Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Πόσο κοστίζει η Ελλάδα;


Πόσο κοστίζει η Ελλάδα;

Λοιπόν, για να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους θέση τα 31,5 δισ. και βέβαια καλύτερα τα 44 δισ. ευρώ, που είναι να μας δώσουν μέχρι τέλος Γενάρη, τα χρειαζόμαστε άμεσα. Έστω και αν τα περισσότερα από αυτά θα πάνε στις τράπεζες που ...
ουσιαστικά έχουν καταρρεύσει. Τα χρειαζόμαστε για να παρατείνουμε τη ζωή της Ελλάδας, που περνάει και μέσα από τις τράπεζες. Άρα λοιπόν μη κάνουμε τους δύσκολους και μη μιζεριάζουμε με τις σοφίες τύπου Λαφαζάνη ή Μιχαλολιάκου ότι δεν πρέπει να υποκύψουμε τυφλά στους δανειστές μας που θα μας τα πάρουν τριπλά. Το ζήτημα είναι άλλο. Να τα πάρουμε τα 31,5 ή τα 41 δισ. ευρώ αλλά να μην ξεπουλήσουμε την πατρίδα μας, το μέλλον μας, τη ζωή τη δική μας και των παιδιών μας. Γιατί κάτι τέτοιο θα επιχειρήσουν να πετύχουν σήμερα στο Eurogroup τα διάφορα κοράκια και οι νεκροθάφτες των ονείρων μας Σόιμπλε και σία. Αυτή η δολοφονική απαίτηση από τη Ελλάδα να ελέγχουν από εδώ και πέρα τα πάντα στη χώρα μας οι διάφοροι Φούχτελ και Ράιχενμπαχ σημαίνει πολύ απλά ότι χάσαμε την πατρίδα για 31 ή 45 δισ. ευρώ. Ε όχι ρε διάολε. Δεν έχει τιμή αυτή η χώρα. Και κυρίως δεν έχει τιμή η αξιοπρέπειά μας. Πέστε επιτέλους ένα «όχι» εκεί στις Βρυξέλλες, στους ληστές της ζωής μας. Και όλος ο λαός είναι με το μέρος σας.

Μέγας Αλέξανδρος : Το Μυστήριο, ο Μύθος, Ο Θρύλος.


Μέγας Αλέξανδρος : Το Μυστήριο, ο Μύθος, Ο Θρύλος.


Η μοναδική φυσιογνωμία του Αλέξανδρου, ηρωική, και αποφασισμένη ν' αφήσει το σημάδι της στον κόσμο, κατάφερε να ασκήσει τόσο βαθιά επιρροή στα μέρη από τα οποία πέρασε και στους λαούς τους οποίους κατέκτησε ώστε 2.300 χρόνια μετά ο θρύλος του παραμένει ζωντανός, ακέραιος ή ενσωματωμένος στις μυθιστορίες τους, ως ακραίο δείγμα θάρρους και σοφίας που ξεπερνάει τα ανθρώπινα και αγγίζει το θείο. Οι πάμπολλοι θρύλοι που ακολουθούν τον μόνο όντως Μεγάλο της Ιστορίας, ξεκινούν από τη γέννηση του.. Όσο πολλοί όμως είναι οι θρύλοι τόσα είναι και τα μυστήρια που επισκιάζουν τον Αλέξανδρο. Ερωτήματα όπως που πήγε η ανίατη ασθένεια που είχε όταν ήταν μικρός; πως πέθανε; Πως μπόρεσε ένας νεαρός άνδρας να κατακτήσει όλο τον τότε γνωστό κόσμο;

Ποια η θεϊκή αποστολή που είχε κατά πολλούς; την έφερε τελικά εις πέρας;

Πολλά από αυτά για κάποιους θα παραμείνουν ανεξήγητα, αν όμως κάποιος γνωρίζει τα γεγονότα πίσω απ την κουρτίνα τότε μπορείς να συνδέσει τα κομμάτια του πάζλ και να καταλάβει το τι συμβαίνει.

Η Αλήθεια λοιπόν είναι ότι ο Αλέξανδρος πράγματι δεν ήταν εκ του κόσμου τούτου. Ο Αλέξανδρος ήταν το πνεύμα αυτού που αργότερα έμελλε να γίνει ο Πολέμαρχος του Θεού. Το πνεύμα αυτό φυτεύτηκε μέσα του από την ηλικία των 6.Όταν αυτός μπήκε μέσα του η νόσος που είχε χάθηκε. Εδώ να σας παραθέσω το ένα απόσπασμα από το βιβλίο "Το χειρόγραφο της Βαβυλώνας" όπου ο ίδιος ο Αλέξανδρος σε χειρόγραφό του λίγο πριν το θάνατό του λέει:

..."Φοβάμαι.., πως γλίστρησε στην καρδιά μου αυτή η λέξη..Πως μπόρεσα να την πω... αλλά είμαι μόνος, και αυτό το χειρόγραφο δεν θα φτάσει ποτέ στα χέρια φίλου ή εχθρού..Θα αφήσω αυστηρή εντολή να το κάψουν για να μην σωθεί ούτε μια αράδα. Αν το κάψω είναι γιατί έχω ανάγκη να ακούσω την φωνή μου που μέχρι τώρα λίγες φορές την άκουσα..ίσως γιατί φοβόμουν..Αν διστάζω να ψελλίσω αυτή τη λέξη δεν διστάζω να την γράφω, αφού είναι μόνο για μένα. Αλίμονο αν το ξέραν οι στρατιές των εχθρών μου..που έτρεμαν και μόνο στο άκουσμα του ονόματός μου, ότι πολύ συχνά φτερούγισε η καρδιά μου από φόβο, Ότι λύγισαν τα πόδια μου και κοβόταν η ανάσα μου. Δεν φοβόμουν το θάνατο.. αυτό όχι πότε, ούτε τους εχθρούς, ΟΠΟΙΟΙ και αν ήταν αυτοί. Όπου και αν στεκόμουν αντιμέτωπος απέναντι τους στην θανάσιμη αναμέτρηση. Τον άλλον που κουβαλούσα μέσα μου φοβόμουν. Εκείνον τον ανεξερεύνητο άλλον που τον συνάντησα για πρώτη φορά στην Πέλλα όταν ήμουν 6 χρονών. Μου άρεσε να μην φοβάμαι και να με φοβούνται οι άλλοι., αλλά όταν το ξανασκέφτηκε καλύτερα ένιωσα τι σημαίνει πραγματικά φόβος.. Να κουβαλάς μέσα σου τον άλλον που δεν είσαι εσύ, που δεν θέλεις να είσαι εσύ, και αυτός να σημαδεύει με τη θέληση και τη δύναμη του τη ζωή και τα έργα σου. Αυτήν την αλήθεια δεν την προσέγγισε κανένας από τους γραφιάδες και τους ιστορικούς που ασχολήθηκαν μαζί μου. Οι καημένοι στάθηκαν μόνο στα εξωτερικά γεγονότα αυτά..που ιστόρησαν οι ιστορικοί..."

Αυτό το χειρόγραφο είναι ένα εκπληκτικό ντοκουμέντο το οποίο κατά σύμπτωσιν συμφωνεί απόλυτα με αυτά που λέει ο "γραφικός" κατά κάποιους Λιακόπουλος και συνεχίζουμε να λέμε και εμείς ως εξίσου "γραφικοί".

Ο Αλέξανδρος είχε όμως μία αποστολή που έπρεπε να φέρει εις πέρας. Μια θεϊκή αποστολή που επίσης δεν ήταν του κόσμου τούτου. Μια πολύ δύσκολη αποστολή για κάποιους..ο Αλέξανδρος όμως δεν ήταν κάποιος... Ήταν η μεγαλύτερη στρατηγική και πολεμική ιδιοφυΐα όλων των εποχών και όλων των κόσμων. Περί το 1.200 π.Χ κάποιες πύλες της Τάκλα Μακάν άνοιξαν και κάποιοι Νεφελίμ (αρκετές χιλιάδες) βγήκαν απ τα Τάρταρα. Τότε ήταν που το σύστημα επέλεξε τον Αλέξανδρο και στο σώμα του όπως είπαμε και πιο πριν φυτεύτηκε το Πνεύμα του "Ταξιδευτή". Αυτού που πολύ αργότερα έμελλε να γίνει ο Πολέμαρχος του Θεού.

Μετά τις νίκες εναντίων της Περσικής αυτοκρατορίας ο Αλέξανδρος με τον πιστό σε αυτόν στρατό του μπήκε στην έρημο "Εύκολα μπαίνεις αλλά δεν βγαίνεις" δηλαδή Τάκλα Μακάν. Εκεί έγιναν σφοδρές μάχες και σφαγές κατά των Νεφελίμ. Ισοπέδωσε την πόλη Αιγίς, κατέσκαψε τα τείχη της Ιαχής, και Τέλος νίκησε στην μάχη της Λευκής Πυραμίδας μετά το τέλος της οποίας Κατεδάφισε το ναό του Βάαλ του Πνευματικού Ηγέτη της Λευκής Αδελφότητας. Όταν κέρδισε και αυτή τη μάχη έκλεισε τους Άνομους Νεφελίμ στα Τάρταρα δια μέσω Χάλκινων πυλών. όπως φαίνεται και στο παρακάτω χειρόγραφο.


Ποια ήταν η σχέση του Μεγάλου Αλέξανδρου με τις πύλες;

Σύμφωνα με την προφητεία του Άγιου Ανδρέα, ο Μέγας Αλέξανδρος εξεστράτευσε στην Ανατολή με αποστολή να κλείσει τις “πύλες” που είχαν ανοίξει, με αποτέλεσμα αρκετοί από τα ρυπαρά έθνη να βγουν στην επιφάνεια. Η προφητεία μας μιλά επομένως για μία θεϊκή αποστολή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ακριβώς αυτό που λέγαμε και πιο πριν. Μόνον από αυτό καταλαβαίνουμε ότι δεν ήταν ούτε κίναιδος, ούτε παιδεραστής, ούτε διεστραμμένος, ούτε κατά συρροήν σφαγέας των λαών, αλλά κάτι πολύ παραπάνω από ένας υπηρέτης του Θεού.

Μας μιλά επίσης ο Άγιος Ανδρέας για “ρυπαρά έθνη, τα βδελυρότατα πάσης συχασίας και δυσωδίας και διασκορπισθήσονται εν ταις χώραις ταις υπ’ ουρανόν”. Τα ρυπαρά λοιπόν έθνη, δεν ζουν “υπ’ ουρανόν”; Ζουν τώρα δηλαδή υπόγεια; Γιατί τονίζει ο Άγιος Ανδρέας ότι θα διασκορπισθούν στις χώρες κάτω από τον ουρανό; Μετά όταν τα λέμε εμείς είμαστε οι γραφικοί που ακούμε τον "γραφικό" Λιακόπουλο.. Άρα και ο Άγιος Ανδρέας ήταν το ίδιο "γραφικός" με εμάς.. σωστά;

Ας επιστρέψουμε όμως σε αυτό που λέγαμε πιο πριν. Τότε λοιπόν μετά το κλείσιμο των Νεφελίμ στα Τάρταρα, όλοι νόμιζαν ότι θα γυρνούσαν πίσω να απολαύσουν πλέον τα πλούτη και τους θησαυρούς της Περσικής Αυτοκρατορίας. Ο Αλέξανδρος όμως είχε άλλα σχέδια..Ήθελε να περάσει τον Ατλαντικό και να πάει στην Αμερική. Κάτι τέτοιο όμως δεν προβλεπόταν στο σχέδιο του Θεού. Ο Αλέξανδρος όμως ήθελε να φτάσει εκεί με κάθε κόστος. Έτσι ετοιμάστηκε μαζί με το στράτευμά του να περάσει τον Βραχμαπούτρα. Την ώρα που πήγαν διασχίσουν τον ποταμό αυτά που περιγράφονται ως "πύρινες ιπτάμενες ασπίδες" από τους αρχαίους συγγραφείς εμφανίστηκαν απ το πουθενά και πέρναγαν πάνω απ το στράτευμα με πολύ μεγάλη ταχύτητα. Ήταν το σύστημα που απαγόρευε στον Αλέξανδρο να πάει παραπέρα, αφού επιστράτευσε ακόμα και την εξωπραγματική για τους ανθρώπους τεχνολογία για να τον κάνει να καταλάβει ότι πρέπει να σταματήσει. Οι στρατιώτες τρομοκρατήθηκαν αφού φοβήθηκαν πως οι οιωνοί δεν ήταν καλοί και οι θεοί τους προειδοποιούσαν να σταματήσουν εκεί.


Ο Αλέξανδρος τότε κατάλαβε ότι η αποστολή του δεν ήταν εκ του κόσμου τούτου και είχε είδη ολοκληρωθεί. Μετά ακολουθεί ο γυρισμός και αργότερα ο θάνατος του Μ. Αλεξάνδρου αφού όταν η αποστολή του τελείωσε το πνεύμα του ταξιδευτή τον εγκατέλειψε, επανήλθε η ασθένεια που είχε μικρός και πέθανε.

Στην Ερώτηση λοιπόν Ζεί ο Βασιλιάς Αλέξανδρος;

Η Απάντηση είναι απλή.

ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ

Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!

Πηγή: behindtheveilofdeception

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΟΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣEOE2Νοέμβριος 2012,
η Ελλάδα στο μάτι του κυκλώνα…
βυθίζεται ολοένα πιο πολύ στην ανασφάλεια, την ανέχεια, την μιζέρια!!!
Υπάρχουν εστίες που αντιστέκονται με Φως σπασμωδικά…
όμως ο ΕΟΕ είναι η αιχμή του δόρατος!!!Με ορίζοντα τις 21/12/2012, τρέχουμε με ταχύτητα φωτός, δουλεύοντας πυρετωδώς για να αλλάξουμε τα δεδομένα! Με πολλές νέες ιδέες, από μας για εσάς… Γιατί για εμάς και για όποιον συντάσσεται μαζί μας, ο ΕΟΕ είναι Ιδέα, πάνω από όλα, για μια άλλη Ελλάδα! Για τον Έλληνα και τον Άνθρωπο, θέτουμε τους εαυτούς μας στην υπηρεσία της Αλήθειας και της Ελευθερίας!!! Με κεντρικό άξονα τον Πολιτισμό και την Έρευνα, προχωρούμε σε αναδιοργάνωση του Οργανισμού και αναδιάρθρωση των λειτουργιών του. Συγκεκριμένα, όχι με λόγια αλλά με πράξεις, κάνουμε τα εξής βήματα:1) Ανακατασκευή της επίσημης ιστοσελίδας του Οργανισμού (eoellas.org), σε μια πιο σύγχρονη και λειτουργική βάση, καθώς και μεταφορά της σε δικό μας πάροχο.
2) Ανασύσταση ή λειτουργία νέων Τομέων όπως πχ: Τομέας Διαστήματος και Τεχνολογίας, Βιότοποι, Τομέας περιηγήσεων, Τομέας τεχνολογίας (MidenEna).
3) Νέος και πιο άμεσος τρόπος επικοινωνίας με τον κάθε Τομέα ξεχωριστά, μέσω διαδικτύου και μέσων κοινωνικής δικτύωσης (ιστολόγια, σελίδες Τομέων στο facebook).
4) Ολοκλήρωση του Παρατηρητηρίου ΕΟΕ στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης, του πρώτου και μοναδικού, ερασιτεχνικού, σύγχρονου παρατηρητηρίου και σταθμού συλλογής μετεωρολογικών δεδομένων στην Ελλάδα.
5) Ολοκλήρωση κατασκευής νέων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων του Οργανισμού (νέο στούντιο για το web radio καθώς και για τις οπτικοακουστικές παραγωγές των Τομέων web tv και video του ΕΟΕ).

6) Ανανέωση των προγραμμάτων web radio και web tv.
7) Ολοκλήρωση του πολυαναμενόμενου τρίτου μέρους του επικού ντοκυμαντέρ του ΕΟΕ για το 2012, «21/12/2012 – ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ».
8) Κυκλοφορία του ανανεωμένου περιοδικού «ΝΕΜΕΣΙΣ» του ΕΟΕ και τέλος,
9) Διοργάνωση του Πρώτου Διαδικτυακού Μαραθωνίου ΕΟΕ, στις 20/12/2012 και ώρα 20:30. Η eoellas web tv θα διεξαγάγει έναν 4ώρο διαδικτυακό μαραθώνιο, στον οποίο θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε όλη την ιστορία των 4 χρόνων από την αρχή, την Πέμπτη 20/12 και ώρα 20:30. Η προβολή θα ξεκινήσει με το «21/12/2012 – Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ», θα συνεχίσει με το «21/12/2012 – ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ;» και θα τελειώσει με το τρίτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας «21/12/2012 – ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ» (η προβολή του θα αρχίσει στις 23:00 και θα τελειώσει μετά τις 00:00 21/12/2012). To ταξίδι τελειώνει… τελείωσέ το μαζί μας!Ο ΕΟΕ, ως πηγή έμπνευσης και δημιουργίας, είναι παρόν. Είμαστε δίπλα σου! Είμαστε μαζί! Δεν είσαι μόνος. Όποιος διψάει για την αλλαγή, όποιος επιθυμεί να ανακαλύψει και να εξελιχθεί ως άνθρωπος, όποιος επιθυμεί να βρει ουσία μέσα στον ανούσιο τρόπο της «σύγχρονης» ζωής, ξέρει ότι είναι σύντροφός μας πραγματικός. Εάν θέλεις να μας γνωρίσεις, εάν θέλεις να γίνεις ζωντανό κομμάτι μιας Ιδέας, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στα τηλέφωνα του Οργανισμού: 6940827501 και 2313022040 (απογευματινές ώρες). Τίποτα δεν έχει τελειώσει…Δεν σταματάμε πουθενά!
Έπεται και συνέχεια…
Υ.Γ. Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για την μέχρι τώρα στήριξη και συμπαράστασή σας. Να είστε όλοι καλά!
Υ.Γ 2. Και όλα αυτά, μονάχα με τις δικές μας δυνάμεις, με συνδρομές των μελών μας καθώς και με την δική σας οικονομική στήριξη, μέσω δωρεών. Χωρίς “περίεργους χορηγούς” και δίχως εμπορικές διαφημίσεις!

Είμαστε όλοι υπό παρακολούθηση

Είμαστε όλοι υπό παρακολούθηση
Γερμανική εταιρεία θα μας «φακελώσει»
Ένα ακόμη βήμα για να γίνουμε γερμανική αποικία χάνοντας οποιαδήποτεπροσωπικά δεδομένα, γίνεται με το «φακέλωμα» όλων μας από την αθώα φαινομενικά «κάρτα του πολίτη».
Ο «Μεγάλος αδελφός», όπως τον οραματίστηκε ο Όργουελ εγκαθίσταται πλέον στην Ελλάδα ώστε κάθε Έλληνας πολίτης να είναι εκτεθειμένος σε τράπεζες, αστυνομία, εφορίες ή ακόμη και ιδιώτες μέσω των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων που θα αντικαταστήσουν τα παλιά δελτία ταυτότητας.
Και γύρω από τον Έλληνα «Big Brother» έχει στηθεί ήδη ένας τρελός χορός εκατομμυρίων ευρώ με πρωταγωνιστές μία ιαπωνική εταιρεία και το γερμανικό εθνικό τυπογραφείο, που με τη βοήθεια των γνωστών-αγνώστων Ελλήνων μεσαζόντων συγκρούονται μεταξύ τους για το ποιος θα πάρει τη δουλειά γιατί «τα λεφτά είναι πολλά, Άρη μου». Και βέβαια, ήδη έχουν πάρει κεφάλι στη σύγκρουση οι Γερμανοί...
Η κάρτα του πολίτη, δηλαδή οι νέου τύπου ηλεκτρονικές ταυτότητες αποτελούν το ψηφιακό αποτύπωμα του κάθε Έλληνα. Πέρα από τα βασικά στοιχεία του κάθε πολίτη που θα υπάρχουν σ' αυτή τη νέα ταυτότητα (ημερομηνία γέννησης, πατρώνυμο, χρώμα οφθαλμών κλπ) θα εμπεριέχονται και στοιχεία όπως ο ΑΜΚΑ, ο ΑΦΜ, ο Αριθμός Δημοτολογίου και πολλά άλλα στοιχεία που παραβιάζουν τα ατομικά δεδομένα του κάθε πολίτη.
Πληροφορίες κάνουν λόγο και για ενσωμάτωση ενός τσιπ μνήμης χωρίς επαφή, που σημαίνει ότι θα διαβάζεται χωρίς να εισάγεται σε κάποια συσκευή. Το τσιπάκι χωρίς επαφή θα είναι εξατομικευμένο εκ των προτέρων και θα ενσωματώνεται στο σώμα της κάρτας κατά τη διαδικασία παραγωγής της.
Σε πρώτη φάση τη δουλειά επρόκειτο να πάρει η ιαπωνική εταιρεία Toppan Printing Co Ltdκαι μάλιστα είχε συνάψει μια πρώτη συμφωνία με την κυβέρνηση της ΝΔ το Δεκέμβρη του 2005 αλλά στο παιχνίδι μόλις έγινε γνωστό το γεγονός αυτό μπήκε ο ιδιωτικός γερμανικός κολοσσός Gieseke und Devrient και από την άλλη η κρατικοποιημένη πλέον Bundesdruckerei.
Κι εκεί αρχίζει το μεγάλο παιχνίδι αφενός για το «φακέλωμα» όλων μας και αφετέρου για το ποιοι θα πάρουν τα λεφτά αυτού του «φακελώματος». Αλλά και τα προνόμιά του.
Του Κώστα Χαρδαβέλλα

Περίεργο σχήμα εμφανίστηκε στον ουρανό της Ρωσίας


Περίεργο σχήμα εμφανίστηκε στον ουρανό της Ρωσίας

Αυτό το περίεργο σχήμα εμφανίστηκε στον ουρανό της Ρωσίας στις 19 Νοεμβρίου του 2012.

πηγή

Απίστευτο βίντεο με τεράστιο UFO στην Βραζιλία


Απίστευτο βίντεο με τεράστιο UFO στην Βραζιλία

Ένα απίστευτο βίντεο το οποίο δείχνει πεντακάθαρα δύο UFO, το ένα τεραστίων διαστάσεων, ανέβηκε λίγες ημέρες πριν στο διαδίκτυο και κάνει τον γύρω του κόσμου.
 Το βίντεο μαγνητοσκοπήθηκε από ένα οδηγό αυτοκινήτου τυχαία.


ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ: Απίστευτο βίντεο με τεράστιο UFO στην Βραζιλία ΠΗΓΗ