Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Αν δεν πιστεύετε ότι το Βατικανό γνωρίζει για την εξωγήινη ζωή παρακολουθήστε αυτό το βίντεο


Αν δεν πιστεύετε ότι το Βατικανό γνωρίζει για την εξωγήινη ζωή παρακολουθήστε αυτό το βίντεο

Το Exo-Vaticana: είναι μία εκπληκτική παρουσίαση του εξω-θεολογικού σχέδιου του Βατικανούγια την άφιξη του εξωγήινου σωτήρα, από τους διεθνούς φήμης ερευνητές και συγγραφείς Thomas Horn και Cris Putnam που προσπαθούν να σπάσουν τη μεγαλύτερη σιωπή στην ιστορία της εποχής μας και να εκθέσουν την ελίτ και τους διανοούμενους που σχεδιάζουν την αφομοίωση της ανθρωπότητας στον σωτήρα που έρχεται, όπως ο προφήτης Δανιήλ προέβλεπε ως ξένο θεό.
ΤΩΡΑ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, Το "ΕΞΩ-Vaticana" ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ...
Το εκπληκτικό σχέδιο του Βατικανού για την άφιξη των εξωγήινων
Μυστικά αρχεία από τη βιβλιοθήκη του Βατικανού για την πραγματικότητα της εξωγήινης παρουσίας
Ιδιωτικό έγγραφο στο οποίο φαίνεται η θέση του Βατικανού σχετικά με τους εξωγήινους
Το έργο LUCIFER και την κρυφή αναζήτηση για το "Fallen Star"
2013! Το έτος κορυφή που οι αστρονόμοι θα ανακοινώσουν στον κόσμο για τους εξωγήινους
Αποκρυφισμός και μια συγκαλυμμένη αναπαραγωγή και πρόγραμμα υβριδισμού
Το απίστευτο μυστικό του Tom Horn που έχει κρατήσει κρυμμένο από την ενήλικη ζωή του!
Κυβέρνηση και Αξιωματούχοι του Βατικανού για την πραγματικότητα των UFO
Επιστροφή στην Κυδωνία! Η αλήθεια πίσω από το πρόσωπο στον Άρη και τις τεχνητές δομές σε άλλους κόσμους
Προφητεία των Παπών, ο Καρδινάλιος Bertone, ο Πάπας Βενέδικτος XVI, ο Καρδινάλιος Arinze, Peter Turkson, η πάλη για την εξουσία στο Βατικανό, Petrus Romanus, ψευδοπροφήτης, αντίχριστος, Malachi Martin, Hogue, παπάς, Ρώμη, παπισμός.

Η μικρή Τζέιν ειναι χαρούμενη για το τσιπ που της εμφύτεψαν


Η μικρή Τζέιν ειναι χαρούμενη για το τσιπ που της εμφύτεψαν

Από "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ": ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΗ είναι η εκπαιδευτική κοινότητα με τα καμώματα της μικρής Τζέιν, η οποία έρχεται από το μέλλον, έχει το δικό της blog και μέσα από αυτό υπεραμύνεται της εμφύτευσης μικροτσίπ. Πού συμβαίνουν όλα αυτά; Στο βιβλίο Αγγλικών της Α' Γυμνασίου, όπου η Τζέιν και κατ' επέκταση οι συγγραφείς του διδακτικού εγχειριδίου διδάσκουν τα οφέλη της τοποθέτησης μικροτσίπ.
 
Μάλιστα, η Τζέιν έχει βαλθεί να πείσει τους μαθητές για το πόσο ανώδυνη και ταυτόχρονα πόσο χρήσιμη είναι η εμφύτευση μικροτσίπ.


Η όλη διαδικασία που παρουσιάζεται με ενθουσιασμό από την ηρωίδα γίνεται στην προσπάθεια να πάρουν μια γεύση τα παιδιά από την εξέλιξη της τεχνολογίας στο μέλλον Το επίμαχο απόσπασμα που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων μεταφράζεται ως εξής: Μετά το σχολείο την Πέμπτη, έφαγα δύο ώρες στον γιατρό περιμένοντας να μου εμφυτεύσει το καινούργιο μου μικροτσίπ. Αυτή η διαδικασία (μια γρήγορη ένεση στον αντίχειρα) πήρε μόνο λίγα δευτερόλεπτα και δεν πόνεσε σχεδόν καθόλου. Το μικροτσίπ μοιάζει με έναν μικροσκοπικό κύβο και χρησιμεύει σε πολλά πράγματα.
Εκτός από το ότι μπορεί να ξεκλειδώνει το σπίτι και το ποδήλατο μου, μπορεί να είναι χρήσιμο για να ξεκλειδώνω πόρτες και να έχω πρόσβαση σε όλα τα σχολικά βιβλία, καθώς και στους κωδικούς του υπολογιστή. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το μικροτσίπ και σαν πιστωτική κάρτα για να αγοράσω πράγματα κάθε εβδομάδα που η μαμά και ο μπαμπάς μου τη φορτώνουν με χρήματα.
Οπως γίνεται κατανοητό, η μικρή Τζέιν μαθαίνει τα παιδιά του Γυμνασίου ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό και αποτελεί σύμμαχο στην καθημερινότητά τους το να έχουν ένα εμφυτεύσιμο μικροτσίπ. Πρόκειται για μια ακόμα γκάφα που εντοπίζεται στα σχολικά εγχειρίδια και απευθύνεται σε μαθητές ηλικίας 12 και 13 ετών Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που στα διδακτικά βιβλία παρατηρούνται λάθη , αποδεικνύοντας ότι οι αρμόδιοι θα έπρεπε να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους, ελέγχοντας ενδελεχώς τα εγχειρίδια πριν τα εντάξουν στα σχολεία.


Σύμφωνα με το blog ID-ontΤο Υπουργείο εκδίδει βιβλίο Αγγλικών για το Γυμνάσιο (ΔΕΣ ΕΔΩ), το οποίο δεν περιέχει τέτοιο κείμενο. Οπότε αυτή η σελίδα λανθασμένα αποδίδεται σε βιβλίο του Γυμνασίου. Πρόκειται για βιβλίο που χρησιμοποιείται στο Λύκειο. Ως γνωστόν για το Λύκειο το Υπουργείο δεν εκδίδει βιβλίο, αλλά δίνει τη δυνατότητα στο διδάσκοντα να διαλέξει ένα βιβλίο από ιδιωτικούς εκδοτικούς οίκους (ΔΕΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΕΔΩ), με το κόστος αγοράς του να βαραίνει τον μαθητή. Κατά συνέπεια μιλάμε για σελίδα βιβλίου ιδιωτικού εκδοτικού οίκου και όχι έκδοση του Υπουργείου, το οποίο όμως περνάει τις πόρτες των δημοσίων σχολείων -εάν επιλεγεί από τον διδάσκοντα- και διδάσκεται στα Ελληνόπουλα. Νομίζουμε πως μια παρέμβαση τόσο προς τον εκδοτικό οίκο όσο και προς το Υπουργείο από φορείς αλλά και μεμονομένους γονείς, εκθέτοντας τα αρνητικά του "τσιπαρίσματος" και προτείνοντας την απάλειψη της επιμαχου παραγράφου, θα ήταν ενέργεια προς την σωστή κατεύθυνση...

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.....ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΤΕ!!!!!


ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΙΣΠΑΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ...

 

Πρόκειται για Ισπανούς μαθητές και σπουδαστές που μαζί με τους καθηγητές τους.....

ετοίμασαν ένα υπέροχο βίντεο με πρωταγωνίστρια την Ελλάδα. 
Σε όλο το βίντεο λένε ευχαριστώ στη χώρα μας για ό,τι έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα.
Μας ευχαριστούν για τη φιλοσοφία, τις λέξεις, τα μαθηματικά, τη μουσική και τόσα άλλα σε ένα βίντεο πραγματικά συγκινητικό!



ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ


ΠΗΓΗ : PERIERGAA: ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΙΣΠΑΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ...