Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Οι Ανθρώπινοι Κλώνοι είναι Πραγματικοί λέει το περιοδικό TIME


Οι Ανθρώπινοι Κλώνοι είναι Πραγματικοί λέει το περιοδικό TIME
Στις 15 Φεβρουαρίου του 2013 ένας αστεροειδής πρόκειται να περάσει σε απόσταση αναπνοής από τη Γη, μια απόσταση που για τα αστρονομικά δεδομένα θεωρείται πρακτικά "μηδενική". Πρόκειται για τον αστεροειδή 2012 DA14 ο οποίος ήρθε "από το πουθενά" καθώς ανακαλύφθηκε μόλις στις αρχές του 2012 και πιο συγκεκριμένα στις 23 Φεβρουαρίου από το αστεροσκοπείο του OAM Observatory, στην La Sagra της Ισπανίας.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστρονόμων ο 2012 DA14 πρόκειται να περάσει από τη Γη σε απόσταση 34.596 χλμ. μέσα δηλαδή από την τρoχιά της Σελήνης 0,09 LD (Lunar Distances) ακόμη και μέσα από τοις τροχιές των γεωσύγχρονων δορυφόρωνGPS και των κατασκοπευτικών που επιχειρούν από την συγκεκριμένη απόσταση!
Το μέγεθός του αρχικά είχε εκτιμηθεί στα 45 μέτρα στη συνέχεια όμως αυτό αναθεωρήθηκε προς τα πάνω στα 57 μέτρα, έχοντας μάζα περίπου 140.000+ μετρικών τόνων.
Αρχικά και με την ανακάλυψη του συγκεκριμένου αστεροειδή υπήρξε μια ανησυχία για πιθανή σύγκρουσή του με τη Γη, το Μάιο του 2012, όταν και διευκρινίστηκε με ακρίβεια η τροχιά του η πιθανότητα αυτή αποκλείστηκε αφήνοντας ένα «παράθυρο» μόνο για το 2020 όπου και θα ξαναπεράσει κοντά από τον πλανήτη μας αλλά και αυτή η πιθανότητα στη συνέχεια θεωρήθηκε μηδαμινή.
Πάντως η κατάσταση της τροχιάς του κατά το πόσο σίγουροι είναι οι επιστήμονες για αυτή και πόσο όχι, ανέρχεται στο 4 με το 0 να αντιπροσωπεύει την πολύ καλή πρόβλεψη και το 9 την χειρότερη δυνατή.
Πάντως εάν το σώμα αυτό έπεφτε στη Γη θα προκαλούσε έκκληση ενέργειας ίση με 2,4 μεγατόνους ΤΝΤ – με την έκρηξη στην Tunguska της Ρωσίας να εκτιμάται στους 3 με 20 μεγατόνους ικανή να εξαφανίσει μια ολόκληρη πόλη από προσώπου γης. Βέβαια ακόμη και αν κτυπούσε τη Γη θα ήταν πιο πιθανό να πέσει σε θάλασσα –καθώς το 70% του πλανήτη μας καλύπτεται από ωκεανούς- αλλά ακόμη και αυτή προοπτική θα φάνταζε και θα ήταν τρομακτική. Το πλέον ανησυχητικό είναι ότι ανακαλύφθηκε πολύ αργά.
Τέτοια περιστατικά με αστεροειδείς να περνούν κοντά στη Γη συμβαίνουν σχετικά σπάνια. Το Φεβρουάριο ένας με διάμετρο 45 μέτρων πέρασε τόσο κοντά που η απόστασή του από τη Γη ήταν μικρότερη και από τους τηλεοπτικούς δορυφόρους. Τον περασμένο Νοέμβριο ένας άλλος με διάμετρο 360 μέτρα μπήκε ανάμεσα στη Γη και το φεγγάρι.
Το θέμα βέβαια και το ερώτημα σε αυτή την περίπτωση είναι τις θα γινόταν στην περίπτωση που ο αστεροειδής αυτός θα χτυπούσε τη Γη. Θα υπήρχε αρκετός χρόνος για να ετοιμαστεί κάποια αποστολή προς αναχαίτιση’ του; Ασφαλώς και όχι. Άρα τι θα μπορούσε να διασφαλίσει τη Γη από ένα μελλοντικό κακόβουλο αστεροειδή ο οποίος θα είχε τροχιά σύγκρουσης και θα εμφανιζόταν πραγματικά την τελευταία στιγμή;
Μόνο ένα πρόγραμμα μιας διαστημικής πλατφόρμας η οποία θα βρίσκεται μόνιμα στο διάστημα σε τροχιά έτοιμη να αναχαιτίσει τον εισβολέα έγκαιρα και όχι κατόπιν εορτής.
Απεικόνιση όπου διακρίνεται με τη μπλε γραμμή η τροχιά του 2012DA14, πάρα πολύ μέσα από την τροχιά της Σελήνης αλλά και αυτής των γεωσύγχρονων δορυφόρων (πράσινη γραμμή)

Θα πούμε το νερό νεράκι αλλά θα...αναπνέουμε


Θα πούμε το νερό νεράκι αλλά θα...αναπνέουμε

Παραχωρούνται ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΡΑ (πήγες, ποτάμια, λίμνες) από τις Περιφέρειες στην ΕΥΔΑΠ, η οποία με τη σειρά τα ΠΟΥΛΑΕΙ σε ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, που πλέον θα έχουν τοαπόλυτο μονοπώλιο, με ότι αυτό σημαίνει:
Με την παρούσα ΚΥΑ, προχωράει ένα βήμα περισσότερο, ο έλεγχος του νερού. Το κράτος, θεωρεί το νερό δικό του αγαθό. Η δικαιολογία είναι πως ‘πρέπει να προστατευθεί το περιβάλλον και η δημόσια υγεία’. Η πραγματικότητα είναι πως θέλουν να ελέγχουν το πόσοι και ποιοι από μας, θα έχουν νερό (άρα θα μπορούν να ζουν).
Αν πάμε στην αίτηση- δήλωση που προτείνει η ΚΥΑ, βλέπουμε πως στην προέλευση του νερού, αναφέρεται ‘μεταβατικά ύδατα, παράκτια ύδατα, άλλο’. Το νερό της βροχής, άνετα μπορεί να θεωρηθεί ότι ‘μεταβαίνει’ από τις ψηλότερες στις χαμηλότερες περιοχές. Αν λοιπόν φτιάξουμε μια δεξαμενή και το μαζεύουμε, θα πρέπει να το δηλώσουμε και να πάρουμε άδεια χρήσης, αφού ανήκει στα ‘μεταβατικά’.
Τροποποίηση της αριθ. οικ. 150559/10.6.2011 απόφασης (ΦΕΚ Β’ 1440/16.6.2011) 1.
Η παρ. 1 του άρθρου 2, όπως αντικαταστάθηκε με την αριθ. 160143/8.12.2011 απόφαση (ΦΕΚ Β’ 2834/15.12.2011), αντικαθίσταται ως εξής:
"1. Όσοι θεμελιώνουν δικαίωμα χρήσης νερού σύμφωνα με το άρθρο 1 της παρούσας, υποχρεούνται να ζητήσουν την έκδοση άδειας χρήσης νερού για υφιστάμενα δικαιώματα χρήσης νερού, σύμφωνα με τις διαδικασίες της παρούσας, μέχρι 17 Δεκεμβρίου 2012".
Έτσι καταγράφονται πηγάδια, στέρνες και αφού γίνει -πολύ σύντομα-, θα ζητήσουν τον πλήρη έλεγχο.
Πρόκειται για το πρώτο βήμα, για τον έλεγχο του υδατικού δυναμικού από την τρόικα που περνάει εντέχνως με την πρόφαση της ορθολογικής διαχείρισης του υδάτινου δυναμικού και της δημόσιας υγείας. Στόχος είναι η καταγραφή όλων των ιδιωτικών και δημόσιων πηγών προκειμένου να ενταχθούν στα διαχειριστικά σχέδια που εκπονούνται σε επίπεδο περιφερειών, με σκοπό να πουληθούν τα νερά σε ιδιώτες που στη συνέχεια θα μεταπωλούν το νερό στους αγρότες.
Δηλαδή το αγαθό που η γη προσφέρει στους αγρότες, μέσα στα ίδια τους τα χωράφια, θα πληρώνουν για να το χρησιμοποιούν.
Στις ΗΠΑ, όπου έχουν αγοράσει εταιρείες τα νερά έχουν επιβάλλει νόμους με τους οποίους ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΒΡΟΧΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΒΑΡΕΙΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ.
Για όσους δεν έχουν καταλάβει τι πραγματικά θα συμβεί δείτε τι συμβαίνει στην Αμερική όταν κάποιος έχει τη "φαεινή" ιδέα να χρησιμοποιήσει το βρόχινο νερό που του χαρίζει απλόχερα ο Πανάγαθος Θεός.
http://www.apocalypsejohn.com/2012/11/nero.html

Οι Ανθρώπινοι Κλώνοι είναι Πραγματικοί λέει το περιοδικό TIME





Ξέρετε βέβαια το ότι φτάνει στην δημοσιότητα είναι δεκαετίες παλιό στην πραγματικότητα. Δείτε τους celebrities και τους πολιτικούς που εμφανίζονται ξαφνικά 20 χρόνια νεώτεροι.
Εσείς βέβαια τους ψηφίζεται να σας «σώσουν» ! Πόση βλακεία υπάρχει στο ανθρώπινο είδος επιτέλους; «H βλακεία οδηγεί στην κακία και η κακία οδηγεί στην βλακεία.» και «Δοκίμιο Περί Ανθρώπινης Βλακείας του CIPOLLA CARLO»
Δείτε τα εξώφυλλα του περιοδικού Time στις 8 Νοεμβρίου 1993 και στις 19 Φεβρουαρίου 2001 τόμος 157 τεύχος 7 και βγάλτε συμπεράσματα., αν μπορείτε !

Εάν υποθέσουμε ότι κάποιος ήθελε να ΣΑΣ αντικαταστήσει, ούτε καν θα το ξέρατε γιατί με τις μνήμες σας υπάρχει δυνατότητα download! Μήπως έχουμε περάσει στην φάση της χονδρικής πωλήσεως αυτών των υπηρεσιών; Που οδηγούμαστε; μα στην «Η Γκρίζα Φυλή … Ένα Φανταστικό Σενάριο»
Περαστικά σας όσοι ετοιμάζεστε να σας σώσουν !!! Οι γνωστοί …
Ολόκληρη η δημιουργία, είναι βασισμένη στα έμψυχα όντα, χωρίς την δυναμική της ψυχής δεν νοείται ύπαρξη δημιουργίας. Δίνουμε επομένως προσοχή και περιγράφουμε τα άψυχα όντα, στην προσπάθεια μας να προστατέψουμε τα έμψυχα όντα από την ολέθρια και καταστροφική επιρροή τους. Επιγραμματικά μπορούμε να πούμε πως αντεστραμμένα τα χαρακτηριστικά των ΟΠ είναι τα χαρακτηριστικά των Έμψυχων ανθρώπων αν και οφείλουμε να τα δούμε αναλυτικά και αυτό κάνουμε.
Ο Cleckley περιγράφει τον ‘’Επιτυχημένο Ψυχοπαθή’’ στο βιβλίο του «the mask of sanity” δίνοντας κάποια χαρακτηριστικά του.
Ο παρατηρητής έρχεται αντιμέτωπος με μια πειστική μάσκα λογικής.
Δεν είναι όλα τα εξωτερικά χαρακτηριστικά αυτής της μάσκας άθικτα.
Δεν μπορεί εύκολα, να διαπεραστεί από ερωτήσεις που κατευθύνονται προς τα βαθύτερα επίπεδα της προσωπικότητας.
Ο εξεταστής, ποτέ δεν πετυχαίνει να στοχεύσει το χάος, που εμφανίζεται κατά την αναζήτηση, κάτω από την εξωτερική επιφάνεια, ενός Επιτυχημένου Ψυχοπαθή.
Οι λογικές διεργασίες, διατηρούν την φυσιολογική πλευρά τους, κάτω από ψυχιατρικές έρευνες και τεχνικές δοκιμές, που έχουν σκοπό ν’ αποκαλύψουν στοιχεία διαταραχής.
Οι εξετάσεις αποκαλύπτουν, όχι απλώς μια συνηθισμένη δισδιάστατη μάσκα, αλλά αυτό που φαίνεται να είναι μια σταθερή και ουσιαστική διαρθρωτική εικόνα μια υγιούς και ορθολογικής προσωπικότητας.
Θα μπορούσε τότε να θεωρηθεί, με την πλήρη κυριολεκτική έννοια του όρου, ως παράδειγμα του τι εννοούσε ο Trélat όταν προσδιόριζε τον εκφραστικό όρο, la folie lucide (Διαυγή Τρέλα). Επιπλέον, αυτή η δομή της προσωπικότητας σε όλες τις θεωρητικές καταστάσεις λειτουργεί κατά τρόπο φαινομενικά πανομοιότυπο με αυτό της κανονικής, υγιούς λειτουργίας. Οι λογικές διεργασίες σκέψης μπορούν να ειδωθούν σε πλήρη λειτουργία, ασχέτως το πόσο έχουν ενισχυθεί ή αντιμετωπίζονται υπό πειραματικές συνθήκες.
Ο Cleckley περιγράφει ένα άτομο που «…είναι σε θέση να μιμηθεί την ανθρώπινη προσωπικότητα, αλλά που αφήνει την εντύπωση ότι ‘κάτι δεν πάει καλά εκεί’. Έχει μια δομή προσωπικότητας που λειτουργεί κατά τρόπο φαινομενικά πανομοιότυπο με αυτό της κανονικής, υγιούς λειτουργίας, αλλά ακόμα και όταν όλα έχουν ειπωθεί και γίνει, έχουμε να κάνουμε εδώ, όχι με ένα ολοκληρωμένο άνθρωπο σε όλα, αλλά με κάτι που υποδηλώνει μια ευέλικτη κατασκευαστικά ανακλαστική μηχανή που μπορεί να μιμηθεί την ανθρώπινη προσωπικότητα τέλεια και αυτό κάνει, μέχρι το σημείο πού, κανείς που τον εξετάζει σε κλινικό περιβάλλον δεν μπορεί να διατυπώσει με επιστημονική ή αντικειμενική ορολογία γιατί, ή πώς, δεν είναι πραγματική προσωπικότητα.»
Όσοι από εσάς έχουν δει την ταινία “Ο άνθρωπος που δεν ήταν εκεί” από τους Coen Brothers και με πρωταγωνιστή τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον, θα αναγνωρίσουν αυτήν την περιγραφή. Επίσης την ταινία με την Τζούλια Ρόμπερτς «Νύχτες με τον εχθρό μου», ή την ταινία με την Τζένιφερ Λόπεζ «Αρκετά», ή την ταινία με τον Σάμιουελ Τζάκσον «Η Παρακολούθηση» δες τις, και πολλές ακόμη ταινίες που σε αφθονία προσφέρει το Χόλυγουντ.
Το ζητούμενο είναι να μπορείς να διακρίνεις τα ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ γνωρίσματα και τα χαρακτηριστικά ενός Επιτυχημένου Ψυχοπαθή, αλλά και το πόσο εύκολα οι έμψυχοι άνθρωποι του περιβάλλοντος τους τα αγνοούν, τα απορρίπτουν και φυσικά το πληρώνουν. Στις ταινίες όπως και στα παραμύθια πάντα νικάει το καλό, αλλά στην ζωή συνήθως, δεν συμβαίνει αυτό. Χρειάζεται αυξημένη προσοχή.
Επιπλέον, πρέπει να θυμόμαστε ότι Cleckley ασχολείται με κλινικές περιπτώσεις, δηλαδή τους ψυχοπαθείς που έχουν πιαστεί, οι οποίοι έχουν μια δυσλειτουργία προγράμματος !!!, αλλιώς δεν θα ήταν στο γραφείο του, θα βρίσκονταν έξω, στο πεδίο δράσης τους. Αυτοί οι άνθρωποι, ακόμη και με μεγάλες δυσλειτουργίες, μπορούν να περάσουν σχεδόν ανεπαίσθητα ανάμεσά μας, όπου όλα τα χαρακτηριστικά είναι εκεί, Ολοφάνερα.
Ο Παρατηρητής του ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΥ, διαπιστώνει λεκτικές ικανότητες και εκφράσεις προσώπου, ήχους φωνής, καθώς και όλα τα άλλα σημάδια που έχουμε φτάσει να θεωρούμε ότι υποδεικνύουν, λογική, πεποιθήσεις και συναισθήματα της κανονικής ζωής που βιώνουν όπως την ξέρουμε εμείς και όπως υποθέτουμε λανθασμένα, ότι είναι ίδια και στους επιτυχημένους ψυχοπαθείς.
Όλες οι εκτιμήσεις των αξιών και των συναισθηματικών εκτιμήσεων είναι λογικές και κατάλληλες όταν ο ψυχοπαθής δοκιμάζεται σε λεκτικές εξετάσεις. Μόνο με πολύ αργούς ρυθμούς και με πολύπλοκες εκτιμήσεις, που βασίζονται σε πολυπληθείς μικρές εντυπώσεις, η ανακάλυψη έρχεται σε εμάς, ότι, παρά τις άθικτες ορθολογικά διαδικασίες, αυτές οι φυσιολογικές συναισθηματικές εκδηλώσεις, καθώς και η πιστή εφαρμογή τους προς όλες τις κατευθύνσεις, μας υποδεικνύει ότι εδώ, δεν έχουμε να κάνουμε με έναν ολοκληρωμένο άνθρωπο σε όλα, αλλά με κάτι, που υποδηλώνει μια επιδέξια κατασκευασμένη ανακλαστική μηχανή, που μπορεί να μιμηθεί την ανθρώπινη προσωπικότητα τέλεια.Τον Επιτυχημένο Ψυχοπαθή.

ΕΛΕΥΣΙΣ 1 - Planet-X (Γοργόνειο)


ΕΛΕΥΣΙΣ 1 - Planet-X (Γοργόνειο)

Κοιτάξτε Δυτικά στις 20.30-23.00 θα το δείτε και με γυμνό μάτι! (τον χειμώνα ή ώρα αντολής του αντικειμένου είναι 05.00-05.30. Η ΝΑΣΑ λέει οτι είναι ο πλανήτης Αφροδίτη. Οι youtubers-παρατηρητές την διαψεύδουν.
Ο Χάλκινος πλανητίσκος της Αθηνάς όλο και πλησιάζει... Η Παρατήρηση έγινε 6-6-2010. Υποπτεύομαι... οι αρχαίοι Αθηναίοι έβλεπαν πριν 5.000 χρόνια το ίδιο θέαμα πάνω από την Ελευσίνα (Δυτικά της Αθήνας) - και της έδωσαν αυτό το όνομα (Έλευσις=ΕΡΧΟΜΟΣ)
EΣΣΕΤΑΙ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΗΜΑΡ
ΠΗΓΗ

Η Κύπρος βγήκε στο σφυρί...


Η Κύπρος βγήκε στο σφυρί...


Ίσως γλιτώσει το Μνημόνιο έως τις εκλογές η Κύπρος

Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ

Αντιφατικά μηνύματα στέλνει εσκεμμένα ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας γύρω από την πρόοδο των διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης της Λευκωσίας με την ΕΕ, το ΔΝΤ και την ΕΚΤ για την υπαγωγή της χώρας σε καθεστώς Μνημονίου, προκειμένου να χορηγηθούν στην Κύπρο χρήματα για να διασώσει το τραπεζικό της σύστημα που έχει υπερεπεκταθεί. Με δεδομένο ότι σε τρεις μήνες, τον Φεβρουάριο, θα γίνουν στην Κύπρο προεδρικές εκλογές, στις οποίες μάλιστα δεν θα εμφανιστεί εκ νέου ως υποψήφιος ο Δ. Χριστόφιας, έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι ο απερχόμενος πρόεδρος δεν έχει πρόθεση να χρεωθεί προσωπικά την υπογραφή Μνημονίου.

Κάτι τέτοιο θα κατέστρεφε οριστικά και αμετάκλητα την πολιτική υστεροφημία του και θα συνιστούσε αιώνια καταισχύνη για το ΑΚΕΛ και την κυπριακή Αριστερά, απειλώντας τη με πολιτική περιθωριοποίηση ή και διάλυση. Με δεδομένο μάλιστα ότι όλες ανεξαιρέτως οι δημοσκοπήσεις δίνουν ως βέβαιο νικητή των προεδρικών εκλογών του Φεβρουαρίου τον ηγέτη της κυπριακής Δεξιάς Νίκο Αναστασιάδη του ΔΗΣΥ, το να χρέωνε ο Δ. Χριστόφιας στην κυπριακή Αριστερά την υπογραφή του Μνημονίου δεν θα ήταν απλώς πολιτικό έγκλημα, αλλά και θα προκαλούσε βαρύτατες υποψίες για το πρόσωπο του Κύπριου προέδρου. Πολύ λογικότερο είναι να χρονοτριβήσει ο Δ. Χριστόφιας και να αφήσει τον νικητή των προεδρικών εκλογών να χρεωθεί το βαρύτατο πολιτικό κόστος της ολέθριας για την Κυπριακή Δημοκρατία υπαγωγής της υπό καθεστώς Μνημονίου.

Με την ανατολίτικη και επαρχιώτικη αντίληψη που κυριαρχεί στην Κύπρο, το οικονομικό και πολιτικό κατεστημένο του νησιού έχει την αφελή εντύπωση ότι θα κάνει... πλιάτσικο στα δισεκατομμύρια που θα δώσουν η ΕΕ και το ΔΝΤ! Πολλοί στην Κύπρο νομίζουν ότι θα έχουν ακόμη μια ευκαιρία να... πλουτίσουν (!) με τα λεφτά της τρόικας, όπως έκαναν τη δεκαετία του 1970 με τα αραβικά κεφάλαια ή τη δεκαετία του 1990 με τα κλεμμένα δισεκατομμύρια που έφεραν στο νησί για να τα ξεπλύνουν οι απατεώνες που λεηλάτησαν τον δημόσιο πλούτο των κρατών του τέως «υπαρκτού σοσιαλισμού» μετά την κατάρρευση του συστήματος το 1989 έως το 1991. Οταν οι Κύπριοι θα αντιληφθούν ότι θα ζήσουν μέρες χειρότερες από εκείνες της αγγλικής αποικιοκρατίας, θα είναι πια πολύ αργά για να διορθώσουν το σφάλμα τους.

Δεν είναι μόνο ότι υπό καθεστώς Μνημονίου το τεράστιο τμήμα του πληθυσμού θα φτωχύνει κατά τρόπο που ούτε καν μπορεί να το διανοηθεί. Δεν είναι μόνο ότι η τρόικα θα βάλει στο χέρι όλα τα έσοδα, όποτε αυτά υπάρξουν, από την αξιοποίηση εκ μέρους των Ισραηλινών και άλλων ξένων των κοιτασμάτων φυσικού αερίου που έχουν εντοπιστεί στην αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) της Κυπριακής Δημοκρατίας, στη θάλασσα ανατολικά, νοτιοανατολικά του νησιού. Το σοβαρότερο από όλα είναι ότι μια Κύπρος σε καθεστώς οικονομικής και πολιτικής υποτέλειας που συνεπιφέρει το Μνημόνιο προοιωνίζεται τα χειρότερα για το μέλλον του κυπριακού κράτους. Ιδίως αν συνδυαστεί το γεγονός της ξένης επικυριαρχίας με το ότι ο προαλειφόμενος για την προεδρία Νίκος Αναστασιάδης είναι φανατικός υποστηρικτής του σχεδίου Ανάν, οι προοπτικές για την επιβίωση της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι εξαιρετικά ζοφερές - για να μην πούμε άκρως περιορισμένες.

Οι Τούρκοι κατακτητές θα ευνοηθούν υπέρμετρα από την υπαγωγή της Λευκωσίας σε καθεστώς υποτέλειας προς τη Γερμανία και την ΕΕ, οι οποίες είχαν υποστηρίξει με πάθος το σχέδιο Ανάν.
Ας Μιλήσουμε Επιτέλους: Η Κύπρος βγήκε στο σφυρί... ΠΗΓΗ

Επαλήθευση Πατροκοσμά: «Όταν δείτε το χιλιάρμενο στην Άσπρη Θάλασσα, τότε θα'ρθει»


Επαλήθευση Πατροκοσμά: «Όταν δείτε το χιλιάρμενο στην Άσπρη Θάλασσα, τότε θα'ρθει»

Σε καιρούς Μεγάλης σύγχυσης και αβεβαιότητας οι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι οι επίσημες πηγές πληροφόρησης είναι ανούσιες και αχρηστες.
Έτσι η πλειοψηφία στρέφεται στους Άγιους και στους Γέροντες της Ορθοδοξίας καθότι αυτοί, με τον βίο που διήγαγαν αποτελούσαν και αποτελούν μαζί με τους αρχαίους Έλληνες Σοφούς τους πνευματικούς μας φάρους, και τα μόνα αληθινά σημεία αναφοράς στην "σκοτεινή" εποχή που μας επιφυλάσσουν "Σατανικά" κέντρα εξουσίας(αν θέλετε βγάζετε τα εισαγωγικά).
Ο Πατροκοσμάς είπε:
"΄Οταν ακούσετε ότι ο πόλεμος πιάστηκε από κάτω, τότε κοντά θά είναι". (Τι θα είναι κοντά;Μήπως μια γενική σύρραξη; Τι εννοεί από κάτω; Η Συρία είναι πιο κάτω από εμάς)
"΄Αν ο πόλεμος πιαστή από κάτω, λίγα θά πάθετε· άν πιαστή από πάνω, θάκαταστραφήτε". (Προφανώς μια σύγκρουση στη Συρία ναμας πάρει "ξώφαλτσα", ενώ όταν πραγματοποιηθεί η αμέσως επόμενη στα Δαρδανέλια, με εμπλοκή της Τουρκίας, από εκεί θα ξεκινήσει το κακό)
"Όταν θά ιδήτε τό χιλιάρμενο στήν 'Aσπρη Θάλασσα, τότε θάρθη". (Άσπρη θάλασσα εννοείται η Μεσόγειος)
"Οταν θά ιδήτε τό χιλιάρμενο στά ελληνικά νερά, τότε θάρθη".
Βλέπουμε ότι ως χιλιάρμενο μπορεί να εννοηθεί μια υπερσυγκέντρωση πλοίων, πράγμα που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στη Συρία από Ρώσους, Αμερικάνους, Γάλλους, και Βρετανούς, και ότανόλους αυτούς τους βλέπουμε μαζί, υπάρχει μια δικαιολογημένη ανησυχία.
Ο Γέρων Παϊσιος συνεχίζει:
"Οι Τούρκοι δεν έχουν ακόμα πολλές ημέρες. Τα κόλλυβα τα έχουν στο ζωνάρι τους.
Η Τουρκία θα διαλυθεί με ευγενικό τρόπο και θα ανεξαρτητοποιηθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι. (Ηδη το Κουρδιστάν αποτελεί πραγματικότητα, μόνο οι Τούρκοι προσποποιούνται ότι δεν υπάρχει!)
Οι Ρώσοι θα κυριέψουν την Τουρκία και αυτή θα εξαφανιστεί από τον χάρτη.Ένα μέρος των Τούρκων θα εκχριστιανιστεί, ένα άλλο θα σκοτωθεί και ένα άλλο θα κατευθυνθεί προς την Μεσοποταμία.(Αυτή είναι η περιβόητη προφητεία - παραλλαγή της προφητείας του Πατροκοσμά, όταν οι Τούρκοι αναμειχθούν ενάντια στα ρωσικά συμφέροντα θα το πληρώσουν "ακριβά"
"Θα γίνουν φοβεροί πόλεμοι στη Μέση Ανατολή, όπου θα πάρουν μέρος οι Ρώσοι. Θα υπάρχουν πολλοί νεκροί." Δυστυχώς βλέπουμε Ρώσους και Ευρωπαίους (Δυτικούς) τον έναν απέναντι από τον άλλον.
"Θα γίνει φοβερός πόλεμος μεταξύ Ευρωπαίων και Ρώσων και θα σκοτωθούν πολλοί."
Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι η ώρα εκπλήρωσης των προφητειών, γιατί όπως είπε ο Πατροκοσμάς "Μετά τόν πόλεμο οι άνθρωποι θά τρέχουν μισή ώρα δρόμο, γιά νά βρίσκουν άνθρωπο καί νά τόν κάμουν αδελφό".
Ο Β ΠΠ σε σύγκριση με αυτό θα μοιάζει με σενάριο που παίχτηκε με Playmobile.Η Παναγιά και ο Χριστός μαζί μας.