Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΣ?? ----ΕΟΕ----


Και ας είναι και το τελευταίο μου έργο στον ΕΟΕ. Η παρακάτω αφίσα απο αυτή την εβδομάδα θα κοσμεί τα γραφεία του Οργανισμού... σε διαστάσεις 2 μέτρα x 2 μέτρα...

Ο αληθινός σκοπός της Eurovision και τα παρασκήνια του θεάματος


Ο αληθινός σκοπός της Eurovision και τα παρασκήνια του θεάματος

O μοναδικός σκοπός της Eurovision είναι να τεστάρει τα όρια της αντοχής του αποχαυνωμένου κοινού, αποκαλύπτει πρώην μυστικός πράκτορας, σε ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη που περιλαμβάνεται στο καινούριο ντοκυμαντέρ Zeitgeist – Secrets and Truths of the Music Industry.
Πολλοί άνθρωποι παραξενεύονται από το γεγονός ότι τα τραγούδια της Eurovisionείναι τόσο …άθλια, ακόμη και σε σχέση με τα πραγματικά χαμηλά στάνταρ της μουσικής βιομηχανίας σήμερα. Και όντως αν ψάξετε θα δείτε ότι σε όλες τις διοργανώσεις της Eurovision μέχρι σήμερα, ιστορικά, όλα τα τραγούδια που παρουσιάζονταν ήταν πολύ χειρότερα από τα μουσικά κομμάτια που βρίσκονταν στο προσκήνιο εκείνη την εποχή – πως μπορεί να γίνεται αυτό, όταν υποτίθεται ότι η αφρόκρεμα των καλλιτεχνών αφιερώνει τόση προσπάθεια σε αυτόν τον "διαγωνισμό"; …"
Η αλήθεια είναι πολύ πιο σκοτεινή από όσο φαντάζεστε", δηλώνει ο Clark Κ, που φυσικά δεν αποκαλύπτει το πραγματικό του όνομα. "Η ιδέα για την θέσπιση του θεσμού της Eurovision ξεκίνησε από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και τα συμβούλια της CIA, με την αρωγή και της βρετανικής MI6″ -δεν είναι τυχαίο που οι Άγγλοι δεν έδωσαν ποτέ ιδιέταιρη σημασία στον διαγωνισμό.
Γενικότερος σκοπός τους ήταν να βρουν τις μεθόδους που θα εξασθενούσαν τη μουσική και πολιτιστική ταυτότητα των χωρών της Ευρώπης (και ιδιέταιρα της Μεσογείου και των Βαλκανίων), και η Eurovision προτάθηκε ως ένας κατάλληλος τρόπος, επειδή θα χρησιμοποιούσε και την αναδυόμενη ισχύ της τηλεόρασης.
Τα αποτελέσματα όμως ήταν πολύ καλύτερα από τα πιο τρελά μας όνειρα!", εξηγεί ο Clark Κ. Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα μπορούσε η πλειοψηφία των καναλιών και των σκεπτόμενων (;;;) τηλεθεατών της Ευρώπης να αφιερώνει τόσο χρόνο σε αυτά τα… σκουπίδια, περιγράφει με χαρακτηριστικό τρόπο.
Η συνέχεια όμως είναι ακόμη πιο σοκαριστική:
Έχουμε πλέον περάσει στο δεύτερο μέρος του σχεδίου. Καθώς ο μουσικός πολιτισμός των περισσότερων κρατών της Ευρώπης έχει αλωθεί και τα προϊόντα της μουσικής βιομηχανίας είναι απόλυτα ελεγχόμενα, ο στόχος των ανθρώπων αυτών είναι να σπρώξουν τις μάζες στα όρια της ανθρώπινης αντοχής (γιατί) το θέμα τελικά είναι οέλεγχος των ανθρώπων – και ένας τρόπος για αυτό είναι η διάλυση των πολιτιστικών αξιών.
Γι αυτό και τα οπτικο-ακουστικά παρα-μουσικά κατασκευάσματα που παρουσιάζονται και προωθούνται στην Eurovision θα είναι προοδευτικά όλο και χαμηλότερου επιπέδου – όμως πρέπει να καταλάβετε ότι αυτό είναι σκόπιμο, ώστε να φανεί από την αντίδραση του κοινού σε αυτά, το πόσο έτοιμοι έιναι να δεχτούν την μείωση του πνευματικού τους επιπέδου σε ακόμη χαμηλότερα βάθη, αν τους επιβληθεί από τα media.
Μάλιστα, η ιδέα που προβάλλεται (από δικούς μας ανθρώπους) είναι οτι το επίπεδο της Eurovision ανεβαίνει, ενώ στην πραγματικότητα γίνεται όλο και χειρότερο! – το γεγονός ότι οι άνθρωποι συμμερίζονται αυτοί την άποψη δείχνει καθαρά ότι η πλύση εγκεφάλου πετυχαίνει, άρα η πόρτα είναι ανοιχτή προειδοποιεί ολοκληρώνοντας.
"…ξέρω βεβαίως, αν και όχι συγκεριμένα, ότι οι ίδιες τακτικές εφαρμόζονται σε όλο το φάσμα της μουσικής βιομηχανίας με διάφορους τρόπους. Η μουσική, βλέπετε, μιλάει στην καρδιά των ανθρώπων και θα είστε πραγματικά αφελείς αν πιστεύετε ότι θα αφεθεί ανεξέλεγκτη…."
Προφανώς και η απίστευτη αυτή συνέντευξη δεν έτυχε προβολής στην τηλεόραση ούτε σε άλλα επίσημα media σε καμμία χώρα της Ευρώπης. Διάψευση δεν υπήρξε, άλλά πως και από πού να έρθει έτσι κι αλλιώς, αφού ποτέ δεν μάθαμε ποιοι απαρτίζουν την κεντρική ευρωπαϊκή διοίκηση του θεσμού της Eurovision. Τα μόνα σχόλια πάνω σε αυτό το θέμα ήρθαν από ανεπίσημους κύκλους και έκαναν λόγο για "γραφικούς συνομωσιολόγους που δεν αξίζει τον κόπο να ασχοληθούμε μαζί τους".
Εξάλλου να σημειώσουμε, ότι οι δημιουργοί της ίδιας σειρας ντοκυμαντέρ έχουν κατά καιρούς παρουσιάσει και προασπιστεί κάποιες από τις πιο εξωφρενικές θεωρίες συνωμοσίας, όπως ότι η κατάρρευση των δίδυμων πύργων ενορχηστρώθηκε από την Αμερικανική κυβέρνηση και ο Οσάμα Μπιν Λάντεν διέμενε στην βίλα του προέδρου Μπους, ή ακόμα ότι Ιλουμινάτι ελέγχουν τον κόσμο μεσω της ροής χρήματος από τις τράπεζες και θα χρησιμοποιήσουν μικροτσιπ για να ελέγξουν τον παγκόσμιο υπερ-πληθυσμό! Λογικό επόμενο, η σοβαρότητα των λόγων τους να αμφισβητείται.
Τα τελικά συμπεράσματα δικά σας!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ 2



ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ 2




Video streaming by Ustream

Ευγονική δίχως όρια - Νέο φονικό εμβόλιο με βασική σύσταση από κύτταρα εντόμων


Το πρόγραμμα ευγονικής από τα κέντρα της Νέας Τάξης Πραγμάτων συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς... Ο Φορέας Ελέγχου Ασφαλείας Τροφίμων και Φαρμάκων των Η.Π.Α (FDA) ενέκρινε μία νέα τεχνολογία εμβολίων που χρησιμοποιεί κύτταρα εντόμων ώστε να παραχθούν τα απαραίτητα χημικά στοιχεία για την σύστασή τους..

Το εμβόλιο FluBlok αποτελεί το πλέον πρόσφατο «φονικό όπλο» που αναπτύχθηκε από την εταιρία Protein Science Corporation: η συγκεκριμένη εταιρία διασώθηκε οικονομικά το 2009 απευθείας μέσω της φορολόγησης των Αμερικανών πολιτών με στόχο να συνεχίσει την έρευνα και την ανάπτυξη του νέου αυτού όπλου για την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.
Κλινικές δοκιμές απέδειξαν ότι το συγκεκριμένο εμβόλιο με βασική χημική σύσταση από κύτταρα εντόμων προκαλεί σοβαρότατες παρενέργειες όπως: καρδιακά προβλήματα και διαταραχές στην αναπνευστική λειτουργία ενώ ήδη ένας συμμετέχων στις κλινικές δοκιμές έχασε τη ζωή του από τις παρενέργειες...
Το όνομα του εμβολίου είναι άκρως παραπλανητικό: το FluBlok μπορεί να δίνει την εντύπωση ότι μπλοκάρει την μόλυνση από ιούς, ενώ στην πραγματικότητα μειώνει τις αντιστάσεις του ανοσοποιητικού μας συστήματος σε ενδεχόμενη μόλυνση..
Ο Bill Gates έχει αναφέρει πολλές φορές ότι εάν γίνει πραγματικότητα η αύξηση της αποτελεσματικότητας και της αποδοτικότητας των εμβολίων τότε τα κέντρα ευγονικής (έμφαση pentapostagma.gr) θα καταφέρουν να μειώσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό κατά 10 έως 15%... Τα εμβόλια, εν γένει, έχουν αναπτυχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προκαλούν βλάβες στο ανοσοποιητικό μας σύστημα και να καθιστούν τον οργανισμό μας περισσότερο «επιρρεπή» στην μόλυνση από ιούς και βακτήρια...
Ευγονική δίχως όρια - Νέο φονικό εμβόλιο με βασική σύσταση από κύτταρα εντόμων ΠΗΓΗ

Αυτά είναι τα παλικάρια που μας άφησαν νωρίς…


Αυτά είναι τα παλικάρια που μας άφησαν νωρίς…


ΜΑΝΕΣ, ΚΟΥΡΑΓΙΟ
Στον τάφο των παλληκαριών σας, θρηνεί η ΠΑΤΡΙΔΑ.
Το άδικο "ταξείδι τους", ατσαλώνει την οργή μας, και η πρώτη τουφεκιά στον αγώνα για λεύτερη Πατρίδα, θάναι γι αυτά τα παιδιά.Για τα παιδιά σας, που πια είναι και δικά μας παιδιά.
ΜΑΝΕΣ, ΚΟΥΡΑΓΙΟ

Μια Μάνα

Πόπη Σουφλή    

20130302-202012.jpg 
Το αυτοσχέδιο μαγκάλι το έφτιαξαν με υλικά που είχαν βρει στα σκουπίδια. Όταν άκουγαν ότι άλλοι στην ηλικία τους έφευγαν από την Ελλάδα, αυτοί έλεγαν:
  “Εμείς θα μείνουμε εδώ να αγωνιστούμε”.
Το βάρος πέφτει τώρα...
σ’ εμάς.
Να μείνουμε ν’ αγωνιστούμε και να τιμωρήσουμε.
Εάν θεωρούμαστε ακόμα “ζωντανοί”.

(Το ρεπορτάζ από το Πρώτο Θέμα)
ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ: Αυτά είναι τα παλικάρια που μας άφησαν νωρίς… ΠΗΓΗ