Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ο ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ





Ο Ελληνικής καταγωγής Λουκιανός από την Σαμοσάτα της Συρίας έζησε το 120 μ.χ. στο βιβλίο του «Αληθινή Ιστορία» δίνει πληροφορίες που σε ξαφνιάζουν. Διαβάστε παρακάτω.

«Πήγαινε με ένα καράβι που το πήρε ο αέρας για εφτά μερόνυχτα και την όγδοη ημέρα έφτασε στο φεγγάρι. (Τόσο κάνουν τα σύγχρονα διαστημόπλοια του ανθρώπου για να πάνε στο φεγγάρι).
Μπήκε μέσα σ' ένα πηγάδι που από πάνω είχε καθρέφτες και έβλεπε όλη τη γη. (Πρόκειται για υπερσύγχρονο τηλεσκόπιο που ο άνθρωπος ακόμη δεν το έχει φτιάξει γιατί με αυτό έβλεπε και τους ανθρώπους στην γη). Βασιλιάς της Σελήνης ήταν ο Ενδυμίωνας που τον πήραν από την γη και τον πήγαν στο φεγγάρι και τον έκαναν βασιλιά.»Περιγράφει τρικινητήρια αεροπλάνα (τρικέφαλοι αλογογύπες που πετούσαν) περιγράφει σύγχρονες διόπτρες (έβαζαν και έβγαζαν τα μάτια τους που μπορούσε να τα φορά ο καθένας και έβλεπαν πολύ μακρυά) περιγράφει πολεμιστές με διαστημική στολή που είχε δύο κέρατα "κεραίες".


Ο στρατός αυτός ήταν του Φαέθοντα και επειδή ήταν άνθρωποι σαν εμάς και η θερμοκρασία της σελήνης μεγάλη γι αυτό φορούσαν τις διαστημικές στολές. Στα αρχαία Ινδικά έπη, αναφέρονται για πόλεμο Ελλήνων με κατοίκους της Σελήνης και συγκεκριμένα αναφέρουν ότι αρχηγός των Ελλήνων ήταν ο Ηρακλής. Οι Ινδοί τι λόγο είχανε σε δικά τους κείμενα να αναφέρουν Έλληνες ειδικά και μάλιστα σε πόλεμο με τους κατοίκους της σελήνης;

Πριν το 9560 π.Χ. ίσως οι Έλληνες ήταν κοσμοκράτορες και είχαν σαφώς, τη δυνατότητα και την τεχνολογία να ταξιδεύουν σε όλη τη Γη . Υπάρχουν πολλές αναφορές αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων , οι οποίοι έγραψαν ότι στη Σελήνη υπάρχουν άνθρωποι και κτίρια.

afipnisoy.blogspot.com/

Δεν υποστηρίζουμε ότι η συγκεκριμένη άποψη είναι σίγουρα αληθής ή δεν είναι. Το σίγουρο είναι ότι η διδαχθείσα ιστορία ΔΕΝ είναι η αληθινή, και έχει πολλά κενά και ασάφειες.Οπότε ο καθείς ας κάνει τις προσωπικές του έρευνες, ακόμα και αυτό αρκεί.
Ο ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ‏ | Ο Κλοιός ΠΗΓΗ

Μυστηριώδες πλάσμα στην αρχαία Αίγυπτο θάφτηκε ως Φαραώ. (Βίντεο)


Μυστηριώδες πλάσμα στην αρχαία Αίγυπτο θάφτηκε ως Φαραώ. (Βίντεο)

Κάιρο, Αίγυπτος. Το εύρημα ανακαλύφθηκε σε έναν τάφο στην περιοχή Λαχούλ της Αιγύπτου, από τον καθηγητή Βίκτορ Λούμπεκ του πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια....
Ο Αμερικανός καθηγητής είπε ότι εντοπίστηκε σε μια μικρή πυραμίδα κοντά στην πυραμίδα του Φαραώ Σενουσρέτ Β΄.
«Η μούμια μοιάζει σαν πλάσμα εξωγήινο και χρονολογείται πάνω από δύο χιλιάδες χρόνια, δείχνει σαν ένα ανθρωποειδή. Έχει μεγάλο κεφάλι, μεγάλα μάτια και ένα μικρό και λεπτό σώμα», δήλωσε μια πηγή από την Αίγυπτο η οποία έχει δώσει λεπτομέρειες αλλά και φωτογραφίες από την παράξενη μούμια- διατηρώντας, όμως, την ανωνυμία.
Ο καθηγητής Victor Lubek πιστεύει ότι το λείψανο μουμιοποιήθηκε προσεχτικά και αποθηκεύθηκε στην πυραμίδα και αυτό δηλώνει ότι ο αποθανών είχε περάσει από όλες τις τελετές και τις διαδικασίες που ακολουθούνται μετά το θάνατο στην αρχαία Αίγυπτο.
«Το σώμα του νεκρού θάφτηκε με μεγάλο σεβασμό και φροντίδα και συνοδεύεται από μια σειρά παράξενων αντικειμένων. Υπάρχουν επιτύμβιες επιγραφές που υποδεικνύουν ότι αυτός ήταν σύμβουλος του Φαραώ και έφερε το όνομα Οϊρούνετ που θα πει ‘Αστήρ’ ή ότι «προήλθε από τα αστέρια».
«Γύρω από το σώμα του βρέθηκαν αντικείμενα τα οποία οι αρχαιολόγοι δεν μπορούν να τα προσδιορίσουν», είπε ο καθηγητής.

Χ.Παππάς: "Δεν θα προλάβετε ούτε τα ελικόπτερα"! ΒΙΝΤΕΟ


Χ.Παππάς: "Δεν θα προλάβετε ούτε τα ελικόπτερα"! ΒΙΝΤΕΟ


Ο Χρήστος Παππάς κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, στην ομιλία του στην Βουλή, αναφέρθηκε στο «θράσος», όπως είπε «του Λουκά Παπαδήμου με την επιστολή του». Και είπε χαρακτηριστικά: «Ακούστε τι λέει ο Παπαδήμος. Ακούστε θράσος. Τι μας λες κύριε Παπαδήμο; Δεν
μας τα λες καλά, είστε υπεύθυνοι και εσύ και ο Παπανδρέου».

Σημείωσε δε ότι «Τόσοι άνθρωποι σε τόσο υψηλές θέσεις δεν κατάλαβαν τι γινόταν. Τους δίνουμε μια ευκαιρία, σε εκείνους που δεν κατάλαβαν ή εκείνους που δεν θυμούνται, να θυμηθούν που έβαλαν τα στικάκια. Εμείς ως Χρυσή Αυγή θα βοηθήσουμε τη μνήμη τους να τα φέρουν, καθωσπρεπισμοί τέλος», διαμήνυσε.

Αναφέρθηκε στην υπογραφή του Κάρολου Παπούλια και τόνισε: «Εδώ είναι Ελλάδα και το Προεδρικό Μέγαρο βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα και όχι στο Βερολίνο».

Και στο κλείσιμο της ομιλίας στάθηκε στην πρωινή ομιλία του κ. Βενιζέλου λέγοντας: «Ήρθε σήμερα ο κ. Βενιζέλος με μία κίνηση σκακιστή να αδειάσει και τον κ. Σαμαρά και να πει τέσσερις κάλπες νομίζοντας ότι έτσι θα καθαρίσει, ότι θα φανεί και στο κόμμα του ισχυρός και στον Αντώνη Σαμαρά ισχυρός. Την κίνηση ρουά ματ θα την πει σύντομα ο λαός. Θα τους πετάξει έξω από την σκακιέρα», τόνισε.

Και κατέληξε: «Δε φοβόσαστε τις όποιες αθλιότητες, για άλλο πράγματα τρέμετε. Τρέμετε την οργή του λαού, το λαϊκό ξέσπασμα, δεν θα προλάβετε ούτε τα ελικόπτερα».