Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΜΕ ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ... Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΄΄ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ '' ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΜΕ ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ... Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΄΄ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ '' ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις της εθνικής προδοσίας. Παρουσιάζονται νέα στοιχεία και νέες συντεταγμένες από τον συγγραφέα-ερευνητή Ιωάννη Λαμπρόπουλο.
Επαναδημοσιεύω το άρθρο για....
όσους δεν το διάβασαν, δίνοντας όμως στοιχεία και συντεταγμένες άλλων περιοχών και της συμπρωτεύουσας.
Οταν ξεκίνησα αυτήν την έρευνα το 2007, με αφορμή κάποια “περίεργα” σύννεφα που εντελώς αδικαιολόγητα σχηματίζονταν στον καλοκαιριάτικο γαλανό ουρανό, ούτε μπορούσα να φανταστώ πού θα με οδηγούσε.
Και με οδήγησε σε κάτι που έμοιαζε με “όνειρο”. Σε κάτι που θα μπορούσε να ήταν ένα σενάριο, σε έργο επιστημονικής φαντασίας της δεκαετίας του 80. Η πραγματικότητα όμως ειναι αμίλεικτη και τα χαστούκια που δίνει είναι αληθινά.
Τόσα χρόνια αυτά τα χαστούκια τα δεχόμουν μόνος μου. Σήμερα θα τα δεχθούμε όλοι και δύο πράγματα μπορεί να συμβούν. Ή να μας ξυπνήσουν όπως ξύπνησαν εμένα ή να κλείσουμε τους υπολογιστές και να συνεχίσουμε τον ύπνο μας.
Δεν γνωρίζω πόσοι θα αντιληφθούν και θα συνειδητοποιήσουν σήμερα αυτά που θα διαβάσουν, γιατί δεν γνωρίζω, πόσοι έχουν μείνει ακόμα σ' αυτή την έρημη πατρίδα, που δεν έχουν υποταχθεί και έχουν ακόμα τον έλεγχο της συνείδησής τους, αφού μας πολεμούν με όπλα υποταγής συνειδήσεως από το 2005 και εντατικά από το 2008.
Όσοι νομίζετε, ότι αυτή η αδιαφορία που δείχνουν οι Έλληνες, απέναντι σε όλα αυτά τα αισχρά και απίστευτα που συμβαίνουν στη χώρα τα τελευταία χρόνια, είναι συνειδητή επιλογή, σίγουρα δεν γνωρίζετε, τι προκαλούν στον άνθρωπο οι ουσίες καταστολής και τα κύμματα ELF. (χαμηλές συχνότητες)
Η Ελλάδα δέχεται μία κατά μέτωπον επίθεση, με όπλα υποταγής συνειδήσεως και δυστυχώς τα όπλα τους έχουν επιδράσει στον ελληνικό λαό. Βλέπουμε να οδηγούν απροκάλυπτα τη χώρα στον όλεθρο και την καταστροφή και τον ελληνικό λαό να κάθετε απλά και να παρακολουθεί τα γεγονότα. Έχει υποστεί ο λαός μια ψυχική και πνευματική καθήζηση, σε σημείο να μην μπορεί να αντιδράσει. Όχι επειδή έχει χάσει τη ψυχική του δύναμη και την αγάπη του για την πατρίδα, αλλά επειδή έχουν επιδράσει και τον έχουν επηρεάσει, όλες αυτές οι ουσίες καταστολής, που ρίχνουν στην ατμόσφαιρα με τα χημικά σύννεφα και το θόλωμα του εγκεφάλου, που επιτυγχάνεται με τα κύμματα ELF των χαμηλών συχνοτήτων. Αυτό φταίει και τίποτε άλλο. Αν δεν καταλάβουμε ότι δεχόμαστε πραγματική επίθεση, με όπλα υποταγής συνειδήσεως και δεν αντισταθούμε, τότε δυστυχώς πολύ σύντομα, εμείς οι ίδιοι θα παραδώσουμε την πατρίδα μας αμαχητί. Aυτό θέλουν και αυτό επιδιώκουν, με τα όπλα υποταγής συνειδήσεως που μας πολεμούν. Nα τους παραδώσουμε εμείς την Ελλάδα χωρίς να αντιδράσουμε.
“Γη και ύδωρ” θέλουν.
Όλοι οι επίδοξοι κοσμοκράτορες στο παρελθόν “γη και ύδωρ” ζήτησαν απο την Ελλάδα. Και πήραν “Μολών λαβέ” και Θερμοπύλες. Πήραν “Νενικήκαμεν” και Μαραθώνιους. Πήραν Δερβενάκια και Μανιάκι. Πήραν “Οχι” και “αέρα” στα χιονισμένα βουνά της Πίνδου από ξυπόλυτους Έλληνες. Πήραν “Ρούπελ” και “Μάχη της Κρήτης”. Και μετάνιωσαν την ώρα και την στιγμή που το ζήτησαν.
Η ιστορία λοιπόν έχει δείξει, ότι όλες οι στρατιωτικές υπερδυνάμεις της κάθε εποχής, πάντα νικήθηκαν, όταν τόλμησαν να αντιμετωπίσουν στρατιωτικά τους Έλληνες.
Και σήμερα έχουν ξεπροβάλει νέοι επίδοξοι κοσμοκράτορες. Είναι ο Διεθνής Σιωνισμός, που προσπαθεί να επιβληθεί στον κόσμο, με τον οικονομικό εκβιασμό και την στρατιωτική υπερδύναμη της Αμερικής και του ΝΑΤΟ. Φοβούνται όμως και δεν θέλουν να εμπλακούν στρατιωτικά με την Ελλάδα.
Θέλουν όμως “Γη και ύδωρ”, αλλά δεν το ζητούν φανερά, γιατί ξέρουν τι θα πάρουν από τον ελληνικό λαό. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΜΩΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.
Προσπαθούν λοιπόν να πάρουν τη γη, δια της δικαστικής οδού. Οι “Ελληνες” βουλευτές προδίδουν την πατρίδα και τους την παραδίδουν, ψηφίζοντας νόμους “αμετάκλητα”.
Προσπαθούν να παρουν και το ύδωρ, με την αποκλειστική εκμετάλευση όλων των υδάτινων πόρων της Ελλάδος, αφού θα τους το παραδώσουν και αυτό, οι προδότες της βουλής και της τοπικής “αυτοδιοίκησης”.
Για να συμβούν όμως αυτά, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ο Ελληνικός λαός. Και αυτή την τόσο κρίσημη στιγμή για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας, βλέπουμε να συμβαίνει κάτι τραγικό αλλά και πρωτόγνωρο. Ο Ελληνικός λαός να μην συμφωνεί και να είναι εξαγριωμένος με αυτή την προδοσία, αλλά να μην μπορεί να αντιδράσει. Και ενώ βλέπουμε να κατηγορούμε ο ένας τον άλλο για απάθεια και ενώ λέμε ο ένας στον άλλον “ξύπνα ρε, τι έχεις πάθει”, αισθανόμαστε όλοι, σαν “κάτι” να μας κρατάει και να τα περιμένουμε ο ένας απο τον άλλο.
Μην κατηγορούμε ο ένας τον άλλο. Δεχόμαστε σαν έθνος μία επίθεση, με όπλα που δεν έχουν ξαναχρησιμοποιηθεί στην ιστορία της ανθρωπότητας. Όπλα οικονομικού πολέμου, όπλα ψυχολογικού πολέμου για καταράκωση ηθικού και όπλα ελέγχου και υποταγής συνειδήσεως, με κύμματα ELF χαμηλών συχνοτήτων.
Αυτό έχει καθηλώσει την αντίδραση του Ελληνικού λαού και τίποτα άλλο. Αλλά έχω την βεβαιότητα, οτι τώρα που θα παρουσιαστούν και οι αποδείξεις, όλα θα αλλάξουν. Γιατί πρέπει να τους δείξουμε, ότι τα όπλα τους όποια κι' αν είναι, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΑΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ.
Τα πρώτα στοιχεία αναρτήθηκαν, σε ένα άρθρο του Τρίφωνα Τιπούρτη στο “Ηπειρος Ελλάς” για την περίεργη εγκατάσταση του ραντάρ “εμβρύου”, με τίτλο “επιχείρηση ομιχλοπαγίδα. Μυστικά πειράματα των Γερμανών κάνουν τους Ελληνες πειραματόζωα”. Μετά από αυτή την πολύ σοβαρή καταγγελία, αντί να με καλέσουν κρατικές υπηρεσίες υγείας και ασφάλειας της χώρας, με κάλεσε ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπαντίδης από το “Astra tv” του Βόλου και εκεί ακούστηκαν οι πρώτες αποκαλύψεις για κάποιες περίεργες εγκαταστάσεις αγνώστου ταυτότητος. Αυτό το λέω διότι μέχρι και σήμερα δεν έχει υπάρξει επίσημος κρατικός φορέας ή υπηρεσία που να διεκδικεί τη νόμιμη ιδιοκτησία των εγκαταστάσεων αυτών .
Ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπαντίδης και μπράβο του, έδωσε συνέχεια στις αποκαλύψεις και σε δεύτερη εκπομπή που έγινε στις 6/2/2013 κάλεσε και δύο πιο ειδικούς πάνω σε θέματα άμυνας και τεχνολογίας, τον κ. Χρήστο Κασταμονίτη, δημοσιογράφο τον οποίο χαρακτήρισε ως ειδικό στη μυστική στρατιωτική τεχνολογία και τον κ. Θεοφάνη Ράπτη, φυσικό στο “Δημόκριτο” ο οποίος μου απέστειλε και εργασία του πάνω σε προηγμένα οπλικά συστήματα μαγνητικού παλμού.
Αυτό που πρέπει να γίνει απόλυτα κατανοητό, είναι το εξής: Όταν μιλάμε για το ΝΑΤΟ ενοούμε τις ΗΠΑ. Αυτή είναι η δοιήκηση και ο στρατός του ΝΑΤΟ στο 90% .
Σε αυτή την εκπομπή ακούστηκαν οι μεγαλύτερες αλήθειες που επιβεβαίωσαν την έρευνα και τις αποκαλύψεις μου.Αποδείχθηκε ότι έχει καταλυθεί η εθνική κυριαρχία, ότι υπάρχουν πολλά μέρη της ελληνικής επικράτειας που δεν βρίσκονται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας αλλά υπό την αιγίδα του ΝΑΤΟ. Ότι υπάρχουν χημικές εγκαταστάσεις του ΝΑΤΟ στην Ριτσώνα και ότι υπάρχουν πυρινικές κεφαλές στο Άκτιο. Ο κ. Κασταμονίτης είπε όπως θα ακούσετε στο βίντεο, ότι το 2000 στο ατύχημα που έγινε στο Ένσκεντε της Ολλανδίας, που στοίχησε τη ζωή 500 ανθρώπων και ισοπέδωσε μία έκταση 10 Ολυμπιακών σταδίων Αθήνας, τότε είχαν πει ότι επρόκειτο για εργοστάσιο πυροτεχνημάτων. Τώρα, μετά από 13 χρόνια, είπαν ότι επρόκειτο για αποθήκες χημικών του ΝΑΤΟ.
Να ρωτήσω μήπως αντιλαμβάνεται κανείς, τι συνέπειες θα έχει αν συμβεί ένα παρόμοιο ατύχημα στις αποθήκες χημικών στην Ριτσώνα; Ή μήπως αντιλαμβάνετε κανείς, τις συνέπειες ενός πυρινικού ατυχήματος στο Άκτιο;
Και εγώ σαν “υποψιασμένος” ερευνητής, θα πω ότι κάτι τέτοιο δεν θα είναι ατύχημα, αλλά μεθοδευμένη επίθεση κατά της χώρας με χημικά ή πυρινικά. Μήπως θυμάστε τι έγινε στην Κύπρο το 2011 με εκείνη την βόμβα των 1200 τόνων, που τοποθέτησαν δίπλα από το στρατόπεδο και το εργοστάσιο ενέργειας, και εξεράγει από “ατύχημα”;
Ποιοι έχουν δώσει την άδεια στο ΝΑΤΟ να δημιουργούν όπου θέλουν τέτοιες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα; Δεν γνωρίζουν ότι αυτό είναι παράδοση εθνικής κυριαρχίας; Δεν γνωρίζουν ότι αυτό είναι παραβίαση του Συντάγματος και των νόμων και αυτό τους καθιστά και επίορκους και προδότες;
Δηλαδή απ' ότι φαίνεται, το ΝΑΤΟ κυβερνάει την Ελλάδα και έχει στον έλεγχό του την Ελληνική επικράτεια, αφού όπου θέλει χτίζει εγκαταστάσεις και χρησιμοποιεί όπλα χημικά και όπλα υποταγής συνειδήσεως κατά των Ελλήνων.
Ο κ. Θεοφάνης Ράπτης είπε, ότι υπάρχουν θέματα ασφάλειας τα οποία χαρακτηρίζονται υπερεθνικά όταν αφορούν την ασφάλεια των ΗΠΑ. Σε αυτή την περίπτωση είπε, παρακάμπτεται η εθνική ασφάλεια και τα συμφέροντα της Ελλάδος μπροστά στα συμφέροντα των ΗΠΑ. Και η ερώτηση η δική μου είναι ξεκάθαρη. Αν τα συμφέροντα των ΗΠΑ, είτε είναι οικονομικά, είτε γεωγραφικά, είτε στρατιωτικά, είναι αντίθετα προς τα συμφέροντα της Ελλάδος, τότε πως ενεργεί η Ελληνική κυβέρνηση και οι κρατικές υπηρεσίες ;
Δυστυχώς και η απάντηση είναι ξεκάθαρη. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΤΩΡΑ. ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ
Ο κ. Κασταμονίτης, ο οποίος ήταν – όπως είπε – και στην ΕΥΠ, επιβεβαίωσε την έρευνα, καθώς και τα αποκαλυπτικά της στοιχεία. Προσπαθώντας όμως να τα “ωραιοποιήσει”, έλεγε την μία ανακρίβεια πάνω στην άλλη.
Είπε οτι είναι στρατιωτικές εγκαταστάσεις του ελληνικού στρατού. Είπε ότι είναι μία υπερτεχνολογία,
που έχουν γνώση μόνο 50 άνθρωποι στον κόσμο. Είπε επίσης, να μην πάει κανείς κοντά σε τέτοιες εγκαταστάσεις , εκτός αν είναι τρελός ή εθελοντής . Και στο τέλος είπε, ότι είναι όπλα υποταγής συνειδήσεως.
Τώρα πως γίνεται, η Ελλάδα των σισσιτίων να έχει τέτοια υπερτεχνολογία, που την γνωρίζουν 50 άνθρωποι στον κόσμο, να έχει τις εγκαταστάσεις αφύλακτες, ώστε να μπορεί να τις προσεγγίσει οποιοσδήποτε χωρίς να βρεί κάποιο εμπόδιο, συρματόπλεγμα, τοίχο ή φυλάκιο και να την χρησιμοποιεί εντός της χώρας και κατά του λαού της, είναι ένα ερώτημα που δεν βρίσκει απάντηση μέσα στην λογική.
Γιατί η λογική λέει, ότι την υπερτεχνολογία των όπλων υποταγής συνειδήσεως, την έχουν οι ΗΠΑ γιατί ουσιαστικά, αυτή είναι το ΝΑΤΟ. Η λογική επίσης λέει, ότι για να έχουν εγκαταστήσει 62.000 μηχανήματα-όπλα, της υπερτεχνολογίας υποταγής συνειδήσεως , πάνω σε Ελληνικό έδαφος, ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και οι ΣαμαροΒενιζελοΚουβέληδες ΣΚΥΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ, ΤΟΥΣ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΤΑ...παπούτσια.
Για όλα όμως έρχεται η ώρα τους και οι εθνοπροδότες τώρα θα μάθουν, ότι τις προδοσίες όπως τις ακαθαρσίες, όσο και αν προσπαθείς να τις κρατάς κάτω από το νερό, έρχεται η ώρα που βγαίνουν στην επιφάνεια. Αν τους είχα μπροστά μου, έτσι σκυμένους στα τέσσερα, θα τους έφτυνα και θα τους μιλούσα όπως θα τους μιλούσε ο Θ. Κολοκοτρώνης και ο Γ. Καραϊσκάκης . Δεν τους αξίζει τίποτα καλύτερο.
Θα δώσουμε λοιπόν στοιχεία και συντεταγμένες εγκαταστάσεων, για να γνωρίσουν και να ενημερωθούν οι Ελληνες και τα αδέλφια μας της Κύπρου, για την προδοσία που εχουν διαπράξει οι κυβερνήσεις μας.
Πρίν από αυτό όμως, πρέπει να πούμε λίγα λόγια για τα κύμματα ΕLF, διότι αυτά είναι και τα πιο επικίνδυνα. Τις ουσίες καταστολής που ρίχνουν στον αέρα με τα τεχνητά σύννεφα, μπορούμε να τις εξουδετερώσουμε, πίνοντας 0.5 l. γάλα την ημέρα, 4 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 ασπιρίνη και ζεόλιθο σε σκόνη (απο το φαρμακείο). Αλλά τα κύμματα ELF τραντάζουν τον εγκέφαλο και δημιουργούν πονοκεφάλους. Μία μικρή προστασία προσφέρουν τα ακουστικά και οι ωτοασπίδες.
Θα μιλήσουμε όσο πιο απλά γίνεται και θα επικεντρωθούμε στην ουσία και όχι στις επιστημονικές διατυπώσεις. Τα κύμματα ELF είναι οι πολύ χαμηλές ακουστικές συχνότητες, δηλαδή τα πιο δυνατά μπάσα. Λέγονται υπόηχοι και δεν τους αντιλαμβάνεται ως ήχους το ακουστικό νεύρο του ανθρώπου. Μπορεί όμως να μην τον ακούμε ως ήχο, ο εγκέφαλός μας όμως τον λαμβάνει ως ενόχληση. Παράδειγμα . Αν κάποιον κουφό, τον βάλουμε να καθήσει σε μια συναυλία μπροστά στο ηχείο και δέχεται ήχο με ένταση 150 db, χωρίς να ακούει τίποτα θα γίνει το κεφάλι του κουδούνι και θα τον πιάσει πονοκέφαλος. Το ίδιο ακριβώς μας κάνουν αλλά με πολύ πιο δυνατές και πιο επικίνδυνες συχνότητες που δεν είναι για τον άνθρωπο.
Τα κύμματα ELF λοιπόν αφού είναι ήχος, δημιουργούνται και μεταδίδονται με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν τα μηχανήματα ήχου. Χρειάζεται ηλεκτρισμός , ενισχυτής με απόκριση πολύ χαμηλής συχνότητας και ηχείο, για να μετατρέψει το ηλεκτρικό ενισχημένο σήμα των δισεκατομμυρίων Watt, σε ηχητική, πολύ χαμηλή συχνότητα. Ποιό εκλαϊκευμένα είναι μία μπασομηχανή, με γιγάντια ισχύ σήματος που παράγει έναν χαμηλό ήχο, που δεν τον λαμβάνει το αυτί του ανθρώπου, αλλά το αυτί της φάλαινας. Μεταφέρεται με την ταχύτητα του ήχου και σε πολύ μεγαλύτερες αποστάσεις, από τις μεσαίες συχνότητες που ακούμε. Είναι πολύ επικίνδυνες για τον άνθρωπο, γιατί τραντάζουν τον εγκέφαλο και δημιουργούν σοβαρά προβλήματα. Ο πονοκέφαλος είναι το μικρότερο. Δημιουργούν νευρικούς σπασμούς και εγκεφαλικά επεισόδια.
Αυτές οι χαμηλές συχνότητες λοιπόν, που τραντάζουν τον εγκέφαλο και δεν τον αφήνουν να λειτουργήσει σωστά, σέ συνδιασμό με τις ουσίες καταστολής που σκορπούν στον αέρα με τα τεχνητά σύννεφα, είναι όπλα υποταγής συνειδήσεως, γιατί κάνουν τον άνθρωπο, ενώ δεν συμφωνεί με αυτό που του συμβαίνει, ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.
Σας είπα σήμερα θα τα φάμε μαζί τα χαστούκια και από σήμερα θα μάθουμε όλοι και τους πατριώτες και τους προδότες. Θα δούμε ποιοί θα τό δημοσιεύσουν, ποιοί θα προσπαθούν να το συγκαλλείψουν καί ποιοί,- όπως εγώ - θά νοιώσουν ότι προδώθηκαν.
Ο κ. Θεοφάνης Ράπτης , προς το τέλος τής εκπομπής όπως θα δείτε, είπε, ότι οι ΗΠΑ στο Αφγανιστάν χρησιμοποίησαν το συγκεκριμένο όπλο με διαμόρφωση ελίκωσης. Αυτήν την διαμόρφωση, που βασίζεται πάνω στον αρχαιοελληνικό σχεδιασμό μετάδοσης του ήχου, όπως αυτός εφαρμοζόταν στα αρχαία θέατρα με τα διαζώματα θα τη δούμε στις περισσότερες εγκαταστάσεις, όχι στο Αφγανιστάν αλλά στην Ελλάδα και την Κύπρο.
Οι εγκαταστάσεις αυτές έχουν δημιουργηθεί από τους γνωστούς μεγαλοεργολάβους και τους μόνιμους εργολήπτες των δημοσίων έργων. Σε αυτούς έχουν δωθεί τα λατομεία, το έτοιμο σκυρόδεμα και αυτοί έχουν τις δυνατότητες για να πραγματοποιούν τέτοιες κατασκευές γιγαντίου μεγέθους. Είναι οι “δικοί μας άνθρωποι” και η κάθε τοπική κοινωνία και ο κάθε νομός έχει τους δικούς του.
Θα ξεκινήσουμε την παρουσίαση των αποδείξεων από τη μαρτυρική μας Κύπρο, με εγκαταστάσεις που βρίσκονται γύρω από τη Λευκωσία και την Πάφο. Σήμερα θα δώσω και εσυντεταγμένες εγκαταστάσεων στη Λεμεσό. Βρίσκονται πάνω σε γη του δημοσίου σε εδάφη της Κύπρου και όχι του ψευδοκράτους.
Στις συντεταγμένες: 350318 Β 330518 Ε
350401 Β 330554 Ε
βλέπουμε σε ολόκληρη την περιοχή εγκαταστάσεις που υποστηρίζουν είτε με παροχή ενέργειας είτε με ενίσχυση σήματος τα κύματα ELF.
Στις συντεταγμένες: 350419 Β 330621 Ε
345627 Β 330818 Ε
βλέπουμε διαμορφώσεις ελίκωσης και διαζωμάτων αρχαίου θεάτρου.Από αυτά τα σημεία εκπέμπονται τα ηχητικά κύματα ELF.
Στις Συντεταγμένες: 350421 Β 332533 Ε σε αυτή την εγκατάσταση εκτός από ενίσχυση σήματος γίνεται και εκπομπή κυμάτων ΕLF.
Στις Συντεταγμένες: 350428 Β 332518 Ε
350509 Β 332539 Ε και όλες οι εγκαταστάσεις γύρω του
350526 Β 332558 Ε και όλες οι εγκαταστάσεις γύρω του
υποστηρίζουν την εκπομπή κυμάτων ELF.
Στις συντεταγμένες: 350344 Β 332534 Ε βλέπουμε εξκαφή μικρής ελίκωσης από όπου γίνονται εκπομπές ηχητικών κυμάτων ELF.
Στις Συντεταγμένες: 344705 Β 330911 Ε
350530 Β 325343 Ε βλέπουμε διαμορφωμένες εγκαταστάσεις με διαμόρφωση ελίκωσης και διαζωμάτων από όπου γίνονται εκπομπές ηχητικών κυμάτων ELF.
Στα περίχωρα της Λεμεσού και στις συντεταγμένες
344422 Β 325629 Ε
344409 Β 325637 Ε
344347 Β 325642 Ε
344336 Β 325649 Ε
344325 Β 325657 Ε βλέπουμε στην περιοχή περισσότερες από 60 κτηριακές εγκαταστάσεις-μηχανήματα υποστήριξης και ενίσχυσης των ηχητικών κυμάτων ELF. Επίσης και στην 344506 Β 325655 Ε.
Στις συντεταγμένες 344216 Β 325722 Ε όλες οι εγκαταστάσεις-μηχανήματα που βλέπουμε (περίπου 35 κτήρια) είναι υποστήριξης των κυμάτων ELF με παροχή ενέργειας και ενίσχυση σήματος. Όλο το βουνό έχει τροποποιηθεί με διαμόρφωση διαζωμάτων για ανάκλαση και πολλαπλασιασμό των ηχητικών κυμάτων. Τα κύματα εκπέμπονται από τις ηλεκροστατικές πλάκες που βρίσκονται στις συντεταγμένες
344430.79 Β 325738.51 Ε
344428.24 Β 325740.81 Ε
344425.46 Β 325742.47 Ε και προχωρούν κατά μήκος όπως φαίνονται μέχρι 344402.30 Β 325746.31 Ε
Τα αδέλφια της Κύπρου να ξέρουν ότι βρισκόμαστε στην ίδια μοίρα. Δεχόμαστε τον ίδιο πόλεμο από τον ίδιο εχθρό. Αν δεν αντιδράσετε άμεσα, με μαθηματική ακρίβεια, θα βρεθείτε και σεις σε ίδια και χειρότερη κατάσταση από εμάς. Με αυτά τα όπλα που μας πολεμούν, προσπαθούν να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης και τις αντιδράσεις μας.
Βρισκόμαστε στη Βοιωτία και στις συντεταγμένες 381423 Β 235134 Ε βλέπουμε ένα ηχείο ηχητικών κυμάτων ELF με διαμόρφωση γιγάντιου ψηφιδωτού.
Όλες αυτές οι διαμοφώσεις που χρησημοποιούνται ως ηχεία για τις εκπομπές των ηχητικών κυμάτων ELF έχουν γίνει από “λατομιούχους”.
Στις συντεταγμένες 381443 Β 235008 Ε, βλέπουμε εγκατάσταση εκπομπών κυμάτων ELF με διαμόρφωση διαζωμάτων.
Στις συντεταγμένες 381407 Β 234946 Ε
381412 Β 234952 Ε
381419 Β 234940 Ε βλέπουμε μηχανήματα-εγκαταστάσεις ενίσχυσης και υποστήριξης σήματος.
Όποιος νομίζει ότι αυτά είναι εργοστάσια, να αναρρωτηθεί ποιός θα έφτιαχνε εργοστάσια σε εκτάσεις του δημοσίου, που δεν μπορούν να έχουν νόμιμη ηλεκτροδότηση.
Στις συντεταγμένες 382152 Β 232319 Ε βλέπουμε διαμόρφωση διαζωμάτων αρχαίου θεάτρου που λειτουργεί ως “μπασομηχανή”.
Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν μηχανήματα-εγκαταστάσεις παροχής ενέργειας και ενίσχυσης σήματος. Υπάρχουν τέτοιες εγκαταστάσεις-μηχανήματα και σε ιδιωτικές εκτάσεις. Αυτοί είναι οι “προσκυνημένοι”. Με αυτές δεν θα ασχοληθούμε τώρα. Θα εστιάσω σε αυτές που βρίσκονται σε δημόσιες εκτάσεις.
382243 Β 232208 Ε
382152 Β 232223 Ε
382151 Β 232151 Ε
382850 Β 232204 Ε
382210 Β 232245 Ε
382228 Β 232342 Ε
382221 Β 232342 Ε
382224 Β 232409 Ε
382235 Β 232440 Ε
382209 Β 232455 Ε
Υπάρχουν πολλές ακόμα και όπως έχω πει, είναι μη επανδρωμένες, αυτόματα και δορυφορικά ελεγχόμενες.
Στις συντεταγμένες 382204 Β 232220 Ε, υπάρχει ραντάρ δορυφορικής λήψης δεδομένων.
Στη Λαμία στις συντεταγμένες 385426 Β 223231 Ε βλέπουμε μια ολοκληρωμένη εγκατάσταση παροχής ενέργειας και ενίσχυσης σήματος σε έκταση 40 στρεμάτων. Γι' αυτήν την εγκατάσταση ένας “ειδικός” μου είπε, ότι εκεί είχαν γίνει παλιά κάτι “δημόσια έργα” και έχουν μείνει “γκαράζ”.
Δίπλα από την εγκατάσταση και στις συντεταγμένες 385508 Β 223115 Ε, έχουμε τις εκπομπές των ηχητικών κυμάτων ELF από το “λατομείο” με διαμόρφωση διαζωμάτων.
Αντίστοιχες ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις βλέπουμε στα Ιωάννινα στις συντεταγμένες 394218 Β 204513 Ε σε έκταση πολλών στρεμμάτων.
Στην Ξάνθη στις συντεταγμένες 410518 Β 245411 Ε.
Στο Κιλκίς στις συντεταγμένες 410315 Β 224622 Ε σε έκταση σχεδόν σαν την πόλη του Κιλκίς.
Στις Σέρρες στις συντεταγμένες 410628 Β 232802 Ε σε έκταση πολλών στρεμμάτων.
Στην Θεσσαλονίκη στις συντεταγμένες 404118 Β 224727 Ε
404109 Β 224843 Ε.
Ειδικά στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται σε μία έκταση εκατοντάδων στρεμμάτων περισσότερες από 1200 παράνομες εγκαταστάσεις βιομηχανικού τύπου που υποστηρίζουν τις εκπομπές ηχητικών κυμάτων ELF.
ΠΩΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ;
Όλες οι εγκαταστάσεις βρίσκονται σε εκτάσεις του δημοσίου και συνολικά μόνο αυτές, είναι περίπου 2000 εγκαταστάσεις βιομηχανικού τύπου.
Έχω στη διάθεση μου περισσότερες από 62000 συντεταγμένες για αντίστοιχες εγκαταστάσεις χημικών νεφών και ηχητικών κυμάτων ELF στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας και της Κύπρου.Αυτό το είπα και στην εκπομπή απέναντι στους ειδικούς και αυτό που έκαναν ήταν να κατεβάσουν το κεφάλι.
Οι εθνοπροδότες έχουν παραδώσει την εθνική κυριαρχία της πατρίδα μας εν αγνοία μας και χωρίς τη συγκατάθεση μας στις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ που μας πολεμούν με όπλα υποταγής συνειδήσεως. Όπως είπα από σήμερα θα μάθουμε όλοι και τους πατριώτες και τους προδότες.
Εχω κάνει τις αναρτήσεις στα εξής blogs: Πενταπόσταγμα, Ζούγκλα, Ξυπνήστε ρε και Ηπειρος Ελλάς. Μέχρι τώρα, το Ηπειρος Ελλάς δέν τα έχει αναρτήσει.
Θα συνεχίσω να δημοσιοποιώ στοιχεία και συντεταγμένες για περιοχές της Ελλάδος. Όσο για τους εθνοπροδότες κάποια στιγμή θα τους μιλήσω, όπως θα τους μίλαγε ο Κολοκοτρώνης και ο Καραϊσκάκης.
Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com

ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ: ΘΕΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ

Απίστευτη καταγραφή UFO στην δοκιμή του νέου Jeep Cherokee - Βίντεο


Απίστευτη καταγραφή UFO στην δοκιμή του νέου Jeep Cherokee - Βίντεο

Το παρακάτω βίντεο είναι από την δοκιμή / αναθεώρηση του Jeep Cherokee που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο της Σουηδίας τον Ιούλιο του 2012. Περίπου στα 7 με 8 δευτερόλεπτα του βίντεο ένα αγνώστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενοπερνά πάνω από το κεφάλι του κάμεραμαν με απίστευτη ταχύτητα. Με μία ανάλυση και ζούμ που κάναμε στο άγνωστο αντικείμενο το σχήμα του μοιάζει με σχήμα δίσκου.
UFO κοντά σε ένα αεροδρόμιο; ή δοκιμές κάποιας μυστικής τεχνολογίας που αγνοούμε; Ότι και να ήταν δείτε το βίντεο και αποφασίστε.

Πάγκαλος..Σας είπε κανείς ότι είμαι χριστιανός?..(Βίντεο)


Πάγκαλος..Σας είπε κανείς ότι είμαι χριστιανός?..(Βίντεο)Morharing Servicese|Share on facebook

Δείτε τι απάντησε σε ερώτηση της Πόπης Τσαπανίδου για το αν θα χάριζε σε φτωχούς μερικά από τα ακίνητα του...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ 1 eoellas WEBRADIO