεται τρελό σε πολλούς από εσάς, όμως δεν θα έπρεπε να σκέφτεστε σύμφωνα με την συμβατική τεχνολογία που έχουμε στον πολιτισμό μας.
Πόσοι γνωρίζετε ότι η χρήση IR (infrared-υπερύθρων) είναι αφενός αόρατη στο γυμνό μάτι αλλά αφετέρου ορατή σε κάποιον που έχει κάποιο μονόκυαλο νυχτερινής όρασης; Δηλαδή σε απόλυτο σκότος αυτός που χρησιμοποιεί IR θα είναι σαν να έχει μια δέσμη φωτός που θα φαίνεται ΜΟΝΟ σε κάποιον που έχει συσκευή νυχτερινής όρασης.
Οπότε η χρήση IR από τον Lou και πολλούς UfoHunters ενδεχομένως να γίνεται αντιληπτή από αυτά τα αντικείμενα που σίγουρα τεχνολογικά θα είναι δεκάδες (για να μην πω εκατοντάδες) χρόνια μπροστά από εμάς.
ΠΗΓΗ