Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Δεν είναι Συνωμοσιολογία, Επίσημο το Ψέκασμα





Διαβάστε τις επίσημες κυβερνητικές ανακοινώσεις των ΗΠΑ και της Αγγλίας. Σε μορφή PDF 128 σελίδων, όσοι ξέρετε Αγγλικά. Το άρθρο πρώτο δημοσιεύτηκε στην www.miastala.com το 2010. Αφού μας ψεκάζουν εδώ στην Δύση συστηματικά επί 13 χρόνια, βασιζόμενοι στην διατροφή του Δυτικού ανθρώπου με κρέατα κάθε είδους και γαλακτοκομικά τώρα βγαίνουν και μας το λένε επισήμως.

Αφού σπαταλήθηκαν τόνοι “μελάνης” από τα C.P.D. και τα MK/ultra/kids και τα κάθε είδους ΜΜΚ (Μέσα Μαζικής Κατευθύνσεως) που προσπάθησαν να μας πείσουν “άλλων ρήμασι πειθόμενοι” ότι είναι “εξατμίσεις αεροπλάνων” Τώρα το παραδέχονται επίσημα οι κυβερνήσεις !!!
Τι και αν γράψαμε άρθρα όπως τα κλασσικά πλέον δικά μου “Μετεωρολογικός Πόλεμος 1 & 2” και πολλά άλλα, συστηματικά οι καλοθελητές “επιστημονικά τεκμηριωμένοι” λακέδες μας κορόιδευαν. Γιατί όπως ξέρετε είναι ο καλύτερος τρόπος να σε θάψουν, και έχουν σύστημα.
Οι γεμάτοι τοξίνες λόγω της διατροφής τους συνάνθρωποι μας και λόγω της ιδεοληψίας τους, σπεύδανε να μας στείλουν στην πυρά. Παλιότερα κάνανε κομμάτια την Υπατία : “Φαντάζομαι την έκφραση της Υπατείας όταν της έλεγαν πως “…υπάρχει κάποιος θεός που φροντίζει τους ανθρώπους, και τους αγαπάει, αλλά τους καίει στην κόλαση αν δεν τον προσκυνούν και δεν τον υπακούν τυφλά..” “Ναι σίγουρα θα έβαλε τα γέλια, μόνο που οι τύποι της αγάπης, που πίστευαν αυτές τις ανοησίες την … έγδαραν ζωντανή με κοχύλια, την περιέφεραν ζωντανή ακόμη στους δρόμους τις Αλεξάνδρειας, διαμέλισαν το σώμα της και πέταξαν τα κομμάτια της σε όλη την πόλη …”
Ποτέ δεν διερωτούνταν τι είναι αυτές οι γραμμές στον ουρανό, η αυτά τα σαν ξασμένο μπαμπάκι σύννεφα. Ούτε γιατί σε μια η δύο ημέρες αρρώσταιναν από “ίωση” ! Τι να πει κανείς αφού ακολουθούν την παράδοση όπου τους συμφέρει (δηλαδή τα κοψίδια). Με την διαφορά ότι οι αρχαίοι και οι παππούδες μας κυνηγούσαν δεν πηγαίνανε στο σουπερμάρκετ να πάρουν έτοιμο το προϊόν, γεμάτο ορμόνες, στρυχνίνη κλπ. Τα νοσοκομεία πλέον είναι γεμάτα 30άρηδες, 40 άρηδες, 50 άρηδες με σοβαρές παθήσεις 70 άρηδων – 80 άρηδων, λόγω της (και καλά «με μέτρο») κατανάλωσης ζωικών προϊόντων, και μετά ο κόσμος φοβάται να γίνει καρποφάγος για να μη πάθει κάτι… Και το ψέκασμα τους αποτελειώνει με το Παθογενές Μυκόπλασμα σε μορφή κρυσταλλικού βιολογικού όπλου και πολλά άλλα καλούδια.
Παρακάτω παραθέτω απόσπασμα από το κλασσικό πλέον άρθρο μου που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Άβατον το 2006 και αρχικά στην www.miastala.com το 2010 και στο www.terrapapers.com το 2011.
Μετεωρολογικός Πόλεμος, Αεροψεκασμοί ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ;
Τεχνητοί τυφώνες με σφραγίδα προελεύσεως, ο τρόπος δημιουργίας τους, γεωμετρικά σύννεφα, ακτινοβολίες ελέγχου καιρού, καθημερινό ψέκασμα των ουρανών, ΑΝΤΙΔΟΤΑ.
του Ίωνα Μάγγου περιοδικό Άβατον 2006.
Εδώ και πολλές δεκαετίες διεξάγεται ένας αόρατος πόλεμος, κυρίως όμως από το σωτήριο (τρoμάρα  μας) έτος 1998 πάνω από τα κεφάλια μας. Παραπονιόμαστε για τον απρόβλεπτο καιρό που μας ταλαιπωρεί, αλλά δεν προσέχουμε ποτέ τι συμβαίνει εκεί επάνω.
Ούτε εάν τα πολιτικά αεροπλάνα ακολουθούν τους αεροδιαδρόμους. Ποιοι είναι αυτοί οι διάδρομοι; Μια φορά αν ταξιδέψετε με το αεροπλάνο και δείτε το περιοδικό μπροστά στο κάθισμά σας, τους έχει. Τι δουλειά έχουν αυτά τα αεροσκάφη, που είναι λευκά Μπόινγκ χωρίς διακριτικά, να πετούν σε τεράστιο (συχνά στην Στρατόσφαιρα) ύψος με υπερηχητικές ταχύτητες χωρίς να ακούγονται;
Η NASA πέρσι παραδέχτηκε την ύπαρξή τους και τη χρήση τους για «επιστημονικούς» σκοπούς (τώρα γελάστε παρακαλώ). Και αυτές οι λευκές γραμμές, δύο συνήθως ή τέσσερις στον αριθμό που αφήνουν πίσω τι είναι;. Παγωμένα καυσαέρια λόγω ύψους, όπως μας δικαιολογούνται; Και πάλι τρομάρα μας.
Πώς πάτε από αλλεργίες; ανοσοποιητικό σύστημα, άσθμα, ανεξήγητη χρόνια κόπωση, υπέρταση, νόσο του Crohn, σκλήρυνση κατά πλάκας, έρπη, ερυθυματώδη λύκο, Αλτζχάιμερ, δυσθυμίες κλπ τα τελευταία χρόνια; Πώς να τα πάτε με χιλιάδες τόνους οξειδίων αλουμινίου-βαρίου, 4-5 είδη παθογενούς μυκοπλάσματος, περίεργες αιμοσφαιρίνες κι πολλά άλλα που μας ψεκάζουν;
Αλλά αυτή είναι μόνο η μία πλευρά. Οι τυφώνες πάνε και έρχονται, πόλεις σβήνουν από το χάρτη, π.χ. Νέα Ορλεάνη. Πότε θα πάψετε να μην αντιδράτε, σαν πρόβατα στο μαντρί; Όταν θα χτυπήσουν και την Ελλάδα; Το Αιγαίο σάς κάνει για πρώτη δόση; (ανακοίνωση του 2005 δύο καθηγητών του πανεπιστημίου Θεσσαλίας σε εφημερίδα του Βόλου για τυφώνα κατηγορίας 5 στο Αιγαίο).
Τι λέω; Γιατί, μήπως ψάξατε κανέναν παγκόσμιο χάρτη και τη γήινη σφαίρα των παιδιών σας (αν έχουν, εκτός απο Nitendo, GameBoy, Playstation κλπ); Θα δείτε ότι η λεωφόρος του Σανς Ελυζέ στο Παρίσι (πόλη του φωτός χε,χε,χε) αν την προεκτείνεται σε ευθεία ανατολικά συναντά τη μεγάλη πυραμίδα στην Γκίζα. Και ότι η Γκίζα και η Νέα Ορλεάνη βρίσκονται στις 30 μοίρες βόρειο γεωγραφικό πλάτος!!! Και η σφίγγα κοιτάει ανατολικά ευθεία τη Νέα Ορλεάνη!
Εν τω μεταξύ, στην τελετή λήξεως των Ολυμπιακών αγώνων στην Αθήνα (29-8-2004), ακριβώς έναχρόνο πριν χτυπηθεί η Νέα Ορλεάνη, υπήρχε μια μεγάλη κίτρινη σπείρα στο κέντρο (εικ. 2).Θυμηθείτε το κλασικό φιλμ νοητικού προγραμματισμού, ο Μάγος του Οζ (ειδικά το Yellow Brick Road σε μορφή σπείρας) και κάποιοι κάτι θα καταλάβετε για το μαζικό προγραμματισμό του συλλογικού ασυνειδήτου.
Οι τελετές ενάρξεως και λήξεως στο Athens 2004 περιλαμβάνανε όλα τα προγραμματισμένα γεγονότα, μέχρι το 2008. Τυφώνες, τσουνάμια (θυμάστε το παιδάκι με τη βάρκα και το νερό), κομήτες, ευγονική (ο Θεός να την κάνει, γιατί αφορά μη ανθρώπινο DNA)”
Το PDF της Αμερικανικής κυβερνήσεως
Το PDF της Αγγλικής κυβερνήσεως
Από την τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, η «πρόβλεψη» του τυφώνα Κατρίνα!
Ένας απο τους πολλούς τυφώνες με σφραγίδα προελεύσεως!
Ηλεκτρομαγνητικά αντίμετρα στους τυφώνες!
Αντληση ενέργειας απο το τοπικό ενεργό κενό, για την ενεργειακή τροφοδότηση του τυφώνα και μετατροπή του σε κατηγορία 5!
Δευτερογενές φαινόμενο των βαθμωτών πεδίων.
Ψέκασμα με UFO!

Το άννωστο νέφος φωτονίων που εισέρχεται το Ηλιακό μας σύστημα


Το άννωστο νέφος φωτονίων που εισέρχεται το Ηλιακό μας σύστημα




Η παρακάτω ανάρτηση αποτελεί αναδημοσίευση από δικό μας άρθρο:
Μια ξεχωριστή εμπειρία: Το 1975 ο Dannion Brinkley κατά την διάρκεια μιας καταιγίδας μιλούσε στο τηλέφωνο όταν ένας κεραυνός χτύπησε την τηλεφωνική γραμμή, στέλνοντας χιλιάδες βολτ μέσα στο κεφάλι και το σώμα του. Η καρδιά του σταμάτησε και στο νοσοκομείο επιβεβαιώθηκε απλά ο θάνατος του και στην συνέχεια εκδόθηκε πιστοποιητικό θανάτου, καλύφθηκε με ένα σεντόνι και μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για νεκροψία..

28 λεπτά μετά ξύπνησε! Αυτή είναι η μεγαλύτερη κλινικά τεκμηριωμένη επιθανάτια εμπειρία που έχει καταγραφεί.
Αργότερα είπε πως τον χρόνο που ήταν νεκρός είχε μπει σε μια διαδικασία προσωπικής κρίσης περνώντας μέσα από μια σήραγγα που στο βάθος είχε ένα λαμπρό φως. Κατά την διάρκεια της αυτοκριτικής του παρουσιάστηκε μια αλληλουχία από μελλοντικά γεγονότα που θα επηρέαζαν τον κόσμο παγκοσμίως. 
Τα γεγονότα αυτά θα συνέβαιναν εώς το 2014 και συγκεκριμένα μεταξύ 2011 και 2012.
Συγκεκριμένα μιλάει για την επιστροφή ενός ενεργειακού συστήματος που υπήρχε εδώ και πολύ καιρό αλλά κανένας δεν γνώριζε και θα καταλήξει σε μια ηλεκτρομαγνητική μετατόπιση των πόλων της Γης μεταξύ 2012 και 2014. Η όλη διαδικασία θα δημιουργήσει τις συνθήκες ώστε η ανθρωπότητα να αλλάξει την συνείδηση της."
Αυτή είναι η ιστορία του Dannion Brinkley και την υποστηρίζει δεκάδες χρόνια τώρα. Υπάρχει περίπτωση να βίωσε αυτήν την μοναδική εμπειρία; Ίσως παρακάτω να... 
Η ΝΑΣΑ έχει προειδοποιήσει εδώ και 2 χρόνια για ισχυρές ηλιακές καταιγίδες το 2012 που πιθανόν μας "στείλουν" στον Μεσαίωνα! (ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ και αν δεν το έχετε διαβάσει καλό θα είναι να το κάνετε πριν συνεχίσετε).
Ο Ρώσος επιστήμονας αστροφυσικός Αlexey Dmitriev υποστηρίζει πως οι μεταβολές αυτές, θα είναι πολύ χειρότερες απ'αυτές που προειδοποιεί η NASA!!!
Ανέλυσε τις αυξανόμενες αλλαγές στα μετεωρολογικά και σεισμολογικά φαινόμενα, καθώς και τις πρόσφατες αλλαγές στο γήινο μαγνητικό πεδίο. Επίσης μελέτησε τις ηλιακές μεταβολές, και τις αλλαγές στις καιρικές συνθήκες και τα μαγνητικά πεδία όλων των άλλων πλανητών του ηλιακού μας συστήματος.
Παρατήρησε πως η δέκα φορές μεγαλύτερη αύξηση στο στρώμα του Ήλιου δείχνει ότι το ηλιακό σύστημα εισέρχεται σε μια περιοχή που ο Dmitriev ονομάζει ενεργειακό σύννεφο φωτονίων (the unkonwn alien photon belt) και ευθύνεται για τις αλλαγές. Η αυξανόμενη συχνότητα εμφάνισης σφαιρών πλάσματος στην ατμόσφαιρα, είναι ένα σημάδι για τον επικείμενο «μετασχηματισμό της Γης», περιλαμβάνοντας διαδικασίες με αλληλεπιδράσεις πέρα ​​από το τρισδιάστατο κόσμο. 
Επιπλέον στις 14 Ιουλίου 2010 επιστήμονες της ΝΑSΑ ανακάλυψαν ότι το ηλιακό μας σύστημά περνά μέσα από ένα διαστρικό ενεργειακό νέφος αερίων, το οποίο διαταράσσει τον Ήλιο. Σε συνδυασμό με την μετακίνηση και εξασθένιση του μαγνητικού πεδίου της Γης, θα είμαστε ουσιαστικά απροστάτευτοι σε μια μεγάλη ηλιακή έκλαμψη με όλα τα επακόλουθα.. Και ξαναλέμε υπάρχει ήδη έκθεση της ΝΑSΑ που προειδοποιεί για ηλιακή καταιγίδα άνευ προηγουμένου.
Είναι δυνατόν η προειδοποίηση της ΝΑSA να οφείλεται για το επικείμενο γεγονός; 
Μας φαίνεται απίστευτο πως ο Dannion Brinkley είχε προβλέψει μέσω της ασυνήθιστης εμπειρίας του γι'αυτό που προειδοποιούν οι επιστήμονες σήμερα.. Φυσικά ακόμα τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, παρά μόνο η παραπάνω προειδοποίηση. Εμείς συγκεντρώσαμε τα στοιχεία και τα συμπεράσματα φυσικά δικά σας.
Αναρωτιόμαστε αν η προφητεία των Ινδιάνων Χόπι έχει να κάνει σχέση με τα παραπάνω.
 http://www.apocalypsejohn.com

H εγκληματική Ατζέντα 21 επιβάλει την φορολόγηση των παιδιών ! Ο εφιάλτης δεν έρχεται ... Ήρθε !!!

H εγκληματική Ατζέντα 21 επιβάλει την φορολόγηση των παιδιών ! Ο εφιάλτης δεν έρχεται ... Ήρθε!!!

Επείδή όλοι μα όλοι αναρωτιούνται πως είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνουν οι νομοθετούντες ότι δεν είναι δυνατόν και είναι παράλογο και απάνθρωπο και αντεθνικό, το να πληρώνουν οι γονείς φόρο για την ύπαρξη των παιδιών τους, να σας πούμε για μία ακόμη φορά τι συμβαίνει.
Για να μπορέσει το σύστημα συνεργασίας της Λευκής και της Μαύρης Αδελφότητας να προχωρήσει και να ελέγξει με μία παγκόσμια χούντα όλο τον κόσμο - αυτό που ονομάζουμε χούντα του Αντιχρίστου - πρέπει να συγκεντρώσει όλο τον πληθυσμό της Γης, όσον τουλάχιστον αφήσει ζωντανό ο διατροφικός κώδικας που εκδώσανε, ο οποίος θέλει να τον εξαφανίσει, ώστε οι άνθρωποι να είναι λίγοι και να ελέγχονται. Για να μπορέσει να γίνει αυτό εφαρμόζουν ένα σχέδιο, το οποίο πέρασαν με το γενικό όνομα Ατζέντα 21.
Μ’ αυτό καλούν ουσιαστικά σε δράση όλους τους ανθρώπους, οι οποίοι με καλή διάθεση και καλό σκοπό θέλουν να βοηθήσουν τον πλανήτη Γη, που δήθεν καταστρέφεται μέσω της καταστροφής του περιβάλλοντος. Για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιούν όχι μόνον απλούς εθελοντές, αλλά και κυβερνήσεις, οργανώσεις, κόμματα, διάφορες ομάδες.
Όλα τα κόμματα σε όλα τα κράτη, φαγώθηκαν να μιλούν για πράσινες αναπτύξεις, για οικολογίες κ.λ.π. Εσείς θα αποφασίσετε αν αυτό το πράγμα, αν αυτό το εξάμβλωμα, που λέγεται Ατζέντα 21, έχει αποφασιστεί για καλό σκοπό. Ψηφίστηκε από τον ΟΗΕ στις 14 Ιουνίου 1992 στο Ρίο ντε Τζανέιρο από 178 αρχηγούς κρατών, όταν στην Ελλάδα ήταν πρωθυπουργός ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.
Για να βάλουν την υπογραφή τους, τους είπαν τότε, ότι το σχέδιο είναι για το καλό του πλανήτη, ο οποίος κινδυνεύει από υπερθέρμανση και από ξηρασία και ότι δεν θα υπάρχουν φαγητά και σπαρτά. Τους είπαν ότι με το σχέδιο αυτό, ο πλανήτης μας θα είναι επιτέλους ασφαλής. Το 2007 μας έλεγαν στα δελτία ειδήσεων ότι δεν υπάρχουν ρύζια και σιτηρά στον κόσμοκαι όλοι θα πεθάνουν από την πείνα και κανείς δεν βγήκε να πει κάτι. Εάν κάποιος άλλος βγει σε κάποια εκπομπή και πει κάτι που δεν «αρέσει», αμέσως τον ελέγχουν, τον παίρνουν τηλέφωνο και τον κυνηγούν λέγοντάς του να σταματήσει.
Οι τηλεπαρουσιαστές και οι τηλεπαρουσιάστριες λένε ό,τι θέλουν τα λαμόγια του συστήματος. Έλεγαν, λοιπόν, στα δελτία ειδήσεων, ότι θα πηγαίνουμε σε κάδους απορριμμάτων για να ψάχνουμε τροφή, ότι δεν θα υπάρχουν σιτηρά, ότι εκτοξεύτηκε η τιμή ρυζιών και σιτηρών και ότι θα ψάχνουμε στους κάδους να τρώμε λεμονόκουπες! Παρακαλώ θυνηθείτε το. Είναι τρομερό. Στημένη πρόστυχη προπαγάνδα.
Μ’ αυτόν τον τρόπο βγαίνουν οι ειδήσεις, αφού κανένας παρουσιαστής ή παρουσιάστρια δεν έχει άποψη. Διαβάζει από ένα μόνιτορ, που είναι στημένο απέναντί του και μεταφέρει αυτά που του γράφει κάποιος άλλος. Κι αυτός που τα γράφει, τα έχει βρει σε κάποιο έγκριτο ειδησεογραφικό πρακτορείο, το οποίο κι αυτό από κάπου αλλού τα βρήκε.
Μας λένε, επίσης, ότι θα λιώσουν οι πάγοι της Ανταρκτικής ή ότι θα υπάρχουν μόνο το χειμώνα, ενώ το καλοκαίρι δεν θα υπάρχουν καθόλου πάγοι. Και αυτοί που θα λιώσουν, θα κάνουν πόλεις, όπως η Βενετία, η Θεσσαλονίκη και άλλες παραθαλάσσιες πόλεις να πλημμυρίσουν (παρά το γεγονός ότι πάγους δεν έχει εκεί, όπως αναφέρω στους τόμους 4, 5 και 6 του βιβλίου μου «Γιατί και πώς ζουν ανάμεσά μας» για το σχέδιο Βαστραμόν-Επανάκτηση).
Και πράγματι, οι πάγοι του βόρειου Πόλου και όχι της Ανταρκτικής έλυωσαν όλοι. Που πήγαν όμως τα νερά; Γιατί δεν πλημυρίσαμε; Κανείς δεν αναρωτιέται τι έγιναν τα νερά. Δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα λυωμένου πάγου!!! Όταν ο μέσος πολίτης δεν ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο, γιατί να ενδιαφερθεί για οτιδήποτε άλλο; Ήταν ένα μεγάλο τεστ του ύψους της αναισθησίας και της χαϊβανίτιδας του παγκόσμιου πληθιυσμού. Μας λένε πολλά για την κλιματική αλλαγή. Όλα είναι παραμύθια! Έχουν πλευρίσει ανθρώπους με οικολογική συνείδηση, αγωνιστές και τους έχουν πείσει για την επικείμενη καταστροφή του πλανήτη.
Οι άνθρωποι ανταποκρίνονται, είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν, διότι όλοι θέλουμε να έχουμε έναν πλανήτη, καθαρό, όμορφο, πράσινο για τα παιδιά μας. Αυτοί, όμως, που δεν θέλουν τέτοιο πλανήτη είναι εκείνοι, που έβγαλαν το σχέδιο. Αυτοί δεν θέλουν πράσινο, αλλά γκρι πλανήτη χούντας, όπου θα ζούμε όλοι σε φυλακές ετοιμασμένες ειδικά για μας. Ένα πλανήτη φυλακή. Στις 14 Ιουνίου 1992 υπογράφηκε, λοιπόν, από 178 πρωθυπουργούς και αρχηγούς κρατών η Ατζέντα 21, αποτελούμενη από 351 σελίδες και πολλές διατάξεις.
Ταυτόχρονα, όμως, εκδόθηκαν και τοπικές ατζέντες 21 για κάθε κράτος, ώστε κάθε κράτος να ενεργήσει ανάλογα για να σωθεί δήθεν ο πλανήτης από τηνυπερθέρμανση, η οποία στην πραγματικότητα δεν υπάρχει. Ο πλανήτης - λένε - υπερθερμαίνεται από οποιαδήποτε δραστηριότητα του ανθρώπου.
Είτε με τις αγελάδες του, είτε με τα εργοστάσιά του, είτε με τα αυτοκίνητά του, είτε με τα μωρά του! Και στα μωρά ακόμα ζήτησαν να βάλουν φόρους, βάλτε φόρο στα μωρά, γιατί καταστρέφουν το κλίμα και επειδή για να σωθεί δήθεν ο πλανήτης πρέπει να μειωθεί ο ανθρώπινος πληθυσμός, ξεκινώντας όμως από τους χριστιανικούς πληθυσμούς της Ευρώπης και της Αμερεικής!
Και εννοείται φορολογήθηκαν και τα παιδιά και όταν το έλεγα, και πάλι με κορόϊδευαν και με κατηγορούσαν για κινδυνολόγο και πάλι όμως δικαιώθηκα, γιατί όταν ξεκίνησα την τηκλεόραση, ήμουν αποφασισμένος να βάλω μπουρλότο στις συνειδήσεις των ανθρώπων και να κάψω την κουρτίνα που κρύβει το παρασκήνιο.
Μέχρι κι αυτό λοιπόν είπαν τα λαμόγια , που προωθούν αυτό το παμπόνηρο σχέδιο, το οποίο εκμεταλλεύεται εκείνους, οι οποίοι καλή τη πίστει σπεύδουν να βοηθήσουν στον αγώνα για την σωτηρία του πλανήτη, ο οποίος στην ουσία δεν κινδυνεύει! Μας λένε ότι όλη η ανθρώπινη δραστηριότητα παράγει αέρια, αέρια του θερμοκηπίου, τα οποία καλύπτουν μ’ ένα λεπτό στρώμα τον πλανήτη γύρω-γύρω, με αποτέλεσμα η ηλιακή ακτινοβολία, η θερμική ενέργεια του Ήλιου, να μην μπορεί να ανακλαστεί και να φύγει το βράδυ στο διάστημα.
Λένε ότι αυτά τα αέρια εμποδίζουν, εγκλωβίζουν την ηλιακή ακτινοβολία ανάμεσα στο στρώμα των αερίων του θερμοκηπίου με πιο επικίνδυνο απ’ όλα το διοξείδιο του άνθρακα.
Έχουν ενοχοποιήσει το διοξείδιο του άνθρακα, πράγμα που είναι μεγάλο ψέμα, αφού αυτό, είναι εκείνο το οποίο «αναπνέουν» τα φυτά και μετά δίνουν οξυγόνο, Ο πλανήτης, λοιπόν, γι’ αυτό το λόγο ζεσταίνεται - λένε - και γι’ αυτό θα λιώσουν οι πάγοι, θα κοπούν τα ρεύματα των ωκεανών, θα σταματήσει το γλυκό κλίμα.
Άλλες φορές λένε ότι θα έχουμε ξηρασία, ότι δεν θα έχουμε νερό να πιούμε, ενώ άλλες φορές λένε ότι τελικά θα έχουμε παγετώνες, ότι θα πεθάνουμε από το κρύο. Όποια βλακεία τους έρθει στο μυαλό λένε! Πρόσφατα γυρίστηκε ένα βίντεο, όπου αποδεικνύεται από επώνυμους και φτασμένους καθηγητές από όλο τον κόσμο ότι αυτό, που προσπαθούν να περάσουν, είναι παραμύθι και δεν ισχύει.
Στο βίντεο, το οποίο μάλιστα προβλήθηκε και σε ελληνικό κανάλι, φαίνεται καθαρά από πολλά e-mail που κλάπηκαν ότι κάποιοι τα «πήραν χοντρά» για να λένε ότι ο πλανήτης υπερθερμαίνεται ή ότι κάποιοι εκβιάστηκαν. Όποιοι, μάλιστα, στα ντοκιμαντέρ, που γυρίζουν - ακόμα και τσόντα να είναι - πετάνε μέσα και μια κουβέντα «λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη» ή στα βιβλία, που εκδίδουν για την εκμάθηση αγγλικών για παιδιά, βάζουν και μία άσκηση για την «υπερθέρμανση του πλανήτη», χρηματοδοτούνται γι’ αυτές τους τις δραστηριότητες!
Να ξέρετε λοιπόν ότι η φορολόγηση των παιδιών, όπως και οι ενερηειακοί επιθεωρητές των σπιτιών και τα ενεργειακά πιστοποιητικά και τα χαράτσια και οι τεράστιοι φόροι ακινήτων επιβάλονται από την Ατζέντα 21, που θέλει
1. Να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό.
2. Να στερήσει με συνοπτικές διαδικασίες την ιδιωτική περιουσία ακινήτων, ρευστού αλλά και αυτοκινήτων από τους πολίτες όλου του κόσμου μα σκοπό την απόλυτη εξαθλίωσή τους, ώστε να έρθει να τους "σώσει" ο σωτήρας της νέας τάξης.(αντίχριστος).
Όλα τα παραπάνω, υπό την κάλυψη της οικολογίας. Τα παιδιά μολύνουν το περιβάλον γι αυτόι οι γονείς τους θα φορολογούνται για να αποτραπούν οι γεννήσεις.
Ο εφιάλτης δεν έρχεται Ήρθε.

Ο Πάνος Καμμένος στην "Ανατροπή" : Οι πολιτικοί που συμμετείχαν σε παιγνίδια να κάτσουν στο σκαμνί.. Μόνος εναντίον όλων ! ΒΙΝΤΕΟ


Ο Πάνος Καμμένος στην "Ανατροπή" : Οι πολιτικοί που συμμετείχαν σε παιγνίδια να κάτσουν στο σκαμνί.. Μόνος εναντίον όλων ! ΒΙΝΤΕΟ


Triklopodia: ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ TRIKLOPODIA.COM ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ