Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Το τελευταίο κούρεμα πριν το μεγάλο μπαμ


Το τελευταίο κούρεμα πριν το μεγάλο μπαμ


Το τελευταίο κούρεμα πριν το μεγάλο μπαμ

Οι μέρες περνούν, η δόση δεν εκταμιεύεται, οι Έλληνες πεινούν, τα ράφια αδειάζουν, η Όλγα Κεφαλογιάννη παραμένει η μαϊντανότερη των πολιτικών και τώρα τελευταία επανήλθε στο λεξιλόγιο μας και η φράση "κούρεμα του ελληνικού χρέους".

Ασφαλώς τα ΜΜΕ είναι έτοιμα να διαχειριστούν μια τέτοια κατάσταση. Αρχικά θα μας πουν πως το κούρεμα του ελληνικού χρέους, απλά μας χρυσώνει το χάπι καθώς το πρόγραμμα δε βγαίνει. Στη συνέχεια θα συμπεράνουν, πως ναι μεν το κούρεμα δε αποτελεί σημαντική λύση, ωστόσο μας επιτρέπει να κερδίσουμε χρόνο, εν όψει της επομένης συνόδου κορυφής το Γενάρη του 2013 στο Κλιξ Κλοξ της Μπανανίας. Για να καταλήξουμε βέβαια, πως το κούρεμα του ελληνικού χρέους, ήταν ο,τι καλύτερο μπορούσε να πετύχει οποιαδήποτε κυβέρνηση παγκοσμίως, με βάση τα τωρινά δεδομένα.

Αφού μας κουρέψουν, ο βλάκας που έχουμε για πρωθυπουργό, θα καλέσει τα κανάλια για την καθιερωμένη του παράσταση, συνοδευόμενη πάντοτε από απαγγελία ποίησης ή λογοτεχνίας και θα εξηγήσει στον υπνωτισμένο/ταλαιπωρημένο/χωρίς ελπίδα/χωρίς πια αξιοπρέπεια ελληνικό λαό, τη σπουδαιότητα αυτής της "κατάκτησης" του κουρέματος του ελληνικού χρέους.

Έχοντας ένα πρόγραμμα που εδώ και τρία χρόνια δε βγαίνει και δίχως κανένα απολύτως σχέδιο ανάπτυξης, οι "εταίροι" μας αποφάσισαν πως είναι καλύτερα να πάρουν ο,τι μπορούν, από το να μην πάρουν τίποτα και ασφαλώς αυτοί, πάρα πολύ καλά έκαναν. Την ίδια πολιτική ακολουθούν και οι ελληνικές τράπεζες τα τελευταία χρόνια. 

Το κούρεμα δεν αφορά την Ελλάδα. Αφορά το να μας πάρουν τα τελευταία πριν το μεγάλο μπαμ. Αντώνη, τρέχα.

ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ CHEMTRAIL ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ! {ΒΙΝΤΕΟ}


ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ CHEMTRAIL ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ! {ΒΙΝΤΕΟ}

ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ CHEMTRAIL ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ! {ΒΙΝΤΕΟ} ~ Κατοχικά Νέα ΠΗΓΗ
Αυτή το παράξενο chemtrail γυρίστηκε πάνω από την Πολωνία. 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ READ MORE...





Χημικοί Αεροψεκασμοί 25/11/12


Χημικοί Αεροψεκασμοί 25/11/12

Τις φωτογραφίες τις βγάλαμε από τις 16:00 μέχρι 17:00 που άρχισαν να ψεκάζουν τέσσερα - τέσσερα  αεροπλάνα στη Λάρισα. Θαυμάστε !



Ο αργός θάνατος των παγετώνων


Οι πάγοι πάνω από την Αρκτική συρρικνώντοναι όλο και περισσότερο και οι παγετώνες της Γροιλανδίας και του Καναδά υποκύπτουν στην άνοδο της θερμοκρασίας. 
Πολλοί μπορεί να θέλουν να πιστεύουν ότι όλη η «φασαρία» για το λιώσιμο των πάγων είναι ένας μύθος, όμως ο φωτογραφικός φακός αποκαλύπτει την αλήθεια.
Οι παγετώνες χάνουν σιγά-σιγά τον όγκο τους, ενώ κάθε χρόνο αποκολλώνται από αυτούς όλο και μεγαλύτερα παγόβουνα, τα οποία αποτελούν και μεγάλο κίνδυνο για τα πλοία.







 newsbeast.gr
http://www.weather.gr/gr/gr/articles.aspx?a=34
Ο αργός θάνατος των παγετώνων | Ο Κλοιός ΠΗΓΗ

Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ILLUMINATI ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΤΩΝ 25 ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ {ΒΙΝΤΕΟ}


Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΩΝ ILLUMINATI ΚΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΤΩΝ 25 ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ {ΒΙΝΤΕΟ}



Αυτό το βίντεο αποκαλύπτει τους 25 στόχους του εωσφόρου Σαμαέλ μέσω των απόκρυφων Illuminati της λευκής αδελφότητας που χρησιμοποιούν για να μετατρέψουν τον κόσμο σε μια άθλια κατάσταση ανοίγοντας το δρόμο για τον αντίχριστο (που αναφέρεται ως «ενορχηστρωτής» σε αυτή την παρουσίαση). Οι στόχοι του ιδρυτή των illuminati Adam Wishaupt είναι: 







1) τα άτομα να τείνουν στο κακό παρά στο καλό.



2) κηρύξτε το φιλελευθερισμό.

3) Χρησιμοποιήστε τα ιδανικά της ελευθερίας που θα επιφέρουν πολέμους κατηγορίας.


4) θα πρέπει να χρησιμοποιούν οποιονδήποτε και με όλα τα μέσα που είναι αναγκαία για να επιτύχουν τους στόχους τους, δεδομένου ότι δικαιολογούνται.


5) Να πιστεύουν ότι τα δικαιώματά τους βρίσκονται σε ισχύ. 


6) Η ισχύς των πόρων τους πρέπει να παραμένουν αόρατοι μέχρι την στιγμή που θα έχουν αποκτήσει τη δύναμη, έτσι ώστε καμία ομάδα ή δύναμη να μην μπορεί να την υπονομεύσουν. 


7) συνηγορείτε με την ψυχολογία του όχλου για να αποκτήσετε τον έλεγχο των μαζών 


8) Προωθήστε τη χρήση αλκοόλ, τα ναρκωτικά, την ηθική διαφθορά, καθώς και όλες τις μορφές κακίας για να διαφθείρειτε συστηματικά την νεολαία του κάθε έθνους. 


9) Καταλάβετε την ιδιωτική ιδιοκτησία των πολιτών με οποιαδήποτε απαραίτητα μέσα.


10) Η χρήση των συνθημάτων, όπως η ισότητα, ελευθερία, αδελφοσύνη, χρησιμοποιούνται για τις μάζες ως ψυχολογικός πόλεμος.


11) Ο πόλεμος θα πρέπει να  κατευθυνθεί έτσι ώστε τα έθνη και στις δύο πλευρές να τοποθετούνται περαιτέρω στο χρέος και οι διασκέψεις ειρήνης να σχεδιάζονται έτσι ώστε κανένας πολεμιστής να μη διατηρεί δικαιώματα εδάφους. 

12) Τα μέλη πρέπει να χρησιμοποιήσουν τον πλούτο τους και να επιλέξουν υποψηφίους σε δημόσιες υπηρεσίες που θα είναι υπάκουοι στις απαιτήσεις τους, για να χρησιμοποιηθούν ως πιόνια στο παιχνίδι απο τα άτομα που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Οι σύμβουλοι θα έχουν αναπαραχθεί, θα εκτρέφονται και θα εκπαιδεύονται από την παιδική ηλικία για να κυβερνήσουν τις υποθέσεις του κόσμου.


13) Ο ελεγχος του Τύπου, και ως εκ τούτου, το μεγαλύτερο μέρος των πληροφοριών που λαμβάνει το κοινό. 


14) Πράκτορες και προβοκάτορες θα υποβάλλουν μετά τη δημιουργία τραυματικές καταστάσεις, και θα εμφανίζονται ως σωτήρες των μαζών, όταν στη ουσία θα ενδιαφέρονται για το ακριβώς αντίθετο, τη μείωση του πληθυσμού. 


15) Δημιουργήστε τη βιομηχανική κατάθλιψη και τον οικονομικό πανικό, την ανεργία, την πείνα, την έλλειψη τροφίμων, χρησιμοποιείστε αυτά τα γεγονότα για να ελέγξετε τις μάζες και τους όχλους. 


16) Διεισδύστε το Μασονισμό που πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για να κρύψουμε τους περαιτέρω στόχους.


17) Αναπτύξτε την αξία της συστηματικής εξαπάτησης, χρησιμοποιήστε υψηλού ακούσματος συνθήματα και φράσεις, υποστηρίξτε πλούσιες υποσχέσεις που θα ηχούν στις μάζες, ακόμη και αν δεν μπορούν να υλοποιηθούν.


18) Η τέχνη της πάλης του δρόμου είναι απαραίτητη για να φέρει τον πληθυσμό σε υποταγή. 


19) Χρησιμοποιήστε παράγοντες ως προβοκάτορες και συμβούλους πίσω από τις σκηνές, και μετά από τους πολέμους να χρησιμοποιούν μυστικές συνομιλίες με διπλωματία για να αποκτήσουν τον έλεγχο. 


20) καθιερώστε τεράστια μονοπώλια προς τον παγκόσμιο κυβερνητικό έλεγχο.


21) Χρησιμοποιήστε υψηλούς φόρους και αθέμιτους ανταγωνισμούς για την επίτευξη της οικονομικής καταστροφής με τον έλεγχο των πρώτων υλών, την οργανωμένη αναταραχή μεταξύ των εργαζομένων, και την επιχορήγηση των ανταγωνιστών. 


22) Να δημιουργηθούν εξοπλισμένες συγκέντρωσεις με την αστυνομία και τους στρατιώτες οι οποίοι θα μπορούν να προστατεύσουν και να προαγάγουν τα συμφέροντα των Illuminati.


23) Τα μέλη και οι ηγέτες της παγκόσμιας κυβέρνησης θα διορίζονται από τους διευθυντές των Illuminati. 


24) Διεισδύστε σε όλες τις κατηγορίες και τα επίπεδα της κοινωνίας και της κυβέρνησης, με σκοπό τη διδασκαλία της νεολαίας στις σχολικές θεωρίες και τις αρχές που είναι γνωστό ότι είναι ψευδείς. 


25) Δημιουργήστε και χρησιμοποιήστε εθνικούς και διεθνείς νόμους για να καταστρέψετε τον πολιτισμό.