Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΡΟΥΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ ;‏





Πόσες φορές δεν έχουμε γνωρίσει πρόσωπα που τελικά με την πρώτη ματιά νοιώθουμε ότι είμαστε χάλια και πολύ κουρασμένοι ή βλέπουμε τη διάθεση μας να πέφτει απότομα.

Άνθρωποι που συνειδητά ή ασυνείδητα ρουφούν τη δική μας θετική ενέργεια, για να την χρησιμοποιήσουν οι ίδιοι.


Αισθανόμαστε κουρασμένοι και άκεφοι μετά από μία συνάντηση μαζί τους, γιατί υπάρχουν άνθρωποι που εκπέμπουν αρνητική ενέργεια και άλλοι που ρουφούν τη δική μας.


Όταν αισθάνεστε υποχρέωση ή ευθύνη, ή σας ρίχνουν ευθύνες και ενοχές για το ένα ή το άλλο π.χ. « γιατί το κάνεις αυτό σε μένα, δεν το περίμενα από σένα, δεν με αγαπάς αρκετά, δεν το κάνεις με το σωστό τρόπο σας λένε συνεχώς τι να κάνετε και πως κ.λ.π.» .

Είναι καθαρά ενεργειακό κλέψιμο.

Επίσης μερικές φορές κάνετε πράγματα, που δεν θέλετε πραγματικά και μετά θυμώνετε και δυσανασχετείτε. Εδώ υπάρχει χειρισμός ενέργειας από μέρους τους.


Τα άτομα αυτά εκδηλώνουν τις παρακάτω συμπεριφορές. Όταν τις εντιληφθείτε είναι καλύτερο να απομακρυνθείτε από αυτούς.

1. Σας φωνάζουν χωρίς λόγο και αιτία
2. Σας κατηγορούν για άσχετα πράγματα
3. Βρίσκουν συνέχεια λόγους για να είναι δυστυχισμένοι
4. Ενοχλούνται απλώς και μόνο επειδή υπάρχετε
5. Έχουν επιλέξει ασυνείδητα να πονάνε
6. Δεν γελούν ποτέ από την καρδιά τους
7. Το βλέμμα τους δεν είναι λαμπερό



Αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται ακόμα και μέσα στην ίδια σας την οικογένεια, στο φιλικό περιβάλλον σας, το εργασιακό ακόμα και σε κάποια ερωτική σχέση που μπορεί να έχετε.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΡΟΥΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΣ ;‏ | Ο Κλοιός ΠΗΓΗ

(((ΕΟΕ))) ΤΩΡΑ..

Σήμερα στις 22:00 στο Ουδείς Αναμάρτητος με τηνKaterina Mpakalidou και τον Πρόδρομος Κοφσανίδης με θέμα: ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ; Ακούμε από το webradio του ΕΟΕ http://eoellas.org/webradio

Ξεγύμνωμα κάθε συνταγματικού δικαιώματος , ο μεγάλος αδελφός και η νέα παγκόσμια τάξη


Ξεγύμνωμα κάθε συνταγματικού δικαιώματος , ο μεγάλος αδελφός και η νέα παγκόσμια τάξη

Δεν φτάνει που στην Αμερικη εχουν διπλασιαστεί η βάρδιες τις αστυνομίας για να στερήσουν από τους Αμερικάνους το συνταγματικό τους δικαίωμα να οπλοφορούν !
Δεν φτάνει που δεν θέλουν να γνωρίζουν ιστορία που ξεκάθαρα λέει ότι κράτος που δημιουργήθηκε με όπλα όταν του τα αφαιρεσης είναι καταδικασμένο να αφανιστεί!
ΔΕν φτάνει που (μισώ τον Εαυτο μου με αυτό που θα γράψω) οτι αυτή την στιγμή θέλουμε δεν θέλουμε μας αρέσει η μη ο μόνος λαός που θα μπορούσε να αμυνθεί άμεσα και ακαριαία ενάντια στην Νέα Τάξη Πραγμάτων Ο Αμερικανικός λαός (μιλάμε για τον λαό και όχι την κυβέρνηση η τα επικυρίαρχα ερπετά) βάλλεται εκ των έσω και κανείς σε όλο τον κόσμο δεν μιλα η ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ!!
Έρχεται και ο βιασμός άλλου δικαιώματος αυτού της ιδιωτικής Ζωής και ελευθερίας !! Η αστυνομία της Νέας Υόρκης τοποθετεί στους δρόμους και στις γωνίες μηχανήματα που μπορούν να σε σκαναρουν χρησιμοποιώντας teraheartz την τεχνολογία που διαβάζει την ενέργεια των ζωντανών οργανισμών αλλά και των πραγμάτων. Με σκεπτικό ότι αυτή η διαδικασία , ο εξ αποστάσεως έλεγχος θα είναι πιο ασφαλής από την κλασική βαρβαρική "ψηλά τα χέρια ,στον τοίχο και ψαχούλεμα" ...
Αρα πολύ εύκολα μπορούμε να φανταστούμε τι σχεδιασμός υπάρχει για το που θα φτάσει αυτή η βαλίτσα με το θέμα οπλοκατοχή!
Αν στον διπλανό σου του παίρνουν το σπίτι και δεν μιλάς κάποια στιγμή θα πάρουν και το δικό σου!!
Αν αύριο η Αμερική (και καλά να πάθει σε επίπεδο συμπάθειας) καταρρεύσει με ένα εμφύλιο η με γεγονότα επηρεασμού της παγκόσμιας οικονομικής ισορροπίας (ο Θεός να την πει έτσι..) τότε και εσύ Έλληνα υπνωτισμενε θα χαιρετήσεις πατρίδα!! Γιατί φρόντισες στην χειρότερη στιγμή για την χώρα σου να κοιτάξεις το αγκίστρι που έχεις καρφωμένο στα χειλάκια!! ΞΥΠΝΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΛΛΑ Η ...ΣΤΑΝΗ!!
STRANGER...Μονος μου τα λεω μονος μου τα ακουω...
Ξεγύμνωμα κάθε συνταγματικού δικαιώματος , ο μεγάλος αδελφός και η νέα παγκόσμια τάξη ΠΗΓΗ

Απίστευτη δομή στη σεληνιακή επιφάνεια


Απίστευτη δομή στη σεληνιακή επιφάνεια

Ας μιλήσουμε για το φεγγάρι και κάποιες περίεργες δομές του (ή μυστικές, αν κάποιος προτιμά!). Ένας κυνηγός των περίεργων δομών ή ανωμαλιών της σελήνης, ένας από εκείνους τους ανθρώπους που ελέγχουν υπομονετικά τα εκατοντάδες μίλια φωτογραφιών στο χώρο της από τα αρχεία της NASA και άλλους διαστημικούς οργανισμούς, έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα ανακάλυψη.
Σε μια παλιά φωτογραφία που διατηρείται σε αρχεία από τις αποστολές του Apollo, έχει βρει μια εικόνα που μοιάζει με ένα κυκλικό οικοδόμημα και βρίσκεται στην επιφάνεια της σελήνης. Τι είναι αυτό;
Όπως πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, οι απόψεις των χρηστών χωρίζονται σε αυτούς που πιστεύουν ότι αυτό είναι απλά μία φωτογραφία (απλά ένα μυστήριο σημείο στην φωτογραφία) και εκείνοι που πιστεύουν ότι είναι η απόλυτη απόδειξη για την ύπαρξη μίας μυστικής βάσης στο φεγγάρι, φτιαγμένη ή από άνθρωπους ή εξωγήινη δεν ξέρουμε!
Η εικόνα δείχνει μια περιοχή του φεγγαριού κοντά στον κρατήρα Bessel, βόρεια της περιοχής Mare Serenitatis.
Αυτή είναι η σύνδεση της εικόνας από την Nasa:
http://www.hq.nasa.gov/alsj/a15/AS15-87-11697HR.jpg
Αυτό που είναι εκπληκτικό είναι το γεγονός, ότι το αντικείμενο προεξέχει πολύ από το έδαφος αφήνοντας μας να σκεφτούμε ότι πρόκειται για μια δομή αρκετά υψηλή. Επίσης, φαίνεται ότι καταλαμβάνει μεγάλη περιοχή ενός από τους κρατήρες της Σελήνης, με μια εικασία, ότι θα πρέπει να έχει διάμετρο περίπου 300 μέτρα.
Μολονότι η οπτική ψευδαίσθηση μας κάνει να αντιλαμβανόμαστε ότι το αντικείμενο είναι σαν να είναι επί της επιφάνειας, βρίσκεται πράγματι πολλά χιλιόμετρα σε ύψος από την επιφάνεια της Σελήνης. Για να διαλευκάνουμε το μυστήριο ήταν αρκετό να δούμε μια άλλη εικόνα της αποστολής, όπου η μονάδα βρίσκεται σε υψηλή ευκρίνεια: [http://www.hq.nasa.gov/alsj/a15/AS15-87-11696HR.jpg ].
Η φωτογραφία δείχνει για άλλη μια φορά ότι οι σεληνιακές αποστολές κρύβουν πολλά, και θα μάθουμε ακόμα περισσότερα ερευνώντας, γιατί απλά δεν προσπερνάμε τα γεγονότα και δεν κλείνουμε τα μάτια μας σε αυτά που βλέπουμε

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ!!!


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ!!!




Οι περισσότεροι Πρωθυπουργοί, Πρόεδροι και
 Αρχηγοί Κρατών είναι Μασώνοι», παραδέχονται 
ευθαρσώς οι ίδιοι:

Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ



ΠΗΓΗ : PERIERGAA: ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ!!!