Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ > Έρχεται η Αυτοκρατορία του Αντίχριστου; - ΒΙΝΤΕΟ

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ-72 ώρες επιφυλακή λόγω Ηλίου!


ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ-72 ώρες επιφυλακή λόγω Ηλίου!



Έχει βγει πληροφορία ότι ο Αμερικανικός στρατός παρακολουθεί αυτή την στιγμή τον Ήλιο με οτι μηχάνημα ξέρουμε και δεν ξέρουμε!
Η πληροφορία (που δεν έχει επιβεβαιωθεί η πιστοποιηθεί πέραν του μηνύματος ) συμβουλεύει ότι είναι καλύτερο να μην αποφασίσουμε να κάνουμε ένα ταξίδι αυτές της 72 ώρες ,να μην χρησιμοποιήσουμε αεροπλάνο και γενικά να επιλέξουμε τις περισσότερες ώρες να βρισκόμαστε μέσα στο σπίτι παρα έξω!
Η πληροφορία λέγεται ότι προήλθε μέσα από τον αμερικανικό στρατό και θεωρείτε απόλυτα σοβαρή και έγκυρη (Βάση βέβαια της ιστοσελίδας που το έχει δημοσίευση )
HAVE JUST BEEN INFORMED: WARNING ISSUED FOR MASS CORONAL EJECTION FROM THE SUN OVER NEXT 72 HOURS-INFO SOURCE STATED THAT BEST NOT TO TRAVEL IN PLANES AND STAY INSIDE AS OPPOSED TO OUTSIDE ACTIVITIES.ON A SCALE OF 1-10 THE INFORMATION SOURCE IS A -10 AS FAR AS VERACITY- INFO CAME FROM DEEP BACKGROUND SOURCE IN US MILITARY RELAYED THROUGH CUTOUT! THEY ARE MONITORING THE SUN WITH MORE INSTRUMENTS THEN YOU CAN IMAGINE -MOST DONT KNOW THEY EVEN EXIST
Feb 8, 2013

Γεωδυναμική αστάθεια στα νησιά Σολομώντα


Γεωδυναμική αστάθεια στα νησιά Σολομώντα

Τα συνεργεία διάσωσης από καταστροφές εξακολουθούν και σήμερα να σκάβουν στα συντρίμμια και στη λάσπη, αναζητώντας επιζώντες στα κτυπημένα από το παλιρροϊκό κύμα χωριά στις Νήσους Σολομώντος, προειδοποιώντας για αναμενόμενη αύξηση των νεκρών από τον ισχυρό σεισμό των 8 Ρίχτερ.
Χτές 8 Φεβρουαρίου του 2013 είχαμε έναν νέο μετασεισμό μεγέθους 7 της κλίμακας ρίχτερ που έπληξε και πάλι τους νήσους Σολομώντος με εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων. Οι αρχών των Νήσων Σολομώντος και Santa Cruz παραμένουν σε κατάσταση εθνικής ανάγκης
Όπως έχει αναφερθεί από τις αρμόδιες τοπικές Αρχές, έχει ήδη επιβεβαιωθεί ο θάνατος έξι ανθρώπων, μετά το σεισμό της Τετάρτης και το παλιρροϊκλό κύμα που ακολούθησε και που παρέσυρε ολόκληρα παράλια χωριά στο νησί Ντέντε των ανατολικών Νήσων Σολομώντος.
Συνεργεία βοήθειας της οργάνωσης Παγκόσμιο Όραμα ανέφεραν πως μερικές οικίες στην πόλη Βένγκα παρασύρθηκαν μέχρι και δέκα μέτρα από τη δύναμη των κυμάτων και σχεδόν όλες οι οικίες στο χωριό Νέλα παρασύρθηκαν μακριά.
Οι Νήσοι Σολομώντος, που βρίσκονται πάνω στο σεισμογενές Τόξο Φωτιάς του Ειρηνικού, είχαν πληγεί από παλιρροϊκό κύμα μετά και από σεισμό 8,1 Ρίχτερ το 2007, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τότε τουλάχιστον 50 άνθρωποι και να καταστραφούν 13 χωριά.
Ο κόσμος φαίνεται να εισέρχεται σε μια άλλη φάση, και αυτό οφείλεται σε μια σημαντική αύξηση της γεωθερμικής βαθμίδας με αποτέλεσμα την επέκταση των ρευστών μαγμάτων που ρέουν υπό του φλοιού της Γης.
Μήπως στον χρόνο που έρχεται θα δούμε μια καταστροφική άνοδο και την εκθετική του αριθμού των φυσικών καταστροφών; Κυρίως σεισμούς και ηφαιστειακές εκρήξεις; Ο πλανήτης έχει εισέλθει σε μια περίοδο Γεωδυναμικής αστάθειας και αυτοί οι σεισμοί έχουν σηματοδοτήσει την δευτερογενή φάση της θερμικής επιτάχυνσης της Γης.