Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Το νερό μας: Η σφαγή έχει ήδη αρχίσει - Βίντεο


Το νερό μας: Η σφαγή έχει ήδη αρχίσει - Βίντεο

Η Μεγάλη Θανάτωση του ανθρωπίνου γένους έχει ήδη αρχίσει. Γίνεται μέσα από τις χημικές ουσίες που προστίθενται στο πόσιμο νερό, τα τρόφιμα, τα φάρμακα μας και τον αέρα που αναπνέουμε - χημικές ουσίες που έχουν τη γνωστή επίδραση της μείωσης....
της γονιμότητας και τη συντόμευση της διάρκειας της ζωής. Αυτό το μήνυμα δεν μπορεί πλέον να απορριφθεί ως μια θεωρία συνωμοσίας. Τα γεγονότα είναι σε κοινή θέα.
Το ντοκιμαντέρ αυτό είναι το πρώτο από μια τριμερή σειρά. Δείχνει πώς τα πρόσθετα στο πόσιμο νερό μας, όπως το φθόριο, δήθεν για την καταπολέμηση της φθοράς των δοντιών, στην πραγματικότητα είναι συγκεκαλυμμένες δόσεις θανάτου. Δείχνει επίσης πώς μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ... Σχεδόν όλοι οι δημοσιογράφοι ,και σχεδόν όλοι οι πολιτικοί είναι πουλημένοι !


ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ... Σχεδόν όλοι οι δημοσιογράφοι ,και σχεδόν όλοι οι πολιτικοί είναι πουλημένοι !

Ποτέ στην ιστορία κάποιου Λαού δεν βρέθηκαν τόσοι πολλοί προδότες στην ηγεσία ενός Έθνους. Ποτέ δεν συνέβη ένας Λαός να είναι τόσο αδύναμος να αντιδράσει. Κοματοκρατία, συναλλαγή, ιδιοτέλεια, στρουθοκαμηλισμός, διαφθορά, έλλειψη ηθικών αξιών, ένδεια, ψυχολογικό σοκ, οξειδωμένες ομάδες πολιτών, τρομοκρατικά στοιχεία, φανατικοί ισλαμιστές, βαρυποινίτες Αλβανοί , 1.5 εκατομμύρια λαθρομετανάστες και ένα ξεχαρβαλωμένο Δημόσιο συνθέτουν την Ελλάδα που ματώνει, που ξεπουλιέται, που ακρωτηριάζεται, που ξεριζώνεται.
Η Αργεντινή έχασε μέρος από τον πλούτο της λόγω του ΔΝΤ, η Ελλάς χάνει τον πλούτο της, τα παιδιά της, τα εδάφη της, τις ρίζες της. Τουρκικά Στρατεύματα από τα βάθη της Τουρκίας μαζί με δύο εκατομμύρια εξαθλιωμένους και φανατικούς μετανάστες συνθέτουν το νέο τοπίο που καλείται να ζήσει ο ηλικιωμένος, εξαθλιωμένος Έλλην.
Και συ φουκαρά που εργάσθηκες τόσα χρόνια στη ξενιτειά, που δεν τα άφαγες μαζί με τον Πάγκαλο, θα χάσεις το σπιτάκι σου.
Έλληνα λυπάμαι τέλειωσες. Νόμισες την ασυδοσία και την συναλλαγή για Δημοκρατία. Ανέχθηκες Κυβερνήσεις ξενόφερτες, που σου κατήργησαν την αξιοκρατία, σου αλλάζουν την γλώσσα σου κλονίζουν την πίστη.
Τι να σου κάνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις; Τα μυστικά τους τα έκλεψαν οι εχθροί. Χάκερς κτύπησαν το σπίτι του Βενιζέλου. Στη θέση του θα είχα αυτοκτονήσει, αλλά τα ΜΜΕ δεν αναφέρουν τίποτε. Τα υφιστάμενα σχέδια της υποταγής του Ελληνικού Λαού εκτελούνται χωρίς αιδώ από τους προδότες πολιτικούς .
Δείτε το παρακάτω βίντεο και αποφασίστε.
Στέργιος Σμυρλής
ΠΗΓΗΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ... Σχεδόν όλοι οι δημοσιογράφοι ,και σχεδόν όλοι οι πολιτικοί είναι πουλημένοι !

Φωνή από το υπερπέραν αποκαλύπτει τι συνέβη στο Roswell!


Φωνή από το υπερπέραν αποκαλύπτει τι συνέβη στο Roswell!

Φωνή από το υπερπέραν αποκαλύπτει τι συνέβη στο Roswell!
Ένα ηχητικό ντοκουμέντο επιβεβαιώνει ότι στην έρημο του Νέου Μεξικού, στο σημείο που έγινε γνωστό ως Roswell, τον Ιούλιο του 1947 συνετρίβη ένα επανδρωμένο εξωγήινο σκάφος. Ο άνθρωπος του οποίου η φωνή ακούγεται σε αυτό, δεν έχει το παραμικρό συμφέρον να πει ψέματα, γιατί είναι… νεκρός!

Ο αντισυνταγματάρχης Walter Haut, διακεκριμένος βομβαρδιστής που είχε τιμηθεί με το μετάλλιο της «Μωβ Καρδιάς», υπήρξε εκπρόσωπος Τύπου της αεροπορικής βάσης του Roswell όταν συνέβη (ή υποτίθεται ότι συνέβη) η συντριβή του UFO.

Το 2002 υπέγραψε παρουσία συμβολαιογράφου μια δήλωση με την οποία ανέφερε ότι γνώριζε καλά τι ήταν το συμβάν του Roswell.
Όμως, είχε θέσει όρο στη διαθήκη του να ακουστεί μόνο μετά τον θάνατό του το ηχητικό ντοκουμέντο, με το οποίο επιβεβαίωνε ο ίδιος τη γνησιότητα του περιστατικού.
Πέθανε το 2005 σε ηλικία 83 χρόνων, έχοντας τιμήσει τον όρκο του να κρατήσει σε όλη τη διάρκεια της ζωής του το υπέρτατο μυστικό για τα όντα που δεν προέρχονται από τη Γη! 

Την κατάρριψη ενός UFO και τη συλλογή των σορών οκτώ εξωγήινων, σύμφωνα και με ένα βίντεο που ήρθε πρόσφατα στη δημοσιότητα.




Η Αεροπορία αρχικά επιβεβαίωσε τη συντριβή, αλλά ένα 24ωρο αργότερα τη διέψευσε! Ως εκπρόσωπος Τύπου της RAAF τον Ιούλιο του 1947, ο Walter Haut συνέταξε το περιβόητο δελτίο Τύπου που του υπαγόρευσε ο διοικητής της Βάσης και στενός του φίλος συνταγματάρχης William Blanchard και ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Το αντικείμενο που συνετρίβη και αναφέρθηκε ως «ιπτάμενος δίσκος», διαπιστώθηκε ότι ήταν ένα μετεωρολογικό μπαλόνι που ξεστράτισε και αρχικά προκάλεσε σύγχυση». 
Το δελτίο Τύπου αναγράφηκε στις εφημερίδες του Roswell και αναμεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο. Όμως, ο Walter Haut γνώριζε καλά πως ήταν ψέμα. Ο ίδιος ο Blanchard τον πήγε στο «κτίριο 84», ένα από τα υπόστεγα του Roswell και του έδειξε το ίδιο το UFO! 


Στο ντοκουμέντο ακούγεται να περιγράφει:

•ένα αυγοειδές μεταλλικό αντικείμενο με μήκος 3,6 ως 4,5 μέτρα και πλάτος περίπου 1,8 μέτρα
• δεν είχε παράθυρα, φτερά, ουρά, τροχούς προσγείωσης ή οποιαδήποτε άλλη προεξοχή
• από μέσα έβγαλαν ένα μικρό σώμα που έμοιαζε ανθρώπινο, αλλά δεν ήταν!
• είδε ο ίδιος τα συντρίμμια του σκάφους να αποθηκεύονται σε ένα υπόστεγο αεροσκαφών της βάσης και δίνει λεπτομέρειες
• οι σοροί των εξωγήινων μεταφέρθηκαν αργότερα πιθανότατα στην κλινική Lovelace
• ακολούθησε «επιχείρηση καθαρισμού» στην περιοχή από στρατιωτικό προσωπικό, που επί μήνες συνέλεγε και το παραμικρό υπόλειμμα από τα συντρίμμια σβήνοντας κάθε ίχνος.
Η μαγνητοταινία της συνέντευξης που δόθηκε το 1999 από τον Haut στην ερευνήτρια Wendy Connorsκαι τον συνεργάτη της Dennis Balthaser δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμη ολόκληρη, κάτι που ελπίζουμε να γίνει σύντομα. Μετά το θάνατο του απόστρατου αξιωματικού δόθηκε μόνο ένα απόσπασμά της διάρκειας, στο οποίο ο Walter Haut ακούγεται να λέει: «Ήταν ένα σχετικά μικρό σώμα, θα μπορούσε να συγκριθεί με ενός παιδιού 11 ή 10 χρόνων»! Ακούστε το:



Καιρό αργότερα, εμφανίστηκε ένα ακόμη οπτικό υλικό που απεικονίζει έναν από τους τρεις εξωγήινους που λέγεται ότι διασώθηκαν.




Ο όρος να μην δημοσιοποιηθεί η μαρτυρία του πριν από το θάνατό του, τηρήθηκε απαρέγκλιτα. Για ποιο λόγο, όμως, ο Haut αποφάσισε να αποκαλύψει από τον τάφο τι συνέβη στο Roswell; Προς το τέλος της ζωής του, αποκάλυψε ότι επί 20 χρόνια δεχόταν τηλεφωνικές απειλές να μη μιλήσει για το γεγονός!
 

Ένα από τα τηλεφωνήματα προερχόταν από έναν συνταγματάρχη, γιο στρατηγού, ο οποίος του είπε:
«Οι αξιωματικοί πρέπει να ξέρουν πώς να κρατούν κλειστό το στόμα τους»!
Ωστόσο, ο Haut είχε δώσει ενδείξεις για το υπέρτατο μυστικό σε επιλεγμένα πρόσωπα. Ένα από αυτά ήταν ο Robert Shirkey, που ήταν αξιωματικός επιχειρήσεων στη βάση του RAAF το 1947. Πριν πεθάνει, αποκάλυψε στο γιο του ότι το 1989 ο Walter του είχε εξομολογηθεί ότι είχε δει το αντικείμενο που συνετρίβη κι ότι δεν μπορούσε παρά να είχε έρθει από άλλους κόσμους! Στον συνεργάτη του στο γραφείο ΤύπουLloyd E. Nelson, είχε δείξει μικρά κομμάτια από τα συντρίμμια, μεταξύ αυτών και μια μικρή δοκό που κάτι έγραφε πάνω. Τι απέγιναν αυτά, κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει.