Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Αρχίζει το μαρτύριο των Ελλήνων.


Αρχίζει το μαρτύριο των Ελλήνων.

Οι αυξήσεις φόρων και τιμολογίων των ΔΕΚΟ, η διαθεσιμότητα χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων και οι περικοπές σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα είναι αυτά που θα πληρώσουν οι Έλληνες για τα δανεικά που μας δίνει η Τρόικα.

Τα δύο επόμενα χρόνια οι εργαζόμενοι μπαίνουν σε ένα σπιράλ δημοσιονομικής προσαρμογής συνολικού ύψους 17 δισ. ευρώ.

Παράλληλα θα ζήσουν ριζικές ανατροπές στις εργασιακές τους σχέσεις από την κατάργηση του οικογενειακού επιδόματος, τη μείωση του χρόνου προαναγγελίας απόλυσης στο 4μηνο (σήμερα έως 6 μήνες) και τη θέσπιση πλαφόν ανά έτος στις αποζημιώσεις απόλυσης.

Το 2013 οι περικοπές στις συντάξεις θα φτάσουν τα 5 δις παράλληλα με άλλα επώδυνα μέτρα που θα πλήξουν όλες τις οικογένειες.

Εφιαλτικές, όμως, είναι οι προβλέψεις της Citigroup για την Ελλάδα, καθώς η αμερικανική τράπεζα προβλέπει εκτίναξη των ποσοστών ανεργίας στο 40% το 2015, ενώ δίνει 60% πιθανότητες στο σενάριο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη εντός των επομένων 18 μηνών!

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε εμπιστευτική έκθεση της Citi που δημοσιοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες, το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν της Ελλάδας μειώνεται φέτος κατά 7,2%, ενώ το 2013 προβλέπεται να συρρικνωθεί κατά 7,4%, το 2014 κατά 11,8% και θα συνεχίσει να μειώνεται μέχρι το 2015 οπότε προβλέπεται να συρρικνωθεί κατά 3,7%.

Για τη Citi, η Ελλάδα θα επιστρέψει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης από το 2016 οπότε προβλέπει ρυθμό αύξησης του ΑΕΠ 1,6%.

Αν επιβεβαιωθούν αυτά τα στοιχεία όλο το πρόγραμμα τινάζεται στον αέρα και θα χρειαστεί να ληφθούν αυτόματα νέα μέτρα.

Το πιο απογοητευτικό από όσα προβλέπει η Citigroup είναι η εξέλιξη του ποσοστού της ανεργίας. Η αμερικανική τράπεζα εκτιμά ότι η ανεργία θα αυξηθεί στο 36% το 2014 και θα φτάσει το πρωτοφανές 40% το 2014 και μόνο το 2017 θα μειωθεί στο 39%!

Η δόση μπορεί να έρχεται, με το μεγαλύτερο ποσοστό της να πηγαίνει στις Τράπεζες και κάποια ψίχουλα για να πληρωθούν οι οφειλές του κράτους, η «δόση»,όμως, που θα πληρώσουν οι Έλληνες είναι δυσβάσταχτη.

Το 2013 θα είναι πολύ σκληρή χρονιά καθώς εργαζόμενοι στο Δημόσιο, μισθωτοί και συνταξιούχοι όλων των ταμείων θα κληθούν να πληρώσουν μέτρα ύψους 9,3 δισ. ευρώ. Οι απώλειες στα εισοδήματά τους θα προέλθουν από τις περικοπές μισθών και συντάξεων και από τις μειώσεις επιδομάτων από την 1η Ιανουαρίου 2013 καθώς και από πετσόκομμα των ειδικών μισθολογίων (γιατροί, δικαστές, πανεπιστημιακοί, ένστολοι) που θα ισχύσουν αναδρομικά από τον Αύγουστο 2012.

Σε όλα αυτά πρέπει να προστεθεί το φορολογικό που ήδη κατατέθηκε στη βουλή και προβλέπει την υπέρμετρη αύξηση των φορολογικών επιβαρύνσεων στα εισοδήματα των περισσοτέρων φυσικών προσώπων με χαμηλά και μεσαία εισοδήματα.

Δυστυχώς για ακόμα μια φορά φαίνεται ότι οι κυβερνώντες κυνηγάνε την ουρά τους. Ενώ το ζητούμενο είναι η βιωσιμότητα του χρέους λαμβάνουν μέτρα που θα αυξήσουν την ύφεση, δηλαδή θα μειώσουν του ΑΕΠ μειώνοντας τον παρανομαστή του λόγου χρέος προς ΑΕΠ. 

Η διατηρησιμότητα ή βιωσιμότητα (sustainability) του χρέους προϋποθέτει ότι ο λόγος χρέους προς ΑΕΠ, D/Y, διατηρείται στα ίδια περίπου επίπεδα παρά τα πρόσθετα κάθε χρόνο ελλείμματα. Η σταθερότητα του χρέους είναι αναγκαία αλλά όχι ικανή συνθήκη ώστε το κράτος είναι μακροπρόθεσμα αξιόχρεο. Αντίθετα όταν το D/Y αυξάνεται ανεξέλεγκτα υπάρχει κίνδυνος πτώχευσης του κράτους, είναι δηλαδή πιθανό ότι το χρέος θα φτάσει σε επίπεδα όπου δεν θα μπορεί να εξυπηρετηθεί και θα υπάρξει μερική ή ολική στάση πληρωμών.

Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν τη λάθος πολιτική που ακολουθείτε καθώς στο 20%-30% κάτω από τον μέσο όρο της ΕΕ των 27 βρίσκεται το ΑΕΠ της Ελλάδας, σύμφωνα με έρευνα της Eurostat στην οποία συγκρίνονται οι χώρες την τελευταία τριετία χρησιμοποιώντας δύο διαφορετικούς δείκτες: Το ΑΕΠ και την πραγματική ατομική κατανάλωση (ΑΙC).
Αρχίζει το μαρτύριο των Ελλήνων. ~ Ελευθερη σκεψη ΠΗΓΗ

Είστε έτοιμοι για την αχρήματη κοινωνία; Βίντεο


Είστε έτοιμοι για την αχρήματη κοινωνία; Βίντεο

Μήπως πρέπει να ανησυχήσουμε ή θα περιμένουμε να ξυπνήσουμε ένα πρωί σε μιακοινωνία φυλακή; Πρέπει να ξυπνήσουμε επιτέλους...

Η Σιωνιστική Νέα τάξη ετοιμάζει τον παγκόσμιο Βασιλέα!


Η Σιωνιστική Νέα τάξη ετοιμάζει τον παγκόσμιο Βασιλέα!


Μια λαϊκή σοφία λέει, «Φοβάται ο Γιάννης το θεριό, και το θεριό το Γιάννη», και άλλη, «Να σε κάψω Γιάννη, να σε αλείψω λάδι.»
Αυτά για τη λυκοφιλία που υπάρχει μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων. Επάνω σε αυτές τις δύο λαϊκές ρήσεις, ισορροπούν ανέκαθεν οι σχέσεις της Νέας Τάξης Πραγμάτων,(ΗΠΑ-Ε.Ε.-ΝΑΤΟ), με τη Ρωσία-Κίνα.
Χάριν συντομίας αποκαλούμε Ν.Τ.Π. τη παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση, Global Governance, όπως μας έλεγε ο Jeffrey……
Υπάρχει οξύτατος ανταγωνισμός μεταξύ των δύο αυτών συγκροτημάτων, σε θέματα γεωπολιτικής, γεωοικονομίας, γεωενέργειας & γεωστρατηγικής. Ενδεικτικά με τα γεγονότα στον Αραβικό Κόσμο αναφέρουμε, η Μόσχα προειδοποιεί, «Η Συρία δεν θα γίνει νέα Λιβύη». Τα ΜΜΕ λένε, «Επεκτείνεται ο πόλεμος στη Συρία» και «Ρωσικά αντίποινα προς ΗΠΑ για τη Συρία.» Οξύνεται η κόντρα μεταξύ ΗΠΑ-Ρωσίας για τη Συρία. Η Ν.Τ.Π. μέσω ΗΠΑ εφοδιάζουν με βαριά


όπλα τους Ισλαμιστές «αντάρτες» στη Συρία.
Μισθοφόροι της Ν.Τ.Π. Ισλαμοφασίστες «αντάρτες» απειλούν με επίθεση τη Ρωσική και Ουκρανική πρεσβεία στη Δαμασκό.
H πλειοψηφία των «ανταρτών» στη Συρία, είναι ξένοι μισθοφόροι της Ν.Τ.Π. που τους πληρώνουν οι ΗΠΑ , Ε.Ε. & ΝΑΤΟ, δηλαδή Αμερικανοί και Ευρωπαίοι φορολογούμενοι. Τόσο «Μακάκες» είμαστε όλοι οι λαοί της Γης. Χαμπάρι δεν παίρνουμε από τα τεκταινόμενα……
Tώρα τον εκλεκτό της «Αραβικής Άνοιξης» & «Του Αραβικού Συνδέσμου» στην Αίγυπτο, Αρχηγό των Ισλαμιστών Mohamed Morsi δεν τον θέλουν, και γίνεται προσπάθεια ανατροπής του!! 
Όλο αυτό το κακό στη Συρία έγινε, επειδή η Συρία είναι σύμμαχος και φίλη χώρα προς τη Ρωσία, και είναι η μόνη χώρα που παρέχει στρατιωτικές βάσεις στη Μεσόγειο, για τη Ρωσία.
Η στρατιωτική επέμβαση των δυνάμεων της Ν.Τ.Π. στη Συρία -εάν γίνει- θα γίνει μόνο κατόπιν ανοχής των δυνάμεων του αντίπαλου δέους, για να αποφύγουν το Γ! παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο.

Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. για να μπορέσει να επιτύχει τη παγκόσμια κυριαρχία, πρέπει να υποτάξει τη Ρωσία-Κίνα, όπως υπέταξε την Αμερική και Ευρώπη. Τώρα τους ανησυχεί η εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου από τη βόρεια Κορέα. Δεν θα ησυχάσουν εάν δεν βάλλουν στο χέρι μετά τη Συρία, το Ιράν με τη Β.Κορέα. Όμως για να γίνει αυτό πρέπει να συγκρουστούν με το αντίπαλο δέος, αφού αυτές οι τρείς χώρες προστατεύονται από Ρωσία-Κίνα. Οπότε, «αποχαιρέτα Ν.Τ.Π. τη Παγκόσμιο κυριαρχία», εκτός εάν αποφασίσουν παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, και «όποιον πάρει ο χάρος»……….. 
Τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι τώρα γίνεται η «Ευρασιατική Ένωση»,
με Ρωσία-Λευκορωσία-Καζακστάν, οι χώρες αυτές γίνονται ένα, σε στενή συνεργασία και συμμαχία μεταξύ των, αλλά και με τη Κίνα.
Είναι το «αντίπαλο δέος» ως προς το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, που είναι οι ένοπλες δυνάμεις της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Ενδεικτικό της αντιπαλότητας των δύο συγκροτημάτων είναι και τα εσωτερικά Ελληνικά δρώμενα, αφού η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. ανέτρεψε το 2009 το Κώστα Καραμανλή, για τους υδρογονάνθρακες, και τις άλλες συμφωνίες με το πρόεδρο Πούτιν, σε θέματα Γεωστρατηγικής.
Αυτά όλα συνδέονται με τις πυρκαγιές και τις πολιτικές ταραχές του 2007-2008-2009 αφού οι Σιωνιστές Αμερικανοί της Ν.Τ.Π. γνώριζαν για τα τεράστια κοιτάσματα υδρογονανθράκων στην Ελληνική ΑΟΖ, και θέλανε να τα βάλλουν στο χέρι. Τελικά έφεραν το Jeffrey, πιόνι της Ν.Τ.Π. ο οποίος ανέτρεψε όλες τις συμφωνίες με τη Ρωσία. 
Αποτέλεσμα με το τεράστιο χρέος, να μας σπρώξουν στην αγκαλιά της Γερμανίας. Τότε οι Σιωνιστικές δυνάμεις της Ν.Τ.Π. είχαν πεί,
«Πρέπει να ανατραπεί αυτή η πολιτική που οδηγεί την Ελλάδα στην αγκαλιά της Ρωσίας». Έτσι μας έριξαν στα Μνημόνια, και στο τεράστιο χρέος, για να αρπάξουν το πλούτο της χώρας μας, μέσω Ε.Ε.
Η Γερμανία μυρίστηκε πετρέλαια, και έσπευσε να τα αρπάξει. 
Ο Πρωθυπουργός της Βαβαρίας, ενώ πρώτα μας έβριζε, τώρα μαλάκωσε έναντι της Ελλάδος, λόγω του ορυκτού μας πλούτου.
Παρεπιμπτόντως αναφέρουμε αυτά τα Ελληνικά περιστατικά, τα οποία είναι αποτέλεσμα του ψυχρού πολέμου μεταξύ των δυνάμεων της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. και Ρωσίας-Κίνας, (Ευρασίας).
Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης (Ν.Τ.Π.) πίσω από τον αφοπλισμό της Ελλάδος, (βλέπε αποδυνάμωση των Ενόπλων Δυνάμεων), για να αρπάξουν εύκολα, οι διεθνείς άρπαγες, τα Πετρέλαια και το φυσικό αέριο, προς δόξαν των αφελών και επιπόλαιων δοσίλογων πολιτικών μας.
Το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, που είναι ο στρατός σωτηρίας της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π., έχει εγκαταστήσει γύρω από τα Ευρωπαϊκά σύνορα της Ρωσίας,
Πυραυλική και αντιπυραυλική ασπίδα και ομπρέλα, εναντίον της Ρωσίας. Όλοι γνωρίζουμε περίπου την οικονομική και στρατιωτική δύναμη των δύο κολοσσών του ΝΑΤΟ της Ν.Τ.Π., και της Ευρασιατικής Ένωσης. Επαναλαμβάνουμε όταν λέμε Ν.Τ.Π. εννοούμε τη Σιωνιστική Δύση, δηλαδή τις Σιωνιστικές ΗΠΑ, Ε.Ε. & ΝΑΤΟ.
Το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ με τη Ν.Τ.Π. είναι ο μεγάλος εχθρός της Ελλάδος. Από αυτούς τους δύο, (ΝΑΤΟ & Ν.Τ.Π.), προέρχονται όλα τα δεινά της πατρίδας μας. Ο ανταγωνισμός των δύο υπερδυνάμεων έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, μέχρι την Αρκτική & Ανταρκτική, τις παγωμένες αυτές δύο ηπείρους του πλανήτη μας, για γεωστρατηγικούς, γεωενεργειακούς και επιστημονικούς σκοπούς, με προγράμματα ερευνών. Ο ανταγωνισμός των εξοπλισμών γίνεται με βάση τις τελευταίες ανακαλύψεις της ηλεκτρονικής & διαστημικής τεχνολογίας.
Η Ρωσία κατασκευάζει ραντάρ που θα βλέπει όλο τον κόσμο.
Δεν θα αναφερθούμε σε τύπους & μοντέλα των πάσης φύσεως όπλων,
τα έχουν και οι δύο, τόσα όσα χρειάζονται για να καταστρέψουν εαυτούς και αλλήλους, και το πλανήτη όλο, και όχι μόνο, γιαυτό επικρατεί η ισορροπία του τρόμου. Φοβάται ο Γιάννης το θεριό………
Η αποθέωση της ειρωνείας είναι το γεγονός ότι το βραβείο Νόμπελ για την ειρήνη που απονεμήθηκε στην Ε.Ε. παρέλαβαν οι τρείς Σιωνιστές , ηγέτες της Ε.Ε. οι κ.κ. Χέρμαν Βαν Ρομπάϊ –πρόεδρος της Ε.Ε.- ο κ. Ζοζέφ Μπαρόζο-πρόεδρος της Κομισιόν- και ο κ. Μάρτιν Σούλτζ -πρόεδρος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου.
Γιάννης κερνά, και Γιάννης πίνει……… λέει ο λαός.
Έτσι κατέστησαν το βραβείο Νόμπελ διεθνώς αναξιόπιστο.
Ο Ζοζέφ Μπαρόζο (Σιωνιστής), στην πανηγυρική ομιλία του,
αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, (εάν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει), λέει ο λαός…….
Και οι παριστάμενοι Βασιλείς, Πρόεδροι, Πρωθυπουργοί, με τα μέλη της επιτροπής βραβείων Νόμπελ, τον χειροκροτούσαν σαν βρυκόλακες της ανθρωπότητας που είναι, τόσο άσχετοι, πιόνια, μαριονέτες, ορντινάντσες, και αχυράνθρωποι είναι όλοι οι ηγέτες των κρατών της Ευρώπης, υπάλληλοι των μεγάλων αφεντικών της Ν.Τ.Π.
Το βραβείο Νόμπελ ειρήνης, δεν αρμόζει σε μια Σιωνιστική ιμπεριαλιστική, καπισταλιστική Ευρώπη, η οποία απεργάζεται συμφορές και πολέμους που οδηγούν τους λαούς στη καταστροφή!!!
Ήδη βιώνουμε οικονομικό πόλεμο, με πρωταγωνιστές τους ηγέτες της Ε.Ε. σαν μπράβους της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Βραβείο Νόμπελ ειρήνης, και διαμελισμό χωρών κρατών μελών της Ε.Ε. δεν νοείται, είναι απλώς κοροϊδία. Παίζουν κακής ποιότητος θέατρο, ρίχνουν στάχτη στα μάτια των ανημέρωτων λαών.
Εάν ήμουν πρωθυπουργός της Ελλάδος, θα αρνιόμουν να παραστώ σε αυτή τη τελετή, αφού η πατρίδα μου απειλείται με διαμελισμό από την ίδια την Ε.Ε.
Όσον αφορά τη Κίνα, κατά τον ρούν της ιστορίας, η χώρα αυτή έχει επεκτείνει με προβλέψιμες μεθόδους και ενέργειες, την αμυντική και οικονομική της δύναμη. Η ανάπτυξη της αμυντικής ισχύος ήταν απαραίτητη ώστε οι Κινέζοι να δημιουργήσουν προστατευόμενα σύνορα γύρω από τη μητέρα πατρίδα, αλλά και να αποκρούσουν με τελευταίας τεχνολογίας όπλα τον κάθε επιτιθέμενο εχθρό.
Η Ρωσία-Κίνα σήμερα προστατεύει το Ιράν, και αμφότεροι αντιτίθενται σε κάθε κατακτητική επίθεση της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. εναντίον της χώρας αυτής.
Αλίμονο εάν αφήσουν τη παγκόσμια κυριαρχία στα χέρια των αρπακτικών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης.
Εάν πέσει η Συρία και κατόπιν το Ιράν, τότε η παγκόσμια κατάσταση οδεύει προς Γ! Παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, αφού είναι το μόνο μέσον που απομένει στην ανθρωπότητα για να αποφύγει τη Σιωνιστική σκλαβιά που έρχεται με τη παγκόσμια Δικτατορία της Ν.Τ.Π.
Εχθρός για τη Κίνα είναι οι χώρες του Ειρηνικού, Ιαπωνία & ΗΠΑ.
Η Ιαπωνία πατρονάρεται από τη Ν.Τ.Π. (ΗΠΑ),εναντίον της Κίνας.
Η Ιαπωνία στη πρόσφατη διεκδίκηση νησίδων στη Κινέζικη θάλασσα,
κατά το κοινώς λεγόμενο, «Έσπασε τα μούτρα της», μπροστά στη Κινέζικη αποφασιστικότητα και δύναμη, και «ανέκρουσε πρύμναν».
Η Ρωσική στρατιωτική, & οικονομική δύναμη, και αποφασιστικότητα είναι γνωστή στη διεθνή κοινή γνώμη, και δεν χρειάζεται ανάλυση.
H Kίνα ελέγχει το δημόσιο χρέος των Σιωνιστικών ΗΠΑ……..
Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. αφού εγκαταστήσει στο πλανήτη τη παγκόσμια διακυβέρνηση-Δικτατορία, προγραμματίζει να θέσει επικεφαλής αυτής της κυβέρνησης, ένα παγκόσμιο Βασιλέα, της φυλής του Ιούδα, δηλαδή καθεστώς παγκόσμιας Βασιλευομένης Δικτατορίας.
Ο λαός αυτόν τον Βασιλέα αποκαλεί «Αντίχριστο», και σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν, πρωτεύουσα του κόσμου όλου θα έχει την Ιερουσαλήμ. Ο Βασιλεύς αυτός –σύμφωνα πάντα με φήμες- θα είναι γόνος των οικογενειών Ρότσιλντ & Ροκφέλερ. Μερικοί αναφέρουν το γεγονός αυτό σαν «θεωρίες συνωμοσίας».
Ο Βασιλεύς αυτός θα καθοδηγείται από συμβούλους του παγκόσμιου Σιωνιστικού κατεστημένου της παγκόσμιας Διακυβέρνησης.
Το μόνο εμπόδιο της Ν.Τ.Π. για εγκαθίδρυση αυτής της παγκόσμιας Δικτατορίας, είναι οι υπερδυνάμεις Ρωσία-Κίνα, και είναι οι μόνες που μας σώζουν προς το παρόν από τα νύχια και δόντια του θηρίου.
Εδώ και χρόνια με άρθρα μας αναφέρουμε ότι για να περάσουμε στην εποχή του μικροτσίπ, και του Βασιλέα-Αντίχριστου, πρέπει να καταρρεύσει η παγκόσμια οικονομία, ή τουλάχιστον η Ευρωπαϊκή, γιαυτό βλέπετε αυτά τα οικονομικά δρώμενα σήμερα σε χώρες της Ε.Ε.
αλλά και των ΗΠΑ.
Το γεγονός ότι δεν έχει ακόμη δημιουργηθεί ένα τρίτο παγκόσμιο νόμισμα του αντίπαλου δέους,- εκτός από το δολάριο και το ευρώ- οφείλεται ότι τις λεγόμενες «αγορές» ελέγχουν απόλυτα οι Σιωνιστικές οικονομικές δυνάμεις των διεθνών απατεώνων και λαμογιών της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Σύμφωνα με τις θεωρίες συνωμοσίας,
η εγκατάσταση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας με τον παγκόσμιο Βασιλέα, μπορεί να γίνει είτε με ένα παγκόσμιο οικονομικό κράχ, είτε μέσα από ένα τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, όπου ο «Σωτήρας» Βασιλέας της ανθρωπότητας, θα μας «σώσει» από την ολοκληρωτική
καταστροφή, τον οποίον θα παρουσιάσει ως «σωτήρα» μας, ο διεθνής
Σιωνισμός. Αυτός ο Μεσσίας θα σταματήσει –λένε- το Γ! παγκόσμιο πόλεμο, και ως λύση για τη παγκόσμιο οικονομία, για να μη διαφεύγει κανείς της εφορίας, (φοροδιαφυγή που τόσο μας τονίζουν τώρα τελευταία), θα αλλάξει τον τρόπο οικονομικών συναλλαγών, επιβάλλοντας την εμφύτευση μικροτσίπ στο σώμα μας.
Για διαγραφή των χρεών των κρατών (Σεισάχθεια), ούτε λόγος να γίνεται. Τα χρέη στα κράτη είναι η Specialite της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης.
Οι υπουργοί των ΗΠΑ ομιλούν ξεκάθαρα για παγκόσμια οικονομική κρίση. Η κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας, είναι ο πρόδρομος του Γ! παγκοσμίου πολέμου.
Από τότε που άρχισαν οι ήπειροι να αλληλοεπηρεάζονται πολιτικά (πριν 500 χρόνια), η Ευρασία ήταν το κέντρο της παγκόσμιας ισχύος.
Όταν λέμε Ευρασία εννοούμε την έκταση από την Ευρωπαϊκή Ρωσία, μέχρι τη Βόρεια Ασία στις ακτές του Ειρηνικού Ωκεανού.
Μετά το Β! παγκόσμιο πόλεμο, και λόγω των τεχνολογικών ανακαλύψεων, αυτό το κέντρο βάρους μετατοπίστηκε δυτικότερα, προς Σιωνιστικές ΗΠΑ μεριά. Σήμερα είναι δύο τα κέντρα ισχύος, ένα στην Ουάσιγκτον, και το δεύτερο Μόσχα-Πεκίνο, δηλαδή σε Δύση & Ανατολή. Τα δύο αυτά κέντρα ισχύος, χαράσσουν τη Γεωπολιτική & Γεωστρατηγική στο πλανήτη, με τα άλλα κράτη της Γης να ακολουθούν, είτε τον ένα, είτε τον άλλον.
Η ηγεμονία στο πλανήτη είναι τόσο παλιά όσο η ανθρωπότητα.
Όμως η σημερινή παγκόσμια επικυριαρχία της Σιωνιστικής Αμερικής,
(λέγε Ν.Τ.Π.) διακρίνεται για τη ταχύτητα ανάδειξης της ηγεμονίας,
το παγκόσμιο πεδίο της, και τον τρόπο άσκησής της. Βλέπετε το χρήμα κινεί γρήγορα όλες αυτές τις δυνάμεις, και το χρήμα υπάρχει άφθονο στη διάθεση της παγκόσμιας διακυβέρνησης. Στη πορεία ενός μόνο αιώνα, οι Σιωνιστικές ΗΠΑ μετασχημάτισαν τον εαυτό τους, από μια χώρα σχετικά απομονωμένη στο δυτικό ημισφαίριο, σε δύναμη παγκόσμιας εμβέλειας και ελέγχου του πλανήτη χωρίς προηγούμενο, αυτό διότι ηκολούθησαν τη πολιτική των αεροπλανοφόρων. Σε κάθε θάλασσα και στόλο, σε κάθε ωκεανό και Στόλο.
Στις ΗΠΑ ο διεθνής Σιωνισμός βρήκε πεδίο δόξης λαμπρό.
Βρήκε «το μήνα που τρέφει τους ένδεκα», λέει ο λαός.
Όμως ήλθε η οικονομική κρίση, και το άστρο των ΗΠΑ άρχισε να δύει, αφού η Κίνα έχει αγοράσει μέρος του χρέους των ΗΠΑ σε Αμερικάνικα ομόλογα. Οι Σιωνιστικές ΗΠΑ σήμερα τυπώνουν και εκδίδουν συνεχώς δολάρια σε τρισεκατομμύρια, χωρίς αυτά να έχουν αντίκρισμα σε χρυσό. Σήμερα η ανθρωπότητα δίνει μεγάλο βάρος στην Ευρασιατική σκακιέρα. Η Ευρασία αντιπροσωπεύει το 60% περίπου του παγκόσμιου ΑΕΠ, και τα ¾ περίπου των παγκόσμιων γνωστών ενεργειακών πόρων.
Στην Ευρασία βρίσκονται επίσης τα περισσότερα πολιτικώς ισχυρά και δυναμικά κράτη. Η Ευρασιατική ζώνη και ένωση σήμερα αλλάζει όλα τα δεδομένα στο παγκόσμιο σκάκι γεωπολιτικής & γεωστρατηγικής.
Το Βατικανό με το Πάπα και τους αρμόδιους Καρδινάλιους επί των εξωτερικών υποθέσεων, προωθούν τη παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση και τη Ν.Τ.Π. Άραγε ο Πάπας με τους Καρδινάλιους έχουν καταλάβει ότι προωθούν μια παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, και μια Σιωνιστική Ν.Τ.Π.;;; ή έχουν γίνει όργανα στα χέρια των Σιωνιστών της Ν.Τ.Π. κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ;;;
Υπόψιν ότι ο Πάπας προέρχεται από μια προτεσταντική χώρα………
Τις ταυτότητες με τσιπάκια για όλους τους κληρικούς της Καθολικής Εκκλησίας διέταξε ο Πάπας, ο οποίος σε δηλώσεις του καλεί στην εγκαθίδρυση της παγκόσμιας κυβέρνησης και Ν.Τ.Π. οι οποίες όμως είναι Σιωνιστικές. Αυτό το έχει αντιληφθεί ο Πάπας;;;
Δηλαδή ο Πάπας Βενέδικτος ο 16ος αφελώς προωθεί μια παγκόσμια Δικτατορία των κ.κ. Rothschilds & Rockefellers, ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Τόση δύναμη έχουν αυτοί οι δύο κύριοι, που ακόμα και τον Πάπα έκαναν ενεργούμενο όν.
Έχει άραγε καταλάβει ο Πάπας πόσο χαμηλά έχει πέσει;;;
Έγινε εν αγνοία του, όργανο της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Σε ομιλία του προς το Ποντιφικό Συμβούλιο για τη Δικαιοσύνη & Ειρήνη, ο Πάπας Βενέδικτος κάλεσε στην οικοδόμηση μιάς παγκόσμιας κοινότητας που θα ενισχύεται με μια παγκόσμια Αρχή & Εξουσία.
Ο Πάπας φέρεται να δήλωσε τα εξής. «Ο προτεινόμενος κυβερνητικός φορέας (παγκόσμια κυβέρνηση), δεν θα αποτελεί μια υπερδύναμη που θα συγκεντρώνεται στα χέρια των ολίγων, και που θα κυριαρχεί πάνω στην ανθρωπότητα εκμεταλλευόμενος τους πλέον αδύναμους.»
Έτσι ο Πάπας γλύκανε την όλη υπόθεση. Εμείς λέμε, αυτό ακριβώς συμβαίνει Πάπα μου, και δεν το έχετε αντιληφθεί.
Εν τω μεταξύ οι Rothschilds ονειρεύονται μια διαρκή οικονομική κρίση για να αρμέγουν τους Λαούς. Τόσο άπληστοι και αχόρταγοι είναι! Ενώ έχουν συγκεντρώσει όλο το χρυσό της Γης, δεν τους φθάνει, θέλουν και άλλα. Η Γραφή λέγει, «Ά δε ητοίμασας τείνει έσται;;;»……
Εμείς οι Έλληνες αισθανόμαστε ντροπιασμένοι και απογοητευμένοι από τη συμμετοχή μας στην Σιωνιστική Ε.Ε. και στη ζώνη του Ευρώ.
Μπήκαμε στην Ε.Ε. για ευημερία, και οι Σιωνιστές της Ν.Τ.Π. πολιτικοί ηγέτες της Ευρώπης, μας έριξαν στη δυστυχία, και χρεοκοπία, μας έφεραν πείνα, φτώχεια, ανεργία, και εκμετάλλευση, για να μας πάρουν όλο τον ορυκτό πλούτο στεριάς και θάλασσας.
Εν τω μεταξύ από την άλλη μεριά, έχουμε ηχηρό μήνυμα της Ρωσίας προς τη Ν.Τ.Π. Ενώ οι Σιωνιστικές ΗΠΑ, ο χωροφύλακας της παγκόσμιας Σιωνιστικής διαπλοκής, μαζί με τις ορντινάντσες της ΝΤΠ πολιτικούς της Ε.Ε. θεωρούσαν ότι διαφεντεύουν το παγκόσμιο ενεργειακό και πολιτικό παιχνίδι, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ρωσίας,
που κρατικοποίησε τις εταιρείες ενέργειας στη Ρωσία, υποστηρίζοντας την ενεργή συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα, αρκεί να έμενε εκτός πολιτικής, και να πλήρωνε τους φόρους. Έτσι ήρθαν τα πάνω-κάτω.
Σήμερα και ενώ οι πολυεθνικές της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. θέλουν πίσω τον έλεγχο που είχαν στις εταιρείες ενέργειας της Ρωσίας επί Γιέλτσιν,
ο πρόεδρος Πούτιν όχι μόνο απαντάει αρνητικά, αλλά αποκαλύπτει τη δύναμη της Ρωσίας σε όλους τους τομείς ενέργειας, γεωπολιτικής & γεωστρατηγικής. Ο Πρόεδρος Πούτιν ανέφερε ότι η Ρωσία θα συνεχίσει να αναπτύσσει τους κλάδους υψηλής τεχνολογίας, τομέας στον οποίον
έχει κάνει τεράστια πρόοδο η Ρωσία, με φοβερά υπερόπλα, σύγχρονες εγκαταστάσεις και κοσμοδρόμια, κάνοντας έτσι τους Σιωνιστές Αμερικανούς της Ν.Τ.Π. να προβληματίζονται.
Ο πρόεδρος Πούτιν δήλωσε, «Πρέπει να ενισχύσουμε τις θέσεις μας στο διάστημα και στην πυρηνική ενέργεια.»
Ο Πρόεδρος Πούτιν υπογράμμισε ότι η Ρωσία πρέπει να πολλαπλασιάζει τη γεωπολιτική της δραστηριότητα, γιατί αυτό είναι σημαντικό για την οικονομία, το πολιτισμό, τη διπλωματία της χώρας, και τη στρατιωτική της δύναμη, για την ασφάλεια όχι μόνο της Ρωσίας!
Οι Σιωνιστικές ΗΠΑ, μαζί με τους Σιωνιστές Αγγλοσάξωνες, και τα άλλα πιόνια και μαριονέτες της Ν.Τ.Π. προσπάθησαν να βάλλουν χέρι
στα εσωτερικά πολιτικά πράγματα της Ρωσίας, χρησιμοποιώντας απαράδεκτες μεθόδους, όπως τις χαζοβιόλες χορεύτριες «Pussy Riots»
για να ξεφτιλίσουν διεθνώς τη Ρωσία, και τη κυβέρνηση Πούτιν.
Επίσης χρηματοδοτούν τη Ρωσική αντιπολίτευση, για να ανατρέψει τη Κυβέρνηση Πούτιν, με τις κατηγορίες ότι οι πρόσφατες εκλογές, και η νίκη Πούτιν, ήταν προϊόν νοθείας. Αποσκοπούν να καταβάλλουν τη Ρωσία μέσω πολιτικών συνωμοσιών.
Ο Ρώσος πρόεδρος κατήγγειλε ξένη ανάμειξη και επέμβαση στην εσωτερική πολιτική της Ρωσίας, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η αντιπολίτευση παίρνει χρήματα από το εξωτερικό (λέγε Ν.Τ.Π.), για να εξυπηρετεί «ξένα συμφέροντα» της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Ο Πούτιν είπεν, οποιαδήποτε ξένη ανάμειξη στις πολιτικές υποθέσεις μας είναι απαράδεκτη. Ο Ρώσος πρόεδρος υπέγραψε νόμο που χαρακτηρίζει κατάσκοπους ξένων δυνάμεων και συμφερόντων τις Μ.Κ.Ο. που χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό, για να κάνουν αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στις Ρωσικές μεγαλουπόλεις, και άλλες
αντι-Ρωσικές πράξεις και ενέργειες. (όπως οι Pussy Riots).
Σε ένα πατριωτικό λόγο του, ο Πούτιν μίλησε για την ανάγκη να διατηρηθεί η Ρωσική εθνική ταυτότητα, και κάλεσε το πληθυσμό σε αύξηση των γεννήσεων, λέγοντας ότι μια οικογένεια πρέπει να έχει πολλά παιδιά, που θα έχουν τη βοήθεια του κράτους.
Ενώ αυτά συμβαίνουν στα κράτη που σέβονται τον εαυτό τους, εμείς εδώ ξεπουλάμε τα πάντα στους εχθρούς του Ελληνισμού, μέχρι τα παιδιά μας απαγορεύουμε να γεννηθούν, και τα υπάρχοντα τα φορολογούμε, για να σβήσουμε σαν Ελλάδα και σαν Ελληνισμός, ώστε να έλθουν εδώ να κατοικήσουν οι ευνοούμενοι και υπήκοοι της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π., της Παγκοσμιοποίησης, και της Σιωνιστικής παγκόσμιας κυβέρνησης. Τόσο «Μακάκες» και προδότες είναι οι πολιτικοί μας, ενώ εμείς οι «Μαλάκες» τους ξαναψηφίζουμε!!!
Εν μέσω οικονομικής κρίσεως, χρεοκοπίας, και κατάρρευσης στην πατρίδα μας, όπου επικρατεί ανθρωπιστική κρίση, έχουν ξεκινήσει και δρομολογηθεί τα Εθνικά μας θέματα, με συνωμοσίες των ηγετών των Βαλκανικών χωρών με Γερμανούς και άλλους Ευρωπαίους πολιτικούς, και οι δοσίλογοι πολιτικοί μας τηρούν σιγήν ιχθύος, για να δώσουν ανθελληνικές λύσεις στα εθνικά μας θέματα, εν αγνοία των Ελλήνων. Έλληνες γρηγορείτε!!! Εάλω η πατρίδα μας!!!