Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Η Ατζέντα 21 προωθεί τον φόρο άνθρακα στην Ελλάδα ;


Η Ατζέντα 21 προωθεί τον φόρο άνθρακα στην Ελλάδα ;


Η τοπική Ατζέντα 21 στην Ελλάδα προωθείται ύπουλα μέσα από τα μνημόνια ώστε να μην μπορέσει να καταλάβει ο κόσμος την ύπαρξη της. Η Ατζέντα 21 είναι ένα σχέδιο δράσης του ΟΗΕ σχετικά με την αειφόρο ανάπτυξη. Ένα προϊόν της Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον και την Ανάπτυξη, που πραγματοποιήθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία το 1992 . Είναι ένα πρόγραμμα δράσης για τα Ηνωμένα Έθνη, και άλλους πολυμερείς οργανισμούς, και μεμονωμένες κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο που μπορεί να εκτελεστεί σε τοπικό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Το "21" στην Ατζέντα 21 αναφέρεται στον 21ο αιώνα.

Η πραγματικότητα όμως είναι, ότι η Ατζέντα 21 όπως είχε αποκαλύψει πρίν από χρόνια στην Ελλάδα πρώτος ο Δημοσθένης Λιακόπουλος, δεν δημιουργήθηκε για να σώσει το περιβάλλον που ούτως η άλλως δεν κινδύνευε, αλλά ούτε και κινδυνεύει, διότι όλα είναι μια συνωμοσία από τα Ηνωμένα Έθνη για να στερήσει από τα άτομα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, όπου ταυτόχρονα θα έχουν δημιουργηθεί οι ζώνες χωρίς ανθρώπους. Θα καταργηθεί πλήρως η ιδιοκτησία και όλες οι εκτάσεις θα ελέγχονται από μια "παγκόσμια διακυβέρνηση" για την σωστή διαχείριση τους. Εξ ού και οι φόροι στην ακίνητη περιουσία.

Όπως ανέφερα αρχικά, η Ατζέντα 21 ψηφίστηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία το 1992 από τον πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, και εντατικά πλέον προωθήθηκε ύπουλα από τον πρωθυπουργό της χώρας Γιώργο Παπανδρέου, με την ανακοίνωση του για προσφυγή στον μηχανισμό στήριξης που έγινε στις 23 Απριλίου 2010. Άρχισε λοιπόν από εκεί και έπειτα καθημερινά η "καραμέλα" της πράσινης ανάπτυξης, και να υλοποιούνται κατά γράμμα τα διατάγματα της Ατζέντας 21 για να εφαρμόσουν τους στόχους τους. Όπως είναι γνωστό, ο Πούτιν πρόσφερε οικονομική βοήθεια με χαμηλότοκο δάνειο στην Ελλάδα για να μην προσφύγει στο ΔΝΤ, και αντί να τεθεί τέτοιο θέμα στη συνάντηση, ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου αδιαφορούσε εσκεμμένα και μιλούσε για οικολογία.

Μια τέτοια απάτη της Ατζέντας 21 φοβάμαι ότι θα είναι και ο φόρος άνθρακα. Αιθαλομίχλη «πνίγει» τον ελληνικό ουρανό, και δήθεν μολύνεται το περιβάλλον από την καύση προϊόντων ξύλου, ότι θα πάθουμε και ένα κάρο αρρώστιες όπως καρκίνους, πνευμονοπάθειες, μικροθρομβώσεις, έως και πνευμονικό οίδημα. Όλα αυτά μπορεί να υπάρξουν, αλλά αφορούν ενα μηδαμινό ποσοστό από ευπαθείς ομάδες και όχι όλους. Οι αεροψεκασμοί που γίνονται καθημερινά και αποκρύπτονται, η παρουσιάζονται ως ανύπαρκτοι από τα νεοταξικά τσιράκια δεν επηρεάζουν τον ανθρώπινο οργανισμό; είναι για το καλό μας; Όπως και οι περισσότεροι φόροι, ένας φόρος άνθρακα θα είναι μια ακόμη τιμωρία μέσω της Ατζέντα 21 που θα χτυπήσει τους φτωχούς εργαζόμενους και τις οικογένειες της μεσαίας τάξης.

Δηλαδή τα παλιά χρόνια οι άνθρωποι που έκαιγαν μόνο ξύλα είχαν μολύνει την ατμόσφαιρα;

Προβλέπω ότι σε λίγο θα προωθείται η προπαγάνδα ότι όποιος δεν έχει ενεργειακό τζάκι - η θα κάνει την κατάλληλη και πιστοποιημένη από το κράτος μετατροπή στο τζάκι, η θα πληρώνει φόρο άνθρακα επειδή μολύνει την ατμόσφαιρα.
Thu Jan 10 2013 23:08:24 GMT+0200 (Χειμερινή ώρα GTB) ΠΗΓΗ

ΟΙ ΙΣΚΙΟΙ‏





Σκιά στα αρχαία ελληνικά και umbra στα λατινικά σήμαινε και την ψυχή του πεθαμένου… Οι ίσκιοι είναι ακόμη μια από τις πολλές ομάδες της διαβολικής αυτοκρατορίας. Σκιά στα αρχαία ελληνικά και umbra στα λατινικά σήμαινε και την ψυχή του πεθαμένου.....

Οι σκιές αυτές γίνονταν ορατές από αυτούς που ήθελαν να τους κάνουν κακό.

Αρκετές είναι οι ιστορίες ίσκιων που περιφέρονταν μέσα σε σκοτεινά κι ερημωμένα σπίτια. Δεν ήταν λίγες οι λεχώνες που πίστευαν ότι το πεθαμένο τους βρέφος το είχε πλακώσει ο ίσκιος του παλιού σπιτιού που έμεναν.
Ίσως γι΄ αυτό τα περισσότερα νέα αντρόγυνα που ζούσαν στο παλιό πατρικό σπίτι επιθυμούσαν πριν κάνουν παιδί να φτιάξουν νέο σπίτι. Να ζήσουν δηλαδή σε νιό ασβέστη, χωρίς παρελθόν.

Οι ίσκιοι αυτοί που έπιναν το αίμα από τα αβάφτιστα μωρά ονομάζονταν αλλιώς και στρίγγλες και ο μόνος τρόπος για να προφυλαχθούν απ΄ αυτές τα μωρά ήταν οι βολβοί από ασκελιές ή από κυκλάμινα που οι μανάδες τοποθετούσαν κάτω από το κρεβατάκι τους. Αλλά και κατά την διάρκεια του τοκετού φοβόντουσαν τις στρίγγλες και γι΄ αυτό έβαζαν στην πόρτα του σπιτιού αναμμένα κάρβουνα για να τις κρατούν μακριά.

Άλλοι ίσκιοι είναι φιλικοί με τους ανθρώπους και δεν τους κάνουν κακό. Τέτοιοι υπήρχαν σε όλα τα χωριά της Κέρκυρας και όχι μόνο σε σπίτια αλλά και σε παλιά πηγάδια και κάτω από δέντρα (συκιές, μουριές) και περγουλιές. Γι΄ αυτό οι άνθρωποι φοβόντουσαν να κοιμούνται τα μεσημέρια στην σκιά τους γιατί πίστευαν ότι θα τους πνίξει ο ίσκιος.

Όλα αυτά τα στοιχεία όμως ήταν και ευμενή εις τους ανθρώπους…. Ένας τέτοιος καλός ίσκιος ήταν αυτός της Αγίας Κερκύρας η οποία είχε θανατωθεί από τον ειδωλολάτρη πατέρα της. Την Αγία Κερκύρα οι ευσεβείς χριστιανοί εκείνης της εποχής έθαψαν στο σημείο που αργότερα χτίστηκε ο ομώνυμος ναός.

Σύμφωνα όμως με την λαϊκή παράδοση που αφηγήθηκε ο αρχιμανδρίτης Ιουστινιάνης, εφημέριος της Αγίας Παρασκευής Πορταρεμούντας: ένας νέος περνούσε σε ώρα δειλινού έξω από το ναό της Παλαιόπολης. Ιδρωμένος και κουρασμένος, μπήκε στο ναό για να προσκυνήσει και ν΄ αναπαυτεί για λίγο… Βλέπει λοιπόν με έκπληξη μπρος στα σκαλοπάτια της Ωραίας Πύλης του ιερού να ανοίγει το δάπεδο. Περίεργος σηκώθηκε και πλησίασε. Τα σκαλοπάτια συνεχίζονταν και κατέβαιναν και χάνονταν στο βάθος. Διστακτικός και με κάθε επιφύλαξη άρχισε να τα κατεβαίνει. Σαν, κάποτε, τελείωσαν, βρέθηκε σε μια αρχαία πόλη. Θαυμαστά κτίρια μαρμάρινα και αγάλματα πολλά στους δρόμους της. Εκεί συνάντησε το φάντασμα της Αγίας Κερκύρας η οποία του έδωσε μερικά χρυσά νομίσματα από τον τεράστιο θησαυρό που φύλαγε…. 

Όταν ο νέος επέστρεψε στο σπίτι του, δεν μπόρεσε να κρατηθεί. Έδειξε στους δικούς του το μικρό του θησαυρό για να χαρούν κι αυτοί, που η φτώχεια τώρα πια θα τους άφηνε. Στην τόση χαρά του, ξέχασε την υπόσχεση που είχε δώσει στην αγία, να μην πει σε κανέναν τίποτε από αυτά που είδε. Όσο, όμως, εξιστορούσε, το πουγκί στο χέρι του έχανε όγκο και βάρος, ώσπου απόμεινε άδειο. Αλλά και ο ίδιος ο νέος σιγά – σιγά και ασυναίσθητα έχανε τις δυνάμεις του και στο τέλος σωριάστηκε νεκρός. Είχε την απρονοησία να παραβεί την υπόσχεσή του…

Μια άλλη παράδοση μιλά για την όμορφη Καλή Καρτάνου που από τον πατρικό της πύργο που βρίσκονταν στον όρμο της Κουλούρας την έκλεψαν το 1537 οι τούρκοι του Μπαρμπαρόσα. Η Καλή ήταν τόσο όμορφη που θάμπωσε τον σουλτάνο Μουράτ τον Β΄ ο οποίος την έκανε γυναίκα του. 

Ο θρύλος έχει να λέει πως, όταν κάποτε πέθανε, η χριστιανική της ψυχή ξαναγύρισε στο πατρικό της σπίτι που τόσο επιθυμούσε όσο ζούσε. Κι απόμεινε εκεί να τριγυρνάει στα μισογκρεμισμένα δωμάτια ν΄ αναζητεί τους γονείς της και να τους μοιρολογάει. Οι περαστικοί άκουγαν το πνιγμένο κλάμα της και βιάζονταν ν΄ απομακρυνθούν. Το ερειπωμένο σπίτι θεωρήθηκε στοιχειωμένο κι οι διαβάτες συμπονούσαν την απαρηγόρητη ψυχή αλλά και τη φοβόνταν.
ΟΙ ΙΣΚΙΟΙ‏ | Ο Κλοιός ΠΗΓΗ

Θες να καταλάβεις λίγο τι παίζεται με το μέλλον σου χωρίς να παίρνεις χαμπάρι?


Θες να καταλάβεις λίγο τι παίζεται με το μέλλον σου χωρίς να παίρνεις χαμπάρι?


Όσο εσύ ασχολείσαι με προδότες και γυμνοσαλιαγκες της πολιτικής ,όσο αγχώνεσαι για την στημένη οικονομική κρίση, όσο κάθε μέρα σε έκαναν να πολεμάς για την επιβίωση σου τα παγκόσμια αφεντικά υφαίνουν το απόλυτο γονάτισμα της ανθρωπότητας!
Υπάρχει ένα ρητό που λέει "αν μια πεταλούδα πετάξει στο Πεκίνο μπορεί να δημιουργήσει τυφώνα στην Νέα Υόρκη! " .. Λέγεται για να εξηγήσει λίγο τον νόμο του χάους και των πιθανοτήτων μέσα στο σύμπαν μας , για να δώσει μια εικόνα πόσο αλληλένδετα είναι όλα αλλά ταυτόχρονα πόσο πολυ όλοι μας ανήκουμε στην κατηγορία random statistics .. τυχαίες χαοτικές στατιστικές!
Όσο εγώ και εσύ κοιτάμε σαν χάνοι τα ΜΜΕ να μας δίνουν τρομολαγνεια με το φτυάρι τα υπόλοιπα λαμογια χειραγώγησης της ανθρωπότητας συνεχίζουν να σκάβουν τους λάκκους μας!
Σκέψου λίγο, είσαι μια οικονομία που παει η δεν παει , που στηρίζεται στο αν κλάσει η Μερκελ η αν καλό πηδηχτή η Λαγκαρτ ....όλοι οι γραβατομαλακες του συστήματος με τα πτυχία ΝΑ και την εκπαίδευση από τον πολιτισμό της χεστρας να κοιτάζουν για να βρουν ήδη πετυχημένα μοντέλα και όχι να δημιουργήσουν νέα μοντέλα!! Έμπνευση ,ιδέα δηλαδή και όχι κοπυ παστε !! Τσακώνονται για το ποια είναι η καλύτερη λύση στο δήθεν πρόβλημα της "φούσκας" κρίση!
Αλλάζουν νόμους βάζουν φορολογικά μέτρα και ένα σωρό άλλες ηλιθιότητες και εσύ ελπίζεις σε ένα καλύτερο αύριο , σε μια ανάκαμψη..κοινώς είσαι ένας τεράστιος ψαρακας με ένα αγκίστρι ίσα με τον κώλο σου!
Θες να μάθεις που βρίσκεσαι πραγματικά ? Αντέχεις την μη ασφάλεια της πραγματικότητας?
Όταν μια οικονομία για οποιοδήποτε λόγο βρεθεί στην θέση που άμα φτερνιστει ο ομπαμα θα χάσει το δικαίωμα πληρωμών τότε απλά ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ !!
Γιατί φίλε και συμπατριώτη αρκετά με τα ψέματα και τις μαλακίες των ειδημόνων της καρπαζιάς! Είναι το αστειοτερο γαϊτανάκι του κόσμου αυτό που κάνουν οι "ειδικοί" στην Ελλάδα για να σε σώσουν!
Μπορείς να κάνεις ένα σωρό μεταρρυθμίσεις άλλα θα παραμένεις πάντα γελοίος στην ιστορία αν δεν έχεις προβλέψει ...τι γίνεται σε περίπτωση που βρεθούμε σε γεγονότα μαύρων κύκνων? (χρηματιστηριακός όρος που δίνεται σε καταστάσεις που είναι πολύ δύσκολο να εμφανιστούν αλλά όταν το κάνουν γονατίζουν τα πάντα)
Τι γίνεται αν αύριο ξεσπάσει μια θεομηνία όχι στην χώρα μας άλλα σε χώρα που θα πληγεί τόσο ώστε να παρασύρει την παγκόσμια οικονομία?
Τι γίνεται αν χτυπήσει ένας μετασεισμός?
Τι γίνεται αν γίνει ένας πόλεμος ?
Πάμε πιο σκληρά τώρα αντέχεις ? τι γίνεται αν αυτοί που ενορχήστρωσαν την "φούσκα" της κρίσης προγραμματίζουν την γη να μπει σε γεγονότα μαύρων κύκνων? ...
Τι γίνεται αν αυτό ήταν από την αρχή το σχέδιο?... Ξεζουμίζουμε τους πάντες και μετά περνάμε σε φάση random statistics ...δηλαδή ένα χάος ....ώστε να έρθει η τάξη....η δίκη τους τάξη!!
Δεν πας να κάνεις όσο φορολόγηση θες , να φτιάξεις έναν αεπ που να είναι όσο θες θετικός ..μια παπάρα έκανες αν είσαι εν θύελλα τυχαίων στατιστικών!
Να τα κάνεις τι τα νούμερα ρε καραγκιόζη πολιτικέ αν αύριο ξεκινησει μια κατάρρευση της οικονομίας της Αμερικής? Του ίδιου του νομίσματος? ....Να τα κάνεις τι τα κωλόχαρτα χαρτογιακα υπουργέ οικονομίας αν σε στοχεύσουν να είσαι κομμάτι του ντόμινο του χάους?
Να τα κάνετε τι τα λεφτακια σας κύριοι συμπατριώτες να αύριο δεν έχουν αξία ούτε να σκουπίσετε τον κώλο σας?
Κανείς ηλίθιος προδότης πολιτικός και ειδήμων δεν βλέπει ότι η χωρα ,η κάθε χώρα αυτή την στιγμή πρέπει να περάσει άμεσα στην τροφική και ενεργειακή της αυτάρκεια? Αν είναι έτσι τότε ο πλανήτης γη κατοικείτε αποκλειστικά από ΜΑΛΑΚΕΣ !
Σύντομα το φτυάρι , ο κασμάς , το αλέτρι, το κατσαβίδι και η βίδα θα έχουν μεγαλύτερη ανταλλαξιμοτητα από τα 500κοσαρικα του σεντουκιου σας! Όσο αφήνετε "ειδήμονες" να μαγειρεύουν νούμερα σε χαρτί τόσο σκάβεται το λακκο σας!
Τα μηνύματα κάθε μέρα για το αισχρό μέλλον που σχεδιάζουν είναι πάρα πολλά και όπως μια πεταλούδα όταν πετάξει δημιουργεί τυφώνα στην Νέα Υόρκη έτσι και οι ειδήσεις που δεν τις βλέπετε σας βάζουν στην λίστα εκτέλεσης !
Το γεγονός κατά της ανθρωπότητας έχει ήδη συμβεί, το λέμε και θα το ξαναλέμε μέχρι να ξεστραβωθειτε, η θυσία έγινε , το ντόμινο ξεκίνησε ....και πλησιάζει η ώρα που θα βρεθούμε με ωραία νούμερα σε χαρτιά ...αλλά με χεσμένο κώλο για να τα χρησιμοποιήσουμε!
Η Αμερική έχει μπει στο ντόμινο του σχέδιου των επικυρίαρχων...αν πέσει η Αμερική ..θα πέσεις και εσύ ..θα έρθει ο τρίτος παγκόσμιος ΚΟΚ!!
Ξυπνα είναι όλα μπροστά σου κοίτα τη σου στήνουν.... παράτα την γαμομπανανα της ευμάρειας και του κωλόχαρτο και προετοίμασε εσένα και τα παιδιά σου σε μια νέα φιλοσοφία για την Ζωή!
Κλείνω με το να δώσω ένα μήνυμα στα τρολακια του διαδικτύου...έχουμε μιλήσει για αποθήκευση και συνεχίζουμε να το κάνουμε με πιο πολύ δύναμη πια... Δεν γνωρίζουμε τους χρόνους ... αλλά από την άλλη η ανάγκη της εκπαίδευσης των παιδιών μας στην φιλοσοφία της αυτάρκειας ειναι τεράστια!
Η έννοια αποθήκευση από μόνη της έχει μέσα της και την έννοια διαχείριση Αγαθών ,που σημαίνει μπαίνω στην φιλοσοφία και εκπαιδεύω και τους γύρω μου και τα παιδιά μου στην αυτάρκεια ,κάνω διαχείριση Αγαθών ώστε η αποθήκη μου να είναι πάντα γεμάτη αλλά και εγώ να μην σπαταλάω χρήματα (δεν μου τελειώνει και δεν λήγει τίποτα , ότι κοντεύει να λήξει το χρησιμοποιώ και αμέσως το αντικαθιστώ μέσα στην αποθήκη) ... το σημαντικότερο όλων....εκπαιδευτικα εγώ το παιδι και εν ανάγκη και το εγγόνι μου στο ότι από εδώ και πέρα η ανθρώπινη φυλή είτε ζει σε πόλη είτε ζει σε ύπαιθρο κατανόησε ότι το σύστημα είναι εχθρικό και ανα πάσα στιγμή θα επιτεθεί!!
Δεν έχω όρεξη γιατί τα έχω πάρει να σας δείξω γιατί τα λέω αυτά τώρα και τόσο έντονα ...τα έχω γράψει σε αρθρα για την θυσία στο Κονέκτικατ και το ΤΕΡΑΣΤΙΟ θέμα οπλοκατοχή στην ΑΜΕΡΙΚΗ! ...
Κοίτα το βίντεο , απλό βίντεο ίσως θα πεις αλλά σκέψου ποιο βαθιά ποιο κοινωνικά.... διάβασε ενημερώσου , τα σημαντικά είναι αλλού που ράβονται για την γούνα σου!!
STRANGER ... ΑΝΟΙΞΤΕ ΡΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟ ..