Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

300 εκατομμυρίων ετών παλιό κομμάτι μετάλλου βρέθηκε στη Ρωσία


300 εκατομμυρίων ετών παλιό κομμάτι μετάλλου βρέθηκε στη Ρωσία

Η Φωνή της Ρωσίας αναφέρει ότι ένα 300 εκατομμύρια χρόνια παλιό κομμάτι μετάλλου, πιθανόν από κάποιο εξάρτημα έχει βρεθεί στο Βλαδιβοστόκ. Οι ειδικοί λένε ότι πρόκειται για έναν οδοντωτό τροχό που φαίνεται να έχει κατασκευαστεί, και δεν είναι αποτέλεσμα φυσικών δυνάμεων. Με μία πρώτη ματιά με ανάλυση ακτίνων Χ έδειξε πολύ καθαρό αλουμίνιο με μαγνήσιο μόνο 2% έως 4% τοις εκατό.
Η ανάλυση πραγματοποιήθηκε από τον Senior Fellow από το Ινστιτούτο Πυρηνικής Φυσικής του Petersburg και Ιγκόρ Okunev ο οποίος επιβεβαίωσε και την ηλικία του υλικού
Είναι γνωστό από τη μελέτη των μετεωριτών ότι υπάρχει αλουμινίο-26 το οποίο στη συνέχεια διασπάται σε μαγνήσιο-26. Η παρουσία 2% τοις εκατό του μαγνησίου στο κράμα θα μπορούσε κάλλιστα να επισημάνει την εξωγήινη προέλευση τουαλουμινίου.
Μετά την ανακάλυψη ήρθε το κοινό και οι συνωμότες, και έσπευσαν να το βαφτίσουν «ένα εξάρτημα από UFO». Ωστόσο Ρώσοι επιστήμονες, δεν έχουν βγάλει ακόμα τα συμπεράσματα τους και θα κάνουν περαιτέρω εξετάσεις για να μάθουν περισσότερα σχετικά με το παράξενο τεχνούργημα.
Άλλες ανακαλύψεις εκατομμυρίων ετών:
Κατά τη διάρκεια γεώτρησης στο βυθού για την υποστήριξη μίας γέφυρας σε ένα ρωσικό νησί κοντά στο ακρωτήριο Nazimova, περίεργα κράματα μετάλλωνανακαλύφθηκαν με ηλικία - 240 εκατομμυρίων ετών. Τα κομμάτια από ειδικά κράματα είχαν μια ασυνήθιστη σύνθεση και σύμφωνα με δηλώσεις του Brier, ήταν τεχνητά και κατασκευάστηκαν από ευφυή όντα.
Όχι πολύ καιρό πριν, στη Ρωσία βρέθηκε μια μηχανική συσκευή σε ηφαιστειακά πετρώματα που χρονολογείται 400 εκατομμυρίων χρονών
Διαπιστώθηκε στην απομακρυσμένη χερσόνησο Καμτσάτκα, 150 χλμ. από το χωριό του Tigil, από τους αρχαιολόγους του Πανεπιστημίου της Αγίας Πετρούπολης και βρίσκεται σε ανάμεσα παράξενα απολιθώματα. Η αξιοπιστία των ευρημάτων έχει πιστοποιηθεί. Σύμφωνα με τον αρχαιολόγο Γιούρι Γκόλουμπεφ και άλλους εμπειρογνώμονες ήταν κάποιο είδος μηχανής
Το πιο αρχαίο αγγείο στη Γη ανακαλύφθηκε το 1851 στη Μασαχουσέτη, μετά από ανατινάξεις σε ένα λατομείο. Πρόκειται για ένα ασημένιο αγγείο-ψευδαργύρου ένθετο με πρόσθετο ασήμι, με τη μορφή της αμπέλου. Η ηλικία του αγγείου, σύμφωνα με το βράχο της στο οποίο διαπιστώθηκε, είναι 534 εκατομμύρια χρόνια παλιό.
Άλλο παράξενο τεχνούργημα που βρέθηκε είναι η κατσαρόλα σιδήρου που φαίνεται παρακάτω. Όπως διαπιστώθηκε, το 1912 στην Οκλαχόμα με εκτιμώμενη ηλικία 312 εκατομμύρια χρόνια.
Στη Ρουμανία το 1974, σε λατομείο ψαμμίτη βρέθηκε εξαρτημάτων αλουμινίου, που θυμίζει ένα σφυρί και ηλικία ενός εκατομμυρίου ετών

Βίντεο: Το συγκινητικό μήνυμα ενός 17χρονου που περιμένει τον θάνατο


Βίντεο: Το συγκινητικό μήνυμα ενός 17χρονου που περιμένει τον θάνατο


Ένας 17χρονος Αυστραλός ο Shaun Wilson-Miller έχει κάνει αίσθηση στο διαδίκτυο αφού πόσταρε στο YouTube ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα...


Οι γιατροί είπαν στον Shaun ότι του απομένει λίγος χρόνος ζωής, καθώς το σώμα του δεν ανταποκρίνεται στη δεύτερη μεταμόσχευση καρδιάς στην οποία υπεβλήθη. Με το μήνυμά του ο μικρός αποφάσισε να πει αντίο στους φίλους του μέσω των Social Media.

Το βίντεο στο οποίο ο μικρός δεν δείχνει ίχνος πόνου και απελπισίας, ενώ παροτρύνει όσους το βλέπουν να ζουν τη μέρα, αλλά να κάνουν και τα καλύτερα για τη ζωή τους έχει ήδη συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές.

«Δεν έμεινα στη ζωή όσο καιρό έλπιζα, αλλά έχω να πω πως ήταν ένα απίθανο ταξίδι και πως δεν νιώθω λύπη», λέει ο μικρός και συνεχίζει να συγκινεί με τα παρακάτω λόγια «Ζήσε τη ζωή σου στο έπακρο, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει».

Δείτε το συγκλονιστικό μήνυμα:

ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΛ!Πρόκειται για ενέργεια ή για αντιβαρυτικές μηχανές των Γερμανών και των αρχαίων;;;


ΕΙΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΛ!Πρόκειται για ενέργεια ή για αντιβαρυτικές μηχανές των Γερμανών και των αρχαίων;;;

Όταν γράφτηκε το θρυλικό βιβλίο για τους Βρίλ το 1871 κανένας δεν περίμενε ότι θα είχε τέτοια επιρροή στον κόσμο, πιστεύω ούτε και ο ίδιος ο Sir Edward Bulver – Lytton που το έγραψε. Ίσως γιατί είναι από τα πρώτα βιβλία επιστημονικής φαντασίας που γράφτηκαν, οπού η ιστορία του έχει από ρομπότ, ιπταμένους ανθρώπους, περίεργη τεχνολογία, τηλεκινήσεις, τηλεπάθεια, μέση γη κ.τ.λ.
Ήταν κάτι σαν την σειρά επιστημονικής φαντασίας ( Στάρ Τρέκ ), θυμάστε όταν είχε πρώτο βγει εκείνη την εποχή στην τηλεόραση και μετέπειτα στους κινηματογράφους; Άρεσε τόσο στον κόσμο που αμέσως φτιάξανε club, άρχισαν να ντύνονται σαν τους ήρωες της ταινίας, μέχρι που φτιάχτηκαν έως και τεχνητές γλώσσες όπως των Κλίγκον, οπού στην συνέχεια εκδόθηκε βιβλίο για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν αυτήν την ψεύτικη γλώσσα!!! Αν νομίζετε ότι κάνω πλακά πατήστε στην διεύθυνση www.kli.org θα δείτε ότι γράφει η << πιο γρήγορη γλώσσα που μαθαίνετε στον γαλαξία >>. Υπάρχουν και αλλά site που μαθαίνουν την γλώσσα αυτή, υπάρχουν μέχρι και λεξικά, από Αγγλικά σε Κλίνγκον αλλά και το αντίθετο!!!
Θα μου πείτε τι σύγκριση κάνω με τους Βρίλ; Θα σας εξηγήσω αμέσως, μετά την έκδοση του βιβλίου ήταν πολύς ο κόσμος που πράγματι εντυπωσιάστηκε από αυτό!! Υπήρξαν επιχειρηματίες που εκμεταλλεύτηκαν το περιεχόμενο του βιβλίου προς όφελος τους, όπως John Lawson ένας έξυπνος Σκοτσέζος επιχειρηματίας!! Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ναπολέων παρήγγειλε για το στρατό του ένα συστατικό φαγητού που να δίνει ενέργεια στους στρατιώτες του. Έτσι ανακάλυψε ένα είδος πάστας από βοδινό που το ονόμασε BOVRIL έμπαινε παντού, σε σούπες, ψωμί, ψητά…… το ονόμασε έτσι γιατί ήταν τότε στην επικαιρότητα το μυθιστόρημα των Βρίλ, έτσι διαφήμιζε το προϊόν ότι ήταν η μυστική συνταγή των φαγητών των Βρίλ!! Για να επικρατήσει μέχρι και σήμερα σαν προϊόν φανταστείτε τι απήχηση είχε εκείνο το καιρό χάρη στο βιβλίο Vril The Power of The Coming Race. Σήμερα η πάστα αυτή πωλείται σε πολλές χώρες ως ξεχωριστή γεύση και άρωμα για τα φαγητά, τώρα τελευταία έχει βγει και σε γεύση κοτόπουλου!!! Παρατηρήστε την μαύρο άσπρη διαφήμιση της εποχής μέχρι και ο Πάπας έβαζε στην σούπα του το BOVRIL…..!!!
Όπως μετέπειτα γύρω στην δεκαετία του 1960 ίσως και πιο πίσω φτιάχτηκαν τα κόμικς με τον ηρώα VRIL DOX!!! Σας παραθέτω μερικά εξώφυλλα από τα κόμικς αυτά που θεωρούνται συλλεκτικά σήμερα……… Aν βρείτε κανένα από αυτά από το Ν1 έως και το Ν30 θα καταλάβετε ίσως κάτι παραπάνω, μα θέλει να τα διαβάσετε διαφορετικά από ότι τα διαβάζουν οι πιτσιρικάδες……….!!!!! Kαι τα κόμικς Captain Gravity and the Power of Vril είναι πολύ σπάνια πλέον και αν τα βρείτε πρέπει να δώσετε μια περιουσία για να αποκτήσετε ένα, αν έχετε τότε είστε τυχεροί γιατί υπάρχουν συλλέκτες που τα χρυσοπληρώνουν!!! A!! και κάτι ακόμα αν τα διαβάσετε θα δείτε ότι δεν υπάρχουν τέρατα μέσα αλλά …………
Οι Γερμανοί το εκμεταλλεύτηκαν αυτό στο πιο ανώτερο επίπεδο!! Ξέρανε πολύ καλά ότι ήταν ένα έργο φανταστικής λογοτεχνίας μα επειδή ήδη είχαν ξεκινήσει τις έρευνες για τους ιπτάμενους δίσκους έπρεπε να μπερδέψουν τα πράγματα για τους εχθρούς της χώρας. Έτσι άρχισαν να διαδίδουν φανερά μέσω των μυστικών εταιριών που ήδη είχαν ιδρύσει το όλο σχέδιο τους, ότι έχουν έρθει σε επαφή με τους Βρίλ και ότι η τεχνολογία που διαθέτουν ή θα αποκτήσουν έχει έρθει κατευθείαν από τους Βρίλ!! ( με τι όντα είχαν έρθει σε επαφή θα το μάθετε σε παρακάτω άρθρα ). Δεν το έκαναν φανερά μα μέσω των μυστικών υπηρεσιών κάνοντας τις τότε μυστικές υπηρεσίες των άλλων χωρών να βαρέσουν κόκκινο συναγερμό και να ψάχνουν μάταια σε λάθος μέρη μήπως συναντήσουν και εκείνοι τους Βρίλ……
Πολύ εύλογα θα με ρωτήσετε γιατί έψαχναν οι Γερμανοί να βρουν τις εισόδους ή τις << Πύλες >> για την μέση γη; Εδώ είναι το όλο ζήτημα που μπέρδεψε τις τότε υπερδυνάμεις και λύσσαξαν να μάθουν την πηγή της πραγματικής γνώσης και δύναμης, άργησαν να καταλάβουν ότι οι Βρίλ δεν υφίσταται στην πραγματικότητα όπως τους αναφέρει το βιβλίο αλλά ότι πρόκειται για κάτι άλλο πιο περίπλοκο και εντυπωσιακό που δεν πήγαινε καν το μυαλό τους!!! Βλέπετε οι Γερμανοί πίστευαν ότι καταγόντουσαν από την Άρεια φυλή, με συγχωρείτε θα το θέσω αλλιώς οι ναζί πίστευαν ότι καταγόντουσαν από την Άρεια φυλή!! Μέσω της μυστικής εταιρίας Θούλης είχε γίνει μια παγκόσμια κλίμακας ερεύνα μέσω των αρχαιολόγων που διέθετε η ναζιστική μηχανή. Μάζευαν πληροφορίες από όλους τους αρχαίους πολιτισμούς για την Άρεια φυλή και πια θα μπορούσε να είναι, αλλά και πως τα Γερμανικά φύλα κατάγονται από αυτήν την Άρεια φυλή!! Τα αποτελέσματα των ερευνών είναι τα εξής:
Κατέληξαν να επικεντρωθούν στους εξής αρχαίους πολιτισμούς, αρχαία Ελλάδα, αρχαία Αίγυπτο, αρχαία Κίνα, Σουμέριους, αρχαία Ινδία, και τους Μάγια. Από αυτές τις χώρες έδωσαν ιδιαίτερες έρευνες στην αρχαία Ελλάδα, αρχαία Αίγυπτο, Σουμέριους, και αρχαία Ινδία!! Πιο πολύ βάση δώσανε στις μυθολογίες των χωρών αυτών σαν να ήταν πραγματική ιστορία, καμία πληροφορία ή στίχο δεν το επήρανε σαν μυθολογία ή φαντασία…… πράγμα που δεν κάνουν οι σημερινοί αρχαιολόγοι!!
Α) Για την αρχαία Ελληνική μυθολογία έδωσαν την περισσότερη έμφαση βγάζοντας τα εξής συμπεράσματα: << οι Τιτάνες αλλά και οι Ολύμπιοι θεοί μετέπειτα δεν ήταν τίποτα άλλο από εξωγήινους οπού ήρθαν στην γη και λόγο της τεχνολογίας που διέθεταν οι άνθρωποι τους αναγνώρισαν ως θεούς!! Κάποιοι από αυτούς κατοίκησαν στην μέση γη στην θάλασσα αλλά και στον Όλυμπο που πίστευαν ότι το βουνό του Ολύμπου έχει δυο << Τριγωνοδιαγνωστικές Πύλες >> οπού μπορούσαν και πηγαινορχόντουσαν ότι ώρα ήθελαν. Για τις Πύλες αυτές θα εξηγήσω το τι ακριβώς είναι αλλά και πως λειτουργούν σε άλλο μεμονωμένο άρθρο!! Εξέτασαν με σοβαρή σκέψη το όλο ζήτημα και έφτασαν στα εξής αποτελέσματα: ότι ο θεός Απόλλων ο Υπέρ – Βόρειος αλλά και ο Ημίθεος Ηρακλής είχαν επισκεφτεί την τότε ας πούμε Γερμανία. Δίνοντας τα φώτα στον τότε κόσμο, επίσης δήλωναν ότι ο Απόλλων αλλά και ο Ηρακλής συνευρέθηκαν με πολλές γυναίκες και από αυτήν την σπορά βγήκε η Άρεια φυλή!!
Δίνουν διάφορα παραδείγματα το πώς έφτασαν εκεί, π.χ. από την Αργοναυτική εκστρατεία, αλλά και από τα ταξίδια που έκανε ο υπέρ – Βόρειος Απόλλων τους έξι μήνες που βρισκόταν στην Ελλάδα γιατί τους άλλους έξι μήνες βρισκόταν στην Υπέρ – Βόρεια. Έτσι ο Αδόλφος Χίτλερ είχε μια ιδιαίτερη συμπάθεια στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα όχι στους Έλληνες γιατί φανταστείτε να μην μας είχε συμπάθεια τι θα μας είχε κάνει!!! Από πού βγάζουν τα συμπεράσματα αυτά είναι μια άλλη ιστορία που θα μας πάρει κάμποσα άρθρα στο μέλλον……. Το όλο ζήτημα που έψαχναν ήταν για τις πτητικές μηχανές των θεών και μόνο!!
Β) Το ίδιο ακριβώς έκαναν και με τους αρχαίους Αιγύπτιους μαζεύοντας πληροφορίες για τις πτητικές μηχανές που διέθεταν αλλά και για κάποια αλλά αντικείμενα που σήμερα αμφισβητούνται έντονα από τους σημερινούς αρχαιολόγους αν ήταν έτσι η όχι!! Όπως οι ηλεκτρικοί φανοί που υπάρχουν σε τοιχογραφίες σε ιερογλυφικά αλλά και σε διάφορες πτητικές μηχανές που λένε οι αρχαιολόγοι οι σημερινοί ότι δεν υφίσταται κάτι τέτοιο!! Πιστεύω ότι αυτό είναι το λάθος όλων των αρχαιολόγων ότι κοιτάζουν τα πάντα ορθόδοξα και αν κάποιος τους πει κοιτάξτε το λίγο όχι πολύ ανορθόδοξα γίνονται είρωνες αλλά και έξαλλοι!!
Γ) Ο αποκρυπτογραφισμός των Σουμέριων της γραφής που χρησιμοποιούσαν δηλαδή έφερε στο φως μια ιστορία που δείχνει ότι είχαν έρθει από άλλο πλανήτη οι θεοί Ανουνάκοι με πτητικές μηχανές μητρικά σκάφη κ.τ.λ.
Ε) Στην αρχαία Ινδία ανακάλυψαν από το έπος Μαχαραμπάτα ( αντίστοιχη Ινδική μυθολογία όπως η Ελληνική ) για τις πτητικές μηχανές που ονόμαζαν οι Αρχαίοι Ινδοί Βιμάνας!!
Έδωσαν μεγάλη σημασία σε όλα αυτά αλλά και σε αλλά πολλά πράγματα αξιοποιώντας και την τελευταία αναφορά αλλά και λεπτομέρεια, αυτό που κατάλαβαν ήταν ότι έπαιζε σημαντικό ρόλο οι ιερείς οι οποίοι είχαν ψυχικές δυνάμεις ώστε να μπορούν να επικοινωνούν με τους << θεούς >> τους και να περνούν διάφορες οδηγίες!! Όπως η Πυθία στους Δελφούς, οι ιερείς της αρχαία Αιγύπτου στον ναό της Σίουα ( Πέτρας ) αλλά και οι ιερείς Βραχμάνοι της Ινδουιστικής θρησκείας που μέσω του διαλογισμού τους μπορούν και αποκτούν διάφορες ψυχικές δυνάμεις!!
Έτσι η μυστική εταιρία Θούλη προχώρησε στην εύρεση ανθρώπων με ψυχικές δυνάμεις, επειδή ο Χίτλερ πίστευε πως η Πυθία ήταν πιο δυνατή από όλους τους άλλους λαούς αλλά και ανθρώπους σε ψυχικές δυνάμεις οι διαταγές του ήταν ότι οι << ψυχικοί >> έπρεπε να είναι γυναίκες!!! Οι έρευνες για να βρουν τους καλύτερους ψυχικούς κατέληξε στα εξής άτομα:
Madame Blavatsky
Houston Stewart Chamberlain
Guido Von List
Lanz Von Liebenfels
Rudolf Steiner
George Gurdjieff
Karl Haushofer
Theodor Fritsch
Αυτοί ήταν οι υπεύθυνοι της ανεύρεσης των ειδικών ψυχικών που θα διέθεταν ιδιαίτερες δυνάμεις. Οι εντολές του Χίτλερ ήταν σαφείς: << θέλω τους καλύτερους, να είναι γυναίκες!! >> οι έρευνες κράτησαν καιρό μα τελικά τα κατάφεραν και βρήκαν αυτό που έψαχναν. Εκτός από ψυχικοί με ιδιαίτερες δυνάμεις οι παραπάνω που αναφέρω ήταν μύστες μυστικών απόκρυφων οργανώσεων αλλά και συγγραφείς του απόκρυφου και όχι μόνο!!
Ιδρύθηκε μια ομάδα γυναικών μέντιουμ υπό την ηγεσία της << Thule Gesellschaft >> μέσω της αινιγματικής Μαρίας Orsitsch (Orsic) από το Ζάγκρεμπ, που ισχυρίζονταν ότι είχε λάβει ανακοίνωση από τους Άρειους αλλοδαπούς που ζουν στο Άλφα Ταύρου, στο σύστημα Aldebara . Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, οι εν λόγω αλλοδαποί είχαν επισκεφθεί τη Γη και εγκαταστάθηκαν στη Σουμέρια, και η λέξη Vril προέρχεται από την αρχαία λέξη των Σουμερίων Vri-Ιλ, που σημαίνει << σαν θεός >>.
<< σημείωση: Στην πραγματικότητα, η λέξη VRI-Il δεν σημαίνει τίποτα στην γλώσσα των Σουμέριων, θα μπορούσε ακόμη και να είναι μια λέξη κλειδί για τους ιερείς των Σουμέριων, αλλά η γλώσσα των Σουμέριων επιτρέπει συμπλέγματα συμφώνων στην αρχή των λέξεων. Ενώ η Ακαδική λέξη για την «θεότητα» είναι πράγματι Ilum , ενώ των Σουμερίων είναι η λέξη dingir >>.
Ο Edward Bulwer-Lytton ανήκε Στο Ερμητικό Τάγμα της Χρυσής Αυγής , το οποίο από μόνο του ήταν (και εξακολουθεί να είναι) μια πολύ εσωτερική μυστική κοινωνία η οποία επεκτάθηκε από το Αγγλικό Ροδοσταυρικό Τάγμα. Ο Bulwer-Lytton είχε πολλές εσωτερικές γνώσεις γιατί υπήρξε ένα από τα ιεραρχικά μέλη του τάγματος για κάποιο καιρό……
Αυτό που έκανε τότε δεν ήταν κάτι νέο, αυτό συμβαίνει ακόμα πιο συχνά σήμερα έγραψε ένα μυθιστόρημα φαντασίας, ένα φανταστικό βιβλίο! Με αυτόν τον τρόπο πήρε την εσωτερική γνώση με πολλά ψεγάδια αλήθειας και έδωσε πολλές λεπτομέρειες σε πολλές μυστικές εταιρίες, παλιές αλλά και καινούριες, ενώ οι κοινές μάζες όταν διάβαζαν το βιβλίο το έβλεπαν ως καθαρά υποθετικό και δεν μπορούσαν να κατανοήσουν τη σοβαρότητα, το συμβολισμό και την αλήθεια που γράφτηκε σε αυτό!!!
Ένας έξυπνος τρόπος για την απαγορευμένη γνώση να μεταφερθεί με πλήρη μυστικότητα σε αυτούς που έπρεπε να πάει, αλλά και πάλι μόνο όσοι ήταν επιλεγμένοι θα καταλάβαιναν τις πληροφορίες ποιες πραγματικά ήταν!! Σήμερα το κάνουν αυτό μέσα από βιβλία, από ταινίες του Χόλυγουντ, μουσική ποπ, ροκ, καλές τέχνες, λαϊκή τέχνη και πολλά άλλα … Το Δεκέμβριο του 1919 ένας μικρός αριθμός ανθρώπων όπου ήταν μέλη από την Thule, Vril και η DHvSS << Die Herren vom Schwarzen Stein ( Λόρδων του Black Stone ) >>, συναντήθηκαν σε ένα ειδικά μισθωμένο καταφύγιο ( πέτρινο πύργο ), κοντά Berchtesgaden (Γερμανία). Συνοδευόταν από την διάμεσο (Μέντιουμ ) και αινιγματική Μαρία Orsic αλλά και από άλλη μια γυναίκα διάμεσο που ήταν γνωστή με το όνομα Sigrún!! Μαρία είχε λάβει mediumistically ( μυστική μετάδοση με ψυχικές δυνάμεις ) σε ένα μυστικό σενάριο Templar – μια γλώσσα άγνωστη σε όλους τους άλλους - το μήνυμα που είχε λάβει είχε τεχνικά δεδομένα για την κατασκευή μιας ιπτάμενης μηχανής!!!
Σύμφωνα με τα έγγραφα από την μυστική εταιρία Βρίλ αυτά τηλεπαθητικά μηνύματα ήρθαν στην Μαρία Orsic από το ηλιακό σύστημα Aldebaran που είναι εξήντα τέσσερα έτη φωτός μακριά, στον αστερισμό του Ταύρου. Τα μηνύματα αυτά είναι η περίληψη των εντολών που είχαν στα χέρια τους οι υπεύθυνοι της εταιρίας Βρίλ, η διάμεσος είχε λάβει μηνύματα όλα αυτά τα χρόνια, η οποία αποτέλεσε τη βάση για όλες τις περαιτέρω ενέργειες από την << Vril-Gesellschaft >>, καταρτίστηκαν από το συντάκτη Jan Van Helsing, ( σας θυμίζει κάτι αυτό το όνομα!!;!! ) οι οποίες ήταν μέγα σημαντικές πληροφορίες για να είναι σε θέση να κατανοηθούν – δεν είναι επιστημονική φαντασία, αλλά το τι πραγματικά συμβαίνει στον εσωτερικό πυρήνα των μυστικών εταιριών Thule και Vril. Θέλω να τονίσω εδώ στους αναγνώστες ότι ακόμα κι αν δεν πιστεύετε λέξη από αυτό, είναι άνευ σημασίας για αυτές τις μυστικές εταιρίες που λειτουργούν μέχρι και σήμερα…..!!!
Έχουν δημιουργήσει τουλάχιστον δύο πολύ περίπλοκες μυστικές κοινωνίες γύρω από αυτό και αυτές οι κοινωνίες ήταν αρκετά ισχυρές με επιρροή μεγάλοι στο τότε σύστημα!!
Το ηλιακό σύστημα Aldebaran έχει ένα ήλιο γύρω από τον οποίο περιστρέφονται δύο πλανήτες που κατοικούνται από ότι η μορφή της αυτοκρατορίας SUMERAN. Ο πληθυσμός του συστήματος Aldebaran χωρίζεται σε φυλές , ο αρχηγός του “Του θεϊκού φωτός του λαού” (Αρίων) και διάφορες άλλες ανθρώπινες φυλές όπου είχαν αναπτυχθεί από την αρνητική μετάλλαξη από το << λαό του Θεού >>, λόγω των κλιματικών αλλαγών μετά από τις ηλεκτρομαγνητικές αναταράξεις των γειτονικών πλανητών!! Όσο περισσότερες είναι οι φυλές αναμειγμένες , τόσο χαμηλότερη είναι η πνευματική ανάπτυξη των ανθρώπων αυτών, η οποία οδήγησε στην κατάσταση που όταν ο ήλιος άρχισε να επεκτείνεται στο Aldebaran δεν μπορούσαν πλέον να διατηρήσουν την τεχνολογία του διαστήματος όπως έκαναν οι πρόγονοι τους και δεν μπορούσαν να αφήσουν τους πλανήτες με τα δικά τους μέσα. Θα μου πείτε γιατί γράφω όλα αυτά, τα γράφω πλήρως αναλυτικά για να καταλάβετε το τι ακριβώς συμβαίνει με όλη αυτήν την ιστορία!
Οι χαμηλότερες φυλές ανθρώπων, εξαρτώνται ολοκληρωτικά από την κύρια φυλή, έπρεπε να εκκενωθεί, έτσι μεταφέρθηκαν σε άλλους κατοικήσιμους πλανήτες. Παρά τις διαφορές τους, όλες οι φυλές είχαν σεβασμό η μια στην άλλη και δεν υπήρχαν συγκρούσεις αναμεταξύ τους, ούτε η λεγόμενη φυλή << Το θεϊκό φως του λαού >>, ούτε οι χαμηλότερες φυλές. Οι άλλοι έκαναν ακριβώς τη δικιά τους εξέλιξη ( σε αντίθεση με ό, τι συμβαίνει στη Γη ). Περίπου 500 εκατομμύρια χρόνια πριν το «Του θεϊκού φωτός του λαού” άρχισαν τον αποικισμό σε άλλους πλανήτες σαν τη Γη, μετά την επέκταση του ήλιου Aldebaran και την προκύπτουσα θερμότητα είχε κάνει τους αρχικούς πλανήτες μη κατοικήσιμους. Λέγεται ότι στο σύστημά μας δημιούργησαν αποικίες πρώτα στον πλανήτη Mallona (ονομάζεται επίσης Maldek, Μαρντούκ ή – από τους Ρώσους – Phaeton) που υπήρχε στην περιοχή της ζώνης των αστεροειδών σήμερα, στη συνέχεια αποίκησαν μεταξύ Άρη και Δία.
Ο Άρης ήταν ο επόμενος πλανήτης που αποικίστηκε. Η απόδειξη για μια πολύ ανεπτυγμένη φυλή στον Άρη είναι τα γυάλινα τούνελ που υπάρχουν στον Άρη, της πόλης αλλά και την πυραμίδα που έχει φωτογραφηθεί από τον Viking το 1976. Θεωρείται δεδομένο ότι ο αρχηγός Sumeran-Aldebaran τότε, ήρθε στη Γη για μια πρώτη επίσκεψη, μάρτυρες από την επίσκεψη του είναι το απολίθωμα ενός παπουτσιού που διαπιστώθηκε ότι είναι περίπου 500 εκατομμυρίων ετών!!! Λίγες καραβίδες ζούσαν τότε στη Γη και εξαφανίστηκαν περίπου 400 εκατομμύρια χρόνια πριν. Η Vril άνθρωποι πίστευαν ότι αργότερα, όταν η Γη έγινε σιγά-σιγά κατοικήσιμη, ο αρχηγός της Aldebarans προσγειώθηκε στη Μεσοποταμία και σχημάτισε την φυλή των ανθρώπων γνωστή ως Σουμέριοι που περιγράφονται ως δίκαιοι….
Η τηλεπαθητική Μαρία Orsic διαπίστωσε επίσης ότι η γλώσσα των Σουμερίων δεν ήταν μόνο όμοια με εκείνη της Γερμανικής αλλά ότι η γλώσσα των Γερμανών και των Σουμερίων-Aldebaranian ήταν σχεδόν πανομοιότυπη!! ( Η Aldebarans είναι αυτοί τους οποίους αποκαλούμε ως Anunnaki ). Τα σχέδια κατασκευής και οι τεχνικές λεπτομέρειες που το μέντιουμ Μαρία Orsic έλαβε ήταν τόσο ακριβής ώστε να πραγματοποιηθεί η πιο φανταστική ιδέα που υπήρξε ποτέ!!! Στην κατασκευή ενός “Jenseitsflugmachine», μια << ιπτάμενη μηχανή για την άλλη πλευρά και ιπτάμενο δίσκο “Vril-Odin”>>.
VRIL-ODIN ιπτάμενος δίσκος!!! ( φωτογραφία )
Το καλοκαίρι του 1922 φτιάχτηκε ο πρώτος ιπτάμενος δίσκος οπού είχε καταστροφικά αποτελέσματα. Ο δίσκος ήταν οκτώ μέτρα σε όλη την επιφάνεια, υπήρχε ένας δεύτερος δίσκος από κάτω του με διάμετρο έξι μισή μέτρα, από πάνω υπήρχε ένας τρίτος δίσκος διαμέτρου επτά μέτρων αλλά και κάτω. Αυτές οι τρεις δίσκοι είχαν μια τρύπα στο κέντρο, ύψους ενός μέτρου, και είχε ένα έμβολο το οποίο ήταν σαράντα δύο πόντους τοποθετημένο ψηλά. Στο κάτω μέρος, ο κεντρικός φορέας ήταν κωνικός , υπήρχε ένα εκκρεμές σύστημα που έφτανε στην κοιλιά του σκάφους που τοποθετήθηκε για σταθεροποίηση. Στην ενεργοποιημένη κατάσταση πάνω κάτω ο δίσκος περιστρέφονταν σε αντίθετες κατευθύνσεις για να δημιουργηθεί ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο περιστροφής. Η απόδοση αυτού του πρώτου δίσκου που έφτιαξαν δεν είναι γνωστή. Όμως, τα πειράματα έγιναν με αυτό το σκάφος για δύο χρόνια πριν διαλυθεί, πιθανώς τα κομμάτια του να αποθηκεύτηκαν στο Augsburg οπού φτιάχτηκαν τα θρυλικά Messerschmitt. Στα βιβλία αρκετών γερμανικών βιομηχανικών υπάρχουν εγγραφές εταιρειών υπό την κωδική ονομασία “JFM” (για Jenseitsflugmaschine) ήταν οι κύριοι σπόνσορες για τη χρηματοδότηση αυτού του έργου.
Το Vril DRIVE (επίσημα ονομάστηκε “Schumann SM-Levitator») αυτό προέκυψε από αυτό το μηχάνημα, πριν από το τέλος του 1937, το RFZ-2 ήταν έτοιμο, με κίνηση Βρίλ και ένα «μαγνητικό πεδίο που έδινε ώθηση στην μονάδα του συστήματος διεύθυνσης!!! Το 1941, κατά τη Μάχη της Βρετανίας, όταν χρησιμοποιήθηκε ως διατλαντική αναγνώριση, οι πιλότοι της RAF είχαν κάνει πολλές αναφορές για αυτά τα άγνωστα υπέρ ταχύτατα σκάφη!! Όμως λόγω του μικρού μεγέθους του σκάφους στην ώθηση ήταν δύσκολο να ελεγχτεί, το RFZ-2 μπορούσε να κάνει μόνο στροφές των 90, 45, και 22,5 μοιρών που το καθιστούσαν ακατάλληλο ως μαχητικό αεροσκάφος και για αυτό έκανε μόνο αναγνωριστικές πτήσεις. Ωστόσο, το Η RFZ-2 υπηρέτησε ως μεγάλης ακτίνας αναγνωριστικό, το σκάφος αυτό ήταν ο πρόγονος όλων των άλλων ιπταμένων δίσκων!!! Η τελευταία γνωστή χρήση του RFZ-2, οφείλεται σε στενότητα στο εσωτερικό του, το οποίο πυρακτωνόταν τόσο πολύ που ήταν γνωστό ως ”Fliegende Heisswasserflasche” ( ιπτάμενο μπουκάλι με ζεστό νερό)! Τα μηχανήματα αυτά βασίστηκαν στην τεχνολογία που αναπτύχθηκε από την Μαρία Orsic όπου τις διοχέτευαν τις πληροφορίες τηλεπαθητικός από το μακρινό διάστημα!! Όσο απίστευτο και αν ακούγεται είναι η ωμή αλήθεια…..
Η Vril δύναμη είναι απλά η ενέργεια του Σύμπαντος όπως έλεγε η Μαρία Orsic, η ναζιστική Γερμανία έμαθε πώς να το δαμάσει και να το χρησιμοποιήσει για διαπλανητικά ταξίδια. Υπάρχουν πολλές περισσότερες πληροφορίες για τους ιπταμένους δίσκους που φτιάχτηκαν στη γη, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να διαβάσετε το βιβλίο Jan van Helsing, << μυστικές εταιρείες και τη δύναμή τους στον 20ο αιώνα >>.
Αν και είναι σπάνιο στις μέρες μας υπάρχει όμως σε φωτοκόπιες σε ηλεκτρονική μορφή στο διαδίκτυο. Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα των Βρίλ αλλά και διάφορα άλλα πολύ σημαντικά θέματα. Δεν είναι απαραίτητο να τοποθετηθώ σε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με αυτά, εκτός από όσα πρέπει να γνωρίζετε, είναι ότι αυτά τα πράγματα ήταν και είναι σε εξέλιξη γύρω μας στα κρυφά, και πολλά ΑΤΙΑ που οι άνθρωποι βλέπουν (αλλά όχι όλα) τα έχει φτιάξει ο άνθρωπος. Δεν μπορεί να υποστηρίξει κάποιος το αντίθετο από ότι καταθέτω εδώ γιατί τα στοιχεία είναι πραγματικά, τα αποδεικτικά στοιχεία είναι συντριπτικά και αδιαμφισβήτητα.
Ακόμα, υπάρχουν μερικά ακόμα πράγματα που αξίζει να αναφερθούν. Στις αρχές του 1943 είχε προγραμματιστεί στη ναζιστική Γερμανία η κατασκευή του Zeppelin, ένα αερόπλοιο που ήταν σε σχήμα πούρου και προοριζόταν για μητρικό σκάφος!!! Γνωστή ως << Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ >> είχε μήκος 139 μέτρων, είχε διαμορφωθεί έτσι ώστε να μπορεί να μεταφέρει εκτός από το προσωπικό και ιπταμένους δίσκους στο εσωτερικό του, για διαστημικές πτήσεις!!!
Τα Χριστούγεννα του 1943 η μυστική εταιρία Vril-Gesellschaft είχε μια σημαντική συνάντηση με τα μέλη της στο παραθαλάσσιο θέρετρο της Kolberg. Τα δύο μέντιουμ Μαρία Orsic και Sigrún ήταν παρών στην συνάντηση. Το κύριο θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν το << Έργο Aldebaran >> . Τα μέντιουμ είχε λάβει ακριβείς πληροφορίες σχετικά με τους κατοικήσιμους πλανήτες γύρω από τον ήλιο Aldebaran και άρχισαν να σχεδιάζουν ένα ταξίδι για εκεί. Στις 22 Ιανουαρίου του 1944 υπήρξε μυστική συνάντηση μεταξύ του Χίτλερ, Χίμλερ, Kunkel (του Vril Society) και ο Δρ Σούμαν, έγινε για να συζητήσουν για το συγκεκριμένο ταξίδι!!! Το ταξίδι ήταν προγραμματισμένο για την αποστολή του Vril-8 (Odin) μεγάλης χωρητικότητας σκαφών, << μέσω ενός διαστημικού καναλιού ή μέσω τριγωνοδιαγνωστικών πυλών >> οπού μπορούσαν να αναπτύξουν μεγαλύτερη ταχύτητα από την ταχύτητα του φωτός στο Aldebaran!!!!
Δεν μπόρεσαν να πραγματοποιήσουν την μηχανή που θα τους έδινε αυτά τα προσόντα αν και ήξεραν τις περιοχές που υπήρχαν << οι Τριγωνοδιαγνωστικές πύλες >> σήμερα οι Αμερικανοί προσπαθούν να φτιάξουν αυτήν την μηχανή, μέχρι στιγμής δεν έχει τελειοποιηθεί. Σύμφωνα με μελέτες Γερμανών επιστημόνων που είχαν εργαστεί στο μυστικό αυτό μεταφέρθηκαν στις ΗΠΑ , μεταξύ των οποίων VIKTOR Schauberger και Wernher von Braun – και οι δύο είχαν ασχοληθεί με αυτά τα έργα και τώρα μοιράζονταν αυτό το μυστικό της τεχνολογίας με την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών.
VRIL-8 ( φωτογραφία )
Το 1938 μια γερμανική αποστολή στην Ανταρκτική έγινε με το αεροπλανοφόρο ( αεροπλανοφόρο που κουβαλούσε ένα αεροπλάνο στην πλώρη του και ένα δεύτερο στην πρύμνη του πάνω σε ειδικές ράγες από οπού και φεύγανε ) Schwabenland (Σουηβία). 600.000 χλμ. στην ελεύθερη από πάγους, περιοχή με λίμνες και βουνά, δηλώθηκαν γερμανικό έδαφος και δόθηκε η ονομασία NEUSCHWABENLAND (Νέα Σουηβία). Ολόκληροι στόλοι υποβρυχίων του τύπου ΧΧΙ κατευθύνθηκε αργότερα προς την Neuschwabenland ( Νέα Σουηβία!!! ).
Η κατασκευή του Neu Schwabenland ήταν υψηλής τεχνολογίας U-Boot, Τύπος XXVI ήταν φτιαγμένο για ανοιχτές θάλασσες, ήταν ένα υποβρύχιο που κινείται από το σύστημα πρόωσης Walter!!! Είχαν πλήρωμα 3 αξιωματικούς και 30 άνδρες, με δέκα σωλήνες τορπιλών,4 με τους τοξοειδές τορπιλοσωλήνες και 6 σε ένα λεγόμενο όργανο Schnee, δεν υπήρχαν όπλα στο κατάστρωμα.
100 συμβάσεις είχαν αρχικά ανατεθεί στην Blohm + Voss στο Αμβούργο (U-4501 μέσω του U-4600), τα τμήματα ήταν υπό κατασκευή για το U-4501 μέσω του U-4504, όταν τελείωσε ο πόλεμος οι άλλες συμβάσεις ακυρώθηκαν…..
Σήμερα, περίπου εκατό γερμανικά υποβρύχια εξακολουθούν να αγνοούνται, μερικά είναι εξοπλισμένα με το σύστημα Walter ( ειδικό αναπνευστικό σύστημα που έδινε οξυγόνο στο υποβρύχιο ), μια συσκευή που τους επέτρεψε να μείνουν βυθισμένοι για αρκετές εβδομάδες, και μπορεί να υποτεθεί ότι κατέφυγαν στην Neuschwabenland με τους αποσυναρμολογημένους ιπταμένους δίσκους η τουλάχιστον, τα σχέδια κατασκευή τους!!
Έχει γίνει δεκτό από τους ερευνητές του θέματος ότι από τις δοκιμαστικές πτήσεις είχαν μεγάλη επιτυχία, έτσι κάποιους από τους ιπτάμενους δίσκους έχουν πετάξει κατευθείαν εκεί στο τέλος του πολέμου!! Ίσως μερικοί από εσάς να σκεφτούν οι υποθέσεις αυτές να είναι λίγο για να είναι παράλογες, αλλά υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι μπορεί κάλλιστα να έχει συμβεί έτσι ακριβώς όπως τα λέω εγώ και άλλοι ερευνητές, δεν έχει βγει κάνεις να πει το αντίθετο.
Υπάρχει ένα ερώτημα, αν δεν είναι έτσι όπως τα λέω, γιατί το 1947 ο Admiral Ε. Byrd ηγήθηκε σε μια εισβολή της Ανταρκτικής, γιατί είχε 4.000 στρατιώτες μαζί του ειδικά εκπαιδευμένους; Γιατί είχε μαζί του ένα πλήρως εξοπλισμένο αεροπλανοφόρο και ένα σύστημα παροχής σε λειτουργία στην εντολή του, αν επρόκειτο για απλή αποστολή; Του είχε δοθεί οκτώ μήνες για την άσκηση, αλλά έπρεπε να σταματήσει μετά από οκτώ εβδομάδες από μεγάλες απώλειες των μαχητικών αεροπλάνων οπού είναι απόρρητες ακόμη μέχρι και σήμερα για το τις προκάλεσε!!!! Τι είχε συμβεί; Αργότερα Ναύαρχος Byrd μίλησε στους δημοσιογράφους:
<< Είναι η πικρή πραγματικότητα ότι στην περίπτωση ενός νέου πολέμου, πρέπει να περιμένουμε επιθέσεις με αεροπλάνα που θα μπορούσαν να πετάξουν από πόλο σε πόλο >>.
Jan Van Helsing μας λέει ότι ο Norbert-Jürgen Ratthofer γράφει για την τύχη των εξελίξεων των Haunebu στο βιβλίο του Zeitmaschinen (μηχανές του χρόνου). Η Haunebu Ι, ΙΙ και ΙΙΙ αλλά και την Vril I έχουν εξαφανιστεί μετά τον Μάιο του 1945. Είναι πολύ ενδιαφέρον να σημειωθεί στο πλαίσιο αυτό, ότι μετά την δέκατη ένατη δοκιμαστική πτήση του το γερμανικό Haunebu III λέγεται ότι απογειώθηκε στις 21 Απριλίου 1945, από την περιοχή Neuschwabenland, το οποίο και θεωρούσαν επίσημα γερμανικό έδαφος στην ανατολική Ανταρκτική, για μια αποστολή στον Άρη, για την οποία δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο γνωστό.
Ένα χρόνο αργότερα, το 1946 έγιναν πολλές εμφανίσεις τελείως ξαφνικά στη Σκανδιναβία, ένα σμήνος από λαμπερά αντικείμενα άγνωστης προέλευσης, σίγουρα τεχνητής προέλευσης, προκάλεσε μεγάλη αναταραχή μεταξύ των Συμμάχων σε Ανατολή και Δύση!!! Μετά από ένα χρόνο αργότερα, το 1947, αλλά και στην δεκαετία του πενήντα, ένας αυξανόμενος αριθμός λαμπερών άγνωστων ιπτάμενων αντικείμενων έκανε και πάλι την εμφάνιση του από το πουθενά, χωρίς αμφιβολία κατευθυνόμενα από νοήμονα όντα, ως επί το πλείστον οι δίσκοι ήταν σε σχήμα καμπάνας, μερικές φορές με μορφή πούρου, εμφανίστηκαν πάνω από Βόρεια Αμερική …!!
Σύμφωνα με την μυστική εταιρία Θούλη, αλλά και πολλούς άλλους ανεξάρτητους ερευνητές, σε έναν άλλο ιπτάμενο δίσκο το 1945 βρισκόταν ο Χίτλερ και Μαρία Orsic επί του πλοίου. Αυτό το σκάφος κατευθυνόταν όχι για τον Άρη, αλλά για το πλανήτη Aldebaran!!!! Ξέρουμε και είναι γεγονός ότι η Μαρία Orsic “εξαφανίστηκε” από το “πρόσωπο της Γης”, και όταν λέω εξαφανίστηκε το εννοώ με όλη την κυριολεξία της λέξης.
Το 1945, πολλοί είναι οι ερευνητές που λένε ότι στην πραγματικότητα πήγε στο Aldebaran, επίσης λένε το ίδιο πράγμα για τον Χίτλερ. Ίσως στο μέλλον μπορέσει να αποδείξει το που πραγματικά πήγε, ένα είναι σίγουρο για την Orsic, ότι δεν είναι νεκρή, γιατί μέχρι και σήμερα καταζητείται από τους συμμάχους…………..
Οδηγίες το πώς να φτιάξουμε τους ιπταμένους δίσκους Βρίλ εν μέρη προήλθε από την << ILAT-LITUM >> πλάκες που βρέθηκαν στην Ανταρκτική το 1939, εκτός από τις πλάκες αυτές που μέχρι σήμερα δεν έχει ξεκαθαριστεί το αν τις βρήκαν ή τους τις δώσανε, υπήρξε και βοήθεια μέσω των διάμεσων ( μέντιουμ ) οπού και λάμβαναν τηλεπαθητικές οδηγίες από το Σύστημα Aldebaran , συγκεκριμένα από τους Anunnaki!!!
Θα μπορούσαμε να πούμε για την κατασκευή Vril-Odin αρχικά προήλθε από ένα μίγμα εξωγήινη τεχνολογίας αλλά το Vril-Odin φτιάχτηκε από τον άνθρωπο, από την ίδια την Μαρία Οrsic, αλλά και από τις οδηγίες χρήσης του ILAT-LITUΜ!!! Σύμφωνα με τον Herbert G. Dorsey, εκτός από την κατασκευή των σχεδίων του Vril-Gesellschaft είχαν συλλέξει και κάποια στοιχειά σχεδίων από έναν ιπτάμενο δίσκο που είχε συντριβεί στο Μέλανα Δρυμό το 1936, το οποίο αποδείχθηκε μια μεγάλη βοήθεια στους Γερμανούς!! Βεβαία για όλα αυτά που γραφώ δεν υπάρχει σήμερα κανένας αυτόπτης μάρτυρας να τα αποδείξει…… Είναι δυνατόν η Vril Power ( Βρίλ δύναμη ) να είναι σε θέση να “λυγίσει το χρόνο” ταξιδεύοντας μέσα από μια τρισδιάστατη σκουληκότρυπα; Ό Van Helsing έλεγε ότι έτσι θα έφερναν πίσω αλλά και θα πήγαιναν επιβάτες στην ίδια ηλικία (ή ακόμα μικρότερους ) από όταν κάποιος άφηνε την γη και έκανε ένα τέτοιο συγκεκριμένο ταξίδι;
Το θέμα είναι τεράστιο όπως σας είπα από την αρχή και πρέπει να το προσεγγίσουμε λεπτομερώς για εσάς που περιμένατε οι Βρίλ να είναι κάποια ιδιαίτερη φυλή όπως βλέπετε δυστυχώς δεν είναι έτσι, μην απογοητεύεστε όμως στην συνέχεια των άρθρων part3, part4…….. θα καταγραφούν κάποιες ιδιαίτερες φυλές που ήρθαν σε επαφή οι ναζί αλλά και μετέπειτα οι Αμερικανοί πιστεύοντας ότι ήταν η φυλή που ήρθε σε επαφή ο Χίτλερ!! Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά και να θυμάστε.
Υ.Γ. Για τα μέντιουμ που χρησιμοποίησαν οι ναζί δεν τελείωσα τις αναφορές μου, η Μαρία Orsic είναι μια μορφή που θα την αναλύσουμε πιο κάτω, αυτό το άρθρο ήταν περιληπτικό στα επόμενα θα υπάρξουν λεπτομερείς καταγραφές…….
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι δεν πάει να πει ότι αυτό το κάτι δεν υπάρχει!!

Να πόση ώρα χρειάζονται οι αεροψεκασμοί να φτάσουν στην ατμόσφαιρα μας!


Να πόση ώρα χρειάζονται οι αεροψεκασμοί να φτάσουν στην ατμόσφαιρα μας!

Μακρίνιτσα - Βόλος 19/1/13

Το Σαββατιάτικο πρωινό ξεκίνησε με σχεδόν καθαρό ουρανό, με ελάχιστα φυσικά σύννεφα. Η ατμόσφαιρα καθαρή και ευχάριστη. Προς το μεσημέρι άρχισαν οι αεροψεκασμοί...

Την προηγούμενη μέρα, ο ουρανός ήταν συννεφιασμένος και η ατμόσφαιρα αρκετά υγρή. Στην πόλη του Βόλου μύριζες τον καπνό από κάποια τζάκια, αλλά δεν ήταν κάτι το αποπνυκτικό. Στα μέρη μας, και ειδικά στα χωριά του Πηλίου, το τζάκι και οι ξυλόσομπες δεν είναι τωρινή υπόθεση.

Ψεκασμούς δεν είχαμε δει για δυο μέρες, αλλά και το δίκτυο μέτρησης αιωρούμενων σωματιδίων στο Βόλο δεν έδινε μεγάλες μονάδες σε σχέση με άλλες μέρες. Τα τζάκια όμως άναβαν... Δείτε τι κατέγραψαν οι μετρήσεις χτες και σήμερα, μέχρι το απόγευμα.

Picture
Όμως οι ψεκασμοί άρχισαν να είναι ορατοί περίπου στις 13:00 Οι φωτογραφίες έχουν χρονική σειρά.
Περιμέναμε να δούμε αν θα αλλάξουν τα δεδομένα στις μετρήσεις αιωρούμενων σωματιδίων. Και... ναι! Άλλαξαν! Περίπου στις 19:00 οι τιμές εκτοξέυτηκαν προς τα πάνω περνώντας κατά πολύ το όριο ανοχής των 50mg/m3
Picture
Δεν θέλει κόπο... θέλει τρόπο, για να δεις τι γίνεται, και πάνω απ' όλα διάθεση, ειλικρίνεια και όρεξη για την αλήθεια. Άρα τα χημικά θέλουν περίπου 5-6 ώρες για να φτάσουν στην ατμόσφαιρα και μερικές αναπνοές για να φτάσουν στα πνευμόνια μας!

Ερώτηση προς:

Με το άρθρο αυτό ρωτούμε:
  • Το υπουργείο περιβάλλοντος
  • Τον Δήμαρχο Βόλου
  • Τους κ.κ. της επιτροπής Ποιότητας Ζωής Δήμου Βόλου

Ποια είναι η αιτία που έκανε πάλι να εκτοξευτούν οι τιμές των αιωρούμενων σωματιδίων;
Ποια είναι η ακριβής σύσταση αυτών των σωματιδίων;

Μπορούμε κι εμείς να προτείνουμε τι αναλύσεις ΠΡΕΠΕΙ να γίνουν για τον εντοπισμό της ταυτότητας των αιωρούμενων σωματιδίων; Αν ψάχνεις για άνθρακα, μπορεί και να τον βρεις. Αλλά αν ψάχνεις για αλλουμίνιο, στρόντιο, βάριο, μόλυβδο, υδράργυρο, κάδμιο και πολλά άλλα, ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ!


Είμαστε σε αναμονή απάντησης σας. Το άρθρο θα σταλεί ηλεκτρονικά και η απάντηση σας θα δημοσιευτεί. Επίσης και η σιωπή σας. Μόνο... για τζάκια μην μας πείτε, γιατί και η υπομονή έχει τα όρια της και την έχουμε ξεπεράσει προ πολλού!!!


 AllNewzΝα πόση ώρα χρειάζονται οι αεροψεκασμοί να φτάσουν στην ατμόσφαιρα μας! ~ Ελευθερη σκεψη