Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ- ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!!!


ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ- ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ!!!
ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ!!!
Τα παρακατω τα γραφω με αφορμη την νεα μοδα που τεινει να γινει συνηθεια.
ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ (και μαλιστα μετα μανιας) απο αρκετους μικρους και μεγαλους των ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΗΡΙΑΛ. Ενδεχομενως να κανω λαθος, αλλα με ανησυχει πολυ γιατι βλεποντας γυρω μου (και ελεω κρισης)  ολα οσα πλεον γινονται, εχουν καποιο σκοπο, δεν γινεται τιποτα τυχαια...  ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΘΕΛΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ... ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕ  ΚΙΟΛΑΣ.
Άρχεται :
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΣΗΡΙΑΛ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΠΟΓΚΡΟΜ ΤΟΥ 1955 (6-7 Σεπτεμβρίου) ΣΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΜΥΡΝΗ ! 
Ξεχάστε πως στήθηκε η προβοκάτσια! 
Ποιος έβαλε τη βόμβα στο Τουρκικό Προξενείο Θεσσαλονίκης!
Πώς καταστράφηκαν όλες οι περιουσίες, τα μαγαζιά και τα εργοστάσια των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης!
Πως βιάστηκαν εκατοντάδες Ελληνίδες!
Πως καταστράφηκαν δεκάδες Εκκλησίες και Τάφοι μας!
Ξεχάστε είναι εύκολο ΕΛΛΗΝΕΣ ... Αυτό θέλουν...
Γιατί η Μνήμη είναι Ιστορία και η Ιστορία είναι Μνήμη!
Η συνεχεια εντος του συνημμενου αρχειου ...
ΟΙ ΚΤΗΝΩΔΙΕΣ.docxΟΙ ΚΤΗΝΩΔΙΕΣ.docx
265 K   Προβολή   Λήψη αρχείου  

Χρειαζόμαστε ηγέτες σαν αυτή την Κυρία!


Χρειαζόμαστε ηγέτες σαν αυτή την Κυρία!
ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ,,,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!
Η Αυστραλιανή Πρωθυπουργός Julia Gillard
Η Αυστραλία λέει ΟΧΙ - Είναι η δεύτερη φορά που το κάνει!

Οφείλει κανείς να παραδεχτεί και να εκτιμήσει την πίστη της στα δικαιώματα των συμπατριωτών της.
Είναι παρήγορο να βλέπει κανείς κάποιον πραγματικό ηγέτη.

Όλος ο κόσμος χρειάζεται τέτοιους ηγέτες!


Οι μουσουλμάνοι που θέλουν να ζήσουν σύμφωνα με τον Ισλαμικό νόμο Sharia, ενημερώθηκαν ότι πρέπει να φύγουν από την Αυστραλία, καθώς η Κυβέρνηση έχει στοχοποιήσει όλους τους εξτρεμιστές στην προσπάθεια της να αντιμετωπίσει τις εν δυνάμει τρομοκρατικές επιθέσεις.
Επί πλέον, η Gillard εκνεύρισε μερικούς μουσουλμάνους με την δήλωση της ότι υποστηρίζει πλήρως τις ενέργειες των μυστικών υπηρεσιών στην παρακολούθηση των τζαμιών σε όλη την επικράτεια.
Ανακοίνωση της πρωθυπουργού της Αυστραλίας Julia Gillard - Australia σε ελεύθερη μετάφραση:
"Οι ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ.... Είτε σας αρέσει είτε όχι. Έχω κουραστεί από την ανησυχία αυτού του έθνους μήπως ενοχλούμε μερικούς ανθρώπους ή την κουλτούρα τους. Από την εποχή των επιθέσεων στο Bali, έχουμε παρατηρήσει μια αύξηση του πατριωτισμού στην πλειονότητα των Αυστραλών.
Η κουλτούρα μας έχει εξελιχθεί για περισσότερο από δύο αιώνες με αγώνες, προσπάθειες και επιτυχίες από εκατομμύρια ανδρών και γυναικών που κατέκτησαν την ελευθερία.

Μιλάμε κυρίως ΑΓΓΛΙΚΑ, όχι Ισπανικά, Λιβανέζικα, Αραβικά, Κινέζικα, Γιαπωνέζικα, Ρωσσικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν επιθυμείτε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας,  να μάθετε την γλώσσα μας.
Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποια Χριστιανική, δεξιά πολιτική προπαγάνδα, αλλά ένα γεγονός, επειδή Χριστιανοί άνδρες και γυναίκες βασισμένοι στα Χριστιανικά ιδεώδη, ίδρυσαν αυτό το έθνος, και αυτό είναι πλήρως εξακριβωμένο. Εάν ο Θεός μας  σας ενοχλεί, τότε σας προτείνω να σκεφτείτε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη σαν την νέα σας πατρίδα, γιατί ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας.
Θα αποδεχτούμε τις πεποιθήσεις σας, και δεν θα τις αμφισβητήσουμε. Αυτό που επιθυμούμε εκ μέρους σας είναι να αποδεχτείτε τις δικές μας πεποιθήσεις και να ζήσετε σε αρμονία και χαρούμενη ειρήνη μαζί μας.
Αυτή είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ και Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ και θα σας επιτρέψουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε όλα. Αλλά, αφού τελειώσετε με τις διαμαρτυρίες σας και τις γκρίνιες σας για την Σημαία μας, τα Χριστιανικά μας πιστεύω ή τον τρόπο ζωής μας, σας συνιστώ ολόθερμα να εκμεταλλευτείτε μια άλλη μεγάλη Αυστραλιανή ελευθερία:
ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ.

'Αν δεν είστε ευτυχείς εδώ τότε ΦΥΓΕΤΕ. Δεν σας υποχρεώσαμε να έλθετε. Εσείς επιλέξατε να έλθετε εδώ. Επομένως ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ την χώρα που ΕΣΕΙΣ επιλέξατε." 
Οι περισσότεροι Μουσουλμάνοι δεν είναι ευτυχισμένοι...

Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Γάζα
Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Αίγυπτο
Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Λιβύη
Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Μαρόκο
Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Ιράν
Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Ιράκ
Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Υεμένη
Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Αφγανιστάν
Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Πακιστάν
Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Συρία
Δεν είναι ευτυχισμένοι στον Λίβανο


Που είναι λοιπόν ευτυχισμένοι;

Είναι ευτυχισμένοι στην Αυστραλία
Είναι ευτυχισμένοι στην Αγγλία
Είναι ευτυχισμένοι στον Καναδά
Είναι ευτυχισμένοι στις ΗΠΑ
Είναι ευτυχισμένοι στην Γαλλία
Είναι ευτυχισμένοι στην Γερμανία
Είναι ευτυχισμένοι στην Σουηδία
Είναι ευτυχισμένοι στην Νορβηγία
Είναι ευτυχισμένοι στην Δανία

Είναι ευτυχισμένοι σε κάθε χώρα που δεν είναι μουσουλμανική
. και ποιόν κατηγορούν;

Όχι το Ισλάμ !
Όχι τους ηγέτες τους !
Όχι τους εαυτούς τους !

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΖΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ

ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ

Επαφές με πέντε φυλές εξωγήινων!


Επαφές με πέντε φυλές εξωγήινων!

Έχετε σκεφτεί ποτέ πού οφείλεται η ξαφνική έκρηξη της τεχνολογίας από το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα και μετά; Πώς προέκυψαν τα επιστημονικά θαύματα, η δημιουργία αόρατων μη επανδρωμένων αεροσκαφών και πανίσχυρων όπλων, οι τεχνικές δυνατότητες για ταξίδια στο διάστημα, τα εξελιγμένα κομπιούτερ, το Ίντερνετ, τα τελευταίας γενιάς κινητά; Θα έλεγε κανείς ότι ξαφνικά κάποια εμπνευσμένα μυαλά έτυχε να λειτουργήσουν ταυτόχρονα προς όλες τις 
κατευθύνσεις… Ή, μήπως δεν είναι ακριβώς έτσι; Μήπως η γνώση «χαρίστηκε» από κάποιους που ήδη την κατείχαν;
Μαρτυρίες ατόμων με πρόσβαση σε απόρρητα έγγραφα και προγράμματα κάνουν λόγο για μυστικές συναντήσεις και επαφές των ισχυρών της Γης με τουλάχιστον πέντε φυλές εξωγήινων! Μέχρι εδώ, καλά… Όμως, οι φυλές αυτές δεν φαίνεται να έχουν και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους και μάλιστα ορισμένες από αυτές είναι απειλητικές για τη Γη!
Σύμφωνα με πηγές από τις αμερικανικές στρατιωτικές υπηρεσίες, ο πρόεδρος Ντουάιτ Αϊζενχάουερ (Άικ) ήταν ο πρώτος ηγέτης που είχε άμεση επαφή με εξωγήινους.
Συναντήθηκε μαζί τους στις 20 Φεβρουαρίου 1954 μέσα στην αεροπορική βάση Edwards, παρουσία του επισκόπου Λος Άντζελες Τζέιμς Μακιντάιρ, που ήταν τοποτηρητής του Βατικανού στις ΗΠΑ!
Στη συνάντηση λέγεται ότι εμφανίστηκαν ανθρωπόμορφοι εξωγήινοι από τον αστερισμό των Πλειάδων, χλωμοί με άσπρα μαλλιά, γαλανά μάτια και άχρωμα χείλη.
Έτσι, αποκλήθηκαν «Βόρειοι» (Nordic) επειδή έμοιαζαν πολύ με Νορβηγούς, Ισλανδούς ή Σουηδούς!
Αυτοί προειδοποίησαν τον Άικ για τους κινδύνους που έκρυβε η παρουσία μιας άλλης φυλής εξωγήινων, των «Γκρίζων» που έγιναν γνωστοί από το βίντεο του Ρόσγουελ.
Ο Αϊζενχάουερ φέρεται να τους ζήτησε να παραχωρήσουν στις ΗΠΑ την τεχνολογία τους. Όμως, εκείνοι αρνήθηκαν λέγοντας ότι η ανθρωπότητα δεν ήταν ακόμη έτοιμη να δεχτεί τέτοια γνώση και ότι η χρήση της θα οδηγούσε στην καταστροφή της Γης!

 

Οι «Βόρειοι» πρόσφεραν μόνο πνευματική ανάπτυξη που θα βοηθούσε να ζήσουν ειρηνικά οι γήινοι και ζήτησαν να καταστρέψουν οι κυβερνήσεις τα πυρηνικά τους οπλοστάσια και να ενδιαφερθούν άμεσα για το περιβάλλον…
Ωστόσο, ο Αμερικανός ηγέτης ενδιαφερόταν μόνο για την ασφάλεια της χώρας του κι έτσι η συμφωνία συνεργασίας δεν έγινε ποτέ!
Η «επίσκεψη από τα αστέρια» φαίνεται ότι προκάλεσε το ενδιαφέρον της Αγίας Έδρας!
 
Σύμφωνα με τον Ιταλό ερευνητή Κριστόφορο Μπαρμπάτο, ο επίσκοπος του Λος Άντζελες ενημέρωσε άμεσα τον Πάπα Πίο τον 12ο.
Τότε εκείνος αποφάσισε να ιδρύσει την Υπηρεσία Πληροφοριών του Βατικανού (S.I.V.), που θα αναλάμβανε να τον φέρει σε επαφή με τους «Βόρειους».
Βέβαια, η Καθολική εκκλησία αρνείται επισήμως την ύπαρξη της υπηρεσίας.
Πάντως, οι πηγές του Μπαρμπάτο επιμένουν ότι η υπηρεσία αυτή, που επανδρώνεται αποκλειστικά από Ιησουίτες μοναχούς, οργάνωσε την συνεργασία με τις ΗΠΑ στις επαφές με όντα από το διάστημα.
Υποστηρίζει, μάλιστα, ότι η S.I.V. οδήγησε σε τουλάχιστον δύο συναντήσεις του Πάπα με τους φιλικούς εξωγήινους, στην παπική Ακαδημία Επιστημών στους κήπους του Βατικανού!
Οι πληροφορίες που έδωσαν, ειδικά για την επικινδυνότητα της εξωγήινης φυλής των «Γκρίζων», περιλαμβάνονται σε έναν φάκελο με τα κωδικό «secretum Omega» που καλύπτεται από το υψηλότερο επίπεδο ασφαλείας! Δεν αναφέρεται, όμως, αν παραχώρησαν στο Βατικανό μέρος της προηγμένης γνώσης τους…
Αναζητώντας συμμάχους και νέα όπλα, ο Αμερικανός πρόεδρος φέρεται να συναντήθηκε και με τους «Γκρίζους» στην βάση Holloman στα τέλη του 1954! Οι εκπρόσωποι αυτής της φυλής ισχυρίστηκαν ότι προέρχονται από τον κόκκινο πλανήτη Betelgeuse -τον Α στον αστερισμό του Ωρίωνα-  που απέχει 640 έτη φωτός από τη Γη.
Εξήγησαν ότι ο πλανήτης τους αργοπεθαίνει και σύντομα δεν θα είναι κατοικήσιμος.
Αυτό το επιβεβαίωσαν οι γήινοι επιστήμονες οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ο Betelgeuse συρρικνώνεται με μεγάλη ταχύτητα.
Τόσο που, το αργότερο σε χίλια χρόνια, θα εκραγεί σαν σούπερ νόβα με λάμψη που θα καλύψει αυτή της Σελήνης και θα δώσει τη θέση του σε μια «μαύρη τρύπα»!
Έτσι, ζήτησαν να παραμείνουν στη Γη και δέχθηκαν να προσφέρουν αποκλειστικά στις ΗΠΑ την τεχνολογία τους ως αντάλλαγμα, αρκεί να τους δινόταν η άδεια να παίρνουν κρυφά «μερικές δεκάδες γήινων για επιστημονική εξέταση» με τον όρο ότι θα τους επέστρεφαν!
Ο Αϊζενχάουερ φέρεται να δέχθηκε κι έτσι εξηγείται η ραγδαία εξέλιξη της πολεμικής μηχανής των ΗΠΑ με τα «αόρατα» αεροσκάφη τύπου Stealth και όχι μόνο! Έτσι εξηγούνται και οι καταγγελίες για απαγωγές από εξωγήινους, που συμβαίνουν κατά κύριο λόγο στις ΗΠΑ!
Ωστόσο, οι Αμερικανοί δεν άργησαν να αντιληφθούν ότι οι «επισκέπτες από το Διάστημα» δεν τηρούσαν τους όρους της συμφωνίας…
Όχι μόνο πλήθαιναν διαρκώς οι καταγγελίες για «απαγωγές», αλλά και τα θύματα δεν επέστρεφαν ποτέ!
Οι προειδοποιήσεις των «Βόρειων», που όμως είχαν διακόψει πια κάθε επαφή, άρχισαν να γίνονται πραγματικότητα.
Τελικά, τον Οκτώβριο του 1955, ο γνωστός στρατηγός Ντάγκλας Μακάρθουρ είπε τα πράγματα με το όνομά τους:
«Όλα τα έθνη πρέπει να ενωθούν, γιατί ο επόμενος πόλεμος θα είναι διαπλανητικός! Τα έθνη της Γης πρέπει κάποια μέρα να σχηματίσουν ένα κοινό μέτωπο ενάντια σε επιθέσεις από άλλους πλανήτες»!!!
 
Από τότε, η αμερικανική κυβέρνηση όχι απλώς καταστρώνει τα σχέδιά της για τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει μια επίθεση εξωγήινων όντων, αλλά φροντίζει και το… δημοσιοποιήσει (!) αντίθετα με ό,τι κάνει συνήθως σε στρατηγικές και όπλα που αφορούν συνήθεις… γήινες συρράξεις!


Σαν να μην έφτανε αυτό, άρχισαν και τα… γκάλοπ για το ποιος θα ήταν ο κατάλληλος πρόεδρος να αντιμετωπίσει μια επικείμενη άφιξη εξωγήινων στη Γη! Το National Geographic έκανε μετρήσεις που δείχνουν ότι το 65% των Αμερικανών προτιμά τον πρόεδρο Ομπάμα για να χειριστεί μια εξωγήινη εισβολή αντί του Μιττ Ρόμνεϊ, που μετά βίας προτιμάται από το 35%. 

Όμως, οι εξωγήινοι από τις Πλειάδες και τον Ωρίωνα δεν ήταν οι μόνοι που επισκέφθηκαν τη Γη! Σύμφωνα με τον Αμερικανό αρχιλοχία Ρόμπερτ Ντιν που εργαζόταν επί 27 χρόνια στο Ανώτατο Στρατηγείο Συμμαχικών Δυνάμεων στην Ευρώπη και είχε πρόσβαση σε άκρως απόρρητα έγγραφα, ως το 1964 ανώτατοι αξιωματικοί του Στρατού και  μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ είχαν έρθει σε επαφή και με άλλες τρεις φυλές:

    •    η πρώτη είχε απολύτως ανθρώπινα χαρακτηριστικά και όταν παρουσιάστηκαν τα μέλη της «τρέλαναν» τους Αμερικανούς, οι οποίοι τους είχαν συναντήσει επανειλημμένα αλλά αγνοούσαν ότι ήταν εξωγήινοι!
 

    •    Η δεύτερη είχε επίσης ανθρώπινα χαρακτηριστικά αλλά οι εκπρόσωποί της ήταν δύο ως τρία μέτρα ψηλοί, πολύ χλωμοί ως κάτασπροι και χωρίς ούτε μια τρίχα στο σώμα τους.

 



 
    •    Η τρίτη φυλή ήταν ερπετόμορφη, με κάθετες κόρες στα μάτια και δέρμα που έμοιαζε με σαύρας!
   

  Στις ιστοσελίδες θεωριών συνωμοσίας αναφέρονται και δεκάδες άλλες φυλές εξωγήινων, με παρόμοια ή διαφορετικά χαρακτηριστικά. Πώς τα πληροφορήθηκαν αυτοί που τα αναφέρουν, είναι άγνωστο… Όπως και το ποιες από τις φυλές που ήρθαν σε επαφή με τις γήινες κυβερνήσεις είναι εχθρικές και ποιες όχι, παραμένει επτασφράγιστο μυστικό.

Aυτή είναι η νέα τουρκική ταυτότητα με τσιπάκι...σύντομα έρχεται και η σειρά μας


Aυτή είναι η νέα τουρκική ταυτότητα με τσιπάκι...σύντομα έρχεται και η σειρά μας

Αυτή είναι η νέα «έξυπνη» ταυτότητα των τούρκων πολιτών η οποία θα αρχίσει να χορηγείται το 2013. Η συγκεκριμένη ταυτότητα θα αναγράφει το ονοματεπώνυμο, τον αριθμό πολίτη και τη φωτογραφία του κάθε πολίτη.
Όμως σύμφωνα με τον Υπουργό Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Νιχάτ Εργκιούν ανακοίνωσε πως οι ταυτότητες αυτές θα διαθέτουν και τα δαχτυλικά αποτυπώματα. Αλλά με τις ταυτότητες αυτές θα μπορούν να γίνονται τραπεζικές συναλλαγές, θα είναι και δίπλωμα οδήγησης όπως ακόμα και θα είναι εισιτήριο για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες.
Το «τσιπ» που διαθέτουν θα είναι αυτό που θα καταγράφει όλα τα δεδομένα για τον κάθε πολίτη. Από τα φάρμακα που αγοράζει μέχρι και αν χρωστά στο δημόσιο.
Οι γείτονες μας φαίνεται πως κατάφεραν να καταγράψουν ηλεκτρονικά όλα τα δεδομένα που αφορούν τους πολίτες τους και ελέγχουν όλες τις δαπάνες και οφειλές τους… και στα δικά μας!
MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ