Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Skywatcher - Είστε βέβαιοι ότι θέλετε να μάθετε την αλήθεια; - Βίντεο


Skywatcher - Είστε βέβαιοι ότι θέλετε να μάθετε την αλήθεια; - Βίντεο

Το SKYWATCHER είναι ένα 25λεπτο επιστημονικό ντοκιμαντέρ, στο οποίο παρουσιάζεται η πραγματική αιτία της κλιματικής αλλαγής, η οποία είναι η τεχνητή ανθρωπογενής νεφοκάλυψη, τα γνωστά σε όλους μας chemtrails και οι χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται σαν ενισχυτικά καθίζησης σε αυτά (ιωδιούχος άργυρος, αλουμίνιο, στρόντιο κλπ).
Η κλιματική αλλαγή δεν οφείλεται στην εκπομπή ρύπων όπως το CO2. Το ντοκιμαντέρ εξηγεί πως ακριβώς δημιουργούμε σύννεφα με τα αεροσκάφη, γιατί παραμένουν οι χημικές ουρές, και γιατί βρίσκουμε υψηλά επίπεδα μετάλλων στο νερό και το έδαφος μας, συμπεριλαμβανομένου του αλουμινίου και το στροντίου.

Το ξεπούλημα της Ελλάδος... Διαδώστε το! βιντεο


Το ξεπούλημα της Ελλάδος... Διαδώστε το! βιντεο


Το ξεπούλημα της Ελλάδος

ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΓΑΛΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ!
ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ !
ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ ΤΟ !

Γιὰ περισσότερα ἀπὸ 35 χρόνια ἔκρυβαν μὲ τὸν καλύτερο τρόπο τὸν ὀρυκτὸ πλοῦτο τῆς Ἑλλάδος. Τώρα ποὺ πλέον τὸ ἄφησαν νὰ μαθευτῇ πουλοῦν τὴν γῆ μὲ τὴν ἐπαίσχυντη δικαιολογία τῆς δημιουργίας θέσεων ἐργασίας.

Γι᾽αὐτὲς τὶς κινήσεις χρειάζονται γραικύλοι καὶ μισέλληνες ποὺ κατόρθωσαν νὰ πλανήσουν τοὺς ἀνθρώπους ἐπὶ σειρᾷ ἑτῶν. Σὲ αὐτὴν τὴν κίνηση πρωταγωνιστὴς εἶναι ὁ ...

Χρῆστος Πάχτας ἐκπρόσωπος τοῦ ἀπεχθοῦς εἴδους τῶν προδοτῶν τῆς πολυβασανισμένης Ἑλλάδος.

Τὰ Μέσα Μαζικῆς Ἐξαθλιώσεως ἢ ἀλλιῶς βοθροκάναλα, ἔπαιξαν κι αὐτὰ τὸν ὕπουλο ῥόλο τους γι᾽αὐτὴν τὴν ἐθνικὴ ἀπώλεια καὶ καταστροφὴ τοῦ περιβάλλοντος (συγκρίνετε τὰ λόγια τοῦ ἐθνικοῦ προδότη καὶ καταστροφέα ΓΑΠ γιὰ πράσινη ἀνάπτυξη καὶ τὸν ἀνθέλληνα Α. Σαμαρᾶ), μὴ ἀναδεικνύοντας τὸ θέμα ἀφήνοντας τοὺς λιγοστοὺς ἀνθρώπους τῆς περιοχῆς νὰ ἔλθουν ἀντιμέτωποι μὲ τοὺς ἀνεγκέφαλους τῶν ΜΑΤ στὴν προσπάθεια νὰ διεκδικήσουν τὸ δικαιό τους.

Ὅλοι ὅσοι γνώριζαν (δημοσιογράφοι καὶ μή) καὶ δὲν δημοσίευσαν τὸ θέμα, μαζὺ μὲ τοὺς ἀναλώσιμους πραιτωριανοὺς τῶν ΜΑΤ ἀνήκουν στὴν ἴδια κατηγορία τῶν προδοτῶν καὶ μαυραγοριτῶν.



ΞΑΝΑΝΟΊΓΕΙ Η ΣΥΖΉΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΊΩΣΗ ΜΙΣΘΏΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΌ ΤΟΜΈΑ


ΞΑΝΑΝΟΊΓΕΙ Η ΣΥΖΉΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΊΩΣΗ ΜΙΣΘΏΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΌ ΤΟΜΈΑ

Μια συζήτηση που δεν «έκλεισε» ποτέ, φαίνεται πως επανέρχεται στο προσκήνιο, ενόψει της έλευσης της Τρόικας, αλλά και της υποχρέωσης του υπουργείου Εργασίας, έως την 1η Απριλίου να ολοκληρώσει νομοθετικά, το πλαίσιο διαμόρφωσης του κατώτατου μισθού. Σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση... ο κατώτατος μισθός, τουλάχιστον έως το 2014 θα διατηρηθεί στα 586 ευρώ μεικτά, όμως στη ρύθμιση θα υπάρχει σύνδεση των κατώτατων αποδοχών του ιδιωτικού τομέα, με την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας και την πορεία της ανεργίας, κάτι που είναι πιθανό να οδηγήσει σε νέες μειώσεις στα επόμενα χρόνια. Οι πιέσεις άλλωστε της Τρόικας και κυρίως του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, αφορούν στην «απογύμνωση» του κατώτατου μισθού από τις παγωμένες ωριμάνσεις (πολυετίες), κάτι που θα οδηγούσε τους μισθούς του ιδιωτικού τομέα σε σημαντική μείωση έως και κατά 30%. Να σημειωθεί ότι, σήμερα ο κατώτατος μισθός είναι στα 586 ευρώ μικτά και ειδικά για νέους έως 25 ετών, βρίσκεται στα 511 ευρώ.
Οι τριετίες, σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στο Μνημόνιο Νο 2 έχουν «παγώσει», κατά τη διαπραγμάτευση όμως του Μνημονίου Νο 3 υπήρχαν απόψεις, σύμφωνα με τις οποίες είχαν ήδη καταργηθεί, από το Μνημόνιο Νο 1.

Εν τέλει, οι τριετίες διασώθηκαν. Για την ακρίβεια παρέμειναν στο «σκοτεινό σημείο» που ήταν και πριν από το τελευταίο Μνημόνιο, αφού στην έκθεσή του το ΔΝΤ επαναφέρει το θέμα, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει συμφωνία για κατάργησή τους το 2014.
Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως, ήδη στο υπουργείο έχουν ξεκινήσει συζητήσεις προκειμένου, στο πλαίσιο της διαπραγμάτευσης, να συμφωνηθεί αντί για 10% προσαύξηση σε κάθε κλιμάκιο, να προβλέπεται προσαύξηση της τάξης του 5%, κάτι που σημαίνει ότι η συνολική μείωση, αντί για 30% θα είναι τελικά 15% του μισθού στον ιδιωτικό τομέα.

Να σημειωθεί, όπως επισημαίνει στην πρόσφατη έκθεσή του και το ΙΝΕ ΓΣΕΕ, το εισόδημα όσο και η κατανάλωση των νοικοκυριών στην Ελλάδα έχουν υποστεί πολύ σημαντική συρρίκνωση τα τελευταία 3 χρόνια. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η μείωση στο συνολικό εισόδημα των νοικοκυριών που προέρχεται από εργασία, το οποίο από 81,7 δισ. ευρώ που ήταν το 2010 εκτιμάται ότι έχει συρρικνωθεί στα 63,5 δισ. ευρώ το 2012. Οι αιτίες για τη συγκεκριμένη μείωση είναι τόσο η αυξημένη ανεργία όσο και η μείωση των μισθών. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προβλέπει ότι η συρρίκνωση του εισοδήματος και της κατανάλωσης των νοικοκυριών θα συνεχιστεί το 2013 και το 2014, αντανακλώντας τη συνεχιζόμενη επιδείνωση των συνθηκών διαβίωσης του πληθυσμού. Ανάκαμψη στο εισόδημα και στην κατανάλωση των νοικοκυριών αναμένεται να υπάρξει από το 2015 και μετά. Ωστόσο, ακόμη και αν οι σχετικές μακροοικονομικές προβλέψεις επαληθευτούν, το εισόδημα και η κατανάλωση θα είναι το 2016 σε χαμηλότερα επίπεδα (σε ονομαστικούς όρους) από ό,τι ήταν το 2012, επισημαίνουν οι επιστήμονες.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, μέχρι το τέλος του 2013, περίπου το 80% των εργαζόμενων στον ιδιωτικό τομέα, θα έχει οδηγηθεί στην υπογραφή ατομικών συμβάσεων. Ήδη, υπολογίζεται ότι, συνολικά, η λήξη των κλαδικών συμβάσεων που έχει συντελεστεί το τελευταίο έτος, έχει οδηγήσει τουλάχιστον 1.200.000 εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, δηλαδή περίπου το 60%, στις ατομικές συμβάσεις, ή στην αλλαγή των όρων εργασίας, με στροφή στην ευέλικτη απασχόληση.

Η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΕΓΣΣΕ) στις 31 Μαρτίου λήγει και τυπικά, κάτι που οδηγεί αυτόματα περίπου 350.000 ανειδίκευτους εργάτες στην έσχατη λύση των ατομικών συμβάσεων. Το ίδιο όμως συμβαίνει και με όσους υπόκεινται ακόμα σε κλαδικές συμβάσεις εργασίας. Ήδη από τις περίπου 80 κλαδικές συμβάσεις που βρίσκονταν σε ισχύ πριν από μία διετία, σήμερα έχουν μείνει μόλις 15 σε ισχύ.
Στις 14 Φεβρουαρίου 2013 μπαίνει τέλος στις ισχύουσες κλαδικές συμβάσεις. Με δεδομένο ότι η μετενέργειά τους έχει πλέον διάρκεια τρεις μήνες και όχι έξι όπως ίσχυε παλαιότερα, στην καλύτερη περίπτωση η ισχύ τους θα συνεχιστεί το πολύ μέχρι τα μέσα Μαΐου. Από τον Ιούνιο, οι επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με τους εργαζόμενους σε μια προσπάθεια να συμφωνήσουν νέα σύμβαση εργασίας.
Εδώ πρέπει να επισημάνουμε ότι και για να υπάρχει προσφυγή στον Οργανισμό Μεσολάβησης και Διαιτησίας (ΟΜΕΔ) πρέπει να συμφωνήσουν και τα δύο μέρη (εργοδότες – εργαζόμενοι). Έτσι, θεωρείται πιθανότερη η υπογραφή ατομικών συμβάσεων και όχι επιχειρησιακών.


Πηγή:www.capital.gr


Πηγή: http://kinitronews.blogspot.com/2013/02/blog-post_9593.html#ixzz2JxMsh0tE

Ρωσικός πύραυλος που μεταφέρει δορυφόρο των ΗΠΑ βυθίζεται στον Ειρηνικό Ωκεανό 40 δευτερόλεπτα μετά την εκτόξευση του και την εμφάνιση δύο άγνωστων αντικειμένων


Ρωσικός πύραυλος που μεταφέρει δορυφόρο των ΗΠΑ βυθίζεται στον Ειρηνικό Ωκεανό 40 δευτερόλεπτα μετά την εκτόξευση του και την εμφάνιση δύο άγνωστων αντικειμένων
Η εκτόξευση ενός ρωσικού πυραύλου που μετέφερε έναν αμερικανικό δορυφόρο επικοινωνιών κατέληξε σε καταστροφή μετά από 40 δευτερόλεπτα από την εκτόξευσή του βυθίστηκε στη θάλασσα.
Αυτό ήταν άλλο ένα χτύπημα για τη φήμη της διαστημικής βιομηχανίας της Ρωσίαςγιατί πριν από δύο χρόνια ένας άλλος δορυφόρος επικοινωνιών έπεσε στο έδαφος αμέσως μετά την εκτόξευση του.
Το περίεργο είναι ότι η ζωντανή μετάδοση διακόπηκε χωρίς λόγο σε κάποιο σημείο, ενώ δύο άγνωστα αντικείμενα κάνουν την εμφάνισή τους.
Το γεγονός αυτό συνέβει στις 1 Φεβρουαρίου του 2013 και ώρα 06:56 π.μ. GMT σύμφωνα με την Mail on Line.