Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

(((ΕΟΕ)))....ΕΠΟΨΕΙΣ ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΕΠΟΨΕΙΣ ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Σας ανακοινώνουμε ότι από σήμερα, Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, ξεκινάει μια νέα θεματική κατηγορία στην επίσημη ιστοσελίδα του Οργανισμού «www.eoellas.org». Η νέα αυτή κατηγορία, με τίτλο «Επόψεις», θα περιλαμβάνει την αναδημοσίευση θεμάτων, άρθρων, ειδήσεων κ.α, τα οποία απασχολούν ή θα απασχολήσουν στο μέλλον όλους εμάς, με την ιδιαίτερη ματιά του Ερευνητικού Οργανισμού Ελλήνων. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την βελτίωση της λειτουργίας του ΕΟΕ, για την καλύτερη πληροφόρησή σας και για την μεταμόρφωση της Ελλάδας σε μια χώρα αντάξια του ονόματος και της Ιστορίας της. Στον πόλεμο αυτό, μπορούμε και πρέπει να είμαστε μόνο συμπολεμιστές! Σας ευχαριστούμε όλους!
Γραφείο Τύπου ΕΟΕ
http://www.eoellas.org/epopseis

Νταβός 2013: Προώθηση της Αντέντας 21 με πράσινη Παγκόσμια Διακυβέρνηση


Νταβός 2013: Προώθηση της Αντέντας 21 με πράσινη Παγκόσμια Διακυβέρνηση

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που πραγματοποιείται στο Νταβός στην Ελβετία ετησίως από το 1971, αυτο-περιγράφεται στην ιστοσελίδα τους ως "ανεξάρτητος διεθνής οργανισμός που δεσμεύεται να βελτιώσει την κατάσταση του κόσμου με τη συμβολή των επιχειρήσεων, με πολιτικούς, ακαδημαϊκούς και άλλους ηγέτες της κοινωνίας των πολιτών στις παγκόσμιες περιφερειακές και τις ατζέντες της βιομηχανίας.
"Στην πράξη, οι ηγέτες του κόσμου των επιχειρήσεων, των τραπεζών, και της πολιτικής συγκεντρώνονται πίσω από κλειστές πόρτες και δυναμώνουν τα σχέδια τους προς όφελος των συμφερόντων τους, ενώ γιορτάζουν δημοσίως τις καιροσκοπικές τους λύσεις ως παγκόσμια σωτηρία. Το 2013 το όργανο αυτό θα συνεδριάσει και πάλι στην Ελβετία από τις 23 έως στις 27η Ιανουαρίου, όχι μόνο για να συζητήσουν οικονομικά, αλλά και για την αντιμετώπιση των οικονομικών κρίσεων, τις περιβαλλοντικές προκλήσεις, και την παγκόσμια κυβέρνηση.
Η κοινή γνώμη σχετικά με τα θέματα αυτά δεν είναι προφανώς επιθυμητή ή αποδεκτή. Το WEF είναι μια «μη κερδοσκοπική οργάνωση που ισχυρίζεται ότι δεν έχει« πολιτικά, κομματικά ή εθνικά συμφέροντα. Ομως αυτοί συζητούν τα σχέδια για να αλλάξουν τις παγκόσμιες οικονομικές δομές, να ενθαρρύνουν την αύξηση της διακυβέρνησης, και να εφαρμόσουν μια παγκόσμια «πράσινη» οικονομία.
Στήν ετήσια συνέλευση θα περιλαμβάνεται βασικά η παγκόσμια κλιματική αλλαγή, το AIDS στην Αφρική, καθώς και άλλες σκιερές συνεδριάσεις που παρακολουθούνται από εξαιρετικά πλούσιες και ισχυρές «υπερταξικές» ομάδες, όπως η Λέσχη Bilderberg και η Τριμερής Επιτροπή.
"Περισσότερα από 2.500 στελέχη επιχειρήσεων και τραπεζίτες θα συγκλίνουν στην έξοχη αυτή πόλη στην Ευρώπη για το ετήσιο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ τις επόμενες πέντε ημέρες.
Η παγκόσμια διακυβέρνηση »είναι το κλειδί για τη σταθεροποίηση. Χρειαζόμαστε σωστή παγκόσμια διακυβέρνηση που θα έχει τα απαραίτητα εργαλεία, δύναμη και ενέργεια για να δημιουργήσει πιο ισότιμους όρους ανταγωνισμού σε διεθνές επίπεδο.
Μόνο μια διαρκή και δραματική αλλαγή στην υποδομή και τις βιομηχανικές πρακτικές που χρησιμοποιούν τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών άνθρακα μπορεί να σώσει τον κόσμο και την οικονομία της από την καταστροφική υπερθέρμανση του πλανήτη, σύμφωνα με μια ανατεθειμένη απο το Νταβός συμμαχία που οδηγείται από τον πρώην μεξικανό Πρόεδρο Φελίπε Καλντερόν, με την πιο δραματική κλήση μέχρι στιγμής για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής για επιχειρηματικούς λόγους.
Αυτό περιλαμβάνει τα πάντα, από την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, τις μεταφορές τα κτίρια για τη βιομηχανία, τη δασοκομία, το νερό και τη γεωργία, σύμφωνα με την Πράσινη Συμμαχία Δράσης για την Ανάπτυξη, που δημιουργήθηκε στο Νταβός στη συνάντηση του περασμένου έτους στο Μεξικό.
Οι επιπλέον δαπάνες θα ανέρχονται σε περίπου 700 δισ δολάρια ετησίως μέχρι το 2030 και θα παρέχουν την απαραίτητη οικονομική ώθηση καθώς και τη μείωση των δαπανών που συνδέονται με την υπερθέρμανση του πλανήτη, δήλωσε ο κ. Καλντερόν, ο οποίος ηγείται της συμμαχίας. Είναι καλύτερα να προσπαθήσουμε να προλάβουμε γεγονότα όπως ο τυφώνας Sandy, τα οποία κοστίζουν 50 δισ δολάρια κρατώντας ένα κάλυμα για την υπερθέρμανση του πλανήτη.
Θυμάστε μετά την εκλογή του Γ.Α.Π, την επιμονή του για παγκόσμια διακυβέρνησηκαι πράσινη ανάπτυξη; Μέχρι και στον Πούτιν που του έδινε δάνειο εκείνος του μιλούσε για πράσινη ανάπτυξη. Όλα ήταν ενα προμελετημένο σχέδιο για να μπούμε σε πρώτη φάση στο Δ.Ν.Τ, να προωθήσουν την παγκόσμια διακυβερνηση των πολιτικών και των τεχνοκρατών όπου με στημένο τρόπο θα αποτύχει, όπου μετέπειτα θα ακολουθηθεί απο την παγκόσμια χούντα του Αντιχρίστου.
Πιστεύω να έχετε καταλάβει που πάνε όλα αυτα τα χρήματα απο τους φόρους που δίνουμε δήθεν για να σωθούμε απο την χρεωκοπία; Τα πάντα είναι πράσινοι φόροι της Ατζέντας 21 που προωθούνται έντεχνα μέσω του μνημονίου.

Η εκπομπή του astra tv για την ΟΜΙΧΛΟΠΑΓΙΔΑ.


Η εκπομπή του astra tv για την ΟΜΙΧΛΟΠΑΓΙΔΑ.

Εχθές το απόγευμα ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπαντίδης στην εκπομπή τουΚώδικας Μυστηρίων στο κανάλι astra tv είχε θέμα την αποκάλυψή μας με το βρέφος από το όρος Μιτσικέλι των Ιωαννίνων που ο αναλυτής-μελετητής Ιωάννης Λαμπρόπουλος ισχυρίστηκε πως είναι ένα γερμανικό πείραμα με την κωδική ονομασία "Ομιχλοπαγίδα" .
Καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο μελετητής, αλλά και ο διαχειριστής του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ παρουσιάζοντας το ρεπορτάζ.
Σήμερα δημοσιεύουμε όλη την εκπομπή "Κώδικας Μυστηρίων" που βιντεοσκοπήσαμε...μέσω live stream και "σηκώσαμε" στο YouTube στο κανάλι μας .
Η εκπομπή αποτελείται από τρία βίντεο.
Δείτε την, μελετήστε τις τοποθετήσεις, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο βίντεο στο τέλος της εκπομπής, και τα συμπεράσματα δικά σας.

AGENDA 21 -- KINEΖΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΗ ΦΥΛΑΚΗ‏





Έχουν χρεωθεί ως βίλες, αλλά μάλλον θα πρέπει να χρησιμοποιούν μια πιο χαλαρότερη έννοια της λέξης. Η εξέλιξη αυτή φέρνει στο νου εικόνες από μια παραγκούπολη ή μια πόλη φυλακή παρά ένα πολυτελές νέο συγκρότημα κατοικιών. Περισσότερα από 1.000 γκρίζα σπίτια έχουν κατασκευαστεί στο Lingshui County στην επαρχία Hainan της Κίνας με ελάχιστη απόσταση μεταξύ τους. Ομως η μονόχρωμη εμφάνιση τους δεν έχει θέση για τους ντόπιους.

Περίπου 3.500 κάτοικοι έχουν αρχίσει να μετακινούνται σε 1.029 νέα διαμερίσματα, καθένα από τα οποία είναι 253 τετραγωνικά μέτρα, κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων μετά την κατασκευή του χωριού Dadun που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2010. Μια αναζωογονητική αντίθεση με τα προηγούμενα κατασκευαστικά έργα στην Κίνα, όπου μοιάζουν με πόλεις-φαντάσματα, επειδή μερικοί ανθρώποι της εργατικής τάξης θα μπορούν να αντέξουν οικονομικά να ζουν σε αυτά.
Παρά του ενός δισεκατομμυρίου και πλέον πληθυσμού της, έχουν υπάρξει αναφορές τα τελευταία χρόνια ότι 60 εκατομμύρια σπίτια μένουν κενά ανά πάσα στιγμή. Το 2011, η κινεζική κυβέρνηση προειδοποίησε ότι η φούσκα των ακινήτων της χώρας επιδεινώνεται, με τις τιμές των ακινήτων σε μεγάλες πόλεις να είναι υπερτιμημένη ως 70%.
Το Lingshui είναι μία από τις έξι αυτόνομες επαρχίες της Χαϊνάν και έχει πληθυσμό περίπου 350.000. Σε μεγάλο βαθμό αποτελείται από τους Li, μια μειονότητα η οποία έχει τη δική της γλώσσα, διακριτικό πολιτισμό και έθιμα.
Οι πληθυσμοί θα εκδιωχθούν από τη γη με τη βοήθεια του κράτους και των ομοσπονδιακών κανονισμών. Αυτό είναι σύμφωνο με την Ατζέντα 21, Ολα στο όνομα της περιβαλλοντικής αποκατάστασης, αυτό όμως είναι απλά μια δικαιολογία για να λειτουργήσει η μεταφορά ιδιοκτησίας στους πλουσίους χωρίς την κατάλληλη πληρωμή στους ιδιοκτήτες ακινήτων. Με άλλα λόγια, κλοπή γης.
Μείωση της ιδιωτικής ιδιοκτησίας, της ατομικής ιδιοκτησίας αυτοκινήτων, και τα ιδιόκτητα αγροκτήματα. Επιδιώκουν να στοιβάξουν τους ανθρώπους σε μικρές περιοχές όπου θα μπορούν να χρησιμοποιούν την τεχνολογία με το εμφυτεύσιμο τσίπ RFID, (χάραγμα) ώστε να μπορούν να ελεγχονται.