Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ EOE

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ EOE
Ο Τομέας Έρευνας του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων, στα πλαίσια μια νέας έρευνας που ξεκινά στην θεματική «Μεταφυσική-Ανεξήγητα Φαινόμενα», καλεί τον οποιονδήποτε από σας είχε κάποια περίεργη-ανεξήγητη εμπειρία, αν είχε εμπειρία σχετικά με ΑΤΙΑ ή με όνειρα, να μοιραστεί μαζί μας την μαρτυρία του και τις απόψεις του, πάνω στην εμπειρία που ο ίδιος έχει βιώσει. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να συμβάλετε κι εσείς ενεργά στην έρευνα του Οργανισμού μας, πάνω στα πολύ ενδιαφέροντα αυτά ζητήματα, και να λάβετε πιθανώς απαντήσεις εκεί όπου δεν έχετε κάποια σαφή εικόνα για αυτό που έχετε ζήσει. Για να επικοινωνήσετε μαζί μας και να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας, μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα σε μια από τις 2 επίσημες σελίδες μας στο facebook. Σας ευχαριστούμε για την στήριξή σας. Να είστε όλοι καλά!
Γραφείο Τύπου ΕΟΕ
(3) Prodromos Kofsanidis ΠΗΓΗ

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ!!!!!

 Λαμογιοποίηση  ,εκτρώματα , εμετικοί ιδιόρρυθμοι και ανύπαρκτοι μικρό- άνθρωποι. Κιοτήδες των  μονοπωλιακών  συντεχνιών , κουλτουριάρηδες , ξέφρενοι  ιδεολόγοι . Κατακαημένη Ελλαδιτσα μου τούτοι οι ολίγοι σε υπόταξαν? Τούτοι οι δειλοί χαφιέδες και κατουρημένοι σε έριξαν στον καιάδα? Και εσύ μωρέ Έλλην… Τι σκατα μωρέ κοιτάς . Τι τους κοιτάς ρε… Ρίξε ..Ρίξε και όπου βγει..Είσαι πλέον ένας αριθμός πίσω από το κόμμα..Είσαι δεκαδικό ψηφίο ,και πας, πας , πας , πας  ασταμάτητα προς το φινάλε σου. Σήκω Έλληνα. Σήκωσε το λυπημένο σου ανάστημα σε εκείνα τα ανδρείκελα που αν συνυπήρχαν μαζί με εκείνους που δόξασαν την Ελληνική ιστορία ,το τέλος τους θα ήταν μοιραίο.  Είσαι δεκαδικός αριθμός και σαν περάσεις από το δικό τους μυαλό((έχουν;)) σε σβήνουν για να κάνουν την στρογγυλοποίηση που τους ταιριάζει. Ενεργοποίησε  εκείνο που αδρανοποίησαν με περίτεχνο τρόπο μέσα σου . Την ψυχή σου.  Ύψωσε την φωνή σου γιατί την φοβούνται..σε φοβούνται .
Σταμάτα  να φοβάσαι γιατί χωρίς εσένα αυτοί είναι άχρηστοι. Η ώρα έφτασε ,ο θεός ας  είναι μαζί μας ,ο θεός να μας λυπηθεί …….αν μας λυπηθεί!!!!
Μετά τιμής Μαινας Θεοχάρης …..ΣΕΡΑΦΙΝΟ… ΕΛΛΧΑ….

Βαρουφάκης: "Η κυβέρνηση θα λάβει κι άλλα μέτρα" (Βίντεο) ..

 Βαρουφάκης: "Η κυβέρνηση θα λάβει κι άλλα μέτρα" (Βίντεο) ..

Για "ψέματα" κατηγορεί την κυβέρνηση ο οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης, σημειώνοντας ότι θα λάβει νέα μέτρα."


Το πρώτο ψέμα είναι ότι αν δεν περάσουν τα μέτρα, θα πτωχεύσουμε, διότι έτσι κι αλλιώς με τα μέτρα αυτά η πτώχευση θα είναι παταγώδης", είπε ο Γιάννης Βαρουφάκης και το δεύτερο ψέμα είναι πως "αυτά τα μέτρα θα είναι τα τελευταία".
Ο κ. Βαρουφάκης σημείωσε, ότι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είχε πει κάποια στιγμή ότι θα είναι τα τελευταία μέτρα κι ότι αν χρειαστεί
να περάσει εκ νέου μέτρα, θα παραιτηθεί, "κάτι που δεν έκανε ποτέ".


Δείτε το βίντεο  εδώ


Υπέγραψαν την οικονομική γενοκτονία των Ελλήνων


Υπέγραψαν την οικονομική γενοκτονία των Ελλήνων

Εχθροί της πατρίδος και του λαού όσοι ψήφισαν το Μνημόνιο 3 -  «Βράζει» η κοινωνία που αγωνιά για το μέλλον

Υπέγραψαν την οικονομική γενοκτονία των Ελλήνων
Με 153 ψήφους «υπέρ» έναντι 128 «κατά» και 18 «παρών», υπερψηφίστηκαν τα μέτρα οικονομικής γενοκτονίας των Ελλήνων. 
Οι βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ υπέγραψαν με την ψήφο τους την πληβοποίηση του ελληνικού λαού.
Η κυβέρνηση Σαμαρά με τον εντολοδόχο τραπεζίτη υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, έβαλε το δικό της λιθαράκι στην καταστροφή ενός ολόκληρου Έθνους, θυσιάζοντας στο βωμό της τρόικας χιλιάδες ζωές Ελλήνων.
Η 8η Νοεμβρίου είναι μια διαφορετική μέρα για την Ελλάδα. Η πραγματικότητα που μας επιφυλάσσει το Μνημόνιο 3 δεν μοιάζει με εφιαλτικό σενάριο. Είναι εφιάλτης.
Η «Μεγάλη Τετάρτη» για την Ελλάδα θα μείνει στην ιστορία, όπως και οι βουλευτές που είπαν «ναι» στο κατάπτυστο πολυνομοσχέδιο και συνέβαλαν με την ψήφο τους στην καταδίκη και υποδούλωση της χώρας στους δανειστές.
Οι λέξεις ενδεχομένως να ακούγονται «βαριές» και υπερβολικές. Όταν όμως το μεγάλο ερώτημα που ακούγεται από το στόμα των Ελλήνων είναι «πως θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας», τότε το μόνο που μπορείς να πεις για τους βουλευτές που υπερψήφισαν τα μέτρα είναι«προδότες» και δωσίλογοι».
Εχθροί της Πατρίδος και του λαού, που μέσα σε λίγους μήνες θα δει την ζωή του να αλλάζει δραματικά και το επίπεδο ζωής του να φτάνει στα επίπεδα χωρών του τρίτου κόσμου.
Πύρρειος νίκη για την κυβέρνηση
Τα μέτρα πέρασαν από το ελληνικό κοινοβούλιο έπειτα από μια θυελλώδη συνεδρίαση που διήρκεσε πάνω από 14 ώρες και διακόπηκε δυο φορές λόγω της ονομαστικής ψηφοφορίας επί της αντισυνταγματικότητας ή μη του πολυνομοσχεδίου, ζήτημα που ήγειρε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και λόγω της έντασης που επικράτησε στους διαδρόμους από την μίνι «εξέγερση» που επεφύλαξαν οι υπάλληλοι της Βουλής λόγω τροποποίησης της τελευταίας στιγμής που επέφερε ο υπουργός Οικονομικών κ. Γ. Στουρνάρας, κάτι που κινδύνευσε να τινάξει στον «αέρα» την κρίσιμη διαδικασία.
Η τρικομματική κυβέρνηση πήρε μια πύρρειο νίκη, καθώς υπολόγιζε ότι οι διαρροές θα ήταν λιγότερες (ανέμενε έως και 157 "ναι"), ενώ πλέον η κοινοβουλευτική της δύναμη απομειώθηκε κατά 7 βουλευτές μετά τις διαγραφές στις οποίες προχώρησαν Βενιζέλος καιΣαμαράς.
Συγκεκριμένα, εκτός ΠΑΣΟΚ τέθηκαν οι: Μ. Μπόλαρης, Α. Γκερέκου, Μ. Κασσής, Γ. Κουτσούκος, Θ. Παραστατίδης και Κ. Σκανδαλίδης. Εκτός της ΚΟ της ΝΔ ετέθη ο Κ. Κασαπίδης.
Από την πλευρά της, η ΔΗΜΑΡ τήρησε τη γραμμή της για "παρών", πλην δύο βουλευτών της (Βουδούρης, Μουτσινάς) που καταψήφισαν το άρθρο. Ο Φ. Κουβέλης δεν απομάκρυνε από τη ΔΗΜΑΡ τους δύο βουλευτές που ψήφισαν εκτός γραμμής.
Οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών
«Τα μέτρα είναι τα τελευταία», επανέλαβε από τη Βουλή ο πρωθυπουργός, υπογραμμίζοντας και τη ρήτρα ισοδυνάμων που υπάρχει στο κείμενο του Μνημονίου. Και διαβεβαίωσε: "Αυτές είναι οι τελευταίες περικοπές. Αν χρειαστούν πρόσθετα έσοδα, θα προκύψουν από την πάταξη της φοροδιαφυγής".
«Κάποιοι νομίζουν ότι έχουν το προνόμιο της ευαισθησίας. Τι νομίζουν ότι εμείς δεν πονάμε, ότι εμείς δεν πικραινόμαστε. Σπρώχνουν την κοινωνία σε αβάσταχτο πόνο", είπε ο Α. Σαμαράς.

«Ξανάρχεστε για να υπερασπιστείτε τα νέα μέτρα και τις περικοπές. Ελπίζουμε να μην σας ξαναδούμε όταν θα έρθετε να φέρετε και άλλα μέτρα. Ελπίζω να σας ξαναδούμε στην ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης κοινωνικής σωτηρίας του ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε απευθυνόμενος στον Α. Σαμαρά ο Α. Τσίπρας.
Σφοδρή επίθεση στον Αλ. Τσίπρα εξαπέλυσε ο Ευ. Βενιζέλος: «Ο Τσίπρας σκέπτεται με όρους κηδείας γιατί επενδύει προσωπικά στο θάνατο της χώρας", είπε.
Την πρόταση για μονομερή διαγραφή του χρέους επανέφερε ο Π. Καμμένος.
«Η σταθερή μας θέση στα εργασιακά, μας υπαγορεύει να μην ψηφίσουμε το σχέδιο νόμου και να δηλώσουμε παρών στην ψηφοφορία», δήλωσε ο κ. Φώτης Κουβέλης.

Ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος, τόνισε ότι το κόμμα του καταψηφίζει τα μέτρα που οδηγούν σε περαιτέρω φτωχοποίηση τον Έλληνα και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα δεν πωλείται.

Για μέτρα που χαρακτηρίζονται από βαρβαρότητα αλλά και για επιλεκτική ευαισθησία που υπάρχει στις πτέρυγες της Βουλής έκανε λόγο η Αλ. Παπαρήγα.
Συνεδρίαση παρωδία
Ήταν μια συνεδρίαση που τα είχε όλα. Ένταση, υψηλούς τόνους,απεργιακές κινητοποιήσεις, διαρροές κατά την ψηφοφορία, διαγραφές, δύο φορές το προεδρείο αναγκάστηκε να διακόψει την συνεδρίαση, ενώ μία βουλευτής σήκωσε την ελληνική σημαία και μία άλλη την σημαία του κόμματός της.
Η απογευματινή συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής διεξήχθη σε εξαιρετικά υψηλούς τόνους.
Ο Γ. Στουρνάρας, αφού κατήγγειλε τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες ότι αγκάλιασαν μία προνομιούχα ομάδα για κομματικούς λόγους, είπε ότι «υπέδειξαν στη συνδικαλιστική ηγεσία των υπαλλήλων της Βουλής να προχωρήσουν σε απεργία στο ναό της Δημοκρατίας». Ο υπουργός απέσυρε την τροπολογία, λέγοντας ότι αυτή αφορά σε απαίτηση της κοινωνίας και όχι της τρόικας.
Ο Π. Καμμένος, που πήρε το λόγο χαρακτήρισε "διορισμένο υπουργό" τον Γ. Στουρνάρα, καθώς επίσης "υπάλληλο της Goldman Sachs και των τραπεζιτών" και ζήτησε την παραίτηση του.
Η Αλ. Παπαρήγα, αμέσως μετά, τόνισε ότι ο κ. Στουρνάρας έφερε την τροπολογία για να οδηγήσει αλλού την κουβέντα. "Κύριε Στουρνάρα γιατί το φέρατε αυτό σήμερα; Παιχνίδι κάνετε και εσείς, παιχνίδι και η αντιπολίτευση", είπε.
Ο Π. Λαφαζάνης ζήτησε την παραίτηση Στουρνάρα, ενώ απαντώντας στην κ. Παπαρήγα, είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν "κάνει πασαρέλα".
«Θα προτιμήσετε να γίνετε δωσίλογοι ή θα υποκύψετε στους εκβιασμούς για τη θεσούλα σας; Μαχαιρώνετε σήμερα την Ελλάδα με την ψήφο σας», είπε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρ. Παππάς.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Μ. Βορίδης, κατηγόρησε για λαϊκισμό το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ, καλώντας τους να εξηγήσουν στους διαδηλωτές ότι υπερασπίστηκαν την απόσυρση αυτής της τροπολογίας.
«Να μας πείτε εάν επιθυμείτε οι υπάλληλοι της Βουλής να εξισωθούν με όλους τους υπαλλήλους της χώρας», είπε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Μ. Χρυσοχοΐδης, απευθυνόμενος στα κόμματα της αντιπολίτευσης.

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !!! το νέο βίντεο του ΕΟΕ η συνέχεια του ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΤΕ Ν1 και Ν2 και του ΞΥΠΝΑ !!! μετά από 1,5 χρόνο !!! Ένα βίντεο που σπάει καρδιές και θα σε βάλει να σκεφτείς τι είσαι... ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΣ... ΓΙΑΤΙ Ο ΓΕΝΑΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΩ Ο ΔΕΙΛΟΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ !!!

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - YouTube ΠΗΓΗ

Ανίκανοι να δώσουν εξηγήσεις για τα αντικείμενα δίπλα στον Ήλιο. (Video)


Ανίκανοι να δώσουν εξηγήσεις για τα αντικείμενα δίπλα στον Ήλιο. (Video)

Πολλοί άνθρωποι ρωτούν την NASA τι ακριβώς είναι αυτά τα (γιγάντια) αντικείμενα γύρω απ'τον Ήλιο.  Κάποιοι λένε πως είναι χαλασμένα pixel στις εικόνες άλλοι ότι δημιουργούνται λόγω της υψηλής ραδιενέργειας που υπάρχει.  Κανένας δεν παραδέχεται το αυτονόητο, αυτό που με έντεχνο τρόπο προσπαθούν και κρύβουν όλα αυτά τα χρόνια από την κοινή γνώμη...
Δεν είμαστε μόνοι, απλά μας έχουν αφήσει να πιστεύουμε αυτό το σενάριο και να αναλωνόμαστε σε προβλήματα που έχουν δημιουργήσει αυτοί.  Με την κατάλληλη τεχνολογία θα εξαφανιζόντουσαν όλα, δεν θα υπήρχαν τα υψηλά ποσοστά θνησιμότητας δεν θα υπήρχαν προβλήματα ενεργειακών αναγκών.  Οι εξουσιαστές έχουν επιλέξει να χρησιμοποιούμε συμβατική τεχνολογία προκειμένου να
ελέγχουν τους ανθρώπους, να μπορούν να είναι υποχείρια τους.  Το μεγαλύτερο αφροδισιακό είπε κάποτε κάποιος είναι 1 γραμμάριο εξουσίας έναντι των άλλων.  Αυτός είναι ο κόσμος μας και αυτό προσπαθούμε να αλλάξουμε.  

Από το worldjudge2012

Συσκευές RFID (τσιπ) θα τοποθετηθούν στα παιδιά της Αμερικής για την αντιμετώπιση πανδημιών και φυσικών καταστροφών


Συσκευές RFID (τσιπ) θα τοποθετηθούν στα παιδιά της Αμερικής για την αντιμετώπιση πανδημιών και φυσικών καταστροφών

Ότι περιγράφεται στην Αποκάλυψη γίνεται πλέον πραγματικότητα
Μόνο με τσιπ θα έχουν πρόσβαση στις λειτουργίες των σχολείων
Διαβάστε και θα καταλάβετε γιατί υπάρχει έξαρση ακραίων καιρικών φαινομένων
Σε σχολεία στη Πενσυλβάνια παρακολουθούνται 450 φοιτητές με συσκευές RFIDγύρω από το λαιμό τους κατά τη διάρκεια μιας μελέτης που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ. Το πρόγραμμα ονομάζεται Κοινωνική ανάμιξη και προπαρασκευαστική διάδοση στα σχολεία (SMART). Οι μαθητές σε επιλεγμένες σχολικές περιοχές θα παρακολουθούνται μέσω RFID chips για να γίνει αντιληπτό πόσοι άνθρωποι και παιδιά έρχεται σε επαφή μεταξύ τους με σκοπό να καθορίσουν τους τρόπους με τους οποίους μια πανδημία θα μπορούσε να μεταδοθεί. Οι Κοινωνικές δραστηριότητες, οι συζητήσεις τους, κοντά στους άλλους και διάφορα κοινόχρηστα στοιχεία θα παρακολουθούνται επίσης.
Το πρόγραμμα SMART διεξάγεται με 700.000 δολάρια επιχορήγηση από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC). Αυτή η μελέτη προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει :
• Αποτελεσματικούς τρόπους για την εμπόδιση της διασποράς της γρίπης
• Την πιθανή κινητικότητα των μαθητών μέσα στην σχολική αίθουσα που πρέπει να περιοριστεί
• Την παρέμβαση μέσω Εμβολίου
• Την περίπτωση που υπάρχουν άρρωστα παιδιά να απομονώνονται
Ως απάντηση στην έκτακτη ανάγκη και την ετοιμότητα σε περιπτώσεις καταστροφών, το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) στο New Jersey έχει υπογράψει ένα συμβόλαιο 5 χρόνων με Radiant RFID για να παρέχουν συσκευές εντοπισμούέκτακτης ανάγκης στην "περίπτωση τυφώνα, φυσικών καταστροφών ή άλλων περιστατικών και να βοηθήσουν με αυτόν τον τρόπο στην επανένωση των οικογενειών. "
Σύμφωνα με το Radiant και την τεχνολογία διαχείρησης της έκτακτης ανάγκης (EMS), αυτά τα τσιπ RFID θα παρακολουθούν μετακινήσεις ζώων που αποτελούν συντροφιά ανθρώπων, αλλά και τα περιουσιακά στοιχεία αυτών », χωρίς να πραγματοποιείται συνεχής ενόχληση τους για να ενημερώνονται για τα προσωπικά τους στοιχεία όπως το όνομά τους ή να πρέπει να υπόκεινται κάποια σάρωση ενός barcode. Η απρόσκοπτη παρακολούθηση βοηθά στην εξάλειψη των γραμμών, τη μείωση των απολύσεων και επίσης συμβάλει στο να μείνουν οι οικογένειες ενωμένες σε περιόδους έκτακτης ανάγκης. "
Η τεχνολογία EMS είναι ειδικά σχεδιασμένη για να κρατήσει "ενωμένες τις οικογένειες σε όλη την διαδικασία εκκένωσης. Είτε είναι τα παιδιά και οι γονείς ή οι οικογένειες και τα κατοικίδια ζώα." Το DHS παρέχει βοήθεια σε περιοχές του Τέξας – όπου χαρακτηρίζονται ως τεχνολογίες δικτύων ανταπόκρισης κινδύνου που θα παρέχουν υποστήριξη για:
• διαχείριση Εκκένωσης
• διαχείριση Επανεγκατάστασης
• εκκένωση κτιρίων
• διαχείριση βάσης κατασκήνωσης
• διύλιση πιθανής συγκέντρωσης πετρελαίου
Η χρήση των RFID chips στα σχολεία έχει γίνει μόδα ενώ παρέχεται προπαγάνδα ακόμα και για τους πιο ευαίσθητους της κοινωνίας μας.
Στο Τέξας, τα παιδιά που πηγαίνουν σχολείο στην Northside Ανεξάρτητη σχολική περιοχή θα πρέπει να φέρουν RFID κάρτες, όπως και στην πανεπιστημιούπολη. Οι κινήσεις 6.000 φοιτητών και μαθητών θα παρακολουθούνται από την σχολή, σε ένα πιλοτικό πρόγραμμα που στόχο έχουν να επεκταθεί έτσι ώστε να παρακολουθούνται όλοι οι φοιτητές και μαθητές στις 12 επαρχίες.
Ο Wendy Reyes του Γυμνασίου Jones, εξηγεί : "Είναι μια κίνηση που πρόκειται να μας δώσει την ευκαιρία να παρακολουθούμε τους μαθητές μας στο κτίριο. Μπορεί να ήταν στο γραφείο του ιατρού, ή το γραφείο του συμβούλου, ή το γραφείο του αντιπροέδρου, και να είναι εμφανές ότι απουσιάζει από την τάξη επειδή δεν κάθονταν στην τάξη. Θα μας βοηθήσει να έχουμε μια πιο ακριβή εικόνα της παρουσίας μας. "
Στη σχολική περιφέρεια του Σαν Αντόνιο, το Πρόγραμμα Εντοπισμού Μαθητών (SLP) δοκιμάστηκε στο Γυμνάσιο και το Γυμνάσιο Jones - δύο σχολεία στην περιοχή Northside. Το SLP περιλαμβάνει τη χρήση των ραδιοσυχνοτήτων τεχνολογίας αναγνώρισης (RFID) έτσι ώστε να "καταστήσουν τα σχολεία ασφαλέστερα, να γνωρίζουμε που είναι οι μαθητές μας ανα πάσα στιγμή, ενώ βρίσκονται στο σχολείο, βοηθάει στην αύξηση των εσόδων, καθώς και την παροχή« έξυπνων » καρτών ταυτότητας γενικού σκοπού."
Προκειμένου να έχετε πρόσβαση στα βιβλία της βιβλιοθήκης του σχολείου, να εγγραφείτε στα μαθήματα, να πληρώσετε για τα σχολικά γεύματα, χρειάζεται η "έξυπνη" κάρτα ταυτότητας που παράλληλα βοηθάει στον εντοπισμό και την παρακολούθηση των φοιτητών και των μαθητών και τις κινήσεις τους στις πανεπιστημιουπόλεις σε όλη την Αμερική. Με τη χρήση των εκπαιδευτικών ως μοχλών πίεσης εξαναγκάζονται οι σχολικές περιοχές για να υιοθετήσουν αυτή τη μέθοδο παρακολούθησης των μαθητών, ενώ το επιχείρημα για τη χρήση της τεχνολογίας RFID είναι η ασφάλεια στο χώρο της πανεπιστημιούπολης, η αποτελεσματική καταχώριση, και η πρόσβαση στα τρόφιμα τις λειτουργίες και τις βιβλιοθήκες των σχολείων.
Τον περασμένο μήνα, ένα σχολείο στο Μέριλαντ εγκατέστησε πρόγραμμα Palm Secure , ένα βιομετρικό σύστημα σάρωσης που απαιτεί το εξής στοιχειώδες από τους φοιτητές, να τοποθετήσουν το χέρι τους για υπέρυθρη σάρωση για να πληρώσουν για το γεύμα του σχολείου τους. Οι μοναδικές αποχρώσεις και χαρακτηριστικά του κάθε χεριού του κάθε παιδιού θα πρέπει να καταγραφούν και η εικόνα κρυπτογραφείται με έναν αριθμητικό αλγόριθμο που συνδυάζεται με το κόστος των σχολικών γευμάτων.
Το PalmSource, παρέχει μια ιαπωνική εταιρεία που ειδικεύεται στην βιομετρική τεχνολογία και προσφέρει αυτό το «σύστημα πιστοποίησης», που είναι μια αγορά ως ανάγκη στον τομέα της υγείας, της ασφάλειας, της κυβέρνησης, των τραπεζών, το λιανικό εμπόριο και η εκπαίδευση.
Η εταιρεία παρέχει επίσης μια σειρά από τσιπ RFID με τη χωρητικότητα της μνήμης. Το κόστος για τους φορολογούμενους και τους γονείς για την εγκατάσταση αυτού του συστήματος επιτήρησης Big Brother στο 43 σχολεία στο Μέριλαντ εκτιμάται ότι θα είναι 300.000 δολάρια.
Το πρόγραμμα PalmSource θα δοκιμαστεί στη Φλόριντα, το Μισισιπή και τη Λουιζιάνα.

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ... "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ".

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΗΝ... "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ".

«Ενώ διεθνείς οργανισμοί, αναγνωρίζουν την ύπαρξη «Μακεδονικής» μειονότητας, η ίδια η Ελλάδα, είναι σιωπηλή», γράφει το βουλγαρικό πρακτορείο «БГНЕС» που επικαλείται δημοσίευμα της Deutsche Welle στη βουλγαρική γλώσσα, και συνεχίζει:

proklisi-skopia«Το κόμμα των "Μακεδόνων" στην Ελλάδα ονομάζεται «Ουράνιο Τόξο» και υπάρχει ήδη εδώ και 20 χρόνια. Ο Δημήτρης Ιωάννου, μέλος του «Ουράνιου Τόξου» και εκδότης της μηνιαίας εφημερίδας «Νόβα Ζόρα» που διανέμεται δωρεάν θα εξηγήσει:
«Στη χώρα του λίκνου της δημοκρατίας, οι κανόνες είναι τέτοιοι ώστε εμείς ως κόμμα δεν μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε τις απόψεις μας στο κοινό, για αυτό αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια εφημερίδα». Η «Νόβα Ζόρα» είναι η πρώτη επιτυχία των "Μακεδόνων" στην Ελλάδα. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Δ. Ιωάννου:
«Το ιδιόκτητο δίκτυο της εργασίας μας πήγε κατά την εξέλιξή της, πολύ καλύτερα από ό, τι αναμενόταν, μέσω ακτιβιστών διανέμονται 20.000 αντίτυπα το μήνα σε όλα σχεδόν τα χωριά και τις πόλεις που κατοικούν "Μακεδόνες". Η αντιμετώπιση των αναγνωστών είναι πολύ θετική και όλοι μαζί βελτιώνουμε την εφημερίδα μας ώστε να συμβάλει στη διατήρηση της «μακεδονικής» συνείδησης σε αυτά τα εδάφη.
Η «Νόβα Ζόρα» είναι ένας καθρέπτης της ζωής των "Μακεδόνων" στην Ελλάδα, σε όλες του τις πτυχές, γράφει το δημοσίευμα και θα τονίσει ότι το ελληνικό κράτος δεν κάνει τίποτε για να τους βοηθήσει.
Ο Παναγιώτης Αναστασιάδης ή σλαβικά Πάντε Ασλάκοφ, ήταν δήμαρχος του χωριού Μελίτη -γράφει το δημοσίευμα- και σύμφωνα με τον ίδιο, από το σύνολο των 2.500 του χωριού οι 95 % είναι "Μακεδόνες". Το χωριό είναι γνωστό από τη γιορτή που διοργανώνει για την επέτειο του Ίλιντεν. «Με αυτές τις επετείους ενδυναμώνουμε τις νέες γενιές να γνωρίσουν την ιστορία και να μελετήσουν το παρελθόν των οικογενειών τους» τονίζει ο Ασλάκοφ. (Πηγή: Βαλκανικό Περισκόπιο)