Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

ΕΜΕΤΙΚΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ!!!!!



Δείτε απειροελάχιστοι και φτωχοί στο πνεύμα ,μικρό ελεεινοί το μελλοντικό σας σπίτι.

Και φυσικά απευθύνομαι σε εκείνους τους τυχάρπαστους που θεωρούν πως η οικονομική  επικράτηση τους θα επιβραβευτεί με αιώνια ευχαρίστηση. Ε λοιπόν αγαπητά τερατόμορφα ανθρωποειδή ιδου

 το αιώνιο σπίτι σας . Για όλους ανεξαρτήτως είναι η επίσημη κατοικία.
Σας εύχομαι καλό παράδεισο ….. λέμε τώρα!!!
Μετά τιμής Μαινας Θεοχάρης ….Σεραφινο…ΕΛΛ-ΧΑ…..

Μιά "Γάζα" γεμάτη αθώο αίμα


Μιά "Γάζα" γεμάτη αθώο αίμα



        ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ



Συγχωρέστε με αλλά δεν βρίσκω πιά άλλα λόγια για να περιγράψω τα συναισθήματά μου για αυτό το διαρκές σιωνιστικό έγκλημα εναντίον του Παλαιστινιακού λαού. 

Η ανθρωπιά έχει χαθεί απο τα πρόσωπα και η καρδιά των ανθρώπων έχειγίνει πιό σκληρή κι απο την πέτρα.

Κανείς δεν νοιάζεται για κανέναν.

Χώρες εξαφανίζονται, λαοί εξοντώνονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο για χάρη μιας πρόσκαιρης εξουσίας και ενός εφήμερου κέρδους. 

Είναι τέτοια η αποστασία μας, που το "ζύγι" της φραγκοαναθρεμένης κοινωνίας βγάζει πιό βαρύ το "δίκιο" του ομοφυλόφιλου που θέλει να παντρευτεί με "δόξα και τιμές", απο το δίκιο του μικρού Παλαιστίνιου που καίγεται απο τις ισραηλινές βόμβες λευκού φωσφόρου, ή του Ελληνόπουλου που λιποθυμάει στην τάξη του απο την πείνα.

Μαγαρίστηκαν τα αυτιά και η ψυχή μας απο τα μεγάφωνα και ...
τους "άμβωνες" της "Νέας Εποχής". 

Έτοιμη να πεθάνει είναι η συνείδησή μας απο το βάρος τόσων αδικοχαμένων συνανθρώπων μας.

Αυτό που με έπνιγε το 2008 με πνίγει και πάλι σήμερα. Τότε έγραφα : 

Έλληνας είμαι και η καρδιά μου λειτουργεί με αυτό το περίεργο χτύπο των προγόνων μου. 
Έμαθα να κλαίω και με τον ξένο πόνο.
Αυτός ο πόνος που όταν τον συλλογίζεσαι παύει να είναι ξένος και γίνεται δικός σου. 
Πως να σταθώ ουδέτερος σε αυτό το έγκλημα.Πως να μην με κάψει το δάκρυ της Παλαιστίνιας μάνας που τρέχει με το νεκρό μωρό στην αγκαλιά να βρεί τη χαμένη του ανάσα. 
Ένα ελληνικό τραγούδι και μερικές εικόνες απο την Γάζα η ελάχιστη προσφορά σε
αυτόν το δύστυχο λαό.



πηγήΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ: Μιά "Γάζα" γεμάτη αθώο αίμα

Για την διατροφή της γκρίζας φυλής φτιάχνουν τα γενετικά τροποποιημένα


Η Ε.Ε. Απορρίπτει Έρευνα που Συνδέει το Γενετικά Τροποποιημένο Καλαμπόκι με τον Καρκίνο. Η επιτροπή ασφάλειας τροφίμων της Ε.Ε.την περασμένη Τετάρτη απέρριψε (τι πρωτότυπο) μία Γαλλική έρευνα που αφορούσε τη σχέση του γενετικά τροποποιημένου καλαμποκιού με τον καρκίνο.
Ο λόγος της απόρριψης, όπως αναφέρθηκε «δεν πληρούσε τα αποδεκτά επιστημονικά δεδομένα.» Η επιτροπή της Ε.Ε. για την ασφάλεια των τροφίμων συμπλήρωσε ότι η έρευνα αυτή είχε σημαντικά λάθη στον σχεδιασμό και στη μεθοδολογία της, έτσι ώστε να χαρακτηριστεί ανεπαρκής. Αυτό τουλάχιστον μας λένε.
Έτσι λοιπόν, δεν είναι δυνατόν για κάποιον να βγάλει σαφή συμπεράσματα και γι’ αυτό το λόγο η επιτροπή –που είναι υπεύθυνη για την εισαγωγή και την άδεια κυκλοφορίας γενετικά τροποποιημένων τροφών στην ευρωζώνη—θεώρησε ότι δεν υπάρχει κανείς λόγος να επανεξεταστούν οι εκθέσεις σχετικά με την ασφάλεια των τροφών αυτών που ως γνωστόν δημιουργήθηκαν από την (αμαρτωλή) ΑμερικανικήMonsanto. Την ίδια γνώμη φαίνεται να έχουν και άλλες ανεξάρτητες επιτροπές από έξι διαφορετικές χώρες της ευρωζώνης.
Η Γαλλική ερευνητική ομάδα μετά από πειράματα δημοσίευσε τα αποτελέσματά της συμπεραίνοντας ότι τα ποντίκια  που έφαγαν το NK603 καλαμπόκι ή εκτέθηκαν στο ζιζανιοκτόνο της Monsanto που χρησιμοποιείται στις καλλιέργειες καλαμποκιού και περιέχει γλυφοσικό άλας, παρουσίασαν όγκους. (πόσο υπανάπτυκτος είναι ένας πολιτισμός που σκοτώνει άλλα ζωντανά πλάσματα για εντελώς ιδιοτελείς λόγους; Εδω θα μου πεις σκοτώνει τον εαυτό του για τους άλλους θα νοιαστεί …)
  • Τα αποτελέσματα της έρευνας συνοδεύονταν με αρκετά γλαφυρές φωτογραφίες των ποντικιών που εμφάνισαν καρκίνο πράγμα που προκάλεσε ανησυχία σε μεγάλη κλίμακα. Το NK603 καλαμπόκι είναι ανθεκτικό στο ζιζανιοκτόνο Roundup της Monsanto, επιτρέποντας έτσι στους αγρότες να το χρησιμοποιήσουν για μία σπορά και έτσι να κάνουν αρκετή οικονομία στο προϊόν παραγωγής.
Οι ερευνητές υπογράμμισαν ότι ήταν οι πρώτοι που παρακολούθησαν από κοντά τον κύκλο ζωής (που κράτησε μόλις 90 μέρες) των ποντικιών που τρέφονταν με γενετικά τροποποιημένη τροφή. Η Ε.Ε. ζήτησε τον περασμένο μήνα περισσότερα στοιχεία για την έρευνα αυτή παρόλο που την χαρακτήρισε ανεπαρκή.
  • Ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας σημείωσε ότι δεν θα δώσει περισσότερες πληροφορίες στην ευρωπαϊκή επιτροπή τροφίμων αν και αυτή με τη σειρά της δεν δώσει στη δημοσιότητα τις δικές της αναλύσεις. Αναφέρει ότι είναι εξαιρετικά σκανδαλώδες η επιτροπή να κρατάει μυστικά τα αποτελέσματα από τις δικές τους έρευνες για το γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι. Αυτή τη στιγμή ήδη 200 επιστήμονες από 30 χώρες φαίνεται να συμφωνούν με τα αποτελέσματα της Γαλλικής έρευνας.
Να σημειώσουμε ότι ο επικεφαλής της έρευνας, ο Dr. Gilles-Eric Séralini που δέχεται τις επιθέσεις τόσο της Monsanto όσο και των επιστημόνων που προωθούν τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, είναι αυτός που κατεξοχήν έχει μιλήσει ανοικτά και έχει κάνει γνωστούς τους κινδύνους των μεταλλαγμένων ουσιαστικά σπόρων και τροφών. Όχι μόνο πια το κοινό έχει ενημερωθεί όσο ποτέ άλλοτε για το τι συμβαίνει, αλλά η δράση του Séralini έχει οδηγήσει χώρες, όπως η Ρωσία να απαγορεύσει κάθε εισαγωγή γενετικά τροποποιημένων προϊόντων επικαλούμενη τη δημόσια υγεία. Πόσο μάλλον που το  Καλαμπόκι, Δεν Υπήρξε Ποτέ
Αν και η έρευνα του Séralini είναι η πιο γνωστή στους περισσοτέρους σήμερα δεν είναι η μοναδική που υπογραμμίζει τους κινδύνους των γενετικά τροποποιημένων τροφών για τον άνθρωπο. Φυσικά τόσο η Monsanto όσο και αυτοί που την προωθούν ξέχασαν να αναφέρουν μία σειρά από ασθένειες που έχουν συνδεθεί τόσο με τη χρήση του Roundup όσο και των συγκεκριμένων τροφών.
Πρόκειται για μία λίστα που έχει δημοσιευτεί στο PubMed και ανάμεσα στα άλλα περιέχει καρκίνο, Πάρκινσον, βλάβη στο DNA, χαμηλή τεστοστερόνη, βλάβες στο συκώτι, υπογονιμότητα, ενδοκρινολογικά προβλήματα κτλ. Όλα τα παραπάνω είναι αρκετά σοβαρά και για αυτό έχει ενοχοποιηθεί αποδεδειγμένα η χρήση του Roundup από τους αγρότες σε όλα αυτά που φθάνουν καθημερινά στο τραπέζι κάθε σπιτιού. Όχι μόνο αυτό, αλλά έχει παρατηρηθεί ότι η ποσότητα ανάλογων ζιζανιοκτόνων είναι υπερδιπλάσια σήμερα καθώς οι σπόροι που καταναλώνονται από διάφορα έντομα τα έχουν μεταλλάξει σε τέτοιο βαθμό, ώστε οι απλοί ψεκασμοί  δεν επαρκούν πλέον.
Θα σας πω- αν ενδιαφέρεστε – τι θέλουν, τι επιδιώκουν και πως τα σχέδια τους ευοδώνονται και μάλιστα με ταχύτατους ρυθμούς. Θέλουν μια φυλή σε όλον τον πλανήτη, ένα αμάλγαμα όλων των λαών και την δημιουργία ενός νέου υβριδίου, την Γκρίζα Φυλή. Για να το καταφέρουν δεν διστάζουν μπροστά σε εκατοντάδες εκατομμύρια θύματα και γιατί να διστάζουν αφού δεν είναι άνθρωποι και μας βλέπουν σαν αριθμούς, ( όχι δεν είναι Ο.Π. αυτές είναι άνθρωποι ) και να μην ξαφνιάζεστε που δεν δίνουν «δεκάρα τσακιστή» για την ζωή σας τον «πολιτισμό» σας και σας υπολογίζουν σαν χρήμα, σαν αριθμούς. Λογικό είναι, για τον τρόπο που σκέφτονται και τις εντολές που ακολουθούν. Διάβασε οι ταφόπλακες της ανθρωπότητας
Τι επιδιώκουν να πετύχουν; Ενεργοποιούν το φονταμενταλιστικό Ισλάμ στο Βορειοαφρικανικό τόξο εδώ και δύο χρόνια, Λιβύη, Αίγυπτος, τώρα και στην Συρία, με κάμποσους ακόμη να ακολουθούν, για να εξαφανίσουν την λευκή φυλή. Η γροθιά που θα διαλύσει τα πάντα, ο καταλύτης, είναι η Κίνα. Την Κίνα την «φτιάξανε», δίνοντάς τους δωρεάν τεχνολογία μέσω των πολυεθνικών εταιρειών, ενώ ο υπόλοιπος «πολιτισμένος» κόσμος ασχολούταν με την ψευδή ποιότητα της ζωής του, μέχρι που αυτή η «ποιότητα» σαν άλλη μια ψευδαίσθηση, έγινε ταφόπλακα κι είναι έτοιμη να πέσει στο κεφάλι του. Είναι να γελά κανείς με αυτά που παρατηρεί γύρω του και είμαι απόλυτα σίγουρος πως κάποιοι γελούν πολύ, μα ΠΟΛΥ, με τον «πολιτισμένο» άνθρωπο. Διάβασε ΠανΤουρκισμός, Ναζισμός, Μασονία, Τυρκουάζ και Χαλιφάτο.
Τώρα επί της ουσίας του άρθρου… τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα, τα γεμάτα δηλητηριώδη χημικά και καρκινογόνα αποτελέσματα, δεν τα φτιάχνουν για ανθρώπους, τουλάχιστον όπως τους γνωρίζουμε,  αλλά γι αυτήν την νέα γκρίζα φυλή που ετοιμάζουν και που θα τρέφεται αποκλειστικά με αυτά τα χημικά φάρμακα. Αυτό το νέο είδος γκρίζου ανθρώπου που ετοιμάζουν, δεν θα μπορεί να τραφεί με τις τροφές που τρως εσύ σήμερα, θα πεθαίνει, όπως εσύ δεν τρέφεσαι με τις τροφές που έτρωγε η γιαγιά σου και που κι αυτη θα πέθαινε αν έτρωγε, αυτό που εσύ σήμερα αποκαλείς τροφή …και μιλώ για μόλις δυο γενιές !!!
Φτιάχνουν το νέο είδος ανθρώπου της γκρίζας φυλής, εξαλείφουν τις υπόλοιπες και ταυτόχρονα ετοιμάζουν και την τροφή του, λογικό ακούγεται. Άλλωστε το χουν ξανακάνει και ξέρουν πως να το ξανακάνουν. Γι αυτό τόση πρεμούρα με την πολυπολιτισμικότητα, για να μην υπάρχουν ορατά οφθαλμοφανή σημάδια του ποιός είναι τι και η αλλαγή να γίνει όσο μπορεί πιο αθόρυβα. Μην με ρωτήσεις «ποιοί είναι αυτοί που φτιάχνουν;» να υποθεσω πως γνωρίζεις την σπηλιά του Πλάτωνα  και διαβάζεις terrapapers !
Μπορείς να δεις τέτοιο είδος ανθρώπου γύρω σου, δεν έχουν φύλο, είναι κάτι ουδέτερο, τουλάχιστον όπως αντιλαμβάνεται ο άνθρωπος την λέξη ουδέτερο. Εδώ δεν μιλώ για ομοφυλόφιλους, ούτε για Ο.Π. μα για κάτι εντελώς ψυχρό, ουδέτερο, ένα νέο φύλο, ούτε άντρα, ούτε γυναίκα, ούτε ομόφυλο. Έχω συναντήσει αρκετούς και αν διαθέτεις Παρατήρηση και Διάκριση, μπορείς να τους δεις κι εσύ.
Το τραγικό για εμάς είναι, να ενσαρκωθούμε σε αυτόν τον δυστοπικό κόσμο της μη ανθρώπινης γκρίζας φυλής και να έχουμε παραμείνει άνθρωποι !!! Αυτό απεύχομαι για τον εαυτό μου και τους συνανθρώπους μου. …και αυτό είναι και το ζητούμενο, να μην ξανάρθουμε εδώ με κάθε τρόπο με κάθε τίμημα. …και ναι υπάρχουν τρόποι για να το καταφέρουμε… Διάβασε και ΚΑΝΕ
http://www.terrapapers.com/?p=21237

Βρέθηκε νερό και οργανική ύλη στον Ερμή


Βρέθηκε νερό και οργανική ύλη στον πλανήτη Ερμή! [Video]



Η NASA είχε προαναγγείλει πριν από μερικές ημέρες ότι θα ανακοινώσει κάτι το πραγματικά συνταρακτικό και όλοι πιστέψαμε ότι θα αφορούσε ευρήματα του Curiosity από τον πλανήτη Άρη. Τελικά, η “βόμβα” έσκασε από άλλο πλανήτη και συγκεκριμένα από τον Ερμή, τον κοντινότερο πλανήτη στον Ήλιο.
Για να μπούμε στο ψητό, το διαστημικό σκάφος Messenger έφερε στο φως αδιάσειστα στοιχεία ότι ο Ερμής διαθέτει νερό σε μορφή πάγου (και μάλιστα αρκετά μεγάλη ποσότητα), με τον πάγο να προστατεύεται από την ακτινοβολία του Ήλιου χάριν σε ένα στρώμα οργανικής ύλης! Νερό και οργανική ύλη είναι τα θεμελιώδη στοιχεία για την ύπαρξη ζωής!

Οι ανακαλύψεις προέκυψαν από τρεις διαφορετικές μετρήσεις και η υπηρεσία πιστεύει πλέον ακράδαντα ότι ο Ερμής...

...“δέχτηκε” αυτά τα στοιχεία (νερό και οργανικές ενώσεις) με τον ίδιο τρόπο που ήρθαν στη Γη (μάλλον από κομήτες) και δημιούργησαν τη ζωή, ενώ διατηρούνται ακόμα και τώρα μετά από δισεκατομμύρια χρόνια χάριν στην κλίση του πλανήτη που κρατά ένα μέρος του πάντοτε στη σκιά. Μη ξεχνάμε ότι ο Ερμής δε διαθέτει ατμόσφαιρα με αποτέλεσμα να επικρατούν εξαιρετικά ακραίες θερμοκρασίες (από -223.15C έως 426.85C).

Όπως είναι φυσικό, η ανακοίνωση αυτή αναμένεται ότι θα συζητηθεί πάρα πολύ και θα υπάρξουν αρκετές αντιδράσεις για τους ισχυρισμούς της NASA, αλλά είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της Ανθρωπότητας που έχουμε έστω μια ένδειξη ότι υπάρχει ζωή (όχι με τη μορφή που αντιλαμβανόμαστε) εκεί έξω.


Η εκπομπή του ΕΟΕ τώρα ζωντανά

Η εκπομπή του ΕΟΕ τώρα ζωντανά και αποκλειστικά μόνο στο http://www.eoellas.org/webradio/
Εκεί που τα ακούς όλα…….

Eπιβεβαιώνονται οι καταγγελίες ότι μυστικές πτήσεις αεροπλάνων ψεκάζουν χημικά;


Eπιβεβαιώνονται οι καταγγελίες ότι μυστικές πτήσεις αεροπλάνων ψεκάζουν χημικά;


Ενα άρθρο που πρέπει να το διαβάσετε 

ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!
Έρευνα του Μιχάλη Δρακάκη, δημοσιογράφου

 Φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες ότι μυστικές πτήσεις αεροπλάνων που ψεκάζουν χημικά, φαινόμενο γνωστό σαν chemtrails («χημικές ουρές»), διενεργούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό για πολιτικούς σκοπούς, όπως...

εξάγεται από την έρευνα που δημοσιεύεται σήμερα. Παρόλο που δεν υπάρχει κάποιος «ορατός σωρός πτωμάτων» από τους αεροψεκασμούς, υπάρχουν υποψίες για ασθένειες που συνδέονται με αυτά τα χημικά, σύμφωνα με διαρροές της Παγκόσμιας 
Οργάνωσης Υγείας. Δεν λείπουν κι οι κραυγές αγωνίας, όπως αυτή του ντέντεκτιβ Τεντ Γκάντερσον, πρώην επικεφαλή του FBI, που έχει μιλήσει ανοιχτά για «συντελούμενη γενοκτονία με τη βούλα του ΟΗΕ». Ενδεικτικό αυτού του κλίματος είναι το γεγονός ότι στις σχετικές ερωτήσεις για τους σκοπούς των αεροψεκασμών, που έχουν κατατεθεί στην ελληνική Βουλή κατά την τελευταία δεκαετία (από βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, όταν ήταν αντιπολίτευση, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΛΑΟΣ, του ΚΚΕ και προ μηνών της ΝΔ) τα υπουργεία Εθνικής Άμυνας, Γεωργίας, Περιβάλλοντος και Μεταφορών, από τα οποία ζητήθηκε να απαντήσουν, όλοι δήλωναν κάθε φορά άγνοια για τις μυστηριώδεις ουράνιες «δραστηριότητες» ή αναρμοδιότητα. Όμως κι από Ολλανδό ευρωβουλευτή έχει γίνει ερώτηση στην Ευρωβουλή, στον τότε Έλληνα Επίτροπο Περιβάλλοντος Σταύρο Δήμα, ο οποίος απάντησε ότι είναι γνωστά τα περί αεροψεκασμών αλλά δεν μπορεί να δοθεί κάποια επίσημη απάντηση. Ο όρος «χημικές ουρές» καταγράφεται για πρώτη φορά από τον Αμερικανό δημοσιογράφο Γούιλιαμ Τόμας το 1999 και σήμερα είναι από τα νούμερο ένα θέματα αναζήτησης στο διαδίκτυο.

 Οι σχετικές αναφορές σε ειδικά ιστολόγια με φωτογραφίες, βίντεο και μαρτυρίες, ξεπερνούν το ρεκόρ των οχτώ εκατομμύριων στην ελληνική γκουγκλ ενώ ανάλογα συνέδρια για το φαινόμενο των ψεκασμών διοργανώνονται από ανεξάρτητους ερευνητές κάθε χρόνο σε Ευρώπη κι Αμερική! Η τελευταία τάση στο διαδίκτυο είναι οι ιστοσελίδες συλλογής υπογραφών από πολίτες που ζητούν την εισαγγελική διερεύνηση του φαινομένου και την προώθηση νομοθεσίας που θα επιβάλλει περιορισμούς. Έγκυροι ακαδημαϊκοί καθησυχάζουν πως πρόκειται για εφαρμοσμένη γεωμηχανική, την επιστήμη που ερευνά τεχνολογίες επέμβασης στο κλίμα της με στόχο την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, όπως προκύπτει κι από τις εκθέσεις των κυβερνητικών επιστημονικών επιτροπών περιβάλλοντος της Αγγλικής Βουλής και των ΗΠΑ. Σε επίπεδο OHE, στη διάσκεψη των 193 χωρών για το κλίμα το 2010 ψηφίστηκε η αναστολή κάθε είδους πειραμάτων γεωμηχανικής, συμπεριλαμβανομένων και των αεροψεκασμών. Τέτοιες επιχειρήσεις όμως δεν είναι κάτι καινούργιο, πρωτοεφαρμόστηκαν από το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ στον πόλεμο του Βιετνάμ. Συνιστούν όμως σήμερα επιπλέον πρόκληση, καθώς εγείρονται κρίσιμα ερωτήματα για τις επιπτώσεις τους στη δημόσια υγεία και το περιβάλλον, τους σκοπούς που εξυπηρετούν και τα κονδύλια που διατίθενται. Χιλιάδες επιστήμονες κι ακτιβιστές οι οποίοι μέχρι χτες λοιδορούνταν ως συνομωσιολόγοι, σήμερα χτίζουν στο διαδίκτυο μια διεθνή κοινότητα προβληματισμού που βλέπει με σκεπτικισμό τους «σωτήρες» της κλιματικής αλλαγής. Πού βρίσκεται όμως η αλήθεια και πού αρχίζουν οι θεωρίες συνωμοσίας; Οι μεγάλης κλίμακας ψεκασμοί χημικών υποτίθεται πως αντανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία από την ατμόσφαιρα, αποτρέποντας την υπερθέρμανση του πλανήτη. 


Η επιστημονική κοινότητα είναι διχασμένη. Μιλούν για ανυπολόγιστες συνέπειες στο περιβάλλον και την υγεία αλλά και για νέου τύπου όπλα μαζικής καταστροφής - όπως δηλώνει παρακάτω ο διακεκριμένος χημικός Νίκος Κατσαρός. Στο παρασκήνιο, ωστόσο, καταγγέλλεται η χρηματοδότηση ερευνητών με ιδία οφέλη (π.χ. η κατοχύρωση και η μετέπειτα «εξαργύρωση» πατεντών). Μια επιπλέον ερμηνεία είναι ότι η υιοθέτηση προγραμμάτων τροποποίησης του κλίματος μέσω της γεωμηχανικής συνδέεται με τα χρηματιστηριακά παράγωγα καιρού, σύμφωνα με τον γνωστό οικονομολόγο Δημήτρη Καζάκη. Μια μικρή κλίκα πανεπιστημιακών, λαμβάνουν τεράστιες χορηγίες από ανθρώπους σαν τον Αμερικανό μεγιστάνα Μπιλ Γκέιτς ή τον Άγγλο Ρίτσαρντ Μπράνσον, για την προώθηση πειραμάτων γεωμηχανικής για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής (The Guardian, 9 Φεβ. 2012). Οι επίσημοι κρατικοί φορείς κι οι πολιτικοί μασούν τα λόγια τους, κάνοντας τους ακτιβιστές να αναρωτιούνται «αν όντως οι ψεκασμοί γίνονται για το καλό του πλανήτη, τότε γιατί όλοι μας το κρύβουν;». Και με τη σιωπή αυτή τορπιλίζουν κάθε προσπάθεια για υπεύθυνο δημόσιο διάλογο. 


Αναρμόδιο το ΥΠΕΚΑ, υπεκφεύγει το Μεταφορών Το ζήτημα πήρε νέα τροπή τον περασμένο Ιανουάριο. Είχε προηγηθεί αναφορά του βουλευτή Κορινθίας της ΝΔ Κώστα Κόλλια από τον Οκτώβριο προς τον υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γ. Παπακωνσταντίνου. Στην αναφορά του ο βουλευτής, ζητώντας πειστικές απαντήσεις, επικαλέστηκε δημοσιεύματα εφημερίδας του Νομού του, όπου «καταγγέλλονται αεροψεκασμοί με επικίνδυνες χημικές ουσίες, από αεροσκάφη άγνωστης προέλευσης και για άγνωστους σκοπούς». Το ΥΠΕΚΑ δήλωσε αναρμόδιο και παρέπεμψε την αναφορά στο …αρμόδιο υπουργείο, αυτό το Μεταφορών. Κι ενώ στην πράξη, ο συνήθης χρόνος απάντησης μιας αναφοράς είναι μόλις λίγες βδομάδες, ο βουλευτής πήρε τελικά απάντηση τρεις μήνες μετά, στις 14 Ιανουαρίου 2012. Στη δισέλιδη αυτή απάντηση, την οποία υπο


ΠΗΓΗ 


ΠΗΓΗ : http://psekasmata.blogspot.com/2012/11/e.html#ixzz2DYS7GQC4

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ Αποχώρησαν οι Έλληνες στρατιώτες από την συμμετοχή στην αλβανική παρέλαση!


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ Αποχώρησαν οι Έλληνες στρατιώτες από την συμμετοχή στην αλβανική παρέλαση!


Με εντολή των υπουργείων Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών, απαγορεύθηκε αμέσως μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Σ.Μπερίσα η συμμετοχή ομάδας Ελλήνων στρατιωτών στους εορτασμούς για την επέτειο των 100 χρόνων από την επέτειο της εθνικής ανεξαρτησίας της Αλβανίας στα Τίρανα!


Όπως μεταδίδουν έγκυρες πηγές των δυο υπουργείων στο defencenet.gr, μόλις 30' πριν την έναρξη της παρέλασης, η ομάδα των Ελλήνων στρατιωτικών οι Έλληνες στρατιώτες ήρθε σε επαφή με στελέχη της πρεσβείας στα Τίρανα, οι οποίοι τους κοινοποίησαν την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης. Αμέσως μετά οι Έλληνες στρατιώτες αποχώρησαν, αφήνοντας σύξυλους τους Αλβανούς.

Μόλις ενημερώθηκε σχετικά από το υπουργείο Εξωτερικών για τις δηλώσεις Μπερίσα, ο ΥΠΑΜ Π.Παναγιωτόπουλος, αμέσως έδωσε εντολή να αποχωρήσει η ομάδα των Ελλήνων από τους εορτασμούς.

Όπως αναφέρουν τα αλβανικά δημοσιεύματα στην επιμονή την αλβανικής πλευράς να εντοπίσει την αιτία για την απόφαση αυτή, δεν δόθηκε καμία επίσημη απάντηση από τους Έλληνες στρατιώτες αντιθέτως παρουσίασαν ως «δικαιολογία» κάποιο πρόβλημα υγείας ενός εκ των τριών στρατιωτών κι έτσι ζήτησαν την κατανόησή τους για αυτή τους την απόφαση.

Ωστόσο οι εκπρόσωποι του Υπουργείου Άμυνας της Αλβανίας επέμεναν ζητώντας από τους άλλους δυο Έλληνες στρατιώτες να παρελάσουν μαζί με τις υπόλοιπες συμμαχικές δυνάμεις του ΝΑΤΟ διότι δεν θα ήταν πρέπον να λείπει η Ελληνική Σημαία από την παρέλαση προς τιμή της 100ης επετείου της Ανεξαρτησίας της Αλβανίας, αλλά συνάντησαν φυσικά και πάλι την άρνηση των Ελλήνων στρατιωτικών!

Λϊγες ώρες μετά το επεισόδιο και την δήλωση του του πρωθυπουργού της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, για αλβανικά εδάφη στην Ελλάδα αλλά και για την αντίδραση της Ελληνικής Πολιτείας, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης κ. Ανδρέας, (να σημειώσουμε ότι στα "μαύρα χρόνια" του Εμβέρ Χότζα η Μητρόπολη είχε επιτελέσει τεράστιο εθνικό έργο κρατώντας άσβηστο το εθνικό φρόνημα των Βορειοηπειρωτών) έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Ὁ Ἀλβανὸς πρωθυπουργὸς Σαλὶ Μπερίσα μὲ τὰ ὅσα εἶπε ἐπ’ εὐκαιρίᾳ τῆς συμπληρώσεως ἑκατὸ (100) ἐτῶν ἀπὸ τὴν «ἀνεξαρτησία» τῆς Χώρας του, ἀποκάλυψε τοὺς κρυφοὺς πόθους καὶ τὰ ἀνόσια σχέδια τῆς Ἀλβανίας σὲ βάρος τῆς Ἑλλάδος. Εἶπε, δηλαδή, ὅτι οἱ Ἀλβανοὶ ἔχουν πάντοτε στὸν νοῦ καὶ στὰ σχέδιά τους τὴν «Μεγάλη Ἀλβανία», ποὺ θὰ περιλαμβάνῃ τὸ Κόσσοβο, μέρος τῆς FYROM, τὴν Φλώρινα, τὴν Καστοριά, τὰ Ἰωάννινα, τὴν Ἄρτα καὶ τὴν Πρέβεζα!

Βέβαια, αὐτὲς εἶναι πάγιες ἀπόψεις τῶν Ἀλβανῶν ποὺ κάθε τόσο τὶς προβάλλουν, ὅπως προβάλλουν καὶ τὸ ζήτημα τῶν διαβοήτων «Τσάμηδων». Στὴν προκειμένη περίπτωση, ὅμως, δείχνονται καὶ ἀχάριστοι πρὸς τὴν Ἑλλάδα, ἀπὸ τὴν ὁποία «χόρτασαν ψωμί», κατὰ τὰ τελευταῖα εἴκοσι χρόνια. Ὁ Προκάτοχός μου, ἀοίδιμος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανῆς καὶ Κονίτσης κυρὸς ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ ἔλεγε συχνὰ καὶ μὲ ἔμφαση, ὅτι «οἱ Ἀλβανοὶ δὲν ἔχουν μπέσα». Καὶ τὸ ἔλεγε μετὰ λόγου γνώσεως ...

Γι’ αὐτὸ δοκίμασα μεγάλη ἱκανοποίηση ὅταν πληροφορήθηκα ὅτι ὁ ὑπουργὸς Ἐξωτερικῶν κ. Δημ. Ἀβραμόπουλο ματαίωσε - ἐξ αὐτοῦ τοῦ λόγου - τὸ ταξίδι του στὴν Ἀλβανία", τόνισε. Και συνέχισε μπλέκοντας το εγκώμιο του υπουργού Εξωτερικών Δ.Αβραμόπουλου:

"Ἦταν καιρός! Γιατὶ μέχρι τώρα ἡ πολιτικὴ τῶν ἠπίων τόνων δὲν ἀπέδωσε καρποὺς καὶ μάλιστα, ὡς πρὸς τὸ φλέγον πάντοτε θέμα τῶν ἀνθρωπίνων δικαιωμάτων τῶν ἀδελφῶν μας τῆς Βορείου Ἠπείρου. Συγχαίροντας τὸν κ. Ὑπουργὸ Ἐξωτερικῶν, δηλώνω ὅτι παρακολουθῶ ἀγρύπνως τὸ ἐθνικὸ θέμα τῆς Βορείου Ἠπείρου, καθὼς καὶ ὅλα ὅσα ἀφοροῦν στὸ Ἔθνος μας».


Read more: http://www.staparaskinia.gr/2012/12/blog-post_6819.html#ixzz2Dpc4jBzn