Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΤΠΙΚΟ ΡΩΣΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ( Με Ελλήνική μετάφραση )...ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ.....





ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ,ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ , ΠΟΥ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ , Η ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΙ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ....ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΡΩΣΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ "ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ" ΛΥΚΟΠΟΙΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ...ΚΑΙ ΤΙ 
ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΝΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΙΑ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΠΩΣ Η ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ"
( ΕΝΤΟΛΗ 311 )....ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΒΙΚΤΩΡ ΚΡΙΣΤΕΝΓΚΟ ΣΤΙΣ 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2007.......ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΤΡΑΓΙΚΑ : ΟΧΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 2025 , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΡΩΣΟ ΥΠΗΚΟΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΝΑ ΝΑΝΟΤΣΙΠ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ!!!!!

ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..... 
ΑΠΟΚΑΛΥΤΠΙΚΟ ΡΩΣΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ( Με Ελλήνική μετάφραση )...ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΡΩΣΙΑ..... | Ο Κλοιός ΠΗΓΗ

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ....


Μνημόνιο ή χρεοκοπία- Το δάκρυ του Δ. Χριστόφια (βίντεο)

Με εμφανή τη συναισθηματική φόρτιση και με δάκρυα στα μάτια ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δ. Χριστόφιας μίλησε σε συνέδριο για το Μνημόνιο και την προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης.
«Σκεφτόμουν πάντα το καλό των εργαζομένων. Το καλό των απλών ανθρώπων. Σας διαβεβαιώνω ότι γι” αυτές τις αξίες θα συνεχίσω ν” αγωνίζομαι μαζί σας μέχρι και την τελευταία μου πνοή» τόνισε ο πρόεδρος της Κύπρου από το βήμα του συνεδρίου της Παγκύπριας Εργατικής Ομοσπονδίας (ΠΕΟ).
«Είχαμε να επιλέξουμε μεταξύ ενός επώδυνου μνημονίου και της χρεοκοπίας των τραπεζών που με τη σειρά τους θα οδηγούσαν σε κατάρρευση της κυπριακής οικονομίας και έχοντας διασφαλίσει κάποια πολύ βασικά και σημαντικά ζητήματα αναλάβαμε την ευθύνη να προχωρήσουμε με στόχο τη διάσωση της κυπριακής οικονομίας» δήλωσε.
«Από τη στιγμή που υποχρεωθήκαμε να προσφύγουμε στο Μηχανισμό Σταθερότητας γνωρίζαμε ότι τα περιθώρια αλλαγών στις απαιτήσεις και τους όρους της Τρόικας δεν θα ήταν απεριόριστα» σημείωσε και τόνισε: «ο κόσμος διαθέτει και λογική και κριτήριο, έχει και μνήμη. Εμείς απαντούμε, ότι παρά τα όποια φυσιολογικά λάθη και παραλείψεις, είμαστε περήφανοι για το τεράστιο έργο της Κυβέρνησής μας μέσα σε αυτές τις τόσο αντίξοες συνθήκες».
«Αυτό δεν είναι το τέλος» επισήμανε σε εκτός κειμένου αναφορά του, προσθέτοντας ότι «ο αγώνας θα συνεχιστεί με την καλυτέρευση των συνθηκών και είμαι σίγουρος ότι η εργατική τάξη ενωμένη θα επαναφέρει αρκετά από τα δικαιώματα τα οποία της στερούνται σήμερα, ένεκα του μνημονίου».
Μνημόνιο ή χρεοκοπία- Το δάκρυ του Δ. Χριστόφια (βίντεο) – Το κουτί της Πανδώρας ΠΗΓΗ

Βίντεο: Οι πρώτες εικόνες από το σεισμό στην Ιαπωνία


Βίντεο: Οι πρώτες εικόνες από το σεισμό στην Ιαπωνία

Ενώ οι μετασεισμοί συνεχίζονται, οι πρώτες εικόνες από τη δόνηση των 7,3 βαθμών στην Ιαπωνία κάνουν ανέβηκαν στο διαδίκτυο.
More Sharing Servicere
Τον ισχυρό σεισμό μεγέθους 7,3 βαθμών Ρίχτερ, ο οποίος σημειώθηκε στην Ιαπωνία με επίκεντρο ανοιχτά των βορειοανατολικών ακτών της χώρας, σύμφωνα με το Αμερικανικό Γεωλογικό Ινστιτούτο, αποτυπώνει βίντεο...που δημοσίευσε το BBC.
Το πρώτο κύμα, ύψους ενός μέτρου έφθασε στις ακτές της βορειο-ανατολικής Ιαπωνίας, όμως η ιαπωνική μετεωρολογική υπηρεσία ανακοίνωσε ότι δεν αποκλείεται να φτάσει και τα δύο μέτρα.


Read more: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/259966/vinteo-oi-protes-eikones-apo-to-seismo-stin-iaponia#ixzz2EO76xOi3

EΛ TA NEA (C) HELLAS XG 2012: Βίντεο-ντοκουμέντο αποτυπώνει την τρομακτική ισχύ του σεισμού στην Ιαπωνία ΠΗΓΗ

Παράξενοι ήχοι σε πολλές πολιτείες της Αμερικής


Παράξενοι ήχοι σε πολλές πολιτείες της Αμερικής


Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το 2012 ήταν ένας παράξενο χρόνος, αλλά και ένα από τα πιο παράξενα φαινόμενα που πολλοί άνθρωποι βιώνουν στη διάρκεια αυτού του έτους είναι οι δυνατοί ανεξήγητοι θόρυβοι που συνεχίζουν σε τμήματα των Ηνωμένων Πολιτειών, ακόμη και τώρα.
Πολλοί άνθρωποι είπαν για το περιστατικό που συνέβει στην Αριζόνα ότι ήταν πιο δυνατό από οποιαδήποτε ηχητική έκρηξη έχουν ακούσει ποτέ. Στρατιωτικά αεροσκάφη δεν επιτρέπεται να πετάξουν εκεί χωρίς έγκριση, και μόνο πάνω από τις ζώνες περιορισμένης πρόσβασης. Αυτό θα μπορούσε εύκολα να διαγραφεί μας αναφέρει ένας πιλότος της πολεμικής αεροπορίας και είναι εξαιρετικά απίθανο. Η σειρά από τις εκρήξεις ακούστηκε από εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες ανθρώπους. Αυτό το φαινόμενο είχε επίσης ακουστεί στο Βόρειο Τέξας και περιοχές της νότιας Οκλαχόμα.
Ο Jean Swesey αυτόπτης μάρτυρας μας λέει: Ήταν μια ολόκληρη σειρά από φράγματα, μέχρι έξι ή επτά. Ήταν γρήγορα και πολύ δυνατά. Οι κάτοικοι των κοινοτήτων μέσα και γύρω από Verde Valley και στο Φλάγκσταφ κάλεσαν την αστυνομία και τους πυροσβέστες για να αναφέρουν τους περίερους ήχους. "Ακουγόταν σαν βροντή, αλλά υπόγεια," δήλωσε ο Swesey, και όλα τα σκυλιά στη γειτονιά, ξεκίνησαν να γαβγίζουν.
Το κανάλι CBS 5 έλαβε τις πρώτες εκθέσεις των εκρήξεων-θορύβων λίγο μετά τις 5 μ.μ. την Τρίτη 4 Δεκ. και ξεκίνησε τον έλεγχο του θέματος μέσα από κυβερνητικές πηγές. Η Γεωλογική Υπηρεσία των ΗΠΑ ανέφερε ότι δεν υπήρξε καμία σημαντική σεισμική δραστηριότητα στην Αριζόνα που θα μπορούσε να έχει δημιουργήσει αυτά τα φράγματα ήχου. Το Γραφείου του Σερίφη της Κομητείας προσπάθησε να ανταποκριθεί στις κλήσεις των κατοίκων αλλά δεν βρήκαν τίποτα.
Στην περιοχή Sedona έκθεση ανέφερε μια παράξενη οσμή, αλλά αυτό ήταν αβάσιμο και δεν μπορεί να σχετίζονταν με τους ήχους. Στο Camp Verde Marshal έλαβαν επίσης μια σειρά από τηλεφωνήματα για τα φράγματα, αλλά οι αξιωματικοί δεν βρήκαν κανένα αποδεικτικό στοιχείο για τυχόν εκρήξεις.
Τέξας και Οκλαχόμα
Για άλλη μια φορά οι περίεργοι ήχοι έχουν ακουστεί πάνω από μια εξαιρετικά μεγάλη περιοχή, που αυτή τη φορά περιλαμβάνει δύο περιοχές (Τέξας και Οκλαχόμα) που καλύπτουν έκταση 7 -10 νομών. Είναι εξαιρετικά απίθανο ότι αυτοί οι ήχοι θα μπορούσε να είναι στρατιωτικά αεροσκάφη και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχουν ακουστεί σε πολλές περιπτώσεις χωρίς οπτική παρατήρηση των αεροσκαφών. Επίσης οι στρατιωτικοί πιλότοι πρέπει να έχουν έγκριση για να σπάσουν το φράγμα του ήχου και μπορούν να το κάνουν μόνο σε περιορισμένο εναέριο χώρο.
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε μια ηχητική έκρηξη όταν προέρχετε από αεροπλάνο. (Ακριβώς κάτω το βίντεο)
Οι εκθέσεις κυμαίνονται από το Cooke County, Κάρτερ, Johnston, Murray, Pontotoc ακόμα και στο Marshall County. Υπήρξαν δεκάδες κλήσεις. Μιλήσαμε με τον διευθυντή Δημοσίων σχέσεων της Lockheed Martin, έναν παγκόσμιο ηγέτη στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την υποστήριξη των στρατιωτικών αεροσκαφών και μας είπε ότιπιθανότατα η αιτία των δυνατών ήχων ήταν από αεροπλάνα που πετούσαν πάνω από την Νότια Οκλαχόμα Τετάρτη 5 Δεκ. σπάζοντας το φράγμα του ήχου
Ρόουντ Άιλαντ
Barrington, RI (WPRI) - Ενώ οι αρχές ακόμα δεν γνωρίζουν την πηγή, οι κάτοικοι λένε ότι άκουσαν μια μεγάλη έκρηξη και περίεργους ήχους που προέρχονταν από το Narragansett Bay βράδυ της Δευτέρας 3 Δεκ. γύρω στις 23:30 μ.μ. Σύμφωνα με τους ερευνητές, η πηγή του θορύβου παραμένει ένα μυστήριο.

O Νοστράδαμος επιβεβαιώνει Παίσιο και Πατρο-Κοσμά! Συγκλονιστικές προφητείες για την Ελλάδα, που επαληθευτηκαν!


O Νοστράδαμος επιβεβαιώνει Παίσιο και Πατρο-Κοσμά! Συγκλονιστικές προφητείες για την Ελλάδα, που επαληθευτηκαν!



Συγκλονίζει ο Νοστράδαμος με τα τετράστιχά του για την Ελλάδα, που οι μελετητές του 5ου Βιβλίου του φέρνουν στο φώς! Ως και μερικά χρόνια πρίν, οι απόψεις των διίσταντο, μιας και δεν ήταν βέβαιο οτι επρόκειτο για μια χώρα της Ευρώπης, όπως η Ελλάδα. Σήμερα όμως...τα λόγια του μεγάλου αυτού ανδρός συγκλονίζουν με την καθαρότητά τους!

Τα παρακάτω χωρίς αμφισβήτηση έχουν να κάνουν με την τωρινή κατάσταση που βιώνουμε στην Ελλάδα, επιβεβαιώνοντας έτσι και τις προφητείες των πατέρων της εκκλησίας μας (Πατροκοσμά Αιτωλού, Πατέρα Παΐσιου, Ιωσήφ Βατοπεδινού, κ.ά.)

Ο διασυρμός και χλευασμός της Ελλάδος από τους Δυτικούς

Η Κόρη του Φωτός, από τους φίλους της θα καταδικαστεί. 
Ότι τάχα το σκότος στη Παλιά Γη έχει φέρει. 
Θα την βρίζουν και θα την χτυπούν, θα λένε ότι αυτή φταίει. 
Αλλά σύντομα θα καταλάβουν το λάθος τους.

Ερμηνεία: Η κόρη τους φωτός είναι η Ελλάδα (Ελ=φως, 'λάδα' εκ του 'λας' που σημαίνει γη ή χώρα, δηλαδή Ελλάδα = Χώρα του Φωτός.) Όταν λέει φίλους εννοεί τους Ευρωπαίους οι οποίοι θα γυρίσουν την πλάτη τους στην Ελλάδα επειδή θα νομίζουν ότι αυτή ευθύνεται για την κρίση στην Ευρωζώνη(«ότι τάχα το σκότος στη Παλιά Γη έχει φέρει»). Παλιά Γη είναι η Ευρώπη. Θα την κατηγορούν και θα την χλευάζουν αλλά όταν οι ίδιες τους οι χώρες βρεθούν στην ίδια κατάσταση με την Ελλάδα θα καταλάβουν το λάθος τους (τον διασυρμό της Ελλάδος).

Αποτυχία επίλυσης της οικονομικής κρίσης

Η αρρενωπή γυναίκα θα ασκήσει πίεση στον βορρά. 
Θα δημιουργήσει δυσφορία σχεδόν σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Δύο αποτυχίες θα την θέσουν σε τέτοια έλλειψη ισορροπίας. 
Ώστε ζωή και θάνατος θα ισχυροποιήσουν τους Ανατολικούς Ευρωπαίους.

Ερμηνεία: Η αρρενωπή γυναίκα είναι είτε η Μέρκελ είτε η Λαγκάρντ. Οι δύο αποτυχίες είναι η αποτυχία της επίλυσης του προβλήματος της οικονομικής κρίσης. Η πρώτη αποτυχία έχει να κάνει με την κρίση στην Ελλάδα και η δεύτερη με την παγκόσμια κρίση. Μέσα από την κρίση θα ανατείλουν οι για χρόνια αδύναμοι ανατολικοί Ευρωπαίοι, δηλαδή οι ορθόδοξοι (οι οποίοι θα ενισχυθούν από την Ρωσία του Πούτιν.)

Οι G20 για την Ελλάδα

Θα πουν οι δυνατοί, στο άκρο του Θρόνου, 
ότι με το δίκιο τους, ο χρυσός της τους ανήκει. 
Μα δεν θα προφτάσουν στη σκιά της Γης. 
Τα γεγονότα τρέχουν σε μια μεγάλη πόλη.

Ερμηνεία: Οι δυνατοί είναι οι G20 και το άκρο του θρόνου είναι η βάση των τραπεζιτών στην Wall Street, στην Νέα Υόρκη, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τα μεταλλεύματα και το πετρέλαιο της Ελλάδος μη την δικαιολογία ότι η Ελλάδα χρωστάει πολλά στο ΔΝΤ. Αλλά δεν θα προλάβουν να κάνουν τίποτα (όπως άλλωστε επιβεβαιώνουν οι πατέρες της εκκλησίας μας στις δικές τους προφητείες) επειδή κάτι θα συμβεί, μάλλον πόλεμος, στη Μεγάλη Πόλη που δεν είναι άλλη από την Κωνσταντινούπολη! Η «σκιά της γης» ήταν δύσκολο να ερμηνευθεί, αλλά μάλλον ο Νοστράδαμος αναφέρεται στην Ιερουσαλήμ όπου μάλλον θα γίνει εμπόλεμη σύρραξη και έτσι οι G20 θα ασχοληθούν με τον πόλεμο και θα αφήσουν την Ελλάδα στην άκρη.

Η πείνα στην Ελλάδα

Στις Κυκλάδες, στην Πείρινθο, και στην Λάρισα, 
στην Σπάρτη και ολόκληρη την Πελοπόννησο, 
ένας τρομερός λιμός, μια μάστιγα από ψεύτικη σκόνη 
Εννιά μήνες θα διαρκέσει δίνοντας μορφή σε όλα.

Ερμηνεία: Η Ελλάδα θα πεινάσει (όπως είπε και ο Πατροκοσμάς, ο Παΐσιος και ο Ιωσήφ ο Βατοπεδινός) και η πείνα θα διαρκέσει από τρεις μήνες μέχρι ένα χρόνο (όπως προφήτεψε ο Παΐσιος). Ο Νοστράδαμος μας λέει ότι θα διαρκέσει εννιά μήνες. Η πείνα όμως θα είναι «φτιαχτή», ψεύτικη, αλλά θα είναι τόσο έντονη που θα εξαπλωθεί σαν μάστιγα. «Δίνοντας μορφή σε όλα» εννοεί πως οι Έλληνες θα έρθουν πιο κοντά παίρνοντας μορφή, γινόμενοι έτσι πιο ανθρώπινοι. Δηλαδή η κρίση θα τους φέρει πιο κοντά και θα τους ενώσει.

Το μέλλον των καταπιεσμένων

Οι καταπιεσμένοι, αφέντες θα γίνουν. 
Γιατί ο Θεός την σειρά αλλάζει. 
Το φως της, τον κόσμο ξανά θα φέξει. 
Και τότε όλοι τους θα θυμηθούν ποια είναι Αυτή.

Ερμηνεία: (Η προφητεία αυτή δεν έχει σχέση μόνο με την Ελλάδα, αλλά με όλους όσοι ήταν καταπιεσμένοι και θα γίνουν στο τέλος αφέντες.) «Και τότε όλοι τους θα θυμηθούν ποια είναι Αυτή» Όπως είπαν ο Παΐσιος και ο Ιωσήφ ο Βατοπεδινός, η Ελλάδα θα αρχίσει η ίδια να εκμεταλλευτεί τα πετρέλαιά της και θα γίνει υπερδύναμη («Το φως της, τον κόσμο ξανά θα φέξει»), «όλοι οι Έλληνες θα τρώνε με χρυσά κουτάλια.» Και όχι μόνο οι Έλληνες αλλά και όλοι οι ορθόδοξοι λαοί Σέρβοι, Ρουμάνοι κτλ. επειδή η προφητεία φέρεται γενικά σε όλους όσους ήταν καταπιεσμένοι.