Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Θέλουν την υποδούλωση της χώρας


Θέλουν την υποδούλωση της χώρας

BBC: «Χτίστε τζαμί»!
ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ
Στην υπηρεσία του "ευρωισλαμισμού" και της υποταγής της χώρας στις επιταγές του διεθνισμού και της παγκοσμιοποίησης το BBC αφού εξάντλησε τα αρνητικά του και προσβλητικά δημοσιεύματα για την Ελλάδα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης άρχισε τώρα να ασχολείται με αυστηρά εσωτερικά θέματα όπως η δημιουργία τζαμιού στην Αθήνα.
Σε ένα δημοσίευμα με προφανείς στόχους τη σταδιακή υποδούλωση της χώρας σε κάθε τι ξενόφερτο από τις επιτροπείες και τα μνημόνια μέχρι τον ισλαμισμό μέσω εκατοντάδων χιλιάδων παράνομα διαμενόντων στη χώρα αλλοδαπών το βρετανικό δίκτυο επιχειρεί να στηλιτεύσει την Ελλάδα στο ότι δεν υπάρχει τζαμί στην Αθήνα, αναφέροντας μια σειρά από γελοιώδεις αιτιάσεις.
Αναφέρει το βρετανικό δίκτυο ότι η Αθήνα είναι η μοναδική πρωτεύουσα της ΕΕ χωρίς τζαμί, (λες αποτελεί εντολή της κομισιόν να κτιστεί τζαμί, αλλά στην εξευτελιστική θέση που έχουμε φτάσει ως χώρα να μην απορήσουμε εάν μας το ζητήσουν και αυτό ως… κοινοτική οδηγία) ενώ κάθε Παρασκευή οι μουσουλμάνοι «στριμώχνονται» σε υπόγεια για να προσευχηθούν.
Στη συνέχεια το κατάπτυστο αυτό δημοσίευμα γίνεται πιο διασκεδαστικό.
Τα αυτοσχέδια αυτά τζαμιά είναι παράνομα λέει, (ενώ οι αλλοδαποί που «στριμώχνονται» σε αυτά είναι νόμιμοι!) αλλά η τεράστια μουσουλμανική κοινότητα της Αθήνας δεν έχει άλλη επιλογή.
Δείτε τώρα πόσο προσεκτικά κτίζουν λιθαράκι με λιθαράκι την υπόθεσή τους, για να τη χρησιμοποιήσουν αργότερα για τους δικούς τους σκοτεινούς σκοπούς: Τεράστια λοιπόν η μουσουλμανική κοινότητα, μάλιστα σε ένα αριθμό που υπερβαίνει τις 300.000! Που αυτά; Σε μια χώρα που πριν το 1990 δεν υπήρχε καν τέτοιο θέμα, και που το δημιούργησαν οι ίδιες πολιτικές ηγεσίες –εν γνώσει τους και εν πλήρη συνειδήσει- που οδήγησαν τη χώρα στο σημερινό της χάλι.
Άφησαν δηλαδή και καταπατώντας νόμους αλλά και τα άρθρα του Συντάγματος της χώρας, εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους να συρρεύσουν στην Ελλάδα εισβάλλοντας από τα σύνορα και στη συνέχεια τους «νομιμοποίησαν» με συνοπτικές και αμβίβο9λης νομιμότητας διαδικασίες ερήμην του ελληνικού λαού που ουδέποτε ρωτήθηκε για αυτή την πληθυσμιακή μεταβολή από αλλοδαπούς.
Στη ίδιο άρθρο φιλοξενούνται και δηλώσεις του Σιέντ Μοχάμαντ Τζαμίλ της αποκαλούμενης ελληνοπακιστανικής κοινότητας, (αποκτήσαμε και ελληνοπακιστανική κοινότητα που πριν από 20 χρόνια μόνο ως ανέκδοτο θα είχε νόημα):
«Η ανυπαρξία τζαμιού εδώ αποτελεί μεγάλη τραγωδία για μας τους μουσουλμάνους. Η Ελλάδα εφηύρε την δημοκρατία, τον πολιτισμό και τον σεβασμό για την θρησκεία του άλλου αλλά δεν σέβεται εμάς τους μουσουλμάνους αρκετά ώστε να μας παρέχει ένα κανονικό, νόμιμο τζαμί».
Οι παράνομοι διαμένοντες στη χώρα αλλοδαποί με άλλα λόγια ζητούν νόμιμο τζαμί. Και με ένα τζαμί χωρητικότητας 500 ατόμων θα λυθεί το πρόβλημα του «στριμώγματος» όπως αναφέρουν 300.000 μουσουλμάνων; Προφανώς και όχι Και γιατί δίνουν τόση σημασία στην τάχα «νομιμότητα» του λατρευτικού τους χώρου; Τους έχει κλείσει η πολιτεία κάποιο από τα υποτίθεται παράνομα τζαμιά; Τους έχει συλλάβει για παράνομη συνάθροιση και άσκηση θρησκευτικού καθήκοντος; Φυσικά και όχι.
Ο σχεδιασμός όμως είναι άλλος ο οποίος δεν ομολογείται αλλά εξυφαίνεται με τη βοήθεια ξένων κέντρων όπως το BBC:
Η ύπαρξη ενός τζαμιού με την αιγίδα της π9ολιτείας, θα φέρει στη συνέχεια και ένα άλλο και ακόμη ένα μέχρι που οι μουσουλμάνοι αποφανθούν ότι έχουν αρκετά. Αλλά δε θα σταματήσουν ούτε εκεί. Όλα αυτά θα συνοδευθούν και από ανάλογα κέντρα ισλαμικής επιμόρφωσης και σπουδών –πάνε «πακέτο» με τα τζαμιά- μέχρι του σημείου που κάθε γειτονιά θα έχει ίσο αριθμό εκκλησιών με τζαμιά.
Μεγαλύτερο όπλο τους και σύμμαχός τους η δυναμική του ισλαμικού κινήματος στην Ευρώπη και φυσικά οι «παράλυτες» πολιτικές ηγεσίες του τόπου αυτού που προδίδουν σταδιακά κάθε τι το ελληνικό.
Το δε «νόμιμο» το οποίο επιδιώκουν είναι η σφραγίδα του Ελληνικού κράτους στην όλη αυτή προσπάθεια. Όντας «νόμιμοι» οι ίδιοι και με ισλαμικά κέντρα σπουδών θα μπορέσουν στη συνέχεια να θεσμοθετήσουν την έλευση και άλλων μουσουλμάνων στη χώρα –όσο το δυνατό περισσότερων γίνεται- με το πρόσχημα των σπουδών και από εκεί και πέρα η άλωση της Ελλάδας θα είναι πλήρης και μη αναστρέψιμη. Χωρίς πολέμους, χωρίς όπλα χωρίς επιφανειακές καταστροφές.
Μάλιστα το BBC αναφέρει πως υπάρχει και αντίσταση(!) από διάφορες πλευρές, όπως από ορισμένους ιερείς της ελληνικής εκκλησίας. Παράδειγμα ο μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ. «Η Ελλάδα υπέστη πέντε αιώνες ισλαμικής τυραννίας υπό τον τουρκικό ζυγό και η ανέγερση τζαμιού θα προσβάλει τους μάρτυρες που μας ελευθέρωσαν», είπε στο BBC. Πρόσθεσε ότι «οι περισσότεροι μουσουλμάνοι έχουν έρθει εδώ παράνομα για να ισλαμοποιήσουν την Ευρώπη».
Ο ανταποκριτής του βρετανικού καναλιού του αντέταξε ότι η θέση αυτή φαντάζει ισλαμοφοβική και εκτός πραγματικότητας σε μια πολυπολιτισμική Ευρώπη αλλά η απάντηση του Σεραφείμ «έκανε εμφανείς και άλλες προκαταλήψεις».
Ισλαμοφοβική, λές και ο φόβος είναι ποινικό αδίκημα και εκτός πραγματικότητας, έτσι δηλαδή όπως θέλουν αυτοί την πραγματικότητα. Μια Ελλάδα έρμαιο, εκφυλλισμένη, οικονομικά θρησκευτικά και πολιτική υποταγμένη στην παγκοσμιοποίηση.
Προφανώς ο συντάκτης του BBC αγνοεί το γεγονός της σφαγής της Χίου, της Κάσου, των Ψαρών την καταστροφή της Πελοποννήσου από τον Ιμπραήμ, κατά τη διάρκεια της επανάστασης και όλα αυτά από μουσουλμάνους. Προφανώς αγνοεί ότι οι νεκροί στη διάρκεια του ένοπλου επαναστατικού αγώνα έφτασαν τις 120.000 σε μια επικράτεια όπου ο ελληνικός πληθυσμός έφτανε δεν έφτανε τις 750.000 σύμφωνα με την απογραφή του 1828. Τέτοιο ήταν το μέγεθος της σφαγής από τους Οθωμανούς.
Προφανώς ο συντάκτης του BBC αγνοεί την κατάσταση στην ίδια του τη χώρα. Αγνοεί το γεγονός της αδυναμίας αντιμετώπισης από την ίδια την MI5 του ισλαμικού κινδύνου η οποία δηλώνει πλήρως αδύναμη στο να ελέγξει τα εκατοντάδες τζαμιά τουλάχιστον στη βρετανική πρωτεύουσα όπου μουφτήδες κηρύττουν το ριζοσπαστικό Ισλάμ. Προφανώς ο συντάκτης του BBC πρέπει να ζούσε σε άλλη χώρα όταν βρετανοί μουσουλμάνοι και μάλιστα δεύτερης γενιάς αιματοκύλησαν το Λονδίνο τον Ιούλιο του 2005 με αποτέλεσμα να βρουν το θάνατο 52 άτομα.
Και εν πάση περιπτώσει ο συντάκτης δεν μπορεί να αγνοεί το γεγονός ότι τα εκατομμύρια των μεταναστών που έχουν συρρεύσει στη χώρα του δεν ήρθαν παράνομα, αλλά κατόπιν πρόσκλησης των ίδιων από τις αποικίες της πρώην βρετανικής αυτοκρατορίας όπως το Πακιστάν, η Ινδία, το Μπαγκλαντές, το Μπουτάν, Σρι Λάνκα, την Αφρική όπως η Νιγηρία και αλλαχού.
Εμείς τι αποικίες είχαμε επί του προκειμένου και σε ποιον ή ποιους απευθύναμε προσκληση; Η μήπως θέλουν να μας μετατρέψουν σε αποικία οι «φίλοι» μας;
Η απάντηση εδώ είναι απλή και ξεκάθαρη: Την πολυπολιτισμική σας Ευρώπη κρατείστε την για τους εαυτούς σας. Εδώ στην Ελλάδα δεν την θέλουμε. Και αν θέλετε να μας κάνετε «σαν τα μούτρα σας» απατάστε πλάνην οικτράν.

Ο Κόσμος στα επόμενα χρόνια όπως τον σχεδιάζουν οι Αμερικανοί


Ο Κόσμος στα επόμενα χρόνια όπως τον σχεδιάζουν οι Αμερικανοί


Η κοινή έκθεση «Στρατηγικές Τάσεις 2030» των 16 υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ που παραδόθηκε στον πρόεδρο Ομπάμα, συνοψίζει στις 166 σελίδες που δόθηκαν στη δημοσιότητα και στις 59 απόρρητες που διάβασαν μόνο τα στελέχη της κυβέρνησης, τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η νέα διακυβέρνηση καθώς και τις και τις προτεραιότητες της με ορίζοντα δεκαετίας, και προβλέπει ριζικές οικονομικές και πολιτικές αλλαγές με ταχύτητα άνευ προηγουμένου στη σύγχρονη ιστορία. Καταρχήν προσδιορίζονται 4 πληγές του Φαραώ που θα περιορίσουν την εκρηκτική αύξηση του πληθυσμού στα επόμενα 18 χρόνια. 
Ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ, Οι ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ, Οι ΗΛΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ και η ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ.

Ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ.

Η έκθεση προβλέπει ότι αυξάνονται οι πιθανότητες Πυρηνικού Πόλεμου καθώς «πυρηνικές δυνάμεις, όπως η Ρωσία και το Πακιστάν και υποψήφιες πυρηνικές δυνάμεις όπως το Ιράν και η Βόρεια Κορέα θεωρούν ότι τα πυρηνικά όπλα αναπληρώνουν άλλες πολιτικές αδυναμίες και έτσι αυξάνεται ο κίνδυνος χρήσης τους». Η πρόβλεψη στρέφεται περισσότερο κατά του Ιράν και της βόρειας Κορέας, και λιγότερο κατά της Ρωσίας, αλλά πλαγίως προβλέπει μια πυρηνική αναμέτρηση Πακιστάν-Ινδίας. Άλλωστε η Έκθεση τονίζει ότι τουλάχιστον 50 χώρες ενδέχεται να κινδυνέψουν στο προσεχές και απώτερο μέλλον από εμφυλίους ή περιφερειακούς πολέμους, σε περιοχές όπως η Μέση Ανατολή, η υποσαχάρια Αφρική και η Νότια Ασία, και μάλιστα στη Μέση Ανατολή (Ιράν Ισραήλ) και τη Νότια Ασία, όπου βρίσκονται Πακιστάν και Ινδία, «δεν μπορεί να αποκλειστεί η χρήση πυρηνικών όπλων». Το Πακιστάν επομένως που χάνει τον πόλεμο της ανάπτυξης από την Ινδία λόγω αναπλήρωσης άλλων «πολιτικών αδυναμιών» μπορεί να καταφύγει στα πυρηνικά όπλα. Άλλωστε τουλάχιστον 15 κράτη «θα κινδυνεύουν με κατάρρευση μέχρι το 2030, και ανάμεσα τους είναι το Αφγανιστάν και το Πακιστάν .Η γενική πρόβλεψη είναι ότι «οι μελλοντικοί πόλεμοι σε Ασία και Μέση Ανατολή μπορεί να σημάνουν τη χρήση πυρηνικών όπλων», Στις επόμενες δύο δεκαετίες θα υπάρξει εξάπλωση των όπλων μαζικής καταστροφής .Το εκπληκτικό είναι ότι προβλέπεται αύξηση της πιθανότητας επίθεσης με τη χρήση όπλων μαζικής καταστροφής, από τον ιδιωτικό τομέα.!!! (Μη κρατικούς φορείς).

Οι ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ.

Εάν ο πληθυσμός στην πολυπληθή Ασία δεν μειωθεί με τον πυρηνικό, θα μειωθεί από τις «σοβαρές πανδημίες» που προαναγγέλλονται και θα προκαλέσουν τον θάνατο εκατομμύριων ανθρώπων σε κάθε γωνιά του κόσμου σε λιγότερο από έξι μήνες. Η πρόβλεψη της έκθεσης είναι ότι, «Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποιο παθογόνο μικρόβιο θα είναι το επόμενο που θα αρχίσει να εξαπλώνεται σε ανθρώπους και πότε και που η εξέλιξη αυτή θα συμβεί».Πρόκειται για την απόλυτη έκπληξη. (Πότε θα διαφύγει και από πιο εργαστήριο ο μεταλλαγμένος ιός θα το μάθουμε από ανακοίνωση της ΠΟΥ-WHO,στην ώρα της). Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις εντοπίστηκε στην Ινδονησία στέλεχος του εξαιρετικά παθογόνου ιού H5N1. Μετάλλαξη του στελέχους αυτού της γρίπης των πτηνών έχει ήδη εντοπιστεί στο Βιετνάμ, την Καμπότζη, το Νεπάλ, την Ινδία, το Μπανγκλαντές, το Μπουτάν, την Ιαπωνία και το Χονγκ Κονγκ.

Οι ΗΛΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ , αποτελούν σημαντική απειλή, «λόγω της εξάρτησης του κόσμου για την ηλεκτρική ενέργεια» η αναφέρει η έκθεση. Οπως προβλέπουν με σιγουριά οι φυσικοί η μεγάλη ηλιακή γεωμαγνητική καταιγίδα θα εκδηλωθεί μέσα στα επόμενα χρόνια, (καθώς έχουν περάσει περισσότερα από 100 χρόνια από την προηγούμενη), και θα μπορούσε να καταστρέψει τους δορυφόρους, το ηλεκτρικό δίκτυο, τις τηλεπικοινωνίες, το Ιντερνέτ, τα φωτοβολταϊκά και πολλές ευαίσθητες ηλεκτρονικές συσκευές. Ωστόσο ο κίνδυνος αυτός που θα προκαλέσει πρόσκαιρη οικονομική καθυστέρηση είναι αναπτυξιακός καθώς οι καταστροφές θα οδηγήσουν σε νέες επενδύσεις για την αποκατάσταση τους.

Πολύ πιο γρήγορη η Αλλαγή του Κλίματος. (με το HAARP)

Η έκθεση τονίζει ότι «δραματικές και απρόβλεπτες αλλαγές ήδη συντελούνται με ταχύτερο ρυθμό από ό, τι αναμενόταν Οι περισσότεροι επιστήμονες δεν είναι σίγουροι ότι είναι σε θέση να προβλέψει τέτοια γεγονότα. Οι ραγδαίες αλλαγές στη βροχόπτωση , (όπως οι μουσώνες στην Ινδία και την υπόλοιπη Ασία) θα μπορούσαν να διαταράξουν έντονα την ικανότητα της περιοχής να θρέψει τον πληθυσμό της». Για παράδειγμα οι Γερμανοί επιστήμονες του Ινστιτούτου Κλιματικών Αλλαγών του Πότσδαμ, ανακοίνωσαν στη διάσκεψη του ΟΗΕ για την αντιμετώπιση των αλλαγών του κλίματος, που έγινε από τις 26 Νοεμβρίου έως τις 7 Δεκεμβρίου. στην πρωτεύουσα του Κατάρ Ντόχα, ότι τα τελευταία 20 χρόνια το ύψος των ωκεανών αυξανόταν κατά μέσο όρο 3,2 χιλιοστόμετρα ετησίως, δηλαδή 60 % ταχύτερα από ό,τι υπολογιζόταν και επομένως οι κάτοικοι των παράκτιων περιοχών σε ολόκληρο τον κόσμο σύντομα ενδέχεται να αντιμετωπίσουν την απειλή της πλημμύρας.

Η Νέα μεσαία τάξη το έξυπνο χρήμα και οι επτά παράγοντες που θα αλλάξουν τον κόσμο

Οι επτά «σεισμικές τεκτονικές μετατοπίσεις», της νέας εποχής είναι:1. Η ΝΕΑ ΜΕΣΑΙΑ ΤΑΞΗ, και 2.Η αστικοποίηση.3. Η ευρύτερη πρόσβαση στις νέες τεχνολογίες.4. Η μετατόπιση της οικονομικής δύναμης στις ανερχόμενες χώρες, (Κίνα, Ινδία, Βραζιλία ,Τουρκία, Κολομβία, Αίγυπτος, Ινδονησία, Ιράν, Μεξικό, Νότια Αφρική ). 5.Η γήρανση του πληθυσμού, (Ευρώπη, ΗΠΑ, Ρωσία Ιαπωνια). 6. Η αυξανόμενη ζήτηση για τρόφιμα και νερό, καθώς και η ενεργειακή ανεξαρτησία των ΗΠΑ. Η οικονομική ανάπτυξη στα αναπτυσσόμενα κράτη θα αποτελέσει κινητήριο μοχλό καινοτομίας και επενδυτικών κεφαλαίων. Η οικονομική άνοδος της Κίνας και της Ινδίας, αλλά και άλλων χώρων όπως η Βραζιλία, η Τουρκία , η Κολομβία, η Αίγυπτος, η Ινδονησία, το Ιράν, το Μεξικό και η Νότια Αφρική θα προκαλέσει τη δημιουργία μια νέας πολυπληθούς μεσαίας τάξης , της οποίας η αυξημένη κατανάλωση θα οδηγήσει στην ανάπτυξη αλλά και στην εξάντληση των πόρων και επομένως σε συγκρούσεις για τρόφιμα , νερό και ενέργεια, (πρωτίστως στην Μέση Ανατολή και την Αφρική), και η αστάθεια συμβάλλει στην παγκόσμια οικονομική κατάρρευση, εκτός και προλάβει να ικανοποιήσει τη ζήτηση η καινοτομί,. Ο αριθμός των ανθρώπων που θα έχουν μέσο εισόδημα και θα ανήκουν στην Νέα Μεσαία Τάξη θα τριπλασιαστεί και θα φθάσει τα τρία δισεκατομμύρια μέχρι το 2030 ενώ ο αριθμός των ανθρώπων που ζουν σε συνθήκες φτώχειας θα μειωθεί κατά 50% Η φτώχεια θα μειωθεί στην Ανατολή τη Νότια Ασία, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, αλλά θα παραμείνει «ενδημική» την υποσαχάρια Αφρική . Σχεδόν τα δύο τρίτα του παγκόσμιου πληθυσμού θα ζει σε πόλεις μέχρι το 2030, και η νεα ευημερούσα, μεσαία τάξη θα έχει πολύ καλή εκπαίδευση και άριστη γνώση της χρήσης των τεχνολογιών της επικοινωνίας, του Internet και των «έξυπνων τηλεφώνων» (smartphones) , και θα έχει πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας υγειονομική περίθαλψη. «Η ζήτηση για τροφή, νερό και ενέργεια θα αυξηθούν κατά 35, 40 και 50%, αντίστοιχα, εξαιτίας της αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού και των καταναλωτικών προτύπων της εξαπλωθείσας μεσαίας τάξης.Η συρρίκνωση των φυσικών πόρων λόγω της αυξημένης ζήτησης για νερό, τροφή και ενέργεια, σε συνδυασμό με την κλιματική αλλαγή θα αυξήσει την αβεβαιότητα. Επομένως το «έξυπνο χρήμα» θα επενδυθεί στο νερό, την ενέργεια, τα τρόφιμα και στην τεχνολογία τροφίμων, στις τεχνολογίες της επικοινωνίας, του Internet τα «έξυπνα τηλεφώνα» την εκπαίδευση, την υγειονομική περίθαλψη και τα φάρμακα, και στην οικοδομή στις αναπτυσσόμενες μαγαπόλεις των αναπτυσσομένων χωρών. Στη Μέση Ανατολή, θα αρχίσουν να εξαντλούνται τα αποθέματα των ορυκτών καυσίμων και η περιοχή να αναζητήσει νέους πόρους ενώ η νεολαία που έφερε την «αραβική άνοιξη» θα αρχίσει να γηράσκει. Με την ευημερία να εξαπλώνεται σε περισσότερους λαούς ανά τον κόσμο, θα παρατηρηθούν μετατοπίσεις στο κέντρο βάρους της εξουσίας. «Η κατανομή της εξουσίας μεταξύ των κρατών θα έχει καθοριστικές επιπτώσεις έως το 2020. Η Ασία θα ξεπεράσει τη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη μαζί, σε όρους παγκόσμιας εξουσίας όσον αφορά στο ΑΕΠ, τον πληθυσμό, τις αμυντικές δαπάνες και την τεχνολογική πρόοδο. 
Ο Κόσμος στα επόμενα χρόνια όπως τον σχεδιάζουν οι Αμερικανοί ~ Κατοχικά Νέα ΠΗΓΗ

Η Πραγματικότητα των Αόρατων Κόσμων


Η Πραγματικότητα των Αόρατων Κόσμων

Ο μέσος άνθρωπος σήμερα δεν μπορεί να δει τις υπέρυθρες ακτίνες με τα φυσικά του μάτια...
εκτός κι αν έχει εφοδιαστεί με κατάλληλα μηχανήματα. Επίσης υπάρχουν ήχοι που δεν μπορούμε να ακούσουμε, τους οποίους τα έντομα, οι γάτες και τα σκυλιά ακούνε πολύ καθαρά. Μάλιστα έχει εφευρεθεί μία άηχη σφυρίχτρα για σκύλους. Όλα αυτά μας δείχνουν ότι υπάρχουν πράγματα που βρίσκονται πέρα από το εύρος των αισθήσεων μας και συνεπώς είναι για εμάς αόρατα. Αλλά και στον ίδιο χώρο μ΄ εμάς μήπως δεν υπάρχουν άνθρωποι διαισθητικοί που αντιλαμβάνονται πράγματα που για μας δεν υπάρχουν; Σίγουρα οι περισσότεροι από εσάς πιστεύετε ότι ζείτε στον πραγματικό κόσμο, και ο κόσμος της φαντασίας σας είναι ένας πλαστός κόσμος που δημιουργεί ο νους. Ένας κόσμος παράξενος με διαφορετικά τοπία, πόλεις, σπίτια αλλά και πλάσματα που κατοικούν σ΄ αυτόν. Ένας κόσμος με διαφορετικά χρώματα, ήχους και αρώματα, που ξυπνάει κάποιες άγνωστες σ΄ εμάς αισθήσεις. Εκεί οι περιορισμοί είναι λιγότεροι από τον δικό μας υλικό κόσμο και όλα μπορούν να συμβούν. Έτσι όταν ακούμε για την ύπαρξη «άλλων κόσμων», πιστεύουμε ότι και αυτοί είναι δημιούργημα της φαντασίας μας. Φανταστείτε τώρα για μία στιγμή ότι ο κόσμος της φαντασίας μας είναι ο αληθινός και ο κόσμος που ζούμε μία φαντασίωση. Μία αντανάκλαση, μία σκιά αυτών των αόρατων κόσμων. Κι όπως εμείς με τη φαντασία μας προσπαθούμε να αγγίξουμε αυτά που ο νους δεν μπορεί να φτάσει, έτσι και οι κάτοικοι αυτών των άλλων κόσμων προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί μας. Καθώς όμως μιλάμε διαφορετικές γλώσσες από αυτούς και διαθέτουμε διαφορετικές αισθήσεις, αυτό δεν είναι πραγματοποιήσιμο παρά μόνο για ελάχιστους, χαρισματικούς ανθρώπους, αυτούς που ονομάζουμε ενορατικούς. Πέρα απ΄ όλα αυτά όμως δεν υπάρχει κουλτούρα που να μην μας μιλάει γι αυτούς τους αόρατους κόσμους .Πρόκειται για μία πανανθρώπινη απόκρυφη γνώση, που στις σκοτεινές περιόδους της ιστορίας αμφισβητήθηκε (ποτέ όμως δεν χάθηκε) σε σημείο που να έχουν κάψει «αιρετικούς» όπως ο Ιταλός Φιλόσοφος Jordano Bruno που ισχυρίζονταν ότι στον κόσμο που ζούμε υπάρχουν κι άλλες διαστάσεις πέρα από αυτές που εμείς αντιλαμβανόμαστε και άπειροι άλλοι κόσμοι. Σήμερα παρόλα αυτά βλέπουμε ότι μ΄ ένα διαφορετικό τρόπο η επιστήμη προσεγγίζει απόψεις που ο Αποκρυφισμός κατέχει εδώ και χιλιάδες χρόνια. Αρκετοί διακεκριμένοι επιστήμονες (όπως ο Max Tegmark του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια) μιλάνε σήμερα για την ύπαρξη παράλληλων κόσμων που επιβεβαιώνεται από εμπειρικά στοιχεία. Ένας άλλος κορυφαίος φυσικός του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ, έχει αναπτύξει τη σημαντικότερη Θεωρία για τις κρυμμένες διαστάσεις του χώρου. Εξηγεί ότι «θα μπορούσαμε να φανταστούμε κάποια άλλα όντα που συνυπάρχουν δίπλα μας σε κάποιο άλλο σύμπαν, σε κάθε χιλιοστό του χώρου στον οποίο ζούμε. Ωστόσο δεν θα γίνονταν ποτέ αντιληπτά γιατί μεσολαβούν μεταξύ μας άλλες διστάσεις». Οι διαστάσεις αυτές είναι τυλιγμένες με ένα τρόπο που τις καθιστά κανονικά αόρατες, όπως το πλάτος ενός απόμακρου τηλεφωνικού σύρματος στον ορίζοντα που εσείς δεν μπορείτε να δείτε μέχρι να έρθετε κοντά του. Όταν μιλάμε για άλλους κόσμους ο νους μας πηγαίνει συχνά στο ταξίδι της ψυχής μετά το θάνατο του σώματος. Η ύπαρξη μίας ζωής μετά το θάνατο είναι μία αντίληψη αποδεκτή απ΄ όλες τις Θρησκείες και τις φιλοσοφίες του κόσμου. Αρκετοί ψυχολόγοι και ψυχίατροι μελετούν σήμερα μέσω της ύπνωσης τη θεωρία της μετενσάρκωσης, επιτυγχάνοντας κάποια θεραπευτικά αποτελέσματα σε τομείς που η κλασσική ιατρική αδυνατεί να το κάνει. Επίσης μελετούν περιπτώσεις «νεκρανάστασης» (ασθενών που έχουν επανέλθει στη ζωή μετά από κλινικό θάνατο), όπου περιγράφουν εμπειρίες σ΄ αυτούς τους άλλους κόσμους (Ραίυμοντ Μούντυ,Νιλς Τζάκομπσον κ.α.) Μας λένε λοιπόν ότι πηγαίνοντας κάποιος εκεί συναντάει οντότητες του «ίδιου μήκους κύματος» μ΄ αυτόν, που τον συμβουλεύουν, τον οδηγούν και αντιλαμβάνεται μ΄ ένα αισθητήριο τρόπο πιο λεπτό και πιο πλατύ τους ήχους και τα χρώματα. Σ΄ αυτό τον κόσμο υπάρχουν πολιτείες, σπίτια, οικογένειες όπως κι εδώ αν και υπάρχει μία τελείως διαφορετική χλωρίδα και πανίδα από τη γη. Παρόμοιος είναι ο κόσμος που επισκεπτόμαστε στα όνειρα μας. Εκεί είναι ένας κόσμος με 5 διαστάσεις και ο χρόνος ρέει διαφορετικά (γι΄αυτό σ΄ ένα όνειρο μπορούμε να δούμε μία ολόκληρη ιστορία να διαδραματίζεται μέσα σε λίγα λεπτά). Πολλά Θιβετανικά Μαντάλα και Αιγυπτιακές σαρκοφάγοι είχαν ζωγραφισμένους χάρτες αυτών των αόρατων κόσμων προκειμένου να καθοδηγήσουν την ψυχή μετά την αποχώρηση της από το υλικό σώμα έτσι ώστε να μην χαθεί στους άλλους κόσμους. Οι Ιερείς βοηθούσαν την ψυχή στο ουράνιο ταξίδι της με τελετές, προσευχές και διαλογισμούς, μαθαίνοντας της να διαβάζει για να μπορεί να ακολουθήσει αυτούς τους μαγικούς χάρτες. Οι 3 Κόσμοι και οι Κάτοικοι τους Οι πιο κοντινοί σε σχέση με τη δική μας εξέλιξη στη Γη είναι 3 κόσμοι, αυτοί που στην Αρχαία Ελλάδα έλεγαν ο Κόσμος του Σώματος, ο Κόσμος της Ψυχής (Αστρικός Κόσμος) και ο Κόσμος του Νου. Στον Μεσαίωνα αντίστοιχα μιλούσαν για τον Στοιχειώδη Κόσμο, τον Αγγελικό και τον Ουράνιο, ενώ ο Αγ. Αυγουστίνος μιλάει για τις 3 πόλεις: η Πόλη του Θεού στον Ουρανό, η Πνευματική γήινη πόλη και η Πόλη του Διαβόλου. Όπως στον ορατό φυσικό κόσμο υπάρχουν πολλές ποικιλίες φυτών, διαφορετικά είδη ζώων και διάφορες ανθρώπινες φυλές, έτσι συμβαίνει και στους αόρατους κόσμους. Έχουν μόνιμους κατοίκους, επισκέπτες, ή κάποιους που λειτουργούν ταυτόχρονα σε διαφορετικούς κόσμους. Στον Νοητικό κόσμο συναντάμε κάποιες πνευματικά εξελιγμένες οντότητες που σπάνια επικοινωνούν με τους κατώτερους κόσμους εκτός κι αν έχουν αναλάβει κάποια πνευματική αποστολή. Λέγεται ότι εδώ κατοικούν και οι Μάγοι με τους μαθητές τους (λευκοί και μαύροι). Οι τελευταίοι σε αντίθεση με τους προηγούμενους χρησιμοποιούν τις γνώσεις και τη δύναμη τους για ιδιοτελείς σκοπούς. Στον Αστρικό Κόσμο ζουν οι άνθρωποι μετά το φυσικό τους θάνατο με το αστρικό τους σώμα, σχηματίζοντας πόλεις κατά ομάδες σύμφωνα με τις τάσεις ή τα πιστεύω τους και η επικοινωνία περιορίζεται όπως συμβαίνει στο φυσικό επίπεδο από τις ατομικές γνώσεις του καθενός και τη συμβολική γλώσσα που χρησιμοποιεί. Η επικοινωνία σ΄ αυτό το επίπεδο γίνεται με τηλεπάθεια και περιορίζεται ανάμεσα στις συμπάθειες και προτιμήσεις των ψυχών και επιτυγχάνεται ανάμεσα σ΄ αυτές που δονούνται στο ίδιο «μήκος κύματος». Εδώ μπορούμε να συναντήσουμε και άλλες περιπτώσεις όπως είναι το λεγόμενο «είδωλο», μία απομίμηση της ψυχής στον αστρικό κόσμο. Είναι σαν να ζωντανεύει το είδωλό μας στον καθρέπτη ενώ εμείς έχουμε φύγει. Τέτοιες παρουσίες χρησιμοποιούνται στον πνευματισμό, όπου κάποιος εξαπατάται παίρνοντας για αληθινό άτομο το είδωλο ενός πεθαμένου συγγενή του. Ένας άλλος μυστήριος κόσμος σε σχέση με τον αστρικό κόσμο είναι η λεγόμενη «Όγδοη Σφαίρα», η πιο σκοτεινή περιοχή της σελήνης που ποτέ δεν φωτίζεται από τον ήλιο, ένα είδος κοσμικού σκουπιδότοπου όπου η προσωπικότητα κάποιων ανθρώπων με ψηλό βαθμό κτηνωδίας αποσυντίθεται περνώντας φοβερά βασανιστήρια. Μία τέτοια περίπτωση είναι αυτή των βρυκολάκων. Στον αστρικό κόσμο όμως κατοικούν και κάποια άλλα όντα που δεν ανήκουν στην ανθρώπινη γραμμή εξέλιξης. Είναι τα λεγόμενα «Στοιχειακά πνεύματα», που χωρίζονται σε 4 κατηγορίες ανάλογα με το στοιχείο το οποίο δρουν είναι οι Νάνοι ή Καλικάντζαροι και οι Νύμφες στη γη,οι Νεραϊδες οι Τρίτωνες οι Νηριίδες στο νερό, οι Συλφίδες τα Έλφη στον αέρα, οι Σαλαμάνδρες και οι πύρινοι δράκοντες στη φωτιά. Αυτά είναι τα πνεύματα της φύσης που είναι πολυάριθμα και διαφέρουν τόσο όσο οι ανθρώπινοι λαοί μεταξύ τους. Οι αναφορές σ΄αυτά τα πλάσματα μας λένε ότι τα ζώα μπορούν να δουν τα στοιχειά και ότι αυτά εμφανίζονται κάποιες φορές στα παιδιά, που συχνά παίζουν με κάποιους «αόρατους φίλους» τους καθώς και σε κάποιους ανθρώπους που ζουν κοντά στη φύση και είναι πιο αγνοί. Σ΄όλα τα χωριά υπάρχουν κάποιοι γέροι που μιλούν με νεράιδες ή μπορούν να δουν τους νάνους και αφηγούνται τέτοιου είδους ιστορίες. Άλλοι κάτοικοι αυτών των κόσμων είναι οι λεγόμενοι Δέβα , ανώτερα όντα που μπορούν να ανέβουν και στον Ουράνιο κόσμο. Είναι οι Άγγελοι του Χριστιανισμού,ή οι κατώτεροι Θεοί των αρχαίων Ελλήνων και Ρωμαίων. Είναι Κύριοι των 4ων στοιχείων, ευθύνονται για τις γεωλογικές και κλιματολογικές αλλαγές του πλανήτη μας, είναι Δικαστές των καρμικών πράξεων όλων των βασιλείων, διατηρούν και ισοσταθμίζουν την ισορροπία της φύσης που πολλές φορές ο άνθρωπος ή άλλα όντα διαταράσσουν. Αυτοί θεωρούνται μεσολαβητές ανάμεσα στο Θεό και στους ανθρώπους. Στη Χριστιανική Θρησκεία υπάρχουν 9 χοροί Αγγέλων: οι Σεραφείμ, οι Χερουβείμ, οι Θρόνοι, οι Κυριαρχίες, οι Αρετές, οι Δυνάμεις, οι Κυριότητες, οι Αρχάγγελοι και οι Άγγελοι. Στον Ινδουισμό οι Αγκριράσας είναι οι αγγελιοφόροι μεταξύ του Ουρανού και της Γης, ενώ στον ισλαμικό κόσμο στέκουν 8 άγγελοι γύρω από το θρόνο του Αλλάχ αντιπροσωπεύοντας τα 4 σημεία του ορίζοντα και τα ενδιάμεσα αυτών. Ο Τζορντάνο Μπρούνο μιλάει για 7 είδη δαιμόνων που ο μάγος θα πρέπει να γνωρίζει για να μπορεί να ενεργήσει πάνω τους και μαζί τους. Αυτά είναι τα πύρινα πνεύματα, τα αιθερικά, τα αέρινα, τα υδάτινα, τα γίηνα, τα χθόνια ή υπόγεια και τα φυγόφωτα (απεχθάνονται το φως). Επίσης λέει ότι οι ανώτεροι δαίμονες είναι αυτάρκεις και τους αρέσουν οι μυρωδιές, οι ύμνοι και τα τραγούδια, ενώ υπάρχουν δαίμονες που ευθύνονται για κάποιες αρρώστιες και άλλοι που διοικούν κάποιες ιστορικές εποχές και επαγρυπνούν για ορισμένες μορφές κουλτούρας ή πολιτισμού διαφυλάγοντας την ύπαρξη και ανάπτυξη κρατών και αυτοκρατοριών. Μας λέει επίσης τον τρόπο να επικοινωνήσουμε μαζί τους μέσα από ορισμένα σύμβολα εικόνες, σχήματα, χειρονομίες, χρώματα αλλά κυρίως μέσω της ενδυνάμωσης της φαντασίας με την οποία μπορεί κάποιος να ενεργήσει ισχυρά και πάνω και μέσα στο Σύμπαν. Στην αρχαία Αίγυπτο για παράδειγμα τα γράμματα ήταν ιερογλυφικά, είχαν κάποιες εικόνες (και ήχους προφοράς) και κάθε πράγμα είχε ένα μυστικό όνομα (πέρα από το συμβατικό) βγαλμένο από την εσωτερική του φύση. Μ΄αυτή τη γραφή και εκείνους τους ήχους αντιλαμβάνονταν τις ομιλίες των θεών και χειρίζονταν την μεγάλη επιστήμη της Μαγείας. Οι Μάγοι και οι Ιερείς κάποτε γνώριζαν τρόπους για να κατασκευάζουν με την στοιχειώδη ουσία (την πρώτη ύλη αυτών των ανώτερων κόσμων) τεχνητά στοιχειακά –φύλακες ή άγγελους προστάτες. Έτσι τα αρχαία αγάλματα των Θεών και οι ιεροί χώροι ήταν φορτισμένοι, προστατευμένοι με τέτοιους Στοιχειακούς Φύλακες, προγραμματισμένους να επιτίθενται σ΄ όποιον βεβήλωνε τα ιερά. Αυτή είναι η εξήγηση για τις λεγόμενες «κατάρες» των τάφων των αρχαίων Φαραώ. Σ΄ όλες τις Θρησκείες υπήρχε μία ιεραρχία θεοτήτων ξεκινώντας από τον Ένα, Πρωταρχικό Θεό, τον οποίο αντιλαμβανόμαστε από τις εκδηλώσεις του, καθώς αυτός αναλύεται σε μικρότερες θεότητες, όπως το λευκό φως αναλύεται στα 7 χρώματα της Ίριδας, το καθένα από τα οποία έχει αμέτρητες αποχρώσεις. Έτσι υπάρχουν μεγάλοι και ισχυροί Θεοί, όπως ο Δίας (Ελλάδα), ο Οντίν (Κέλτες), ο Άμμωνας (Αίγυπτος) αλλά και μικρότεροι θεοί που σχετίζονται με την καθημερινή ζωή, όπως ο θεός του ρυζιού στην Κίνα ή του καλαμποκιού στους Ινδιάνους. Όλοι οι παραδοσιακοί λαοί καθώς ήταν στενά συνδεδεμένοι με τη φύση αντιλαμβάνονταν ότι όλα εμψυχώνονται από το ίδιο Πνεύμα, την ίδια Δύναμη. Πίστευαν ότι όλα έχουν ψυχή και επομένως θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται με σεβασμό. Οι Κέλτες για παράδειγμα έκαναν ένα τελετουργικό πριν το κόψιμο ενός δέντρου ενώ οι Ινδιάνοι έκαναν κάποιες προσφορές στο πνεύμα του ζώου που σκότωναν για να φάνε. Επίσης πίστευαν ότι η αρμονία και η τάξη του κόσμου μπορούσε να υπάρχει μόνο όσο οι διαφορετικοί κόσμοι και τα όντα που κατοικούσαν σ΄ αυτούς θα επικοινωνούσαν μεταξύ τους και θα ήταν σε συμφωνία. Οι Θεοί είναι μέρος της φύσης και αν και όντα ανώτερα ήταν τόσο φυσικά όσο ένα πουλί, ένα δέντρο ή ένας άνθρωπος. Και ίσως γεννιούνται και ίσως πεθαίνουν. Οι τελετές που είχαν καθιερώσει, αφιερώνονταν σε διάφορες θεότητες και ήταν σύμφωνες μ΄αυτούς τους ρυθμούς της φύσης (για παράδειγμα είχαν κάποιες γιορτές στα ηλιοστάσια και στις ισημερίες). Σκοπός ήταν να κρατιέται αυτή η γέφυρα με τον Ουρανό, αυτή η επαφή με τις αόρατες δυνάμεις και το Μυστήριο. Ο προσωπικός μας αόρατος κόσμος: Κάθε άνθρωπος επίσης διαμορφώνει τον δικό του αόρατο κόσμο, ανάλογα με τις επιθυμίες, τις σκέψεις και αυτά που οραματίζεται. Η ύλη των αόρατων κόσμων είναι μία ουσία που πλάθεται δημιουργώντας μορφές που διαρκούν ένα χρονικό διάστημα και έπειτα διαλύονται. Οι κοινοί άνθρωποι έχουμε μικρή ένταση στις ψυχολογικές και νοητικές μας δράσεις δημιουργώντας έτσι ασυνείδητα κάποια στοιχειακά πνεύματα που διαρκούν πολύ λίγο. Αυτά λέγονται σκεπτομορφές και περιφέρονται μέσα στην αύρα του δημιουργού τους και τον ακολουθούν, επηρεάζοντας τις επιλογές , τις σχέσεις και τη δημιουργία της εικόνας του κόσμου του. Κατά συνέπεια το αόρατο δεν υπάρχει. Υπάρχει αυτό που θέλουμε και αυτό που μπορούμε να δούμε. Αν πριν ένα αιώνα μιλούσαμε σ΄ έναν επιστήμονα για την τηλεόραση ή το κινητό τηλέφωνο προφανώς θα έβαζε τα γέλια. Με την ίδια λογική σε κάποια χρόνια μπορεί να υπάρχουν μηχανήματα με τα οποία θα μπορούμε να δούμε μέσα σ΄αυτούς τους άλλους κόσμους που ίσως τελικά να μην είναι πολύ μακριά από εμάς, ούτε τόσο «αόρατοι» …