Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Πύρινη ομιλία Βέλγου βουλευτή: Να πατε να γ@@@@@@ δεξιοί και αριστεροί υποκριτές!


Πύρινη ομιλία Βέλγου βουλευτή: Να πατε να γ@@@@@@ δεξιοί και αριστεροί υποκριτές!


ομιλία Βέλγου βουλευτή
Με αφορμή την συμμετοχή του Βελγίου στις ισλαμοφασιστικές “επαναστάσεις”, ο Βέλγος βουλευτής Laurent Louis, αποκαλύπτει τους “παπανδρέηδες” του πλανήτη.
Όσα λέει, αφορούν άμεσα και την Ελλάδα. Τα ορυχεία, το Ουράνιο κλπ.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής αποκαλύπτει την αλήθεια για τον πόλεμο στο Μάλι και προτρέπει τις μαριονέτες του Βελγικού Κοινοβουλίου, τους ηγέτες των κρατών που παίζουν με τις ζωές του κόσμου και σε όσους το παίζουν Δημοκράτες, να πάνε να γαμηθούν!
Ακούστε τον:

Πηγή: Πύρινη ομιλία Βέλγου βουλευτή: Να πατε να γ@@@@@@ δεξιοί και αριστεροί υποκριτές! - RAMNOUSIA 

ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! Σε εφαρμογή το HACKING THE GREECE!



ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Σε εφαρμογή το HACKING THE GREECE!

Έντονος ο προβληματισμός των επιστημόνων σχετικά με την τελευταία θεομηνία που έπληξε την Αθήνα και αρκετές περιοχές της Ελλάδας.
Πολλοί μίλησαν για "ακραία καιρικά φαινόμενα" τα οποία γίνονται όλο και πιο συχνά στη χώρα μας, με εντάσεις που κλιμακώνονται τα τελευταία χρόνια.
Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι αυτό το φαινόμενο;Καθόλου πιστεύουμε, καθώς τα όπλα που χρησιμοποιούνται για την εξόντωση των λαών είναι ευρέως διαδεδομένα και με απόλυτη επιτυχία δοκιμασμένα πρωτίστως στη χώρα που τα παράγει.
Μάλιστα έχει αρχίσει και η "διαφήμισή" τους στον κόσμο, ως η υπέρτατη λύση για τη σωτηρία της ανθρωπότητας......
Διάσημο αμερικανικό κανάλι πρόγνωσης καιρού έχει προαναγγείλει την έναρξη μιας σειράς επεισοδίων με το τίτλο "Hacking the Planet".
Πρόκειται για μια νέα σειρά που παρακολουθεί το συναρπαστικό έργο των επιστημόνων στην ανάπτυξη τρόπων για την πρόληψη ακραίων καιρικών φαινομένων, με στόχο να αποδυναμώνουν ή να ανακατευθύνουν απειλητικές καιρικές συνθήκες και φυσικά(;) φαινόμενα όπως ανεμοστρόβιλους, τυφώνες, αστραπές, σεισμούς, ηφαιστειακές εκρήξεις και πολλά άλλα.
Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013.
Γεωμηχανικοί θα διερευνούν φαινομενικά αδιανόητες έννοιες, συμπεριλαμβανομένων των προσπαθειών της εκτροπής τυφώνων, της αύξησης και μείωσης της βροχόπτωσης, τη δημιουργία κεραυνών, και της δύναμης ενός ανεμοστρόβιλου.
Κάθε επεισόδιο του «Hacking the Planet" θα περιλαμβάνει μια σειρά πειραμάτων, όπως φαίνεται από το διαφημιστικό τρέιλερ της σειράς, όπου θα "αποκαλύπτονται" οι στρατηγικές για το δυνητικό χειρισμό της Γης, "προβληματίζοντας" αν τα σχέδια αυτά θα βοηθήσουν την ανθρωπότητα, αν βλάψουν τον πλανήτη, ή και τα δύο.
«Με τη χρήση αυτών των πειραμάτων θα μπορούμε να αποτρέψουμε τη βροχή κατά τη διάρκεια ενός μεγάλου αθλητικού γεγονότος.Ακόμα θα δούμε αν με τη χρήση λέιζερ θα μπορουμε να απομακρύνουμε την αστραπή μακριά από ευαίσθητες περιοχές όπως εργοστάσια πυρηνικής ενέργειας.
Είναι συναρπαστικό να φανταστούμε έναν κόσμο όπου μπορούμε θα χειραγωγήσουμε τις πιο ισχυρές φυσικές δυνάμεις του πλανήτη . Εάν οποιοδήποτε από αυτά τα πειράματα είναι επιτυχές, είναι πραγματικά αδιανόητο να σκεφτώ τι θα μπορούσε να σημαίνει για το μέλλον μας " δηλώνει ο Michael Dingley αντιπρόεδρος του Weather Channel.
Προφανώς η αλήθεια είναι ότι τελικά αρχίζουν να γνωστοποιούν στον κόσμο τον τρόπο χειραγώγησης του καιρού και τη δύναμη της τεχνολογίας που διαθέτουν.
Γνωστοποιώντας το προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στο προσκήνιο, είναι κιόλας έτοιμοι στο παρασκήνιο για να βγουν και να ενεργήσουν σαν να είναι όλα τα μέσα της τεχνολογίας υπέρ μας και δεν θα πρέπει να ανησυχούμε.
Θα προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι για το καλό και την προστασία μας.
Πάρα πολύ αργά....Δεν είναι πλέον στο χέρι τους να πείσουν κανένα, γιατί πολλοί από εμάς γνωρίζουμε ήδη την αλήθεια σε σχέση με το τι κρύβεται πίσω από αυτή την τεχνολογία...
Μία τεχνολογία, θα ήθελα να προσθέσω, η οποία ΑΝ χρησιμοποιηθεί για το καλό όλων θα είναι θεαματική. Ωστόσο, χρησιμοποιείται ΗΔΗ για το θάνατο, τον αφανισμό και τη χειραγώγηση εκατομμυρίων ανθρώπων αποφέροντας τεράστια κέρδη σε όσους προκαλούν αυτά τα "ακραία καιρικά φαινόμενα"......
Δείτε το σχετικό βίντεο:
"Χακάροντας τον πλανήτη,μπορούμε να κάνουμε Ο,ΤΙ θέλουμε με τη φύση με μικροκύματα κι άλλα πολλά ....χαχαχαχαχα...πόσο διασκεδαστικό είναι τελικά!!!....."
Προς το παρόν στη χώρα μας επικρατούν "ακραίες καιρικές απειλές" και έμμεσες πιέσεις των ισχυρών του πλανήτη, προς συνετισμό για πειθήνια συμπεριφορά των Ελλήνων.
Ας μην ξεχνάμε πως εκκρεμούν ζητήματα που μπορούν να τινάξουν στον αέρα ολοκληρο το χρηματοοικονομικό μέλλον της ανθρωπότητας και να θέσουν την αρχή ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου.
Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει.Είναι προσωπική απόφαση πλέον εάν θα τους παραδώσουμε τις ζωές μας.....

Οικολογικός και επιστημονικός φασισμός: Οι επιστήμονες παλεύουν για την επιβολή της Ατζέντας 21


Οικολογικός και επιστημονικός φασισμός: Οι επιστήμονες παλεύουν για την επιβολή της Ατζέντας 21

Ο απόλυτος οικολογικός φασισμός... Οι επιστήμονες-υπηρέτες της νέας τάξης πραγμάτων καλούν στην απόλυτη εφαρμογή της Ατζέντας 21 μέσω προπαγανδιστικών ενεργειών που θα «αλλάξουν την συμπεριφορά μας απέναντι στα οικολογικά φαινόμενα και θα βελτιώσουν την ηθική μας»..


Σε επερχόμενη δημοσίευση επιστημονικού άρθρου αναφέρεται πολύ χαρακτηριστικά το εξής: “οι κυβερνήσεις μπορούν και πρέπει να κινηθούν πέρα από τα υφιστάμενα πλαίσια της δημόσιας αποδοχής με στόχο να αλλάξουν τις νόρμες, γεγονός που θα δημιουργήσει το πλαίσιο για την συμμόρφωση του λαού με τις νέες ρυθμίσεις’’.

Η συγκεκριμένη επιστημονική πρόταση εκπονήθηκε από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Βιολογικών Επιστημών με τίτλο “Κοινωνικές Νόρμες και Παγκόσμιες Περιβαλλοντικές Προκλήσεις” (το pentapostagma.gr σας παρουσιάζει το εντύπο εδώ), και αναμένεται να δημοσιευθεί τον Μάρτιο του 2013..

Ομάδα πολύ γνωστών και διακεκριμένων επιστημόνων καλεί τις κυβερνήσεις και την επιστημονική κοινότητα να ξεκινήσουν να θέτουν σε εφαρμογή το πλάνο της κοινωνικής μηχανικής επιβολής αξιών και κανονιστικοτήτων (νόρμες) αναφορικά με το στόχο της αποδοχής των περιβαλλοντικών πολιτικών.

Επιπροσθέτως, προτείνουν να τεθούν σε πλήρη εφαρμογή οι πράσινοι φόροι (περιβαλλοντικά πρόστιμα) και οι αυστηρές ρυθμίσεις, τηρώντας κατά γράμμα την Agenda 21 και φέρνοντας ολοένα και πιο κοντά την κοινωνική αποδοχή του αυξημένου κυβερνητικού ελέγχου.

Προτείνουν, επίσης στο σύνολο της επιστημονικής κοινότητας να συμπλεύσει με τις κυβερνητικές «επιταγές» εν μέσω μίας «συντονισμένης προσπάθειας να αλλαχθούν οι προσωπικές και κοινωνικές κανονιστικότητες».

Στην ομάδα των επιστημόνων που ενεπλάκησαν άμεσα στην συγγραφή της «επιστημονικής πρότασης» συγκαταλέγονται δύο κάτοχοι Βραβείων Νόμπελ – ο οικονομολόγος Kenneth Arrow και ο πολιτικός επιστήμων Elinor Ostrom, καθώς και μαθηματικοί, βιολόγοι, συμπεριφοριστές και πληθυσμιολόγοι.

Η έκθεση ξεκινάει αναφέροντας το εξής: «Ορισμένοι έχουν ήδη προτείνει ότι η πρόοδος αναφορικά με τα παγκόσμια περιβαλλοντικά προβλήματα μπορεί να επέλθει μόνο μέσα από μία συντονισμένη προσπάθεια να αλλαχθούν οι προσωπικές και κοινωνικές νόρμες. Ισχυρίζονται ότι πρέπει, μέσω της εκπαίδευσης και της πειθούς να καταστήσουμε βέβαιο ότι πολύ συγκεκριμένες συμπεριφορές ενσωματώνονται ως ζήτημα προσωπικής ηθικής..

Η έκθεση αναφέρει ότι η εκπαίδευση και η πειθώ δεν μπορούν από μόνες τους να επιτύχουν τον στόχο της αλλαγής της συμπεριφοράς:

“Σημαντικός αριθμός ανθρώπων θα πρέπει να μεταβάλλει τις έως τώρα συμπεριφορές του ώστε να αντιμετωπιστεί η νέα πραγματικότητα των παγκόσμιων περιβαλλοντικών προβλημάτων. Οι εναλλακτικές προσεγγίσεις είναι απαραίτητες όπου η εκπαίδευση και η πειθώ θεωρηθούν ανεπαρκείς. Εργαλεία πολιτικής όπως ποινές, ρυθμίσεις και κίνητρα ενδέχεται να απαιτηθούν ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της μαζικής συμπεριφορικής αλλαγής.”

Οι επιστήμονες ρίχνονται δίχως δισταγμό στη μάχη της επιβολής της Ατζέντας 21....Όσο και αν προσπαθούν να μας αλλάξουν την συμπεριφορά, όλοι ξέρουμε ότι η αλήθεια είναι ολότελα διαφορετική...
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ TRIKLOPODIA.COM ΠΗΓΗ

Ε.Ο.Ε. Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων