Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Τον Πάπα που είναι τώρα θα τον διώξουν: Συγκλονιστική επιβεβαίωση των όσων είπε ο π.Ελπίδιος τρείς μήνες πριν!


Τον Πάπα που είναι τώρα θα τον διώξουν: Συγκλονιστική επιβεβαίωση των όσων είπε ο π.Ελπίδιος τρείς μήνες πριν!

"Τον Πάπα που είναι τώρα θα τον διώξουν!"

Ακούστε με προσοχή τα όσα λέει για τον τωρινό Πάπα που παραιτήθηκε, τον επόμενο και τα επερχόμενα γεγονότα.

Τον Πάπα που είναι τώρα θα τον διώξουν: Συγκλονιστική επιβεβαίωση των όσων είπε ο π.Ελπίδιος τρείς μήνες πριν! ~ Strange Files | Open your Mind ΠΗΓΗ


ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
______________________


Πηγή: http://strange-files.blogspot.com/2013/02/blog-post_4649.html#ixzz2KuVOZuC0

Συγκλονιστικος 86χρονος αγρότης: Να δω την Ελλάδα ελεύθερη πριν πεθάνω ΒΙΝΤΕΟ


Συγκλονιστικος 86χρονος αγρότης: Να δω την Ελλάδα ελεύθερη πριν πεθάνω ΒΙΝΤΕΟ

Να το ΑΚΟΥΣΟΥΝ τα ΝΙΑΤΑ, τους ΚΑΝΕΙ εκλύσει να σώσουν την ΠΑΤΡΙΔΑ, είναι η ΣΕΙΡΑ τους να δώσουν τους ΔΙΚΟΥΣ τους ΑΓΩΝΕΣ και εμείς οι παλαίμαχοι να είμαστεΜΠΡΟΣΤΑ να ΠΕΣΟΥΜΕ πρώτοι! Άντε ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ σηκωθείτε από τον ΚΑΝΑΠΕ και τις ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ, κατακλύστε σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ, τα ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ, τις ΠΛΑΤΙΕΣ, όλα ταΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ, όλοι ΜΑΖΙ να ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ οι προδότες και να ΠΑΝΕ στο ΔΙΑΟΛΟ!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ
Γροθιά στο στομάχι του πολιτικού κόσμου της χώρας η κραυγή αγωνίας ενός 86χρονου αγρότη, που μίλησε το πρωί από τα μπλόκα των αγροτών. Είπε πως βλέπει την Ελλάδα, την οικογένεια και τα εγγόνια του, αιχμάλωτους στα ξένα συμφέροντα. Ο Γιώργος Γκρουμούτης, συνταξιούχος αγρότης από την Αλφειούσα, εξαπέλυσε μέσω του IONION FM, δριμεία επίθεση στο χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα που πούλησε την ιστορία της πατρίδας, αφήνοντας άναυδους δημοσιογράφους και ακροατές. Δήλωσε ότι δεν κατάφερε να τελειώσει το σχολείο καθώς όταν φοιτούσε στην 4η δημοτικού ξέσπασε ο β παγκόσμιος πόλεμος, παρόλα αυτά περιέγραψε στην εκπομπή «Πρωινή Περίπολος», με λόγια σταράτα, καθαρά και από καρδιάς την δραματική κατάσταση που αντιλαμβάνεται ότι βιώνει η χώρα.
Αναλογιζόμενος τις καταστροφές που επέφεραν στην Ελλάδα το 1940 οι Γερμανοί φασίστες, δήλωσε ότι ξανάρχονται μετά από δεκάδες χρόνια, οδηγώντας τον ελληνικό λαό σε δουλεία και θάνατο. Για την τρικομματική κυβέρνηση δήλωσε ότι οι άσπονδοι εχθροί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έγιναν φίλοι για να μην πάνε φυλακή και σχεδιάζουν να το τραβήξουν για να καλύψουν τα σκάνδαλα τους. «Διαλύσανε την αγροτική οικονομία, την Ηλεία, την Ολυμπία που έβγαζε χρυσό, την πούλησαν. Αν ήταν αλλιώς δεν θα χρειαζόταν να φυγαδεύουμε τη νεολαία, να την πουλάμε στα σκλαβοπάζαρα», ανέφερε ο κ. Γκρουμούτης και συνέχισε « Θέλω να δω πριν πεθάνω, να γκρεμιστεί το σάπιο πολιτικό σύστημα. Δυστυχώς την χώρα δεν κυβερνούν οι Έλληνες» και προέβλεψε ότι σε λίγα χρόνια θα ακολουθήσει ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος για το νερό.
Κάλεσε τους Έλληνες να αντιληφθούν την προδοσία, να αναλογιστούν τον όρκο που έδωσαν στην πατρίδα και την οικογένεια τους και να βγουν στις πλατείες. «Είμαι γέρος, αλλά ξαναγίνομαι νέος όταν ακούω για αγώνες», δήλωσε ο 86χρονος αγρότης.

Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΣΤΟ WEB RADIO ΤΟΥ ΕΟΕ ΜΕ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ


Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΣΤΟ WEB RADIO ΤΟΥ ΕΟΕ ΜΕ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ


Ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Ιωάννης Παπαζήσης από την επόμενη Κυριακή 24/2 θα είναι στην μεγάλη παρέα του webradio του ΕΟΕ. Ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Έλλη Λαζαρίδου θα σας αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια πίσω από την ιστορία και τα γεγονότα. Από 24/2 και κάθε Κυριακή στις 20.30 από την συχνότητα του webradio του ΕΟΕ. Η εκπομπή θα φέρει την ονομασία ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ.

Στιγμιότυπο 2013-02-14, 4.45.46 μ.μ.

Το poster της εκπομπής

??????????
O Ιωάννης Παπαζήσης και ο Πρόεδρος του ΕΟΕ Πρόδρομος Κοφσανίδης στα γραφεία του Οργανισμού.

Αστεροειδής αξίας 200 δισεκατομμυρίων δολαρίων


Αστεροειδής αξίας 200 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Εκτιμήσεις της εταιρείας εξόρυξης Deep Space
Ο αστεροειδής 2012DA14 μπορεί να υποκρύπτει ανακτήσιμο νερό αξίας 65 δισεκατομμυρίων και μέταλλα αξίας περίπου 130 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τους ιθύνοντες της Deep Space.
Η αξία του αστεροειδούς 2012DA14, ο οποίος θα περάσει την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου «ξυστά» από τη Γη, αποτιμάται σε περίπου 200 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με την εταιρεία εξόρυξης Deep Space.
Συγκεκριμένα ο αστεροειδής, ο οποίος έχει διάμετρο λίγο περισσότερο από 45 μέτρα και μάζα 130.000 τόνους, μπορεί να υποκρύπτει ανακτήσιμο νερό αξίας 65 δισεκατομμυρίων και μέταλλα αξίας περίπου 130 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με τους ιθύνοντες της εταιρείας. Η εκτίμηση έγινε υποθέτοντας ότι μόνο το 10% της μάζας του αστεροειδή είναι εύκολα εξορύξιμο.
Η Deep Space δεν θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί τον αστεροειδή 2012DA14, καθώς η τροχιά του εμφανίζει πολύ μεγάλη κλίση συγκριτικά με τη Γη, γεγονός που θα έκανε ιδιαίτερα δύσκολο το εγχείρημα. Εξάλλου ακόμα δεν διαθέτει τον εξοπλισμό ώστε να προσγειωθεί στον αστεροειδή και να ξεκινήσει επιχειρήσεις εξόρυξης, ενώ και το κόστος θα ήταν απαγορευτικό.
Ωστόσο στα επόμενα χρόνια θα πληροί αυτές τις προϋποθέσεις και το πολύ κοντινό πέρασμα του αστεροειδούς (μόλις 27.700 χιλιόμετρα μακριά από τη Γη) αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα των πόρων που βρίσκονται διαθέσιμοι προς εξόρυξη και εκμετάλλευση στο κοντινό διάστημα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της εταιρείας Ρικ Τάμλινσον.
Με το σίδηρο και το νικέλιο που θα εξορυχθεί σε μελλοντικές αποστολές, η Deep Space σκοπεύει να αποτελέσει τον πυρήνα για τη δημιουργία μίας βιομηχανίας βασισμένη στο διάστημα, η οποία θα επεκταθεί σε κατασκευή οχημάτων, σταθμών και βάσεων μακριά από τη Γη. Η εταιρεία σχεδιάζει επίσης να μετατρέπει το νερό που θα αποσπά από τους αστεροειδείς σε καύσιμο το οποίο θα προμηθεύει σε δορυφόρους και διαστημόπλοια σε χαμηλό σχετικά κόστος.
«Η μεταφορά προμηθειών για την εξυπηρέτηση τηλεπικοινωνιακών δορυφόρων και επανδρωμένων αποστολών στον Άρη από πηγές όπως αστεροειδείς είναι στοιχείο-κλειδί για την εξερεύνηση και την αποίκηση του διαστήματος», δήλωσε ο Τάμλινσον.
Σύμφωνα με στελέχη της εταιρείας προτεραιότητα αποτελεί η δραματική μείωση του κόστους μεταφοράς των υλικών που χρειάζονται να εκτοξευτούν από τη Γη, καθώς προς το παρόν το κόστος αποστολής υλικών ενός τόνου υλικών από τη Γη σε υψηλή τροχιά είναι 10 εκατομμύρια δολάρια.
Η Deep Space είναι η μία εκ των δύο εταιρειών που τον τελευταίο χρόνο εξέφρασαν την επιθυμία τους να εκμεταλλευτούν τους φυσικούς πόρους ενός αστεροειδούς. Η άλλη πρόκειται για την Planetary Resources, η οποία έχει χρηματοδότηση από τους ιθύνοντες της Google Λάρυ Πέητζ και Έρικ Σμιντ. Συνιδρυτής της Planetary Resources είναι ο ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας, φυσικός και μηχανικός Πήτερ Διαμαντής.
Η Deep Space σχεδιάζει την εκτόξευση μίας ομάδας μικρών ρομποτικών εξερευνητών με την ονομασία Fireflies το 2015, ενώ οι επιχειρήσεις εξόρυξης αναμένονται για μετά το 2020. Παρόμοιο χρονοδιάγραμμα ακολουθεί και η Planetary Resources, με πιθανή ημερομηνία εκτόξευσης ρομποτικών τηλεσκοπίων-εξερευνητών το 2014.

"Πάρε τη ζωή στα χέρια σου" Δείτε το βίντεο και ΞΥΠΝΗΣΤΕ ...


"Πάρε τη ζωή στα χέρια σου" Δείτε το βίντεο και ΞΥΠΝΗΣΤΕ ...


Πρόταση ικανής και υλοποιήσιμης λύσης για αποτροπή των σχεδίων των τραπεζιτών για παγκόσμια κυριαρχία.
Δείτε το βίντεο και ΞΥΠΝΗΣΤΕ ...
Savetheday.com Κεφάλαιο Τρίτο