Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Ποιός δηλητηρίασε τον Τσάβες;

Ποιός δηλητηρίασε τον Τσάβες;

Οι Αρχές της Βενεζουέλας σκοπεύουν να καταφύγουν σε επίσημη έρευνα της εκδοχής για την πιθανή δηλητηρίαση του Προέδρου της χώρας Ούγκο Τσάβες, - δήλωσε ο Νίκολας Μαντούρο, που εκτελεί τα καθήκοντα του Προέδρου της Βενεζουένας, στο τοπικό τηλεοτικό κανάλι «Telesur».
Σύμφωνα με τον Μαντούρο, ακριβώς η δηλητηρίαση στάθηκε η αιτία της γρήγορης ανάπτυξης του καρκίνου και του θανάτου του Προέδρου.
Εν τω μεταξύ, οι αντίπαλοι της πολιτικής του Προέδρου Τσάβες θεωρούν ότι η ηγεσία της χώρας με την «έρευνα της δηλητηρίασης» έχει ως στόχο της να αποσπάσει την προσοχή του πληθυσμού από την καθημερινά προβλήματα.
Ο Ούγκο Τσάβες πέθανε στο Καράκας στις 5 Μαρτίου.

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 20:30 ΑΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ---ΕΟΕ---


ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΔΥΝΑΤΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΟ WED RADIO TOY EOE AΦΟΥ ΣTIΣ 20:30 ΕΧΕΙ "ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΤΡΕΛΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΘΛΗΤΗ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ TAEKWON-DO ITF ΝΙΚΟ ΛΕΟΥΣΗ.ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ 22:00 ΕΧΕΙ "ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΡΟΜΟ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΟ ΜΑΣ...
Συντονιστείτε!!! Ακούμε και επικοινωνούμε από εδώ: http://www.eoellas.org/webradio/

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΠΗΓΗ ΣΤΟ ΚΕΡΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ - ΑΠΟ ΤΟ 1999...

Η Αρχαία Υπόγεια Πυραμίδα στην Αλάσκα είναι πραγματική


Η Αρχαία Υπόγεια Πυραμίδα στην Αλάσκα είναι πραγματική

Μερικοί λένε ότι η πυραμίδα στην Αλάσκα είναι μια φάρσα, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι είναι πραγματική.
Στις 10 Αυγούστου, η Linda Moulton Howe αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε ένα πολύ περίεργο εύρημα στην Αλάσκα: μια ορατή πυραμίδα θαμμένη περίπου 50 μίλια από το Mt. McKinley, σύμφωνα με την Whitley Strieber από το Unknown Country . Αναφέρει ότι «το αντικείμενο είναι προφανώς πολύ παλιό, χτίστηκε και θάφτηκε από άγνωστους " και είναι μεγαλύτερο από την Πυραμίδα του Χέοπα.
Η πυραμίδα , σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται στην περιοχή που ονομάζεταιΤρίγωνο των Βερμούδων της Αλάσκα. Η ύπαρξη της πυραμίδας μπορεί να εξακολουθεί να είναι ένα «μυστικό», όμως δεν ήταν για την εκπομπή τηλεοπτικών ειδήσεων από το «κανάλι 13 » το 1992, η οποία είχε μία μικρή αναφορά σχετικά με την «ανακάλυψη» από τους «γεωλόγους και άλλους« επιστήμονες «μίας υπόγειας Πυραμίδας πολλές φορές πιο υψηλή από το μέγεθος της πυραμίδας του Χέοπα.
Η ανακάλυψη οφείλεται σε προγραμματισμένη κινεζική υπόγεια πυρηνική δοκιμή με τους επιστήμονες να χρησιμοποιούν ειδικό εξοπλισμό με σκοπό να χρησιμοποιήσουν τις σεισμικές πληροφορίες ώστε να «χαρτογραφήσουν» μια συγκεκριμένη περιοχή στην Αλάσκα. Ως αποτέλεσμα ανακάλυψαν την εν λόγω υπόγεια πυραμίδα.
Ο λόγος που το γνωρίζουμε αυτό, είναι διότι ένας συνταξιούχος στρατιωτικός ήταν στην Αλάσκα, ταυτόχρονα με την εκπομπή και ήταν παρών (μαζί με όλους τους φίλους του στη βάση ).Περίμενε 20 χρόνια και στη συνέχεια το είπε στην Linda Moulton της ιστοσελίδας Howe Earthfiles.com .Σύμφωνα με τον Howe, το γεωγραφικό πλάτος / γεωγραφικό μήκος στο Google Earth Lat / Long είναι 63 ° 17'51 0.40 "N 152 ° 31'24 0.49" W περίπου πενήντα χλμ νοτιοδυτικά από το Mount McKinley. Η ανύψωση είναι 1.150 πόδια
Αρχαία Υπόγεια Σκοτεινή Πυραμίδα στην Αλάσκα στην περιοχή που είναι γνωστή ως Τρίγωνο των Βερμούδων της Αλάσκα αφήνει το Πεντάγωνο εκτεθειμένο!
Linda Mouton Howe: Η Πυραμίδα της Αλάσκα είναι πραγματική
Από beforeitsnews

Ο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΟΕ


Ο μαθηματικός - ερευνητής και συγγραφέας ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣστον ΕΟΕ για μια σειρά εκπομπών στο Eoellas web tv του Οργανισμού. Σύντομα η επίσημη ανακοίνωση.

ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ


ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ - YouTube ΠΗΓΗ