Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Η Μασονία περιμένει τον Αντίχριστο - Βίντεο


Η Μασονία περιμένει τον Αντίχριστο - Βίντεο

Μασόνοι από διάφορα κράτοι, καλεσμένοι σε Τούρκικο κανάλι μιλούν για τον Μεσσίατον οποίο περιμένουν και θέλουν να φέρουν. Πιστεύουν ότι θα φέρει την ειρήνη στον κόσμο και θα αντικαταστήσει τον Ιησού Χριστό διότι ζει ίδη στον κόσμο. Επίσης βλέπουμε Εβραίους που υποστηρίζουν στην έλευση του Μεσσία τους που είναι κοντά.
Μουσουλμάνοι, Εβραίοι ακόμα και Παπικοί, υπό το μανδύα του Σιωνισμού, προωθούν ο καθένας με τον δικό του τρόπο τον ερχομό του αντίχριστου.
Η μετάφραση του βίντεο είναι από το κανάλι Revelation Of Truth

Η NASA δεν θέλει να το δεις αυτό (video)


Η NASA δεν θέλει να το δεις αυτό (video)


 Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στοYouTube προβάλλει εικόνες από βάσεις και κτίρια στο έδαφος της Σελήνης! Το βίντεο είναι παραγωγή από το sky watcher SonOfMaBarker, και είναι αποτέλεσμα προσεκτικής μεγέθυνσης φωτογραφιών της Σελήνης τις οποίες προμηθεύει η NASA!


Κοιτάζοντας τα στοιχεία είναι αρκετά πειστικά. Υπάρχουν πράγματι σχηματισμοί που μοιάζουν ανθρώπινοι, όπως τα σημεία προσγείωσης και τα κτίρια. Σε μια εκπληκτική εικόνα φαίνεται ένα δακτυλίδι σαν πύργος να περικυκλώνει έναν κρατήρα!!! Σε μια άλλη περίπτωση, η πλευρά του κρατήρα φαίνεται παρόμοια με τις δομές πάνω στην Γη, όπως οι πυραμίδες τις Γκίζας!

 Δείτε το βίντεο και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του..
______________________

Επιχείρηση Ομιχλοπαγίδα και στην Κάρυστο;;;


Επιχείρηση Ομιχλοπαγίδα και στην Κάρυστο;;;

Χτες σας παρουσιάσαμε ένα άρθρο με τίτλο "ΒΟΜΒΑ: Επιχείρηση Ομιχλοπαγίδα η αποκάλυψή μας με το έμβρυο σε βουνό των Ιωαννίνων" που σύμφωνα με τον Ιωάννη Λαμπρόπουλο που το έγραψε, περιγράφει κάποια περιοχή, στην οποία υπάρχουν επίγεια μηχανήματα που σκορπούν στην ατμόσφαιρα χημικές ουσίες σε μορφή αερίων.
Η λειτουργία και η χρησιμότητα αυτών των περιοχών είναι: Οι αντικαταστάτες των αεροψεκασμών.
Αυτή τη στιγμή είναι εγκατεστημένες σε όλες τις ορεινές τοποθεσίες που βρίκονται πλησίον μεγαλουπόλεων, αλλά και πλησίον όλων των πρωτευουσών των νομών της Ελλάδος, όπως και στα νησιά.
Ένας αναγνώστη μας ενημέρωσε για μία περιοχή ανατολικά της Καρύστου που ταιριάζει απόλυτα με τις περιγραφές που κάναμε στο προηγούμενο άρθρο και διακρίνεται πιο καθαρά από το google earth.
Επιχείρηση Ομιχλοπαγίδα και στην Κάρυστο;;;
Μπορείτε να δείτε και μόνοι σας την περιοχή στις συντεταγμένες: 37 59' 35.14"Β 24 29' 43.48"Ε

Αποχαρακτηρισμένα Έγγραφα αποκαλύπτουν τη Γενοκτονία που έγινε σε πολίτες από τις δοκιμές chemtrails σε πόλεις στην Αμερική το 1970 - 1960


Αποχαρακτηρισμένα Έγγραφα αποκαλύπτουν τη Γενοκτονία που έγινε σε πολίτες από τις δοκιμές chemtrails σε πόλεις στην Αμερική το 1970 - 1960

Σχόλιο Αφύπνισης: Όπως και οι Άγγλοι που δοκίμαζαν τα χημικά τους όπλα (που θα χρησιμοποιούσαν εναντίων των ναζί) στους ίδιους τους πολίτες τους! Η ιστορία και ο χρόνος δείχνουν πως όλα αυτά συνεχίζονται...φυσικά εναντίων μας.
Αποχαρακτηρισμένα Έγγραφα αποκαλύπτουν τη Γενοκτονία που έγινε σε πολίτες από τις δοκιμές chemtrails σε πόλεις στην Αμερική το 1970 – 1960(εποχή ψυχρού πολέμου).
Η επόμενη Ιστορία είναι τόσο απίστευτη αλλά δυστυχώς επιβεβαιώθηκε οτί οΑμερικανικός στρατός διεξήγαγε πειράματα σε πολλές πόλεις.
Τους λέγανε ότι ο καπνός στον ουρανό ήτανε για (καλό τους) να μπερδεύουν τααεροπλάνα(ρώσικα) σε τυχόν επιδρομή.
Βάζανε μηχανήματα ακόμα και σε πολυκατοικίες με πολλά διαμερίσματα.
hellasxg ΠΗΓΗ
Αποχαρακτηρισμένα Έγγραφα αποκαλύπτουν τη Γενοκτονία που έγινε σε πολίτες από τις δοκιμές chemtrails σε πόλεις στην Αμερική το 1970 - 1960 ΠΗΓΗ

Βίντεο - Σοκ! Έτσι θα γίνεται η εμφύτευση τσιπ στο ανθρώπινο χέρι για να σφραγιστεί


ΠΡΟΣΟΧΗ! Το ακόλουθο βίντεο (δείτε από το 3ο λεπτό και μετά) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΤΡΑΒΗΓΜΕΝΟ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΧΕΡΙ!!! Δείτε τι μας ετοιμάζουν οι τρισκατάρατοι σιωνιστές

Παρατηρήστε ότι όταν ολοκληρώνεται με επιτυχία η εμφύτευση, τα...πρόβατα ζητωκραυγάζουν!!! Εκεί θέλουν να μας οδηγήσουν, όπως έχει ήδη γραφτεί στηνΑποκάλυψη του Ιωάννου εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια.
"...καί ποιεί πάντας τούς μικρούς καί τούς μεγάλους, καί τούς πλουσίους καί τούς πτωχούς, καί τούς ελευθέρους καί τούς δούλους, ίνα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί τής χειρός αυτών τής δεξιάς ή, επί τών μετώπων αυτών... καί ίνα μή τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι, εί μή ό έχων τό χάραγμα, τό όνομα τού θηρίου ή, τόν αριθμόν τού ονόματος αυτού... καί ό αριθμός αυτού χξστ΄" (666) (Αποκάλ.κεφ.ΙΓ )