Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Μπορεί να αλλάξουν όλα όσα γνωρίζαμε για την ιστορία του πλανήτη Γη;


Μπορεί να αλλάξουν όλα όσα γνωρίζαμε για την ιστορία του πλανήτη Γη;

Ένα βίντεο από το διάστημα και μια σειρά φωτογραφίες από τον Άρη, είναι πολύ πιθανό να αλλάξουν την ιστορία όπως τη γνωρίζαμε! Αυτή τη φορά, θα προέρχονται από την ίδια τη NASA, που ως τώρα αρνείται σθεναρά τόσο την ύπαρξη εξωγήινης ζωής όσο και το ενδεχόμενο να προϋπήρχαν ανώτερης μορφής πολιτισμοί στο πλανητικό μας σύστημα!

Με ιδιαίτερη αγωνία αναμένεται τις τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου ένα βίντεο που τράβηξε ένας Αμερικανός ερασιτέχνης αστρονόμος και απεικονίζει ένα μεγάλων διαστάσεων ιπτάμενο αντικείμενο πολύ κοντά στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS). Η NASA γνωρίζει την ύπαρξή του και φαίνεται να επιβεβαιώνει τη γνησιότητά του, καθώς η ίδια άφησε να διαρρεύσουν φωτογραφίες με το συγκεκριμένο UFO και μάλιστα στο δικό της website στο Ίντερνετ!
Και αυτή δεν είναι η μόνη αναμενόμενη αποκάλυψη… Ψίθυροι από τους κόλπους της NASA αναφέρουν ότι σύντομα θα υπάρξουν επίσημες δηλώσεις που θα επιβεβαιώνουν ότι η έρευνα του Curiosity στην επιφάνεια του Άρη αποκάλυψε ότι ο «Κόκκινος Πλανήτης» κατοικούνταν στο μακρινό παρελθόν από έναν εξαιρετικά ανεπτυγμένο πολιτισμό!
Οι σχετικές φωτογραφίες με απομεινάρια τεχνουργημάτων όπως αυτό το σχήμα που μοιάζει με πρόσωπο Φαραώ και ερειπωμένες κατασκευές που είδαν ως τώρα το φως της δημοσιότητας, λέγεται ότι θα δημοσιοποιηθούν πολύ πιο καθαρές και κοντινές. Πολύ κοντά στο αεροδρόμιο του Κολοράντο, μόλις 20 μίλια στην περιοχή Federal Heights, η κάμερα ενός πολίτη κατέγραψε δύο φορές μέσα σε μια εβδομάδα και μέρα- μεσημέρι ένα UFO να κινείται με ασύλληπτη ταχύτητα.
Ούτε ο Πύργος Ελέγχου στο αεροδρόμιο του Ντένβερ, ούτε η Διοίκηση Αεράμυνας της Βόρειας Αμερικής (NORAD) κατέγραψαν στα ραντάρ τους το άγνωστο αντικείμενο, που ειδικοί σε θέματα αεροπορίας απέκλεισαν να είναι πουλί, αεροπλάνο, ελικόπτερο ή κάτι που τέλος πάντων γνωρίζουμε…
Βρισκόμαστε, όπως όλα δείχνουν, στο κατώφλι αποκαλύψεων που μπορεί να αλλάξουν όλα όσα γνωρίζαμε για την ιστορία του πλανήτη Γη. Τι άλλαξε και από την «εποχή της συγκάλυψης» περνάμε στην «εποχή της αλήθειας»; Τίποτε περισσότερο από αυτό που συμβαίνει σε παγκόσμια κλίμακα: την ολοένα και αυξανόμενη, την ολοένα και πιο απροκάλυπτη παρουσία UFO σε όλο τον πλανήτη, που δείχνουν μια σαφή πρόθεση προσέγγισης!
Με ποιο τρόπο; Αυτό θα το δούμε όταν έρθει η ώρα… Ωστόσο, η NASA φαίνεται πως θέλει να προετοιμάσει την ανθρωπότητα για μια ενδεχόμενη «στενή επαφή τέταρτου τύπου».
ΠΗΓΗΜπορεί να αλλάξουν όλα όσα γνωρίζαμε για την ιστορία του πλανήτη Γη;

Μείωση του πληθυσμού: Το Βρετανικό Ε.Σ.Υ. προωθεί την ευθανασία στους ηλικιωμένους ακολουθώντας τα πρότυπα του Obama Care


Μείωση του πληθυσμού: Το Βρετανικό Ε.Σ.Υ. προωθεί την ευθανασία στους ηλικιωμένους ακολουθώντας τα πρότυπα του Obama Care

(Η Εθνική Υπηρεσία Υγείας ( NHS ) είναι η κοινή ονομασία των τριών από τα τέσσερα δημόσια συστήματα υγειονομικής περίθαλψης στο Ηνωμένο Βασίλειο)
Το 2010, τα Ηνωμένα Έθνη δημοσίευσαν ένα σχέδιο στο οποίο η παγκόσμια ελίτ ανακοίνωσε τις προθέσεις τους για τη σταδιακή κατάργηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη ως μέσο για την επίτευξη παγκόσμιας διακυβέρνησης υπέρ του θέματος του υπερπληθυσμού ως ένα μέσο για να καταστρέψουν, να εξαθλιώσουν και να υποδουλώσουν τις μεσαίες τάξεις σε όλα τα έθνη αυτού του πλανήτη. Ο απώτερος στόχος της παγκοσμιοποίησης είναι η δραματική μείωση του πληθυσμού.
Στο παρελθόν είχε διαρρεύσει ενα έγγραφο των Ηνωμένων Εθνών που καθιστά σαφές ότι ο διεθνής οργανισμός βρίσκεται στη διαδικασία υιοθέτησης μιας νέας στρατηγικής δημοσίων σχέσεων στην οποία θα προπαγανδίζουν το κοινό να αποδεχθούν το γεγονός ότι ένας επιβαρυνμένος πλανήτης οδηγεί στην καταστροφή του περιβάλλοντος και την οικονομική καταστροφή.
Στη συνέχεια, ο λαός, (τα πρόβατα) αναμφισβήτητα θα αποδεχτούν τη φιλοσοφία μείωσης του πληθυσμού όπως αυτή εκδηλώνεται στο τέλος της ζωής τους, με τον αποκλεισμό θεραπείας που ορίζεται από την Εθνική Υπηρεσία Υγείας της Βρετανίας, η οποία επίσης χρησιμεύει ως πρότυπο για την αμερικανική έκδοση του Obamacare.
Κάποιος θα σκεφτόταν ότι οι παγκοσμιοποιητές είναι εκστασιασμένοι με τη δολοφονία πάνω από 50 εκατομμύρια έμβρυα τα τελευταία 40 χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Φαίνεται να υπάρχει ένα προγραμματισμένο εργοστάσιο έκτρωσης σε κάθε γωνιά που προσπαθεί να αποβάλει κάθε μωρό που μπορεί να φτάσει στα χέρια τους, αλλά το πλήθος της ευγονικής στα Ηνωμένα Έθνη δεν είναι αρκετά ικανοποιημένοι. Θέλουν ακόμα περισσότερο το θάνατο και την καταστροφή, δεδομένου ότι απαιτούν μια ακόμη μεγαλύτερη μείωση του πληθυσμού από την αύξηση του αριθμού των τμημάτων του πληθυσμού μας.
Οι παγκοσμιοποιητές έχουν επεκτείνει τα προγράμματα μείωσης πληθυσμού με την κραυγαλέα πράξη γενοκτονίας για τους ηλικιωμένους στη Βρετανία ως μια βήτα δοκιμή στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον πλανήτη σε επίπεδο εφαρμογής την ευθανασία των ηλικιωμένων σε κάθε εθνικό σοσιαλιστικό υγειονομικό σύστημα στον πλανήτη. Πρόκειται για μια σύγχρονη εκδοχή της ταινίας του 1976, Run Logan στο οποίο οι αρχές, στο έτος 2274, ελέγχουν τον πληθυσμό σκοτώνοντας όποιον φτάνει την ώριμη ηλικία των 30.
Υπάρχουν περίπου 450.000 θάνατοι στη Μεγάλη Βρετανία κάθε χρόνο από τους ανθρώπους που είναι στο νοσοκομείο ή κάτω από τη φροντίδα του NHS. Περίπου το 29% αυτού του αριθμού, ή περίπου 130.000, ήταν ασθενείς με ευθανασία υπό την επίβλεψη του Λίβερπουλ Care Pathway (LCP).

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΧΕΡ ΦΟΥΧΤΕΛΟΣ! ΕΝΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ