Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση την πορεία του αστεροειδή DA-14


Δείτε σε ζωντανή μετάδοση την πορεία του αστεροειδή DA-14

Δείτε σε ζωντανή μετάδοση την πορεία του αστεροειδή DA-14

Streaming Live by Ustream

Όχι ο πλανήτης δεν κατοικείται ΜΟΝΟΝ από ανθρώπους


Όχι ο πλανήτης δεν κατοικείται ΜΟΝΟΝ από ανθρώπους


Εχουμε αναφερθεί επανειλημμένως στο ό,τι οι πολιτικοί και κυβερνητικοί αρχηγοί -που έχουμε την ψευδαίσθηση πως τους εκλέγουμε- και τα προσωπικά τους σχέδια έχουν αντικατασταθεί από «επικαλύψεις» νοητικού προγραμματισμού της Νέας Τάξεως Πραγμάτων θα συνεργαστούν για να φέρουν την Αμερική μα και όλο τον υπόλοιπο πλανήτη, κάτω από την σιδερένια γροθιά της Μίας Παγκόσμιας Κυβερνήσεως.
Όχι ο πλανήτης Γη και ο γαλαξίας που αυτή ανήκει, δεν κατοικείται ΜΟΝΟΝ από ανθρώπους, ουτε φτιάχτηκε γι αυτούς, δεν χρειάζεται παρά μονάχα ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ και ΔΙΑΚΡΙΣΗ για να το αντιληφθεί ο καθένας που διαθέτει λίγο μυαλό και δεν το χει καμένο από τους λογής λογής -ισμούς που προσκυνάει.
Έχει γίνει αρκετή έρευνα πάνω στον νοητικό έλεγχο για να πείσει κάθε λογικό μη υπνωτισμένο άνθρωπο ότι υπάρχει νοητικός έλεγχος και προγραμματισμένοι δολοφόνοι. Το Κογκρέσο δεν θα το ερευνήσει. Οι υποσχέσεις για οφίτσια στην Νέα Παγκόσμια Κυβέρνηση, δωροδοκίες και εκβιασμοί θα σταματήσουν την έρευνα. Η μόνη ελπίδα που έχει η Αμερική και η ανθρωπότητα, να αναδείξει το πρόβλημα και να το σταματήσει, είναι η δημιουργία μιας ενωμένης θαρραλέας κοινότητας.
Εάν το κάνουν λίγοι θα σπάσουν με τις απλές τεχνικές του «διαίρει και βασίλευε» και του «μουτζούρωσε και επιθέσου». Αυτούς τους θαρραλέους πολίτες θα τους παρουσιάσουν ως ασταθείς νοητικά, ως εγκληματίες και παιδόφιλους. Αν αυτές οι απλές τεχνικές δεν πιάσουν τότε θα χρησιμοποιηθούν τα βαρέα όπλα της δωροδοκίας, εκβιασμού, απειλών και δολοφονιών. Μόνο ένα καλά συντονισμένο και πληροφορημένο κοινό , ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗΓΟ η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ μπορεί να αποκαλύψει αυτήν την φρίκη.
Ένα από τα σημεία που μπορεί να ξεκινήσει ο ερευνητής είναι οι σατανικές δήθεν Μεταφυσικές ομάδες και όποιοι το παίζουν αρχηγοί τους, τα ψυχιατρικά ιδρύματα και τα ιδρύματα ανανήψεως από ναρκωτικά. Σχεδόν όλα τα παιδιά δολοφόνοι παρευρίσκονταν σε σατανικές τελετές ή είχαν περάσει από ψυχιατρείο. Έχουν γραφτεί πολλά βιβλία για τα προγράμματα νοητικού ελέγχου της CIA , αλλά κανένα βιβλίο η ντοκουμέντο δεν έδωσε την μέθοδο της δημιουργίας προγραμματισμένων δολοφόνων.
Το άρθρο καλύπτει τα βασικά. Αυτές είναι οι 10 διαβόητες υποθέσεις πειραμάτων σε ανθρώπους, που μπορούν να σου χαλάσουν την διάθεση για ζωή σε αυτόν τον πλανήτη. Καμία ελπίδα ότι έχουμε διδαχθεί ως ανθρωπότητα για την ανηθικότητα αυτών των πράξεων, έχουμε πάρει την κατρακύλα πίνοντας ξέγνοιαστοι φραπέ, βελάζοντας προσευχόμενοι και με άποψη επί παντός επιστητού μέσα στην φάρμα σαν γνήσιες Μαϊμούδες του Παραδείσου !!!
Το Πείραμα του Στάνφορντ: Το περίφημο «Stanford Prison Experiment» ήταν μια ψυχολογική δοκιμασία που σχεδιάστηκε για να μελετήσει τις ανθρώπινες αντιδράσεις σε κατάσταση εγκλεισμού αλλά και τις συμπεριφορικές αλλαγές τόσο των τροφίμων όσο και των δεσμοφυλάκων. Το πείραμα εκτελέστηκε το 1971 από ομάδα ερευνητών, με επικεφαλής τον διαπρεπή ψυχολόγο Φιλίπ Ζιμπαρντό, στο υπόγειο του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Στάνφορντ, που είχε μετατραπεί κατάλληλα σε φυλακή.
Προπτυχιακοί φοιτητές χρησιμοποιήθηκαν εθελοντικά ως πειραματικά υποκείμενα και στις δύο συνθήκες (φύλακες / κρατούμενοι): τόσο οι τρόφιμοι όσο και οι δεσμοφύλακες υιοθέτησαν σχεδόν αμέσως τους νέους τους ρόλους, υπερβαίνοντας τις αντιδράσεις που προέβλεπε η ψυχολογική δοκιμασία, καταλήγοντας σε επικίνδυνες και ακραίες καταστάσεις. Το 1/3 των «δεσμοφυλάκων» επέδειξαν «αυθεντικές» (όπως σχολιάζεται στο πείραμα) σαδιστικές τάσεις, με τους περισσότερους «κρατουμένους» να τραυματίζονται ψυχολογικά (και να κακοποιούνται σωματικά), ωθώντας τον Ζιμπαρντό να εγκαταλείψει άρον-άρον το πείραμα…
Η Τερατώδης Μελέτη: Την ονόμασαν «Monster Study» και όχι άδικα: επρόκειτο για μια πειραματική δοκιμασία που θα τέσταρε μια νέα θεωρία για τον παιδικό τραυλισμό. Το πείραμα εκτελέστηκε σε 22 ορφανά παιδιά του Ντάβενπορτ της Αϊόβα και διεξήχθη το 1939 από τον Wendell Johnson του Πανεπιστήμιου της Αϊόβα. Αφού χώρισε τα παιδιά σε πειραματικές ομάδες μέσα σε ελεγχόμενες συνθήκες, ο Johnson χορήγησε θετική θεραπεία λόγου στα μισά παιδιά, υμνώντας την ευχέρεια της ομιλίας τους, και αρνητική θεραπεία στα άλλα, κατακρίνοντάς τα βάρβαρα για κάθε προφορικό λάθος που μπορεί να έκαναν, αποκαλώντας τα «κεκέδες». Τι βρήκε;
Ότι πολλά από τα παιδιά που δεν υπέφεραν αρχικά από διαταραχές λόγου και είχαν δεχτεί τον αρνητικό πειραματικό χειρισμό απέκτησαν αρνητικά ψυχολογικά χαρακτηριστικά, ενώ κάποια από αυτά εμφάνισαν διαταραχές λόγου που σε κάποιες περιπτώσεις διατηρήθηκαν σε ολόκληρη τη ζωή τους. Το παρατσούκλι «Monster Study» αποδόθηκε στην έρευνα από συναδέλφους του Johnson που είχαν αποτροπιαστεί από το γεγονός ότι επιδόθηκε σε πείραμα με ορφανά παιδιά για να αποδείξει τη θεωρία του! Το πείραμα παρέμεινε μάλιστα μυστικό για πολλά χρόνια, για να μην αμαυρωθεί η φήμη του επιστήμονα, με το Πανεπιστήμιο της Αϊόβα να απολογείται δημόσια για τη δοκιμασία το 2001…
Το Σχέδιο 4,1 Με κωδικό όνομα «Project 4.1» σχεδιάστηκε μια ιατρική δοκιμασία από τις Αρχές των ΗΠΑ για εκείνους τους κατοίκους των νησιών Marshall που είχαν εκτεθεί σε μεγάλες δόσεις ραδιενέργειας από την πυρηνική δοκιμή Castle Bravo της 1ης Μαρτίου 1954 στην ατόλη του Μπικίνι. Στην πρώτη δεκαετία της δοκιμής, τα αποτελέσματα της πυρηνικής έκρηξης ήταν ασαφή και διφορούμενα, χωρίς να είναι στατιστικά δυνατό να συσχετιστεί η έκθεση στη ραδιενέργεια με προβλήματα υγείας: παρά τον αυξημένο αριθμό κρουσμάτων αποβολών και δύσμορφων γεννήσεων, δεν προέκυπτε στατιστική σημαντικότητα.
Στις δεκαετίες που ακολούθησαν ωστόσο οι επιπτώσεις της πυρηνικής έκρηξης ήταν αναντίρρητες: μέχρι το 1974, το 1/3 των παιδιών είχε εμφανίσει νεοπλασματικές ασθένειες, με τις κυβερνητικές υπηρεσίες να περιορίζονται να δηλώσουν πως γνώριζαν ήδη τις τραγικές επιπτώσεις της πυρηνικής ενέργειας για την υγεία του πληθυσμού που έχει εκτεθεί στην καταστρεπτική της δράση. Όσο για το ίδιο το πείραμα, που οδήγησε σε μεγαλύτερη κατανόηση των επιπλοκών της υγείας των θυμάτων του πυρηνικού ολέθρου, θεωρήθηκε από τους συμμετέχοντες ότι τους είχαν συμπεριφερθεί ως πειραματόζωα και ινδικά χοιρίδια σε πυρηνικό πείραμα …
Το Σχέδιο MK ULTRA Το «Project MKULTRA» ή «MK-ULTRA» ήταν το κωδικό όνομα για το απόρρητο ερευνητικό πρόγραμμα της CIA για τον έλεγχο του ανθρώπινου νου, που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του ’50 και συνεχίστηκε τουλάχιστον μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του ’60. Η προσπάθεια χειραγώγησης της νοητικής κατάστασης των υποκειμένων και η προσδοκώμενη αλλαγή της εγκεφαλικής τους λειτουργίας συντελέστηκε μέσω της αθρόας χορήγησης ναρκωτικών και παραισθησιογόνων ουσιών, αλλά και άλλων «μεθοδολογιών». Περίφημη είναι η χορήγηση LSD στους υπαλλήλους της CIA, σε στρατιωτικό προσωπικό, κυβερνητικούς παράγοντες, ιερόδουλες, ψυχασθενείς αλλά και μέλη του γενικού πληθυσμού για να μελετήσουν τις αντιδράσεις των «κατηγοριών» αυτών στην ψευδαισθησιακή δράση της ουσίας.
Κανείς δεν γνώριζε βέβαια ότι υποβαλλόταν σε χρήση ναρκωτικών ουσιών, με την ίδια τη στρατολόγηση πειραματικών υποκειμένων να είναι επίσης παράνομη. Η CIA έφτασε μέχρι και στο σημείο να λειτουργήσει μια σειρά οίκων ανοχής για να στρατολογήσει άντρες που θα ντρέπονταν να δημοσιοποιήσουν τα γεγονότα: τους χορηγούσαν εν αγνοία τους LSD και άλλες ουσίες και κατέγραφαν τις αντιδράσεις τους μαγνητοσκοπώντας τις ερωτικές περιπτύξεις. Το 1973, ο διευθυντής της CIA, Richard Helms, παρήγγειλε την καταστροφή των φακέλων του MKULTRA, αφήνοντας τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του πειράματος στο σκοτάδι … Μόνο που εμείς μπορούμε να δούμε τα αποτελέσματα τους.
Το πρόσφατο μακελειό στο Αμερικάνικο σχολείο Sandy Hook είναι μια κλασσικήΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ANOIΧTA ΜΑΤΙΑ όπως έχω γράψει. Αλλά πριν αναφερθώ σε αυτό το άρθρο αναλογιστείτε τι σχέση έχει ο τυφώνας Sandy με το όνομα του σχολείου. Σύμπτωση; Δεν νομίζω, για σκεφτείτε τους συνειρμούς που δημιουργεί στα Αμερικάνικα μυαλά. Επίσης ο Μαντζουριανός Υποψήφιος δολοφόνοςπου έκανε το μακελειό στην Αμερική στο σχολείο «Sandy» (σύμπτωωωωωωωωσσσηηηη) εκτέλεσε σωστά τον ρόλο του αυτοκτονώντας. Blue Topaz, Schwarzenegger, Illuminati και Ο Batman, το Sandy Hook, τα Hunger Games και τα ΟΠΛΑ
Οι Θεραπείες Αποστροφής: Οι νοτιοαφρικανικές δυνάμεις του Απαρτχάιντ ανάγκασαν λευκούς ομοφυλόφιλους στρατιώτες και των δύο φύλων να υποβληθούν σε «σεξουαλική αλλαγή» κατά τις δεκαετίες του ’70 και του ’80. Τι περιλάμβανε η πειραματική δοκιμασία; Χημικό ευνουχισμό, ηλεκτροσόκ και πολλές ακόμα αντιδεοντολογικές και ανήθικες τεχνικές, με τον αριθμό των ανθρώπων που υποβλήθηκαν στην αποτρόπαιη μέθοδο να φτάνει τους 900, από το 1971-1989. Τα στρατιωτικά νοσοκομεία της χώρας μεταβλήθηκαν σε κολαστήρια, με το απόρρητο πρόγραμμα να προσπαθεί να εξαλείψει την ομοφυλοφιλία από τη στρατιωτική θητεία.
Οι ύποπτοι για ομοφυλοφιλικές τάσεις σύρονταν βιαίως σε στρατιωτικά ψυχιατρεία, με αυτούς που δεν μπορούσαν να «θεραπευτούν» με φάρμακα(!) να υποβάλλονται σε θεραπείες αποστροφής: ορμονοθεραπείες, βαριά ηλεκτροσόκ και άλλες ριζοσπαστικές «ψυχιατρικές» μεθόδους, που περιλάμβαναν χημικό ευνουχισμό του υποκειμένου ή ακόμα και εγχειρίσεις αλλαγής φύλου.
Ο επικεφαλής των φρικτών μεθόδων αποστροφής Dr. Aubrey Levin ζει σήμερα στην Αυστραλία και είναι αξιοσέβαστο μέρος της παγκόσμιας ψυχιατρικής κοινότητας … Να μην μιλήσουμε για την παράνοια και την ψύχωση των ψυχοθεραπευτών αρκετά ανέκδοτα κυκλοφορούν και θα γελούσαμε αν δεν ήταν τόσο επικίνδυνοι για την επιβίωση του ανθρώπου.
Τα Πειράματα της Βόρειας Κορέας: Οι υποθέσεις ανθρώπινων πειραματισμών που έγιναν σε εγκαταστάσεις της Βόρειας Κορέας είναι πολυάριθμες, με τους μελετητές να τις συγκρίνουν με τα αποτρόπαια ναζιστικά πειράματα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η κατάφωρη καταπάτηση των δικαιωμάτων των φυλακισμένων στη χώρα είναι κοινός τόπος για τη Βόρεια Κορέα, με την απάνθρωπη μεταχείριση των τροφίμων και την παράνομη μετατροπή τους σε πειραματικά υποκείμενα. Πενήντα υγιείς φυλακισμένες εξαναγκάστηκαν να καταναλώσουν δηλητηριασμένα φύλλα λάχανου, παρά τις φρικτές κραυγές όσων είχαν ήδη δοκιμάσει: 20 λεπτά μετά, όλες τους ήταν νεκρές, με το αίμα να αναβλύζει από κάθε κοιλότητα του σώματός τους.
Η άρνηση μάλιστα να «συμμετέχει» ένας κρατούμενος στη δοκιμασία που έχει επιλεχθεί σημαίνει αυτομάτως την καταδίκη του, αλλά και της οικογένειάς του. Αναφορές υπάρχουν -από επιζήσαντες κυρίως- για παράνομα εργαστήρια εφοδιασμένα με θαλάμους αερίων, όπου τα υποκείμενα υποβάλλονται σε πειράματα βιολογικού πολέμου. Συχνά μάλιστα ο πειραματικός χειρισμός περιλαμβάνει ολόκληρες οικογένειες, οι οποίες υποβάλλονται σε τεχνικές νευρο-βιολογικού πολέμου, με τους «επιστήμονες» να παρακολουθούν τον φριχτό θάνατό τους, καταγράφοντας τις αντιδράσεις αλλά και την αποτελεσματικότητα του χειρισμού. Συμβαίνει ακόμα…
Το «Εργαστήριο Δηλητηρίου» της Σοβιετικής Ένωσης: Το «Εργαστήριο Δηλητηρίου» των σοβιετικών μυστικών υπηρεσιών, επίσης γνωστό ως Εργαστήριο 1, Εργαστήριο 2 ή «Θάλαμος», ήταν μια σειρά μυστικών εγκαταστάσεων για την έρευνα και ανάπτυξη δηλητηρίων και νέων μεθόδων εξόντωσης. Οι σοβιετικοί έλεγξαν εδώ μια μεγάλη ποικιλία δηλητηριωδών ουσιών και αερίων σε φυλακισμένους, αντιφρονούντες συνήθως, με στόχο την παραγωγή ενός άγευστου και άοσμου χημικού που θα παρέμενε μη ανιχνεύσιμο μετά τον θάνατο. Τα δηλητήρια παρουσιάζονταν μάλιστα ως «θεραπείες», με τους τροφίμους να μην έχουν άλλη επιλογή από το να τα δοκιμάσουν.
Τελικά, το πολυπόθητο δηλητήριο με τις επιδιωκόμενες ιδιότητες παράχθηκε, το περίφημο C-2, έπρεπε λοιπόν να δοκιμαστεί και πάλι στους φυλακισμένους: οι σοβιετικές «επιστημονικές» αναφορές κάνουν λόγο ακόμα και για φυσική αλλαγή του υποκειμένου, με το θύμα να γίνεται πιο κοντό σε μέγεθος, να εξασθενεί αμέσως, να παραμένει ήρεμο και αμίλητο μέχρι να το βρει ο θάνατος μέσα σε 15 λεπτά. Ο επικεφαλής του προγράμματος μάλιστα, βιοχημικός Grigory Mairanovsky, δοκίμασε το νέο δηλητήριο σε μια μεγάλη ποικιλία ανθρώπων διαφόρων ηλικιών και κατηγοριών, για να έχει μια πληρέστερη εικόνα της δράσης του. Πέρα από τα φρικτά πειράματα, μια σειρά από άνθρωποι εκτελέστηκαν προσωπικά από τον Mairanovsky με άλλα δηλητήρια…
Η Έρευνα για τη Σύφιλη: Η «Tuskegee Syphilis Study» ήταν μια συνεχόμενη κλινική δοκιμασία που διενεργήθηκε από το 1932-1972 στο Tuskegee της Αλαμπάμα, στην οποία 399 ασθενείς από τη νόσο (και άλλοι 201 υγιείς άνθρωποι για την ομάδα ελέγχου), όλοι τους φτωχοί αφρο-αμερικανοί εργάτες, αντιμετωπίστηκαν κυριολεκτικά ως ινδικά χοιρίδια. Η έρευνα έγινε διαβόητη εξαιτίας ακριβώς του γεγονότος ότι δεν έλαβε υπόψη της τους ανθρώπους και τη δοκιμαζόμενη υγεία τους και θα οδηγούσε σε δραστικές αλλαγές στον τρόπο προστασίας των υποκειμένων σε κλινικές δοκιμασίες.
Οι άνθρωποι που «γράφτηκαν» στο πρόγραμμα δεν ενημερώθηκαν για τη διάγνωση, ούτε έλαβαν πληροφόρηση για την κατάσταση της υγείας τους: τους είπαν απλώς ότι έχουν «κακό αίμα» και τους δελέασαν με δωρεάν αγωγές, δωρεάν μεταφορές στην κλινική, δωρεάν γεύματα, ακόμα και ασφαλιστική κάλυψη σε περίπτωση θανάτου. Το 1932, η καθιερωμένη θεραπεία της σύφιλης ήταν τοξική και επικίνδυνη και το πείραμα είχε σκοπό να καθορίσει ακριβώς αυτό: αν η αγωγή ήταν δηλαδή αποτελεσματική. Για τον λόγο αυτό, πολλοί από τους συμμετέχοντες δεν έλαβαν πραγματική θεραπεία (παρά μόνο placebo αγωγή), στην προσπάθεια να καταγραφούν οι θανατηφόρες συνέπειες της νόσου. Μέχρι το τέλος της έρευνας, μόνο 74 από τα υποκείμενα ήταν ακόμα στη ζωή…
Η Μονάδα 731: Η διαβόητη «Μονάδα 731» ήταν ένα απόρρητο πρόγραμμα έρευνας για βιολογικό και χημικό πόλεμο του Αυτοκρατορικού Ιαπωνικού Στρατού, το οποίο περιλάμβανε φονικές ανθρώπινες δοκιμασίες. Το πρόγραμμα εγκαινιάστηκε κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Κινεζο-Ιαπωνικού Πολέμου (1937-1945) και συνεχίστηκε σε όλο τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και ήταν υπεύθυνο για τα φριχτότερα εγκλήματα πολέμου που έγιναν ποτέ από τις ιαπωνικές δυνάμεις.
Οι φρικαλεότητες που διαπράχθηκαν από τον διοικητή Shiro Ishii και τους υπεύθυνους της πειραματικής δοκιμασίας στη Μονάδα 731 περιλάμβαναν: ανατομία ζωντανών ανθρώπων (ακόμα και σε εγκύους, οι οποίες μάλιστα κυοφορούσαν τα παιδιά των ίδιων των «γιατρών», μέσω βιασμών), ακρωτηριασμό ανθρώπινων μελών και επανακόλλησή τους σε άλλα μέρη του σώματος, ψύξη και απόψυξη ανθρώπινων σωμάτων, αλλά και χρήση των φυλακισμένων ως ζωντανές μαρτυρίες στη δράση χειροβομβίδων και φλογοβόλων. Οι χειρισμοί αφορούσαν ακόμα και σε ηθελημένη μόλυνση των αιχμαλώτων πολέμου με βιολογικούς παράγοντες (μασκαρεμένους ως εμβόλια) για να μελετηθούν οι συνέπειες στον ανθρώπινο οργανισμό.
Η τελική λίστα των φρικαλεοτήτων ξεπερνά πραγματικά την ανθρώπινη φαντασία και δεν είναι σκόπιμο να αναφερθούν αναλυτικότερα. Αυτό που αξίζει ίσως να αναφερθεί είναι ότι ο διοικητής του κολαστηρίου Shiro Ishii πήρε χάρη από τις αμερικανικές δυνάμεις κατοχής της Ιαπωνίας στο τέλος του πολέμου και δεν πέρασε ούτε λεπτό στη φυλακή για τα κακουργήματά του, μέχρι και τον θάνατό του σε ηλικία 67 ετών !
Τα Πειράματα των Ναζί: Τα περιβόητα ναζιστικά πειράματα σε ανθρώπους ήταν κυρίως ιατρικά πειράματα που γίνονταν σε τεράστιους αριθμούς θυμάτων μέσα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του χιτλερικού καθεστώτος κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Στο Άουσβιτς, κάτω από τη διοίκηση του Dr. Eduard Wirths, επιλεγμένοι τρόφιμοι υποβάλλονταν σε πολυάριθμα πειράματα με σκοπό να αποκτηθεί γνώση που θα βοηθούσε το ναζιστικό στρατιωτικό προσωπικό να ανταποκρίνεται καλύτερα σε συνθήκες μάχης ή, αντιθέτως, θα αποδείκνυε τη ρατσιστική ιδεολογία του Τρίτου Ράιχ. Τότε ήταν που εγκαινιάστηκαν τα διαβόητα πειράματα σε δίδυμα αδελφάκια, για να φανούν οι ομοιότητες και οι διαφορές στη γενετική και την ευγονική των παιδιών.
Η ηγετική φιγούρα ωστόσο των ναζιστικών πειραματικών κτηνωδιών ήταν ο Dr. Josef Mengele, ο οποίος δοκίμασε τις θεωρίες του σε περισσότερα από 1.500 ζεύγη διδύμων, με μόνο 200 από τα 3.000 παιδιά να επιβιώνουν από τις «έρευνές» του. Δεν ήταν ωστόσο μόνο ο Mengele: το 1942, η Luftwaffe διεξήγαγε μια σειρά από πειράματα για την υποθερμία, υποβάλλοντας τα υποκείμενα σε δριμύ ψύχος και παγωμένα νερά για ώρες, με μοιραίες επιπτώσεις για την υγεία τους.
Επίσης, από τον Ιούλιο του 1942 έως τον Σεπτέμβριο του 1943, οι Ναζί ερεύνησαν εξονυχιστικά την αποτελεσματικότητα της σουλφοναμίδης, ενός συνθετικού μικροβιακού παράγοντα. Πλήγωναν λοιπόν τα θύματά τους και τα μόλυναν κατόπιν με βακτήρια, όπως ο στρεπτόκοκκος και ο τέτανος, αλλά και κομμάτια γυαλιών, χορηγώντας ταυτόχρονα σουλφοναμίδη και άλλες ουσίες για να καθοριστεί η αποδοτικότητά τους ως θεραπευτικά μέσα. Πώς να χωρέσει ο ανθρώπινος νους την ανείπωτη φρίκη και τη βάρβαρη κτηνωδία της ναζιστικής πρακτικής των ανθρώπινων πειραμάτων, με τους αριθμούς των θυμάτων να μην αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας για τη μαζικότητα και τη γενίκευση της πρακτικής…
Πηγή: newsbeast.gr και διασκευή
Όσοι νομίζουν πως αυτή η φρίκη έχει σταματήσει απλά εθελοτυφλούν γιατί η νοσηρότητα δεν αντέχεται από τον έμψυχο άνθρωπο. Αρκεί να σκεφτούμε πως εν έτη 2013 οι άνθρωποι κρυώνουν και λιμοκτονούν στις ανεπτυγμένες -τρομάρα τους- χώρες ! Κάποιος ή Κάποιοι θέλουν τον άνθρωπο ΣΚΛΑΒΟ και ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟ μέσα στο τερατούργημα που ονομάζεται η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ … Τα ‘χουμε πει και ξανα πει και ξανα ματα ‘πει … Τα αποτελέσματα της επανάληψης είναι μικρά, μικρούτσιακα, σαν σπόρος, μόνον που ο ΣΠΟΡΟΣ …μπορεί να μην τον πιάνει το μάτι σου γιατί είναι μικρός μα … μην κάνεις το λάθος και τον θάψεις !ΠΗΓΗ Όχι ο πλανήτης δεν κατοικείται ΜΟΝΟΝ από ανθρώπους

Φλεγόμενα Τμήματα Γιγάντιου Σκάφους Έπεσαν Από Τον Ουρανό Στην Κεντρική Ρωσία ??? (ΒΙΝΤΕΟ)


Φλεγόμενα Τμήματα Γιγάντιου Σκάφους Έπεσαν Από Τον Ουρανό Στην Κεντρική Ρωσία ??? (ΒΙΝΤΕΟ)


Το RUSSIA TODAY ανέφερε ότι η ρωσική αεράμυνα έπληξε τον μετεωρίτη.
Αυτό το παραμύθι αναγκάστηκαν να το πουν διότι ο κόσμος συνειδητοποίησε ότι δεν επρόκειτο για μετεωρίτη.
Κάποιος πράγματι έπληξε αυτό που κατέπεσε, αλλά όχι οι Ρώσοι και βέβαια δεν επρόκειτο για μετεωρίτη.
Όλοι μίλησαν αρχικά για βροχή μετεωριτών που χτύπησε την περιοχή τουChelyabinsk, 1500 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας. με τουλάχιστον πολλούς τραυματίες και μεγάλες καταστροφές σε κτίρια .
Το θέμα είναι ότι τα φλεγόμενα αντικείμενα,
1. δεν είχαν την εμφάνιση, καθώς έπεφταν φλεγόμενα, συνηθισμένων μικρών μετεωριτών, αφού φαινότανε να έχουν πολύ καπνό από φλεφόμενα υλικά και καύσιμα
2. υπήρξε μεγάλος αριθμός μικρών θραυσμάτων που δεν μπορεί να πέρασαν από την ατμόσφαιρα χωρίς να εξαερωθούν από την τριβή.
Γίνεται ήδη λόγος για κάποιο σκάφος το οποίο εξεράγη σε μεγάλο ύψος και τα θραύσματα έπεσαν στη Γη, αφού ακούστηκε μία μεγάλη έκρηξη πριν το φαινόμενο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του prisonplanet.gr, εξεράγη σκάφος μεγάλων διαστάσεων στα κατώτερα τμήματα της ατμόσφαιρας.
Τα μεγαλύτερα τμήματά του μπήκαν στην ατμόσφαιρα και όσα δεν εχαχνώθηκαν, εξεράγησαν και προκάλεσαν ωστικά κύματα και πληθώρα μικροθραυσμάτων που προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές και μέχρι στιγμής 154 διαπιστωμένους τραυματισμούς σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές.
Ο πλανήτης βρίσκεται σε καραντίνα μέχρι να ξεκαθαρίσει το status quo με τη σύνοδο της Μόσχας.
πηγη

Mια φωτογραφία στο φεγγάρι


Mια φωτογραφία στο φεγγάρι

 
Σαράντα χρόνια στην επιφάνεια του φεγγαριού Magnify Image
Στις 23 Απριλίου 1972 ο αστροναύτης Τσάρλι Ντιουκ έκανε τον τρίτο και τελευταίο περίπατο στην επιφάνεια του φεγγαριού. Ενώ εξερευνούσε τα «Υψίπεδα του Καρτέσιου» μαζί με τον συνάδελφό του, Τζον Γιανγκ, άφησε το σημάδι του στην επιφάνεια της σελήνης – μια φωτογραφία της οικογένειάς του.
Magnify Image
Στη φωτογραφία εμφανίζεται ο ίδιος, η γυναίκα του Ντόροθι, και οι δύο γιοι του Τόμας και Τσαρλς. Αυτή η φωτογραφία εξακολουθεί να βρίσκεται στο ίδιο σημείο, σαράντα χρόνια μετά.

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ: Οι Ρώσοι χτύπησαν με πύραυλο τον μετεωρίτη πριν πέσει στη Γη [βίντεο



ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ: Οι Ρώσοι χτύπησαν με πύραυλο τον μετεωρίτη πριν πέσει στη Γη [βίντεοShare on facebookShare on myspace

Σοκ και δέος σε ολόκληρο τον πλανήτη έχουν σκορπίσει οι εικόνες με τη βροχή μετεωριτών στη Ρωσία...
Περισσότεροι από 725 άνθρωποι τραυματίστηκαν, και τουλάχιστον 60 χρειάστηκαν νοσοκομειακή περίθαλψη από την πτώση μετεωριτών στην περιοχή των Ουραλίων, ανακοίνωσε το τοπικό γραφείο του ρωσικού υπουργείου Εσωτερικών, σύμφωνα με το πρακτορείο Ιντερφαξ.
Σύμφωνα με ανώνυμες στρατιωτικές πηγές που μίλησαν στο πρακτορείο Russia Today, ο μετεωρίτης επλήγη από τα συστήματα ρωσικής αεράμυνας και έσπασε σε κομμάτια κατά την πτώση του. H αναφορά αυτή ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται ακόμη.
Σύμφωνα με τη ρωσική Ακαδημία Επιστημών, το βάρος των μετεωριτών που έπεσαν στα Ουράλια ανέρχεται στους 10 τόνους.
Ζημιές σε κτίρια έχουν καταγραφεί σε τουλάχιστον έξι πόλεις, σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις. Μεγάλες καταστροφές έχουν προκληθεί σε εργοστάσιο επεξεργασίας μετάλλου όπου κατέρρευσε οροφή 600 τμ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τέσσερις άνθρωποι, μετέδωσε το Ιντερφαξ. Όλα αυτά στην πόλη του Τσέλιαμπινσκ, η οποία επλήγη περισσότερο από το φαινόμενο. Στην ίδια περιοχή χτυπήθηκε και σχολείο, και έχουν αναφερθεί τραυματισμοί!
Βίντεο που δημοσιοποιήθηκε στο Ιντερνετ δείχνει φλεγόμενους μετεωρίτες να διασχίζουν τον ουρανό σε μικρό ύψος και η πορεία τους να δείχνει ότι θα πέσουν στο έδαφος. Σε άλλο βίντεο, οι κάτοικοι παρατηρούν το φαινόμενο στον ουρανό πάνω από τα σπίτια τους και ακούγονται εκρήξεις.
«Ο μετεωρίτης διασπάστηκε πάνω από τα Ουράλια και ανεφλέγη στα κατώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας. Κομμάτια του μετεωρίτη έπεσαν σε αραιοκατοικημένες ζώνες της περιοχής του Τσέλιαμπινσκ», ανακοίνωσε το τοπικό γραφείο του ρωσικού υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή από το κρουστικό κύμα έσπασαν τα τζάμια στους πάνω ορόφους κτιρίων.

Εκπρόσωπος του υπουργείου τον οποίο επικαλείται το Ρία Νοβόστι έκανε λόγο για πενήντα τραυματίες.
Από το κρουστικό κύμα έσπασαν τα τζάμια στο γραφείο του Ιταρ-Τας στο κέντρο του Τσέλιαμπινσκ, σύμφωνα με το πρακτορείο.
Το υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών ανακοίνωσε πως κινητοποίησε 20.000 άντρες και τρία αεροπλάνα ή ελικόπτερα για να επιθεωρήσουν τις περιοχές.
Το υπουργείο κάλεσε τους πολίτες να μην πανικοβάλλονται. «Δεν αποφασίστηκε να απομακρυνθούν πολίτες από τις κατοικίες τους, το επίπεδο ραδιενέργειας είναι κανονικό, σας ζητάμε να μην πανικοβάλλεστε», επισημαίνεται στην ιστοσελίδα του υπουργείου.
«Νόμιζα πως ήρθε το τέλος του κόσμου»
Πανικόβλητοι και σοκαρισμένοι κάτοικοι της περιοχής των Ουραλίων φαντάστηκαν τα πάντα το πρωί–από το ότι σημειώθηκε πτώση αεροσκάφους, ως ότι ήλθε το τέλος του κόσμου, από το έντονο λευκό φως και τους βίαιους ήχους που έμοιαζαν με εκρήξεις.
«Οδηγούσα προς την δουλειά, ήταν πολύ σκοτεινά, αλλά ξαφνικά υπήρξε τόσο εκτυφλωτικό φως σαν να ήταν ημέρα», δήλωσε ο Βίκτορ Προκόφιεβ, 36 ετών, κάτοικος της Γεκατερίνμπουργκ στα Ουράλια Όρη.
«Ένιωσα σαν να με τύφλωσαν τα φώτα αυτοκινήτων», πρόσθεσε.
«Ήμουν στο σπίτι. Είδα μια αστραπή φωτός. Βγήκα στο μπαλκόνι κι είδα ένα ίχνος, σαν αυτό ενός αεροσκάφους, αλλά πολύ πιο μεγάλο. Η πρώτη εντύπωση ήταν ότι είχε πέσει ένα αεροσκάφος», είπε Ντμίτρι Τούρκιν, ανταποκριτής του πρακτορείου ειδήσεων Βέστι που έχει έδρα στην Τσελιάμπινσκ.
«Στεκόμουν σε μια στάση λεωφορείου, έβλεπα την κοπέλα μου που έφευγε», είπε ο Αντρέι, που δεν έδωσε το επώνυμό του. «Μετά είδα μια λάμψη και ένα ίχνος καπνού στον ουρανό κι ένιωσα ένα ωστικό κύμα που έσπασε παράθυρα».
Μια άλλη κάτοικος της πόλης, η Βαλεντίνα Νικολάγεβα, εκπαιδευτικός, είπε πως μια λάμψη «φώτισε όλες τις τάξεις» μονομιάς, ότι το ίχνος του μετεωρίτη ήταν «δέκα φορές πιο μεγάλο» από ό,τι θα ήταν αυτό ενός αεροσκάφους, κι ότι νόμιζε πως «αυτό είναι το τέλος του κόσμου», σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο Lifenews.
Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος επρόκειτο να υποδεχθεί αξιωματούχους των υπουργείων Οικονομικών από τα κράτη-μέλη της Ομάδας των 20 (G20) πιο ανεπτυγμένων και αναπτυσσόμενων οικονομιών παγκοσμίως, αλλά και ο πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ ενημερώθηκαν για την κατάσταση.
Τοπικός αξιωματούχος του υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων είπε ότι η βροχή μετεωριτών ίσως συνδέεται με έναν μετεωρίτη μεγέθους πισίνας Ολυμπιακών διαστάσεων που επρόκειτο να περάσει πολύ κοντά στη Γη, σε απόσταση 27.520 χλμ., αλλά αυτό δεν ήταν δυνατό να επιβεβαιωθεί.
Την ίδια ώρα, ο μακροχρόνια ηγέτης της κοινοβουλευτικής άκρας δεξιάς στη Ρωσία Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι, δήλωσε πως δεν πρόκειται για μετεωρίτες που πέφτουν, αλλά για δοκιμή ενός νέου όπλου από τους Αμερικανούς.